Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Якщо будеш десь поруч й буде потреба - заходь.
Свят-свят. Що я у вашому центрі не бачив? Нам і на нашому хуторі добре :). На роботі генератор. Дома тепло, вода є. Поки що :).

Ну на хуторі теж по різному. В домі світла немає другу добу. Зранку вмикнули на півгодини, а потім знов вимкнули. Сонця немає, тобто сонячні батареї віддали, що було, й йок. Зара генератор, на скільки вистачить пального, й теж йок.
У свекрухи в районі площі 10 квітня теж вже добу. У сестри на сегедський так само. Ну в неї хоч газ, а ми ж усі від електрики.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Ash

Я сегодня прочитала в телеге , что отключение  возможно до недели. Но будут стараться что-то сделать до конца этой. 15 из-за обстрелов Одесская ДТЭК отключилась от Днепровской электросети, пишут, что автоматически.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline BigSister

• Німеччина
Рада, что теперь мы будем наблюдать эту свистопляску снаружи. RIP Twitter.
https://snob.ru/news/twitter-vremenno-zakryl-ofisy-iz-za-massovyh-uvolnenij/
Цитувати (виділене)
Компания Twitter временно закрыла офисы на фоне массовых увольнений, пишет портал Business Insider со ссылкой на электронную рассылку, которую получили сотрудники. Массовые увольнения произошли после того, как Илон Маск заявил, что необходимо «чрезвычайно хардкорно» работать.

По данным портала, в компании опасаются, что некоторые сотрудники могут устроить саботаж. В связи с этим руководство приняло такое решение для «обеспечения безопасности каждого работника, а также систем Twitter и данных пользователей [социальной сети]».

Предполагается, что сотрудники смогут вернуться на рабочие места 21 ноября.
Здається, нам потрібен смайл "Ілон Маск"  :smilie5:

Offline Rumor

Любое приложение собирает очень много данных о телефоне.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
Блін! Ну, те, що світло усього, два рази по дві години є, то таке. Но те, що інтернету нема, то засада.  :weep:
Ні новин тобі, ні спілкування.
Так, щось уже важкувато.  :(
А ти усіх провайдерів пробувала? В мене у водафона майже зовсім зв'язку немає, а купила Лайф, то він щось тягне більшість часу.
Блін! Ну, те, що світло усього, два рази по дві години є, то таке. Но те, що інтернету нема, то засада.  :weep:
Ні новин тобі, ні спілкування.
Так, щось уже важкувато.  :(
А ти усіх провайдерів пробувала? В мене у водафона майже зовсім зв'язку немає, а купила Лайф, то він щось тягне більшість часу.
Маю водафон, чоловік київстар, нічого не тягне. Лайф купили, будемо юзати. :smilie2:
Я також лайф вставила, бо за 12 год (а скоріше навіть за 4, то я вже щоб не торгуватись) київстар зникає до хрестика, водафон робить вігляд, що є, але... І тільки лайф досить ок на 4ж. Я так думаю, що у всіх може буде різне, тому зараз тре пробувати всякі варіанти.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
І тільки лайф досить ок на 4ж
От халепа. Тікошо ж видурив у водафона архівно-акційний тариф за 55 грн/міс, плюс на іншому номері - акційний рік без абонплат за 310 грн (так-так, 26 грн/міс) - й тепер ще доведеться шукати якийсь недорогий тариф для інету на лайф (за рекомендації заздалегідь вдячний якшо шо).
Та ж у вас може бути все навпаки, хз.

Offline Крижинка

• США
Здається, нам потрібен смайл "Ілон Маск" 
Завеликий для смайла, але мені подобається

Offline Крижинка

• США
Це незручно навіть коментувати  :lol2:

Цитувати (виділене)
Anyone who actually writes software, please report to the 10th floor at 2pm today.

Before doing so, please email me a bullet point summary of what your code commits have achieved in the past ~6 months, along with up to 10 screenshots of the most salient lines of code.

Thanks,
Elon

Правильно, спочатку заблокуємо доступ до офісів до понеділка, потім викличемо інженерів в офіс у п'ятницю. Це ж навіть зручно, що їх мало залишилось. Про геніальну ідею вимагати скріншоти коду я навіть не буду згадувати  :sarcastic:
Дарма він з раковиною приперся в перший день. Треба було з унітазом. Слив засчитан(с).

Offline Teagan

Це незручно навіть коментувати 
Да, реально комедь.

Offline BigSister

• Німеччина
Невольно напрашиваются вопросы (с учетом скандалов вокруг фейсбука) о том, какого вида массивами пользовательской информации обладает тви и какие последствия возможны (и для пользователей тоже - даже прежде всего) вследствие интенсивного протекания наружу?
Найкращий і, мабуть, єдиний етичний (у цьому випадку) вид саботажу - це просте звільнення, що люди і зробили. Сподіваюсь, дані користувачів ніхто не зіллє. 

Offline BigSister

• Німеччина
Правильно, спочатку заблокуємо доступ до офісів до понеділка, потім викличемо інженерів в офіс у п'ятницю. Це ж навіть зручно, що їх мало залишилось. Про геніальну ідею вимагати скріншоти коду я навіть не буду згадувати  :sarcastic:
Я бачила щось таке раніше, ще перед тим, як він сам звільнив половину працівників. Начебто вимагав від програмістiв надрукувати свій код за місяц. Скріншоти, звичайно, легше, але все одно -  :facepalm:. З таким босом і саботажі непотрібні  :smilie5:

Offline Выдра

• ___
Вообще интересно, да.
Как он чужой код будет читать без контекста?
Тут иногда свой читаешь типа что конкретно ты имела в виду?

Offline Rumor

Илону пора с Пригожиным ездить по колониям зэков агитировать. Тональность та же.

Offline BigSister

• Німеччина
2) Атаки зовні. Все можна зламати. А за безпекою тре слідкувати. Ретельно.
А!
Згодна. Якщо "стражники" безпеки також звільнились, біда дуже ймовірно трапиться.

Offline invariant

• Стать: Чоловіча
  • Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Как он чужой код будет читать без контекста?
С трудом. :) Впрочем, тут приходится объектники декомпилировать и даже бинарники, так что...  8)
Одне лише питання: нафіга йому той твіттер? Кіна "Космос між нами" надивився і збирається Марс підключити?  :crazy:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Teagan

Він не буде читати код. Він вимагає щоб йому принесли salient шматки коду, тобто вони мають прийти на уклін і довести що саме їх код був важливий, а точніше - приніс компанії гроші.

У мене вже дежавю, таке саме було коли в банку працювала в період кризи. Працюєш, працюєш, робиш що тобі доручає керівництво, а потім приходить креативний CEO (якій ніхера не розуміє) і виявляється що то все нафіг нікому не потрібно, виявляється що ти мав працювати продажником, хоча специфіка відділу це передбачувала на 10% максимум.

Оце таке типове коли керувать приходе людина яка ніхера не розуміє в тому чим прийшла керувати. Тобто менеджер/антикризовий менеджер з Маска гівно. А в чому він був величний і геніальний, нагадайте будь-ласка?

Offline Mike123

А в чому він був величний і геніальний, нагадайте будь-ласка?
Тепер вже і не знаю. Може бошку зовсім знесло від величі, хто його зна? В суспільному знанні він побудував космічну отрасль с дуже низкими затратами, за рахунок того, що він перший почав масово використовувати багаторазові перші ступені космічних кораблів та навчився їх саджати. А також зробив електричний комерційно привабливий автомобіль і почав розвиток електрифікації автогалузі.

Offline Garfield

• Nederland
В успадковані капіталу? :f1:
Це єднає його з Трампом...
Homo homini felis est.

Offline Gerbil

• Израиль

А у Львовi всi садiвники (+ студенти-ботанiки/екологи/озеленювачi) термiново висаджують пiдснiжники тюльпани. Голандiя раптом подарувала 60тис сортових цибулинок.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
В успадковані капіталу? :f1:
Це єднає його з Трампом...

Усі вже приняли участь в голосуванні повертати Трампа до твітеру чи ні (Маск відкрив)?  :scratch_one-s_head:

Offline Garfield

• Nederland
голосуванні повертати Трампа до твітеру чи ні (Маск відкрив)? 
А навіщо голосування?  Він може для цього твіттер купував..
Homo homini felis est.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
голосуванні повертати Трампа до твітеру чи ні (Маск відкрив)? 
А навіщо голосування?  Він може для цього твіттер купував..

Демократія, розуміти треба!

Offline Mike123

Демократія, розуміти треба!
У кого, у Маска? Диктатор, та й годі.

Offline Rumor

Немецкий сатирик с парой сотен тысяч подписчиков запустил голосование, надо ли обмакнуть Маска в топленый сыр и выставить в парижской галерее.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Почему в сыр? Есть и другие субстанции.

Offline Ash

Почему в сыр? Есть и другие субстанции.
:plusone: Зачем переводить полезный и вкусный продукт?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Потому что ему потом в галерее стоять. Понимать надо.

Offline Gerbil

• Израиль
Всех, кто там стоит, преспокойно макали в воск - и прекрасно стоят. А сыр переводить... Прожрёт же изнутри! А докуда не догрызёт - то заплесневеет. Фу... :bad:

Offline Крижинка

• США
Усі вже приняли участь в голосуванні повертати Трампа до твітеру чи ні (Маск відкрив)?
Ага, йому не досить, що пішла більшість співробітників, тепер треба ще позбавитись юзерів? я ж кажу геній  :facepalm:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Може, в цьому й задум? Твіттер якимось чином заважає марсіанам, вони й сказали Маску: не полетить твій старшип, поки не закриєш нафіг ту лавочку!  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.