Надо было заменить сифон в ванной.
Да делов то, подумал я, ну потрачу 6 часов, 6, мать его, долбаных часов
в 6 часов вписался, да.
По-перше - музика до "Тіней забутих предків" - це Скорик. Послухайте "Гуцульську рапсодію".
.По-друге, його "Мелодія" вражає сьогочасністю.
Поки не можна нічого говорити про те, що нічого ніде не відбувається, давайте я займуся саморекламою. Вам байдуже, а мені приємно. Так сталося, що днями з друку виходить моя збірка. В одній книзі зібрані найкращі тексти з 2014 року, всі (окрім двох звернень до росіян) перекладені українською. Так, і «Тріскові війни» також. Якщо чесно, то я коли вичитував переклад, то ржав як кінь, тому що українською стало навіть краще, ніж було. Там є смішні тексти (багато) і несмішні тексти (теж багато). Всі вони колись були опубліковані – якісь у соцмережах, якісь у ЗМІ – але навряд чи багато з вас підписані на мене з 2014 року, щоб пам‘ятати їх всі. А ці тексти на це заслуговують. Зробити передзамовлення книги можна на сайті видавництва за 360 гривень. У магазині, вирогідно, буде дорожче. Там само, на сайті, можна купити і електронну версію. Ось посилання: https://folio.com.ua/books/Istoriyi-ta-viyniІ так, я планую зробити декілька зустрічей, щоб підписати книги, але поки що не маю точних дат. P.S. А ще у картонну обкладинку з моєю пикою можна кидати дротики. Або ні. P.P.S. І так, там ілюстрації неймовірної Anna Kozoriz!
Моя коровиця пломбир.
А тут не можна? В сенсі - потеревеніти, поговорити, побазікати, потриндіти та таке інше (с)? Просто запитую.
Як резервний канал чом б ні? Бо фейсбук, наприклад, для мене шо є, шо нема. Я там пишу, але читати майже нікого не можу. Не показує.Тобто давайт інвайт.
Хапай
Цитата: ~Багира~ від Червень 11, 2023, 22:00:35ХапайДякую. О, тепер в мене два інвайта, від Багіри та Кру_елл.
Ксєня там вже фоткі файного платтячка показує))
Нема там платячка, то замануха.
0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.