Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Зашла на фер на старый тред/клуб.
Все из другой жизни: люди, интересы, жизнь. Разговоры.
И понимаешь, что несмотря на мои очень нелюбимые послекризисные 2008е года в жизни было много хорошего. Вернее, жизнь была другой. Но пиздец с 10 года уже собирался зримо... ты про него не знаешь, только смутно предчуствуешь. А жизнь вокруг бурлит. И яркая.

Зато тогда многие в Украине были аморфные.
Сейчас во что то металлическое часть людей перековывается. А часть хоть протрезвела слегка.
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Сегодня на курсы к нам пришла новая пара - россияне, муж и жена. Приехали два месяца назад, причина понятная - мобилизация (я так думаю). И я вот не знаю, как мне к ним относится, особенно, на фоне ужасных новостей.
Я, наверное, тоже в подобной ситуации была. Жила несколько лет в "лнр", потом уехала.
Никак не относится. проявят себя - станет яснее.

Ты жила под окупацией. Не сравнивай с россией.
Злобная заинька

Offline Teagan

Сегодня на курсы к нам пришла новая пара - россияне, муж и жена. Приехали два месяца назад, причина понятная - мобилизация (я так думаю). И я вот не знаю, как мне к ним относится, особенно, на фоне ужасных новостей.
Я, наверное, тоже в подобной ситуации была. Жила несколько лет в "лнр", потом уехала.
В тебе зовсім не подібна ситуація була. Щодо відношення, мені було б все одно некомфортно. Тому шо ось. Ніяк би не відносилась і уникала з ними спілкування. Може вони й адекватні. Але то вже пізно з'ясовувать, як на мене.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Я ось гадаю собі - якщо зара, коли через йобану русню немає світла, води, тепла й ледве-ледве звяʼзок, розтопити камін Пушкіним та Толстоєвським це вже люта русофобія й отмєна руськой культурки?
Ты так пишешь, как будто это что-то плохое.

Ну горит оно так себе. Ни уму, ни сердцу, ни тепла. А обещали - руська культурка, руська культурка
Cпойлер
:smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Выдра

• ___
Ну горит оно так себе. Ни уму, ни сердцу, ни тепла. А обещали - руська культурка, руська культурка
Вообще это материал, который вызывает тлен, мрак и холод даже при горении?
Чудо физики.
А вот что подумала. Если у тебя, допустим, есть мунштук (янтарный с серебром) и допустим меховая накидка, то можно наделать фотографий акционного искусства.
Затянуть романс "Гори, гори, гори в пизду, в пизду любви, пизду разлуки".
Или "в лунном сияньи снег серебрится а под ним войско вражье дрожится". Как-то так. На худой конец Коэна можно включить.
И чтоб скупая слеза злорадства пробежала.
В общем, натура богатая, можно широко развернуться.
Ну нужен мундшутук, меха, серебряные перстни, хрустальный бокал и чтоб кто-то нефальшиво пел.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Ну нужен мундшутук, меха, серебряные перстни, хрустальный бокал и чтоб кто-то нефальшиво пел.

Скажу как на духу - я лучше спать пойду  :smilie5:

Offline Выдра

• ___
Скажу как на духу - я лучше спать пойду 
:smilie5: :smilie5: :smilie5:

Offline Чиби

• Disce pati
Жутко неудобно ставить плюсики с телефона, поэтому просьба, если вы чувствуете что ваш пост мне нравится попросите кого-то поставить вам плюсик за меня. :yes:
Поставила плюсик. С телефона, между прочим!

Offline Чиби

• Disce pati
и чтоб кто-то нефальшиво пел.
Цитувати (виділене)

Ну ты, барин, задачки ставишь. Меха есть, мундштук есть (не янтарный, правда), серебряный перстень в наличии, а вот с нефальшивым пением засада. :cray:

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
и чтоб кто-то нефальшиво пел.
Ну ты, барин, задачки ставишь. Меха есть, мундштук есть (не янтарный, правда), серебряный перстень в наличии, а вот с нефальшивым пением засада. :cray:

Співай під фонограму.  ::)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Воду, яку купляли у лютому, за охуліярд грошей (сама бутилка щось біля 250 грн коштувала) знадобилась зара.  :sarcastic:
Злобная заинька

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Воду, яку купляли у лютому, за охуліярд грошей (сама бутилка щось біля 250 грн коштувала) знадобилась зара.  :sarcastic:

Що це за вода така?! Свята?  :smilie5:

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
Все забываю спросить..
Где @Elsewhere ? С ней все ОК? Кто знает?
Я тегала, молчит.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Що це за вода така?! Свята? 
Це мережа дешевої фільтрованої води. Але бутилки пластикиві на 10 л коштували ось так.
Злобная заинька

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Пить мелкими глотками смакуя послевкусие. Подавать к столу пафосно, в высоких бокалах.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Що це за вода така?! Свята? 
Це мережа дешевої фільтрованої води. Але бутилки пластикиві на 10 л коштували ось так.

А, вибач, то моя містейка - чомусь уявила собі десь півтора літрову пляшку )

Offline Выдра

• ___
Пить мелкими глотками смакуя послевкусие. Подавать к столу пафосно, в высоких бокалах.
Под фонограмму!

Offline Pe

Все забываю спросить..
Я тегала, молчит.
Ну я тоже дергаться пошла, но она заходила сегодня
Если найдет нужным/захочет, то отпишется

Offline ЯМ 64 бета

У Мартина Бреста идёт сбор на подарки к рождеству для детей погибших воинов

https://t.me/martin_brest_pehota/1696

Cпойлер
Цитувати (виділене)
Майор С.В. Миколай служить у Силах Опору України згідно штатного розкладу та вимог Статуту та інших керівних документів. Майор С.В. Миколай має Бойове Розпорядження на кожен грудень, і його задачею є доставка подарунків дітям загиблих.

У майора С.В. Миколая є три правила, затверджених та введених у дію відповідними наказами:

1.  Миколай доставляє дитині саме той подарунок, про якій вона мріє і про який пише листа. Не побутову техніку, не покращення житлових умов, не щось необхідне у господарстві, а саме подарунок. Той, який би купили батько чи мати, але вони загинули на нашій війні. Якщо це телефон – це телефон, а якщо піжама «кігурумі» - то піжама «кігурумі», щоб це не значило.

2.  Миколай ніколи не оцінює стан справ у сім’ях, достаток та інше, та не займається якимось подарунковими наборами чи подібним. Миколай тальки доставляє подарунки.

3.  Миколай ніколи не виставляє фото дітей з подарунками без дозволу вдови чи вдівця. Він старається взагалі не виставляти фото.

Так, ми поки не знаємо, як ми впораємось, бо порівняно з груднями 2017-2021 років кількість дітей… ну ви розумієте. Але в українців серед рис, які відрізняють нас від противника, є, мабуть, найголовніша: ми ніколи не даємо задню. Ніколи не опускаємо руки. І ніколи не здаємося.

Нижче – реквізити Фонду, на які приймаються благодійні внески для подарунків до Миколая дітям загиблих. Я дуже прошу вас перераховувати ваші кошти саме на фонд. Ще нижче, у самому кінці – номери моїх волонтерських карток, і з них кошти також будуть перераховані на фонд. Ми вже почали отримувати листи від дітей та підбирати подарунки, і будемо це робити до Нового Року включно.

У мене особисто накопичена сума у 12 400 грн. Дякую вам за довіру вже протягом п’яти років. Наприкінці поста про збір коштів прийнято писати мотивуючу фразу, але ми вісім років і дев’ять місяців таки вмотивовані, шо далі вже тільки Бог, Сили Опору та майор С.В. Миколай.

Назва одержувача: БО БФ НАРОДНИЙ ТИЛ - РЕАБIЛIТАЦIЯ
розрахунковий/рахунок (UAH Українська гривня)
IBAN: UA60 305299 00000 26004016218164
АТ КБ "ПРИВАТБАНК" у м. Київ МФО 305299
BLAGODIJNA ORGANIZACIYA
«BLAGODIJNYJ FOND «NARODNYJ TYL – REABILITACIYA»
EDRPO Code 42742131

IBAN Code UA60 305299 00000 26004016218164
JSC CB "PRIVATBANK", 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE
Bank SWIFT Code
PBANUA2X
РАХУНОК Фонду у банку в долларах США / The bank ACCOUNT in USD:

UA52 305299 00000 26008036215886
SWIFT Code PBANUA2X

РАХУНКИ у банках-кореспондентах в доларах США /
ACCOUNTS in the correspondent banks in USD :
001-1-000080
SWIFT Code CHASUS33
JP Morgan Chase Bank, New York ,USA
890-0085-754
SWIFT Code IRVTUS3N
The Bank of New York Mellon, New York, USA
РАХУНОК Фонду у банку в ЕВРО / The bank ACCOUNT in EURO:

UA68 305299 00000 26003026206338
SWIFT Code PBANUA2X

РАХУНКИ у банках-кореспондентах в ЕВРО /
ACCOUNTS in the correspondent banks in EURO :
400886700401
SWIFT Code COBADEFF
Commerzbank AG, Frankfurt am Main, Germany
6231605145
SWIFT Code CHASDEFX
J.P.MORGAN AG, FRANKFURT AM MAIN, GERMANY
РАХУНОК Фонду у банку в фунтах / The bank ACCOUNT in GBP:

UA93 305299 00000 26003046220383
SWIFT Code PBANUA2X

РАХУНКИ у банках-кореспондентах в фунтах /
ACCOUNTS in the correspondent banks in GBP :
24549501 SORT CODE 609242
SWIFT Code CHASGB2L

Мої картки:
4149 4993 4134 3497 Приват
4441 1144 4302 8624 Моно

Мне с одной стороны неловко, типа все заинтересованные и так уже в курсе... С другой - в телеграмме у него 17К подписчиков всего, а эти ваши ФБ и твиттер так лихорадит последнее время, что бог его знает... Пусть лучше будет и здесь

Offline Винная Ягода

• Hero Member
  • damsel in distress
Никак не относись,нейтрально
Ніяк би не відносилась і уникала з ними спілкування.
Спасибо. Это первые мои россияне, встреченные после начала войны. На самом деле, просто не хочется с ними рядом находиться и разбираться хорошие они или плохие.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Я ось гадаю собі - якщо зара, коли через йобану русню немає світла, води, тепла й ледве-ледве звяʼзок, розтопити камін Пушкіним та Толстоєвським це вже люта русофобія й отмєна руськой культурки?
Ты так пишешь, как будто это что-то плохое.

Ну там в фб ко мне уже пришёл чувак и намекает, что творить такое это нацизм и почти как евреев преследовать.
Говорю - Лёня, дайте денег, я куплю себе дров и щепы на растопку, а вам взамен пришлю все недоспаленные в камине книги врп. А он - я русскоговорящий журналист, поэтому в Украине у меня нет работы, а поэтому денег нет, а вы нацистка ))

Cпойлер
Но он, правда, по жизни такой упоротый, бегает уже хуеву тучу лет по Одессе и орет про преследование русского языка и притеснение его лично, русскоговорящего еврея. У него всё всегда сводится к этому. Вот буквально везде жопу свастику видит. if you know what mean  :sneaky:

Offline Выдра

• ___
орет про преследование русского языка и притеснение его лично, русскоговорящего еврея. У него всё всегда сводится к этому. Вот буквально везде жопу видит.
Как порядочный человек, от тебе должен дров и щепы на растопку, за то, что ты дала его бреду фактического материала.

Offline Teagan

Но он, правда, по жизни такой упоротый, бегает уже хуеву тучу лет по Одессе и орет про преследование русского языка и притеснение его лично, русскоговорящего еврея.
Так в чому проблема, нехуй пиздує в Рашку і там журналіздить російською.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Но он, правда, по жизни такой упоротый, бегает уже хуеву тучу лет по Одессе и орет про преследование русского языка и притеснение его лично, русскоговорящего еврея.
Так в чому проблема, нехуй пиздує в Рашку і там журналіздить російською.

Він не хоче в рашу, він хоче, щоб руська язик та культурку не отмєнялі в Україні. А так він «патріот», але трохи фіксований на вигаданих проблемах. В нього вже це дійсно як хвороба. З нього вже усі жартують, мало хто продовжує спілкуватися (з «одеської тусовки»), але він не здається. Він же руськоговорящій!  :smilie5:
А, й усі, хто просуває зара тренд на українську мову, хто не захоплюється пушкіними та толстоєвськими, усі - хунвейбини. Це у нього улюблене слово. Ну ще й «нацисти».

Offline Охтирка

Никак не относись,нейтрально
Ніяк би не відносилась і уникала з ними спілкування.
Спасибо. Это первые мои россияне, встреченные после начала войны. На самом деле, просто не хочется с ними рядом находиться и разбираться хорошие они или плохие.
Хм. Я би пішла до адміністрації курсів і попросила звільнити себе від їхньої присутності. Без скандалу, спокійно. Насількі я розумію, йдеться про інтеграційну програму. Стрес від росіян тобі заважає спокійно інтегруватися. Так десь. Я розумію, що адміністрація такими питаннями не переймається. Але якщо не скаржитися, то ніхто і не задумається.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Десь у фейсбуці був допис на цю тему, з порадами психологів, які працюють закордоном з українцями, особливо з окупованих теріторій - мовляв, не треба ругатися, а треба казати «я травмован(а) війною, все це через російську агресію проти моєї країни, тому присутність причетних до країни-агресора мене ретравматизує, додає мені моральних та психологічних страждань через необхідність перебувати поруч, сподіваюся, що вашою метою не є моя ретравматизація й ви вживете усіх заходів, щоб не посилювати мою травму. Заздалегідь вдячна вам за те, що уважно ставитеся до травмованих війною людей, які вам довірилися».
Типу там дуже акуратно до такого ставляться, уникаючи обвинувачень в додатковій психологічній травматизаціі українців.

Offline Rumor

Я очень сомневаюсь, что это сработает с немцами. Тем более, что неясно по какому параграфу они приехали. Если то немецкие переселенцы, то они немцы для немецкого государства. Если они начнут за Путинамв классе выступать,  это другое дело

Offline Otrawa

Я очень сомневаюсь, что это сработает с немцами. Тем более, что неясно по какому параграфу они приехали. Если то немецкие переселенцы, то они немцы для немецкого государства. Если они начнут за Путинамв классе выступать,  это другое дело
Или люди с украинским гражданством, которые жили в роисси.

Offline Lilьka

• Львів
Він не хоче в рашу, він хоче, щоб руська язик та культурку не отмєнялі в Україні.
Так, у них якась руськомірська епідемія, невильковна нічим. Моя люба сестричка сидить в блекауті у Дніпрі, і далі запевняє нас, що "то іде імперіалістична війна (як вєлікій сталін писав)". Та ясний пєнь, що імперіалістична! Та на питання "яка ж така  невідома імперія на нас напала?", вона відповідає, що то вєлікая раіса с тупой Амєрікой ваюєт.
Скільки раз ми вже її нахуй в рашку відправляли, - нє сидить, бідна, страждає.
Ніяких дискусій, тільки за правильним руськокорабельним курсом із ПСС пушкіна на шиї.  :prapor2:

Offline Tamerlan

• Стать: Чоловіча
Все забываю спросить..
Я тегала, молчит.
На ФЭРе вчера отписывалась.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.