Ми учора ходили, хотіли зробити, але немає Модерни, тіко короновак та файзер. А я хочу Модерну Не вштирилися, коротше.
Цитата: Ксеня від Вересень 07, 2022, 14:59:40Ми учора ходили, хотіли зробити, але немає Модерни, тіко короновак та файзер. А я хочу Модерну Не вштирилися, коротше.Мені сказали, що Модерни не буде. Не завозять.
Я в Луцке тоже не нашла, где уколоться.Буду уже за границей делать.
Цитата: Mrs_Who від Вересень 07, 2022, 22:28:22Я в Луцке тоже не нашла, где уколоться.Буду уже за границей делать.А тебе третью или четвёртую?
Четвертую.
А я бы, если честно, сейчас уже и не отказалась бы переболеть.
Я по-прежнему боюсь, если честно.
А я бы, если честно, сейчас уже и не отказалась бы переболеть. .
Цитата: Ксеня від Вересень 08, 2022, 04:32:57Я по-прежнему боюсь, если честно.А ты не болела вообще? Потому как я 3 дозу получил 11 января, а 27 января благополучно заболел и заразил всех родных. Правда, все легко. А жена (зарраза) вообще безсимптомно и анализов положительных не было. Могла ли вообще не заболеть при 4 больных в квартире - очень мало вероятно. Наиболее вероятно, что она и принесла и просто раньше выздоровела. Т.е. у меня таки 4 дозы .
Цитата: marplik від Вересень 08, 2022, 01:56:39А я бы, если честно, сейчас уже и не отказалась бы переболеть. Я по-прежнему боюсь, если честно. Но уже, конечно, не так, как ещё год назад. Просто хотелось бы избежать, все равно ведь лотерея - можно отделаться парой-тройкой дней температуры, а можно и…Не хотелось бы, короче.Свекрови твоей восстановиться здоровья в дальнейшем!
Болела намного тяжелее, чем её муж с прививками, тот отделался буквально днями, а она несколько недель, но обошлось, ттт, без больниц и прочих кардинальных мер.
Цитата: marplik від Вересень 08, 2022, 01:56:39Болела намного тяжелее, чем её муж с прививками, тот отделался буквально днями, а она несколько недель, но обошлось, ттт, без больниц и прочих кардинальных мер. А свекровь не была привита?
Цитата: Ксеня від Вересень 08, 2022, 04:32:57Я по-прежнему боюсь, если честно.А ты не болела вообще?
CпойлерПодруге было 70, муж был на 12 лет младше.
Неа. Было пару раз по состоянию подозрение, что вдруг это не астма обострилась, а ковид нагрянул, но ни дальнейшее развитие, ни мониторинг антител ни разу не подтвердили. Ну и плюс Саша никак не отреагировал ни самочувствием, ни, опять таки, антителами, на предполагаемый «контакт». Так что, нет, вообще не болела.
Цитата: Ксеня від Вересень 09, 2022, 00:36:18CпойлерПодруге было 70, муж был на 12 лет младше. CпойлерМуж совсем молодой((. Ровесник моей сестры.Они были привиты?
Уряд Швеції прийняв рішення подарувати Україні понад 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу виробника Pfizer/BioNTech.Як пише "Європейська правда", про це повідомила глава МЗС Швеції Анн Лінде. За її словами, допомогу передали на запит України, що надійшов минулого тижня.При цьому, передають новішу версію вакцини, адаптовану до штаму "Омікрон". Конкретну назву препарату не вказують. Ймовірно, йдеться про Comirnaty Original/Omicron BA.1, оскільки остання затверджена адаптована вакцина від Pfizer - Comirnaty Original/Omicron BA.4-5 - отримала "зелене світло" від європейського регулятора та Єврокомісії лише напередодні. "Україна буде однією з перших країн у світі за межами ЄС, які отримають нову, адаптовану вакцину", - зазначають у комюніке.У ньому зазначають також, що Швеція, у пропорції до чисельності населення, за час пандемії коронавірусу стала одним з найбільших донорів вакцин для менш забезпечених країн.
15 вересня в Україні лабораторно підтвердили перший випадок віспи мавпНаразі пацієнт госпіталізований до медичного закладу для стаціонарного лікування, він має легкий перебіг хвороби. Діагностувати захворювання вдалось завдяки ПЛР-дослідженню, яке було проведено обласним Центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Зараз триває епідеміологічне розслідування вказаного випадку. За словами пацієнта, він не мав контактів із хворими на віспу мавп та не виїздив за кордон. Тим не менш, поява симптомів захворювання і попередні результати збору епідеміологічного анамнезу вказують на те, що пацієнт був інфікований у одному з великих міст країни. Із симптомів захворювання у нього спостерігається підвищена температура, висип на тілі. З метою збереження комфорту пацієнта область реєстрації випадку не наводиться 🙌
Коронавак или файзер или джонсон-н-джонсон?
0 Користувачів і 44 Гостей дивляться цю тему.