Автор Тема: Українська політика. Війна. 24 лютого - 19 квітня

Offline Sasha_girl

• Стать: Жіноча
  • Украина, Киев
Говорит по украински.
Ахренеть, конченный.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Online Roman_V_M

• Стать: Чоловіча
  • THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
Вот такое пишут. Жду подтверждения.
Бред какой-то. Даже если этот ас сущетсвует (в чем я сомневаюсь), то переучивание на новый тип самолета требует времени и полетов с инструктором.

Offline Ash

Интересно, Владимир Александрович все ещё верит в такую возможность, в «глаза в глаза»?
Я думаю, что  Владими р Александрович очень мало изменился. И его достойное всяческого восхищения поведение не перерождение личности , а крайне удачное для нас стечение обстоятельств и его ситуационных реакций. Поэтому - да.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Чиби

• Disce pati
Мы всем подвалом решили, когда з хуйло сдохнет, собраться здесь же у электриков и распить что-нибудь хорошее. :)
Хуйло єднає. Мама перезнайомилася з усіма новими сусідами по під'їзду.
Ми помирилися зі сусідами, з якими посварилися два роки тому вщент на політичній основі. :)

Offline Дід Вова

• Гарний, розумний, скромний - це я
Трошки для підняття духу, картина маслом, козаки визначають напрямок руху путінського кодла:

Offline sergk1

• Хортиця
Шото сомневаюсь, что это так же просто, как водителю пересесть со шкоды на бэху.
Десь за рік тренування вони ( теж вважаю що їх там як зі Стахановим) пересядуть. Але цей рік вони проведуть у США чи Німеччині.

Offline PamTam

Шото сомневаюсь, что это так же просто, как водителю пересесть со шкоды на бэху.
Десь за рік тренування вони ( теж вважаю що їх там як зі Стахановим) пересядуть. Але цей рік вони проведуть у США .
Ну, власне. А бавитися в лейтенанта Джонсоненка НАТО не буде.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Радник глави Офісу президента та представник української делегації про переговори з Росією:

"Українська делегація не отримала результатів, на які розраховувала, і продовжить діалог у третьому раунді переговорів".

Offline Suddenly

Ми помирилися зі сусідами, з якими посварилися два роки тому вщент на політичній основі
Неужели они поменяли мнение?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
Цитувати (виділене)
Международный уголовный суд в Гааге (МУС) начал расследование военных преступлений, а также преступлений против человечности или геноцида в Украине. Об этом сообщил главный прокурор МУС Карим Хан, слова которого приводятся на сайте инстанции.
«Несколько минут назад я уведомил Президиум МУС о своем решении немедленно приступить к активному расследованию ситуации. Наша работа по сбору доказательств уже началась», — написал прокурор.
Карим Хан отметил, что расследование охватит период с 21 ноября 2013 года по настоящее время. МУС будет рассматривать все преступления вне зависимости от того, какой стороной конфликта они были совершены.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
‼️УВАГА

Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що в Херсоні окупанти захопили приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон».

За наявною інформацією, рашисти через канали зв’язку планують поширювати дезінформацію про нібито «капітуляцію та підписання мирного договору з РФ».

❗️Заявляємо: це - ФЕЙК!

Окупанти таким чином хочуть дезорієнтувати нас, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до капітуляції.

💪🇺🇦Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від ворога.

☝🏻Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел! І не поширюйте неперевірені та недостовірні факти – їх продукує ворог!
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline sergk1

• Хортиця
А бавитися в лейтенанта Джонсоненка НАТО .
У деякому сенсі  - може бути : їм може бути запропоновано контракт у НАТО як інструкторам по боям з російськими літаками. У цьому випадку вони повернуться може за декілька років .

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Интересно, Владимир Александрович все ещё верит в такую возможность, в «глаза в глаза»?
Я думаю, что  Владими р Александрович очень мало изменился. И его достойное всяческого восхищения поведение не перерождение личности , а крайне удачное для нас стечение обстоятельств и его ситуационных реакций. Поэтому - да.

Все-таки, выпускать его один на один к журналистам это опасная затея. Сейчас прослушала пресс-конференцию полностью. И вроде всё более-менее хорошо шло, в некоторых ответах - просто отлично, и тут завершение. Вопрос о переговорах, об условиях со стороны рф в этих переговорах, короче, в этой сфере. И ответ - я считаю эти условия справедливыми (с) Потом он понимает, что видимо прозвучало это как-то не кошерно и поправляется - справедливыми для них, раз они решили нас убивать за это.
В общем, не удивлюсь, если увижу сегодня-завтра заголовки сми в духе «Президент Зеленский считает требования России справедливыми».
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Чиби

• Disce pati
Неужели они поменяли мнение?
Не знаю, там была такая... очень личная ситуация, после которой мы здоровались при встрече сквозь зубы. Сейчас просто все забыто, все в одной лодке. Я уж не задавала никаких вопросов, радуются сбитым рашистским самолетам -- и хорошо. :)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Владимир Александрович адреналинщик. И очень мстительный. Ему вот эта вот вся возня в мирное время с экономикой, министрами, законами - это скукота. А тут он расцвел.
Ну и он актер же, не забывайте. И прекрасно играет роль такого себе  Брюса Уиллиса, спасающего весь мир. И это для нас сейчас просто очень хорошо.
Я сейчас много пишу про нашу войну на всяких иностранных сайтах, читаю комментарии от иностранцев. Они все умирают от экстаза. Все, и мальчики и девочки.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Цитувати (виділене)
Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
56 мин.  ·
🇺🇦 Оперативна інформація станом на 18.00 03.03.2022 щодо #російського_вторгнення

На Волинському напрямку ЗС України утримують визначені рубежі.
На території Республіки Білорусь, по той бік українсько-білоруського кордону, у лісистій місцевості розміщена 38 окрема десантно-штурмова бригада ЗС Республіки Білорусь.
За наявною інформацією командування військової частини отримало наказ про перетин кордону з Україною. Доведення бойового наказу буде здійснено після перетину кордону.
Морально-психологічний стан десантників вкрай низький. Офіцери та солдати не бажають виконувати роль російських найманців. Значна кількість висловилась за припинення контрактів, термін яких у більшості спливає в травні.
На Сіверщині механізовані та танкові частини стійко утримують оборону на зайнятих рубежах довкола Чернігова.
На Слобожанщині механізовані частини Збройних Сил України ефективно ведуть оборонні бої з переважаючими силами ворога, на окремих напрямках мають успіх. Противник несе великі втрати.
Угруповання Об’єднаних сил у ході важких оборонних боїв зірвало плани російських загарбників та не допустило виходу противника на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Українське місто Маріуполь залишається прикладом героїчного спротиву російській навалі.
На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей триває формування частин з резервістів, призваних у січні-лютому 2022 року. За планами російських кураторів маршеві роти будуть терміново перекидати під Харків.
Мобілізовані чоловіки висловлюють гостре невдоволення.
На Приморському напрямку підрозділи ЗС України ведуть оборонну операцію в операційній зоні та здійснюють прикриття частини морського узбережжя. Частина сил виконує завдання з недопущення прориву противника з району населених пунктів Херсон та Миколаїв.
Угруповання оборони міста КИЄВА продовжує відбиття наступу ворога, нанесення йому вогневого ураження та утримання оборонних рубежів навколо міста та основних аеродромів. Не маючи успіху противник вдається до обстрілів цивільних будинків з південно-західних околиць української столиці.
Поряд з цим загарбники зухвало діють і в інформаційному просторі поширюючи дезінформацію та матеріали кремлівської пропаганди. Довіряйте тільки перевіреним інформаційним ресурсам.

Offline PamTam

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Брешуть?
Цитувати (виділене)
Sharp`s
🍁 По итогам переговоров россияне говорят, что на встрече было договорено нечто большее, чем гуманитарные коридоры.

▪️В частности, что достигнутые РФ и Украиной договоренности (какие?!) будут закреплены в ближайшие дни на высшем уровне (кем?!)

▪️При этом некоторые договоренности с Украиной нужно будет, якобы, закреплять и после проводить процедуру национальной ратификации. Речь идёт о чем то более серьёзном. О чём?

▪️Подоляк говорит, что следующие переговоры пройдут в Беларуси в начале следующей недели.

Online Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog

ЕМНИП, Байрактар (человек) - зять Эрдогана, так что да, троллинг :)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
Про Запорізький напрямок - ні слова

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Все-таки бубочка наивный романтик. Он совершенно не понимает, что его оппонент - холодный, циничный кагэбист, к тому же больной на голову.
Невзоров в своей "Среде" перечислял фамилии преподавателей хуйла, которые учили тому, что "если интеллигент на допросе не обосрался - это плохой допрос".
И Зе считает, что такому достаточно просто "посмотреть в глаза"?

Цитувати (виділене)
Володимир Зеленський заявив, що готовий на рівних розмовляти з Володимиром Путіним про будь-які питання, які турбують російську владу.

Я мушу поговорити з Путіним. Тому що немає іншого шляху зупинити війну. Тому я мушу це робити.

Я відкрита людина, я знаю всі питання, які піднімає президент Путін, його оточення, міністр закордонних справ. Я вважаю, що треба говорити без образ, без умов – просто поговорити як чоловіки і як люди".

"Готовий обговорити всі питання, я всі їх розумію дуже глибоко. Про Україну, про її мову, про проблематику російської мови, як вони кажуть, хоч її не бачу – готовий говорити також. Про Донбас окупований, або не окупований. Про "ДНР", "ЛНР", про все, що відбувається".

Президент нагадав, що до президентства і до війни був популярною персоною в Білорусі, Казахстані та Росії, тому, за його словами, "чудово розуміє ментальність цих народів".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Коротко и ясно:

Цитувати (виділене)
Sharp`s
🍁 Пресс-секретарь Белого дома США Джен Псаки: «США не собираются создавать бесполетную зону над Украиной, это грозит войной с РФ, Вашингтон хочет избежать именно этого».

Offline PamTam

Вони це кожний день говорять з самого початку.

Offline Выдра

• ___
"Я не тебе плАчу, а тебе Симе!"

Offline Eney

⚡️ Псакі - США передають Україні інформацію про російські війська в режимі реального часу

Offline Pe

Все-таки бубочка наивный романтик. Он совершенно не понимает, что его оппонент - холодный, циничный кагэбист, к тому же больной на голову.
Невзоров в своей "Среде" перечислял фамилии преподавателей хуйла, которые учили тому, что "если интеллигент на допросе не обосрался - это плохой допрос".

Цитувати (виділене)
Володимир Зеленський заявив, що готовий на рівних розмовляти з Володимиром Путіним про будь-які питання, які турбують російську владу.

Я мушу поговорити з Путіним. Тому що немає іншого шляху зупинити війну. Тому я мушу це робити.

Я відкрита людина, я знаю всі питання, які піднімає президент Путін, його оточення, міністр закордонних справ. Я вважаю, що треба говорити без образ, без умов – просто поговорити як чоловіки і як люди".

"Готовий обговорити всі питання, я всі їх розумію дуже глибоко. Про Україну, про її мову, про проблематику російської мови, як вони кажуть, хоч її не бачу – готовий говорити також. Про Донбас окупований, або не окупований. Про "ДНР", "ЛНР", про все, що відбувається".

Президент нагадав, що до президентства і до війни був популярною персоною в Білорусі, Казахстані та Росії, тому, за його словами, "чудово розуміє ментальність цих народів".
Не думаю
Он продолжает показывать миру, что мы-хотим, а те-твари
Причем еще и троллит(как тира не надо в 30 метрах друг от друга сидеть, мы ж украинцы нормальные)

Offline Pe

Коротко и ясно:

Цитувати (виділене)
Sharp`s
🍁 Пресс-секретарь Белого дома США Джен Псаки: «США не собираются создавать бесполетную зону над Украиной, это грозит войной с РФ, Вашингтон хочет избежать именно этого».
Тут разные идеи по поводу этих заявлений
Некоторые говорят, что лучше бы официально про нато не будет вмешиваться трындели, а втихаря те самолеты отослали
Ну может вот теперь из той же серии: официально одно, а потом:упс, а над небом Украины самолеты и ракеты русни крошат, но то не мы, то украинцы
Посмотрим
(Да, я тоже бы хотела другого, но не верю, что нато официально влезет, ну разве что уже не знаю, что должно произойти. Но хоть пусть оружим накачивают без передышки и добровольцы сюда едут и массово, тоже уже неплохо

Offline sergk1

• Хортиця
Брешуть?
Тут сформульовано так:
Цитувати (виділене)
Также России и Украине удалось найти понимание по части вопросов. Мединский добавил, что стороны подробно обсудили гуманитарные и военные проблемы, а также вопрос будущего политического урегулирования.
https://m.ru.investing.com/news/politics/article-2140538

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Цитувати (виділене)
Пентагон: 90% російських військ вже в Україні. США вбачають у цьому ознаку військової слабкості Росії. 

▪️Додаткові війська до кордону поки що не стягуються.

Offline Mathilda

• Nederland
"Я не тебе плАчу, а тебе Симе!"
Да.
Меня сложно причислить к симпатикам Зеленского, но картинку для коллективного Запада он сейчас делает красивую.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.