такая мерзкая замена по причине ОБС не должна поощряться.
Слова колишньої жінки - не чутки.
А абсолютно немає значення як грає Міккельсен. Деппа викинули з двох франшиз аж ніяк не за те, що він погано грав, чи не вписувався в образ, від слова взагалі. Це було суто політичне, політкорректне рішення, бо струя така була. Ліс рубали, тріски летіли. При цьому основоположний принцип правових держав "не винуватий, поки так суд не вирішив" чудово забули і замінили на "в пресі жінка звинуватила, значить, винуватий". Все, життя людини зруйновано, ніхто розбиратися не буде.
Нмд ти перебільшуєш з лісом і трісками.
По-друге, трішки інакше. Галас навколо звинувачень не йде на користь студії. Риск занадто великий. Тому домовилися з Деппом. Він сказав, що не хоче шкодити фільму, і пішов мирно. Вважаю, це був розумний крок. Не вірю в карму, але йому "зарахувалось". Депп оскаржив в суді звинувачення своєї "екс" і виграв.
ти почитай який саме був Гріндельвальд - харизма та підступність. Grindelwald was vain, arrogant, narcissistic, cruel and believed himself to be superior to all other wizards.
і хто краще підходить під цей опис.
Міккельсен.
Як на мене, Депп чи навмисно зловживає "всякими штучками", чи просто не вміє перевтілюватися у реалістичного злодія. І добре б він був у фільми сам по собі. Але ж Дамблдор був закоханий у Гріндельвальда. Мій внутрішній Станіславський волав: "Не вірю! Не можна кохати цю штучну, як Воландеморт, потвору!"
Зовнішність Міккельсена мене раніше відштовхувала. Я зовсім не бажала його бачити, але він влучив у образ 100%. Саме грою і харизмою. Його не перефарбовували у платинового блондина, йому не робили кумедну зачіску і різноманітні очі, не клеїли вуса. Його Гріндельвальд був живою людиною. Огидлою, але живою, не штучною.
Напевно, маю дякувати Деппу за те, що нарешті оцінила Міккельсена

Він у фільмі чудовий. Кращий за Деппа, ИМХО