Автор Тема: Коронавіруси, грип

Offline Suddenly

• Стать: Жіноча
Re: Коронавіруси, грип
« Reply #11730 : Квітень 02, 2020, 15:30:21 »
Человек становится очень заразным за два дня до появления симптомов. Если у нее уже температура, то поезд ее домашних уже ушел. У нее ж, наверное, общий санузел на всех (с отсутствием раковины в туалете, как водится), и она, наверное, всем еду готовит.

Offline Suddenly

« Reply #11731 : Квітень 02, 2020, 15:31:28 »
Вот только что сейчас прочитала от очевидцев, что в Австрии проводят тесты людям с симптомами только в случае контакта с подтвержденным заболевшим. В Австрии ситуация более-менее контролируемая.
Ты все правильно пишешь на последних страницах. Нигде не тестируют при поднятии температуры, ну, может, в Ухане разве что.

Offline Suddenly

« Reply #11732 : Квітень 02, 2020, 15:33:35 »
но больных с "нужными симптомами" я бы туда включила
Ты представляешь, во сколько раз сразу увеличится количество людей в этом списке?

Offline vs

• Стать: Чоловіча
« Reply #11733 : Квітень 02, 2020, 15:36:16 »
в Австрии проводят тесты людям с симптомами только в случае контакта с подтвержденным заболевшим.

зараз намагаються розгорнути загальне періодичне (раз на декілька днів) тестування медиків,
до того показаннями до тестування були контакти або повернення з територій ризику (Тироль, до того Італія, Китай тощо) при наявності симптомів

Offline Охтирка

« Reply #11734 : Квітень 02, 2020, 15:41:15 »
Цитувати (виділене)
Вот только что сейчас прочитала от очевидцев, что в Австрии проводят тесты людям с симптомами только в случае контакта с подтвержденным заболевшим. В Австрии ситуация более-менее контролируемая.
Ты все правильно пишешь на последних страницах. Нигде не тестируют при поднятии температуры, ну, может, в Ухане разве что.
Да вот сижу и офигеваю. 236 страниц балакали, сіли і заплакали. Ресурсы, приоритеты, группы риска. О чем все это было?

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #11735 : Квітень 02, 2020, 15:48:29 »
400 новых случаев в Индии в связи с массовым собранием мусульман.
Ждем наших Пасх и гробков(
В Греции вроде как массовое празднование Пасхи на конец мая переносят.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Охтирка

« Reply #11736 : Квітень 02, 2020, 15:50:47 »
Цитувати (виділене)
Вроде как серьезно намереваются запретить.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #11737 : Квітень 02, 2020, 15:54:36 »
Цитувати (виділене)
Ну если на каждом входе и выходе из кладбища полицию поставят, то может сработает.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11738 : Квітень 02, 2020, 15:55:51 »
Цитувати (виділене)
Про тесты. Еще Садовой по радио сказал, что тестировать надо курьеров и еще много кого, кто работает с людьми. Каждые десять дней. Те, кто на госслужбе, скажем так, тех бесплатно. А других должны тестировать работодатели. Тест порядка 350-450 грн.

Я когда вижу этих бедняг-курьеров в рюкзаками для еды, мне так ярко и представляется, что они заражены.
Ко мне сегодня курьер из НП приходил. Одет как космонавт, попросил и ручку свою приготовить, во избежание. Принес бумажку, я на ней расписалась и он ее должен был обратно отправить. У него пакетов с собой не было, тот, в котором принес, брать отказался, взял мой файлик, сразу в какую-то торбу сбросил и сказал, что на месте уже обработают и отправят.
В общем, такой же маньяк, как и я. И возраста за 50. :sarcastic:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Охтирка

« Reply #11739 : Квітень 02, 2020, 15:57:13 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Ну если на каждом входе и выходе из кладбища полицию поставят, то может сработает.
Городские обычно огорожены и вход через ворота.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #11740 : Квітень 02, 2020, 15:57:56 »
И в Китае 1600 новых. Не удержали. Не все так весело, как казалось.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Охтирка

« Reply #11741 : Квітень 02, 2020, 15:58:44 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Про тесты. Еще Садовой по радио сказал, что тестировать надо курьеров и еще много кого, кто работает с людьми. Каждые десять дней. Те, кто на госслужбе, скажем так, тех бесплатно. А других должны тестировать работодатели. Тест порядка 350-450 грн.

Я когда вижу этих бедняг-курьеров в рюкзаками для еды, мне так ярко и представляется, что они заражены.
Ко мне сегодня курьер из НП приходил. Одет как космонавт, попросил и ручку свою приготовить, во избежание. Принес бумажку, я на ней расписалась и он ее должен был обратно отправить. У него пакетов с собой не было, тот, в котором принес, брать отказался, взял мой файлик, сразу в какую-то торбу сбросил и сказал, что на месте уже обработают и отправят.
В общем, такой же маньяк, как и я. И возраста за 50. :sarcastic:

На НП, возможно, и корпоративные инструкции. Они с самого начала ответственно относились.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11742 : Квітень 02, 2020, 16:04:04 »
в начале марте ничто не предвещало вот такого

В начале марта народ уже мёр в товарных количествах. И уже все вышло за пределы Китая. Это как раз был момент, когда у многих резко прошли все стадии, начиная от «Китай далеко, не страшно», и быстренько наступило «принятие». Я сама из них, поэтому про конец февраля-начало марта ещё хорошо помню.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #11743 : Квітень 02, 2020, 16:04:21 »

Что за источник?
The best is yet to come.

Offline Охтирка

« Reply #11744 : Квітень 02, 2020, 16:04:49 »
Цитувати (виділене)
Ссылку дай, пожалуйста.

Offline com

• Львів
« Reply #11745 : Квітень 02, 2020, 16:04:56 »
Цитувати (виділене)
Втрата нюху та смаку є найсильнішим предиктором ранньої інфекції COVID-19
Новини нейрознавства Новини нейрознавства 1 квітня 2020 року
Рекомендовані нейротехнології Neuroscience

Короткий зміст: Дані користувачів із нового додатка для відстеження симптомів COVID-19 виявляють втрату смаку та запаху - найсильніші прогнози позитивного коронавірусного діагнозу. Використовуючи дані, дослідники розробили модель, щоб визначити, яка комбінація симптомів може найкраще передбачити зараження COVID-19 у людей.

Джерело: King's College London

Останній аналіз даних програми COVID Symptom Tracker дозволяє втратити відчуття смаку та запаху, можливо, найкращий спосіб визначити, чи є у вас COVID-19.

26% із 1,5 мільйонів користувачів додатків між 24 та 29 березня 2020 року повідомили про один або кілька симптомів через додаток. З них 1702 повідомили про тестування на COVID-19, маючи 579 позитивних результатів та 1123 негативних результатів.

Дані, проаналізовані в додатку, показують, що 59% позитивних пацієнтів COVID-19 повідомили про втрату нюху та смаку, порівняно лише з 18% тих, хто перевіряв негативну хворобу. Ці результати були набагато сильнішими в прогнозуванні позитивного діагнозу COVID-19, ніж самовільна температура.

Використовуючи всі зібрані дані, дослідницька команда Короля, яка стоїть за програмою, поряд із науковцями з ZOE розробила модель для визначення того, яке поєднання симптомів може передбачити випадки COVID-19.

Модель характеризується поєднанням втрати нюху та смаку, лихоманки, стійкого кашлю, втоми, діареї, болю в животі та втрати апетиту, при якому найсильнішим прогнозом є втрата нюху та смаку.

Звернувшись до 400 000+ осіб, які повідомили про симптоми, які ще не пройшли тест на COVID-19, команда виявила, що майже 13% з них, ймовірно, будуть заражені вірусом - тобто додаткові 50 000 осіб, ймовірно, ще не підтверджені Інфекції COVID-19.

Додаток, розроблений лондонською командою King's College College спільно з Фондом Гай і Сент-Томас NHS Foundation, Центром біомедичних досліджень NIHR та стартапом ZOE Global LTD, просить користувачів зареєструвати симптоми (або їх відсутність) щодня.
Це показує людину в масці

Модель характеризується поєднанням втрати нюху та смаку, лихоманки, стійкого кашлю, втоми, діареї, болю в животі та втрати апетиту, при якому найсильнішим прогнозом є втрата нюху та смаку. Зображення знаходиться у відкритому доступі.

Метою є допомогти дослідникам зрозуміти поширення та прогресування COVID-19. До 31 березня 2020 року понад 1,8 мільйона користувачів у Великобританії підписалися на допомогу, реєструючи їх симптоми щодня.

Провідний науковий співробітник професор Тім Спектор сказав: "У поєднанні з іншими симптомами люди, які втрачають запах і смак, за нашими даними, в 3 рази частіше заражають COVID-19, і тому повинні самостійно ізолюватися протягом семи днів, щоб зменшити поширення хвороби.

«Це невідкладне дослідження можливе лише завдяки 1,8 мільйонам вчених-громадян, які реєструють свої симптоми щодня. Це також дає нам еволюційну карту Великобританії, де симптоми виникають за два-три тижні до навантаження на NHS, тому важливо продовжувати фіксувати своє здоров’я та симптоми, навіть коли ви відчуваєте себе повністю здоровими, і заохочуйте інших використовувати додаток. " Професор Тім Спектор, провідний дослідник.

Поширені запитання щодо програми COVID Symptom Tracker можна знайти тут: https://twinsuk.ac.uk/our-research/covid-19/covid-19-symptom-tracker-app-faqs/
https://translate.google.com/translate?hl=uk&sl=en&u=https://neurosciencenews.com/covid-19-smell-taste-16056

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #11746 : Квітень 02, 2020, 16:05:29 »
С этими "новыми" уже разобрались.
Это внесенные вчера в статистику ранее не учитывавшиеся "безсимптомные".

Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #11747 : Квітень 02, 2020, 16:08:23 »
О, по Львову внезапно подробностей отсыпали.

Коронавірус на Львівщині: ситуація станом на 2 квітня
Опубліковано 2 Квітня 2020 о 15:10
Станом на четвер, 2 квітня, в заклади охорони здоров’я м. Львова з початку року з симптомами захворювання, підозрілого на COVID-19 звернулись 296 осіб.

Про це повідомляється на сайті Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Зокрема, на амбулаторному лікуванні перебувають 132 особи, інші особи госпіталізовані, в т.ч. 4 особи перебувають на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії, 1 у вкрай важкому стані на апараті ШВЛ. Виписано 99 осіб.

Проведено лабораторних досліджень методом ПЛР:

вірусологічною лабораторією ДУ «ЦГЗ МОЗ України» 64 дослідження, позитивних 8 результати;
лабораторією ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» 172 дослідження, з них  4 позитивні.
Лабораторно підтверджені 12 випадків захворювання на COVID-19:

1. Чоловік, віком 58 років, проживає м.Львів. Повернувся з Німеччини, ознак захворювання у нього не було, при обстеженні у приватній лабораторії встановлено позитивний результат, який підтверджений вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України». При повторних дослідженнях матеріалу від хворого отримані 2 негативні результати від 28.03. та 01.04.2020 року; пацієнт одужав.

2. Жінка, віком 50 років, м.Львів, яка повернулась з Австрії, при обстеженні вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України виявлено позитивний результат. При повторних дослідженнях матеріалу від хворої 26.03.2020 року і 30.03.2020р. отримані 2 негативні результати; пацієнтка виздоровіла.

3. Чоловік, віком 58 років, м.Пустомити, який 13.03.2020р. повернувся з Італії, госпіталізований з ознаками ГРЗ, 26.03.20р., виявлений позитивний результат. Продовжує стаціонарне лікування.

4. Чоловік, віком 55 років, м. Львів, контакт з лабораторно підтвердженим випадком захворювання COVID-19

5. Дитина, віком 16 років, м. Львів,  контакт з лабораторно підтвердженим випадком захворювання COVID-19

6. Чоловік, віком 31 рік, житель Жовківського району, який повернувся з Німеччини 29.03.2020р., був госпіталізований 29.03.20р. у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з ознаками респіраторного захворювання. 31.03.20р. виявлений позитивний результат. Продовжує стаціонарне лікування.

7. Жінка, віком 55 років, жителька м.Львова, яка була госпіталізована 25.03.2020 року з приводу запалення легень у пульмонологічне відділення 5 МКЛ, 31.03.2020р. виявлено РНК COVID-19. Продовжує стаціонарне лікування у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.

8. Чоловік, віком 32 роки, житель м.Львова, зі слів не подорожував. Звернувся 22.03.2020р. в КНП ЛОР «Львівська ОІКЛ» на консультацію з ознаками респіраторного захворювання. Встановлений позитивний результат від 01.04.2020 року вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України». Перебуває на амбулаторному лікуванні.

9. Чоловік, 43 роки, проживає у м.Стрий. Прибув з Німеччини 14.03.2020р. Звернувся 23.03.2020 року в КНП ЛОР «Львівська ОІКЛ», був госпіталізований. Встановлений позитивний результат від 01.04.2020 року вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України.

10. Чоловік, 57 років, проживає в Стрийському р-н. 13.03.2020 року був госпіталізований в пульмонологічний відділ КНП «Стрийська ЦМЛ», 23.03.2020р. консультований в КНП ЛОР «Львівська ОІКЛ». Встановлений позитивний результат від 01.04.2020 року вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України.

11. Жінка, 53 роки, житель Пустомитівського району. Прибула 07.03.2020 року з Сербії. 14.03.2020 року з’явилися ознаки захворювання. Перебуває на амбулаторному лікуванні. Встановлений позитивний результат від 01.04.2020 року вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України.

12. Чоловік, 58 років, м.Львів. Повернувся з Австрії 12.03.2020 року. 21.03.2020 року звернувся на консультацію в КНП ЛОР «Львівська ОІКЛ». Перебуває на амбулаторному лікуванні. Встановлений позитивний результат від 01.04.2020 року вірусологічною лабораторією ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України.

https://varta1.com.ua/koronavirus-na-lvivshhyni-sytuatsiya-stanom-na-2-kvitnya/

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11748 : Квітень 02, 2020, 16:09:56 »
А зачем ей тест? Вот чтобы что?

Лично я, если что, хотела бы знать, переболела я уже или ещё нет. Насколько я могу снизить карантинные меры, во-первых, и перестать каждый день бояться умереть, во-вторых. Вернее, во-вторых это во-первых.
Некоторые умрут не от ковида, а от сердечных приступов, гипертонических кризов и тыпы в ожидании его. Уровень внутреннего стресса запредельный. Наверное, не у всех, но я уверена, что у многих. И странно не понимать, почему эти многие хотели бы знать. Да просто чтобы перестать уже наконец-то бояться.
Ну или не перестать, если (не) повезло.

Offline Razminka

• Киев
« Reply #11749 : Квітень 02, 2020, 16:11:58 »
Неизвестные ворвались в главный офис Госрезерва, чтобы узнать куда делись почти 10 миллионов масок. Про маски ответили, чтоони переданы Министерству здравоохранения. Теперь Госрезерв закрыт на карантин и дезинфекцию.
https://petrimazepa.com/gosrezerv_neizvestnye_zakhvatili_golovnoy_ofis

Какие-то все несдержанные  :lol2:

Offline Ash

« Reply #11750 : Квітень 02, 2020, 16:14:05 »
Лично я, если что, хотела бы знать, переболела я уже или ещё нет. Насколько я могу снизить карантинные меры, во-первых, и перестать каждый день бояться умереть, во-вторых.
:plusone:
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11751 : Квітень 02, 2020, 16:15:52 »
Тестов вроде бы достаточно, пропускная способность лабораторий низкая. 
*с кавказским акцентом* "Пусть будет всё, но пусть чего-то не хватает"©

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #11752 : Квітень 02, 2020, 16:19:50 »
Слушайте, а что делать с покупками? Вот занес их в дом, а дальше все поливать спиртом? :smilie2:
Злобная заинька

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #11753 : Квітень 02, 2020, 16:20:37 »
Я вас не понимаю. Очевидно, что все хотят сделать тест. Очевидно, что нет на это ресурсов, потому что в панике каждый полстраны. Поэтому и рассматривается вопрос приоритетности. Если в данном случае у знакомой Омелы три дня не сбивается температура, которая выше 38, а скорая отказывается приезжать, то звонить на горячую линию.
А если это вопрос жизни и смерти и без теста жить не можешь, хоть и нет симптомов, можно сделать за деньги. Бесплатно приоритетнее сделать продавцам, врачам, курьерам.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11754 : Квітень 02, 2020, 16:20:57 »
Слушайте, а что делать с покупками? Вот занес их в дом, а дальше все поливать спиртом? :smilie2:

Аля не читатель.

Offline Охтирка

« Reply #11755 : Квітень 02, 2020, 16:22:17 »
Цитувати (виділене)
А зачем ей тест? Вот чтобы что?

Лично я, если что, хотела бы знать, переболела я уже или ещё нет. Насколько я могу снизить карантинные меры, во-первых, и перестать каждый день бояться умереть, во-вторых. Вернее, во-вторых это во-первых.
Некоторые умрут не от ковида, а от сердечных приступов, гипертонических кризов и тыпы в ожидании его. Уровень внутреннего стресса запредельный. Наверное, не у всех, но я уверена, что у многих. И странно не понимать, почему эти многие хотели бы знать. Да просто чтобы перестать уже наконец-то бояться.
Ну или не перестать, если (не) повезло.
Слушай, ну мы же не разговариваем о хотелках в вакууме. А исходим из ситуации и возможностей на данный момент. Есть приоритеты, ресурсы и ограничения.
Должно же быть понимание, что есть люди, для которых тестирование в данный момент важнее, чем человеку с просто подозрительными симптомами и которому страшно.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11756 : Квітень 02, 2020, 16:23:10 »
Теперь Госрезерв закрыт на карантин и дезинфекцию.
Удобненько.

Offline Охтирка

« Reply #11757 : Квітень 02, 2020, 16:26:50 »
Цитувати (виділене)

Аля не читатель.
:grin:

Offline Ash

« Reply #11758 : Квітень 02, 2020, 16:29:12 »
Фото профиля afisha_odessa_time
afisha_odessa_time
Цитувати (виділене)
​Одессу закроют для машин из других населенных пунктов 📌Будут развернуты 11 контрольно-пропускных пунктов:
в районе «Центролита», на Южной дороге возле «Ривьеры», на выезде в сторону Августовки, на Хаджибейской дороге (НАТИ), на Хуторской/Энергетиков, на Киевской трассе, у Двух столбов, на Овидиопольской дороге, у села Лиманка, пгт Таирово и Бурлачьей Балки. 📌Кроме того, комиссии предлагают запретить въезд в Одессу всех транспортных средств, кроме тех, которые обслуживают предприятия, расположенные в областном центре, и/или принадлежат (находятся в пользовании) у граждан, проживающих или работающих в городе. 📌Приморскую территорию закроют для автотранспорта.
Ссылка на наш канал: https://t.me/joinchat/AAAAAFTXfvGaMwVW8MEPaQ
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #11759 : Квітень 02, 2020, 16:32:04 »
Цитувати (виділене)
Анатолій Нікітін
23 год
Сьогодні в м.Миколаїв нашому пацієнту, якому ми вчора виставили підозру на Коронавірус провели ПЛР (полімеразно - ланцюгову реакцію).
Це самий достовірний тест на Коронавірус.
І він показав відсутність захворювання на Коронавірус у нашого пацієнта.
Таким чином в місті Южноукраїнську хворих на Коронавірус і пацієнтів з підозрою на Коронавірус на сьогодні НЕМАЄ
А я говорил, что не в тестах дело.  :super:

Закрывайте город кибениматери!!!

0 Користувачів і 38 Гостей дивляться цю тему.