Автор Тема: Коронавіруси, грип

Offline Старина Z

• Стать: Чоловіча
Re: Коронавіруси, грип
« Reply #13110 : Квітень 06, 2020, 23:37:50 »
У меня конь ему надо 
В принципе они могут даже захотеть штраф впаять , но вот догонят ли
Если что, говори, что у него разрешение есть на выгул на правом заднем копыте. Пусть проверят.  :rolleyes2:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #13111 : Квітень 06, 2020, 23:39:24 »
День начался с крематория, а заканчивается идеей, а не перестать ли все мыть. Качели, однако.

Offline com

• Львів
« Reply #13112 : Квітень 06, 2020, 23:40:47 »
Цитувати (виділене)
COVID-19: В середньому лише 6% реальних інфекцій SARS-CoV-2, виявлених у всьому світі
Фактична кількість інфекцій, можливо, вже сягала кількох десятків мільйонів
Дата:
    6 квітня 2020 року
Джерело:
    Університет Геттінген

Кількість підтверджених випадків нової коронавірусної хвороби COVID-19, офіційно виданих країнами та широко коментованих національними та міжнародними засобами масової інформації, різко занижує справжню кількість інфекцій, свідчить нещодавній звіт Геттінгенського університету. Др. Крістіан Боммер та професор Себастьян Волмер з університету Геттінген використовували оцінки смертності від COVID-19 та часу до смерті в результаті недавнього дослідження, опублікованого в The Lancet Infective Diseases, щоб перевірити якість офіційних записів справ.
реклама

Їх дані показують, що країни виявили лише в середньому близько 6% коронавірусних інфекцій, а справжня кількість заражених людей у ​​всьому світі, можливо, вже сягала кількох десятків мільйонів. Недостатнє та запізніле тестування може пояснити, чому деякі європейські країни, такі як Італія та Іспанія, відчувають значно більшу кількість жертв (відносно зареєстрованих підтверджених випадків), ніж Німеччина, яка виявила 15,6% заражених порівняно з лише 3,5% в Італії чи 1,7% в Іспанії. Рівень виявлення ще нижчий у Сполучених Штатах (1,6%) та Великобританії (1,2%) - двох країнах, які отримали широку критику з боку експертів з охорони здоров'я за їх несвоєчасну реакцію на пандемію.

На відміну від цього, Південна Корея виявила майже половину всіх своїх інфекцій SARS-CoV-2. За оцінками авторів, 31 березня 2020 року в Німеччині було 460 000 інфекцій. На основі того ж методу вони підраховують, що США мали понад десять мільйонів, Іспанія - понад п’ять мільйонів, Італія - ​​близько трьох мільйонів, а Великобританія - близько двох мільйонів інфекцій. Того ж дня університет Джона Хопкінса повідомив, що в усьому світі було менше 900 000 підтверджених випадків, що означає, що переважна більшість інфекцій були не виявлені.

Себастьян Фолмер, професор економіки розвитку в Університеті Геттінген, каже: "Ці результати означають, що урядам та розробникам політики потрібно проявляти надзвичайну обережність при інтерпретації номерів справ для цілей планування. Такі надзвичайні відмінності в кількості та якості проведених тестувань. в різних країнах означають, що офіційні записи справ значною мірою неінформативні та не дають корисної інформації ". Крістіан Боммер додає: "Постійно потрібні значні поліпшення здатності країн виявляти нові інфекції та містити вірус".
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=uk&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&u=https://www.sciencedaily.com/releases/2020/04/200406125507.htm

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13113 : Квітень 06, 2020, 23:40:52 »
На работе каждой службе назначили на которые пять минут приходить, чтобы на проходной не толпились. А ещё интересно, пустят ли наших с удостоверениями в общественный транспорт.

Offline Охтирка

« Reply #13114 : Квітень 06, 2020, 23:40:53 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
. Вот собственно уже отправила упаковку хлеба и банку арахисового масла просто так на полку. 
Я вынимаю хлеб из упаковки, обжигаю, перекладываю в свой пакет, магазинный выбрасываю.
Спасибо, отличный алгоритм, чтобы попуститься.  :grin:
Забыла написать, что сначала еще брызгаю спиртом на магазинную упаковку. :smilie5:
Я раз в 4-5 дней покупаю продукты и 20 минут трачу на отмыв. Вот вообще не вижу проблем. :)

Тут местные ОКРщики и к ним примкнувшие об этом уже написали-понаписали. Ты же вроде все читаешь? Вот представь, что есть неряхи, которых это перемывание и обрызгивание выбешивает до ужаса.
Я примкнувшая и с удовольствием бы спрыгнула. Но, похоже, некоторые привычки уже останутся. Хотя, все так меняется. Чего загадывать. Мне вот завтра на работу, сижу, думаю, красивую маску надевать или защитную.  :sarcastic:

На фига? Чтобы отпугивать?

Offline Destrie

• Одесса
« Reply #13115 : Квітень 06, 2020, 23:42:01 »
У меня конь ему надо 
В принципе они могут даже захотеть штраф впаять , но вот догонят ли
Если что, говори, что у него разрешение есть на выгул на правом заднем копыте. Пусть проверят.  :rolleyes2:
Блин он ваще не дерется  никак , нужно очень сильно напугать что бы задами махал :grin:
Но по пересеченке у меня +100к проходимости  :crazy:
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #13116 : Квітень 06, 2020, 23:42:54 »
На вопрос телезрительницы, за какие средства лечиться тем, у кого болезнь проходит легче, Степанов не ответил.
Безотносительно Степанова в легкой форме никакого особого лечения не требуется. Обильное питье, самоизоляция, парацетамол.
Тю, ля, а шо?

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #13117 : Квітень 06, 2020, 23:43:21 »
А котов не понимаю. Это такой протест?

Почему протест? Просто желание пройтись на свежем воздухе в парке. Я бы и аквариумную рыбку выгуливала, если бы собаки не было. Так это мы вдвоём с мужем живем. А если в квартире несколько поколений проживает вместе, то желание куда-нибудь свалить хотя бы на часок вполне понятно. А гулять по тротуарам вдоль дорог с автомобильным движением как бы не думаю, что сильно полезно. По делу идти - да, тут ничего не поделаешь, а с целью подышать воздухом - не думаю.
И шо делать, если хочешь в парк, собачки у тебя нет, а хомячок есть? Выгуливать хомячка, я считаю. При этом я тоже интроверт, каких поискать.
Вот у итальянцев тоже просто желание пройтись по пляжу, у израильтян, французов, а им комендантский час.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13118 : Квітень 06, 2020, 23:43:22 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
. Вот собственно уже отправила упаковку хлеба и банку арахисового масла просто так на полку. 
Я вынимаю хлеб из упаковки, обжигаю, перекладываю в свой пакет, магазинный выбрасываю.
Спасибо, отличный алгоритм, чтобы попуститься.  :grin:
Забыла написать, что сначала еще брызгаю спиртом на магазинную упаковку. :smilie5:
Я раз в 4-5 дней покупаю продукты и 20 минут трачу на отмыв. Вот вообще не вижу проблем. :)

Тут местные ОКРщики и к ним примкнувшие об этом уже написали-понаписали. Ты же вроде все читаешь? Вот представь, что есть неряхи, которых это перемывание и обрызгивание выбешивает до ужаса.
Я примкнувшая и с удовольствием бы спрыгнула. Но, похоже, некоторые привычки уже останутся. Хотя, все так меняется. Чего загадывать. Мне вот завтра на работу, сижу, думаю, красивую маску надевать или защитную.  :sarcastic:

У нас кроме того, что вот напринимали, ещё и внутренний приказ давно. Большинство так и ходит. Моя комната нет. Я просто много шастаю ж на перекуры.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #13119 : Квітень 06, 2020, 23:44:00 »
Ты сторонник протеста? Предписано в публичных местах быть в маске.

Offline Охтирка

« Reply #13120 : Квітень 06, 2020, 23:45:15 »
Я так сильно удивилась, когда узнала, сколько людей у нас по паркАм гуляют так, шо аж жить без этого не могут. Просто обойти квартал совсем не то.

Offline Старина Z

« Reply #13121 : Квітень 06, 2020, 23:46:29 »

Offline Охтирка

« Reply #13122 : Квітень 06, 2020, 23:47:09 »
Цитувати (виділене)
Ты сторонник протеста? Предписано в публичных местах быть в маске.
Я поняла, что она собралась в ней на рабочем месте сидеть.
Я вот например, маску не надеваю, когда из квартиры до машины на стоянке иду. А Няма, например, видит таких, как я, и возмущается, что столько людей без масок. :grin:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13123 : Квітень 06, 2020, 23:47:59 »
Я поняла, что она собралась в ней на рабочем месте сидеть
:scare3: нет

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #13124 : Квітень 06, 2020, 23:48:37 »
Я на улице не ношу маску, но у нас в ебенях и редко кого на улице встретишь.
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline Охтирка

« Reply #13125 : Квітень 06, 2020, 23:48:59 »
Цитувати (виділене)
Я поняла, что она собралась в ней на рабочем месте сидеть
:scare3: нет

Гут, Вольдемар, гут.  :yes:

Ре

• Гість
« Reply #13126 : Квітень 06, 2020, 23:52:28 »
Я лично о душе подумывать начала( только что прошёл сюжет по теме короны про толстых, потом про курильщиков, короче по-любому мне гайка) и подумала, что пока я ещё не тогось, то надо практично к вопросу подойди
Подумываю о бурке-тебе и маска и вообще заморачиваться больше не надо как ты там под ней выглядишь :girl_in_dreams:
Надо будет ещё углубиться в саму религию, помнится, что принять ее можно очень быстро, а вот что там ещё полезного не знаю совсем :(

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #13127 : Квітень 06, 2020, 23:53:04 »
Нафик рыбок и хомячков. Лайфхак-берите детей на прокат. Там вообще никаких ограничений.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #13128 : Квітень 06, 2020, 23:53:59 »
 :grin: А у нас то бегают, то бухают компаниями.

Одного уже сегодня полиция задержала, кудись тащила - мужик без маски, полиция - в масках.

Тоисть, походить в одиночку или с мужем в безлюдных местах - можно на полицию нарваться, и при этом то молодежь стайками сидят, то пенсионеры по 3, то ваще гуляют по 4 и выше.
Шик, блеск, крысота.
Злобная заинька

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #13129 : Квітень 06, 2020, 23:54:20 »
Нафик рыбок и хомячков. Лайфхак-берите детей на прокат. Там вообще никаких ограничений.

Детей жалко.  :grin: Я своих ни разу не выгуляла с начала этой ебанины.
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #13130 : Квітень 06, 2020, 23:54:47 »
Я вынимаю хлеб из упаковки, обжигаю,
Как? Я уже думала в духовку или микроволновку - но пересушу же ж.
Злобная заинька

Offline Post Scriptum

• Киев
« Reply #13131 : Квітень 06, 2020, 23:56:23 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13132 : Квітень 06, 2020, 23:57:59 »
Фигасе. У нас +40 подозрений только за время с 19:30 до 22:00.

Offline Ash

« Reply #13133 : Квітень 06, 2020, 23:58:18 »
Как? Я уже думала в духовку или микроволновку - но пересушу же ж.
Если у тебя электрическая  плита - не получится, с газовой -  без проблем. зажигаю горелку и обпаливаю хлеб
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #13134 : Квітень 06, 2020, 23:59:51 »
Много тестируют, скорее всего( как я понимаю, тест на антитела - это ведь подозрение, да?)
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13135 : Квітень 07, 2020, 00:01:38 »
Много тестируют, скорее всего( как я понимаю, тест на антитела - это ведь подозрение, да?)
В данном случае вроде просто больные, пока не известно чем.

ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА  22:25 ГОДИН 06.04.2020

У період з 19:30 години по 22:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 40 осіб.

Пацієнти з Пустомитівського, Кам’янка-Бузького, Сколівського, Стрийського районів, а також міста Львів.

Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 75 осіб.

На самоізоляції знаходяться  259 осіб.  За увесь час виписано - 104 пацієнти. Стан більшості  хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 8-ми пацієнтів стан важкий. 2 пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19  звернулося 438 людей.

За увесь час в сумі у  317 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є  121 особа. У 28 пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Ще одна особа з підтвердженим діагнозом померла у реанімаційному відділенні однієї з лікарень. П'ять осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 3 пацієнтів одужали.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #13136 : Квітень 07, 2020, 00:02:54 »
Родители 3-ю неделю на даче карантинят, там круглый год жить можно. На днях приехала соседка, зовет по традиции на вечерние прогулки. Мама говорит, ладно, но дистанцию 1,5-2 метра держим. Та обиделась, сказала, что это все нагнетание паники и гулять отказалась. У нее и внуки непривитые по идейным соображениям.
Но мама меня порадовала таким отношением к ситуации. :)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #13137 : Квітень 07, 2020, 00:06:08 »
Сейчас на ИВЛ четырехдневный младенец. Экспресс тест негативный. Отец из Польши вернулся. У родителей тоже негативный тест.
https://zaxid.net/u__lvovi_gospitalizuvali_chotiridenne_nemovlya_z_pidozroyu_na_koronavirus_n1500503

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #13138 : Квітень 07, 2020, 00:12:29 »
Экспресс тесты как я поняла часто с чувствительностью монеты.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Suddenly

« Reply #13139 : Квітень 07, 2020, 00:16:31 »
Экспресс тесты как я поняла часто с чувствительностью монеты.
У нас тоже сегодня по телеку это говорили.

Даже те не-экспресс тесты на антитела, которые у нас начинают делать в 12 лабораториях по доступным им образцам крови в исследовательских целях, пока оставляют желать лучшего по точности.

0 Користувачів і 31 Гостей дивляться цю тему.