Слушайте, но если у человека "шеф, усё пропало " - это может быть такая защитная психологическая реакция.
Глава держави попросив озвучити конкретні терміни, коли країни НАТО зможуть закрити небо над Україною."Скільки ще має людей вибухнути? Скільки ще рук, ніг, голів має відірватися, щоб ви закрили небо? Скільки вам ще потрібно?! Скажіть! Ми будемо рахувати і почекаємо цього моменту. Якщо у вас нема сил закрити небо, то дайте мені літаки", – заявив Зеленський.
бити та відштовхувати жінок під час евакуації теж захисна психологічна реакція
Європейський Союз щойно підписав Меморандум із Україною про надання 1,2 млрд євро макрофінансової допомоги.
Цитата: fakir від Березень 03, 2022, 18:41:08бити та відштовхувати жінок під час евакуації теж захисна психологічна реакціяНет. Языком чесать и бить человека - это разное.
Я ото дуже звіняюсь що я з Кімом ношусь, але з мого підвалу тільки його й видно, а поговорити хочу. Каже він що окупанті спиздили у заммєра Вознесенська і інших людей телефони і будуть дзвонити що капітулювали всі.
вся страна напьется вусмерть
Цитата: Sasha_girl від Березень 03, 2022, 18:39:51Слушайте, но если у человека "шеф, усё пропало " - это может быть такая защитная психологическая реакция. Именно. Всех накрывает периодически, не все могут в этот момент закрыть рот.
дивлюсь на всі ці колони металобрухту
Алкоголь - зло! Треба так, помірковано, як в "Козацькій грамоті", - відро! ні, два відра! і бочечку пива.
напьюсь три раза - после победы, когда хуйло сдохнет и когда роися распадётся на улусы
Всех накрывает периодически
Фотки з Бородянка - жах.
Пишут, что Мединский заговорил о прекращении огня на период переговоров (хотя бы!), это Хуйло о потерях узнал. До вчерашнего дня у них #потерь_нет.
СБУ затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу телевежі у КиєвіВін надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити Київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.Слідчі СБУ працюють з підозрюваним і встановлюють всіх причетних до обстрілів – щоб кожен винний був покараний! Не пробачимо!
это Хуйло о потерях узнал. До вчерашнего дня у них #потерь_нет.
Президент Володимир Зеленський у Києві провів пресконференцію для іноземних ЗМІ. Під час спілкування з журналістами він закликав президента РФ Володимира Путіна забратися з української землі або сісти з ним за стіл переговорів.«Іди геть з нашої землі. Не хочеш зараз піти – сядь зі мною за стіл переговорів, я вільний. Тільки не на 30 метрів, як із Макроном, Шольцом – я ж сусід, мене не треба на 30 метрів тримати! Я не кусаюся. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?» – заявив глава держави.
вдруг прилетит куда-нибудь и к тебе
Зрадника это значит кто-то из своих местных?
Привид Києва отримав F-16 після того як збив 30 цілей.
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.