трохи заспокоївся, розкажу про танки: сьодні бачив три знищених ворожих танки, два спалених повністю, один в кювет сповз і я його толком не роздивився, бо їхали якомога швидко(бо ссикотно було) і не зупинялись, але наче також прикопчений був.
ще бачив спалений бтр і судячи по всьому Урал( там взагалі одне шасі, й шматок кабіни залишились), наче ще шось здалеку бачив, але не розібрав шо.
бачив ще декілька фото знищених танків зроблених в інших місцях нашого району.
також я хочу відмітити що, в нас хоч і йшли досить запеклі бої( вони й зараз тривають, хоч сьодні в цілому й тихіше), але в порівняні з тими що йшли в інших місцях України, вони нічим особливим не виділяються.
тепер після усіх цих моїх спостережень, і екстраполяції знищеної, в нашому районі, ворожої техніки на масштаби бойових дій по всій території України, цифра в 217(така була зранку) знищених ворожих танків, вже не здається мені фантастичною
знайшов відео на фейсбуці з того місця, правда шось не пам'ятаю зі зірваною баштою танка, може то ще який, а може адреналін так на пам'ять вплинув:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1140651386748827&id=100024119294810