Автор Тема: Українська політика

Offline fakir

Re: Українська політика
« Reply #19440 : Листопад 29, 2021, 18:56:26 »
Смішно, але притомні люди тепер змушені бут на боці Ахметова.  :unknown:
А притомним обов'язково бути на чийомусь(з ціх двох) боці?
На мою думку, щоб бути на боці путінського гаманця Ахметова, треба бути ще більш непритомним чим на боці Зе
більш-менш притомні вимагають антимонопольного провадження щодо Ахметова, та, поки що, відставки Єрмака
Притомні люди не розуміють все буквально і не носять білі пальта.
притомні не пхають "білі пальта" де треба і де не треба
чи це ваша особиста фішка?
Cпойлер
як мені підказує пошук цього словосполучення по форуму
:grin: Ні, тільки коли бачу ознаки.

зрозуміло
особисто я, навіть не знаю чи існує в природі такий коричневий, щоб у нього фарбувати польта, в яких можна було б пристати на бік Ахметова
якщо Зе хоч якось притисне йому хвіст, це вже буде плюс в карму, співставний з плюсом за Медведчука та заборонені канали
а якщо Ахметов притисне Зе, то ми отримаємо замість нього щось на кшталт Шурми, а не те на що ви розраховуєте
знов таки, на мою особисту думку

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #19441 : Листопад 29, 2021, 19:02:16 »
А якщо принести  до зали рояль, це буде знаком поваги до президента чи навпаки?
Цитувати (виділене)
Перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко закликав нардепів дотримуватися "високого рівня культури поведінки" під час виступу президента Володимира Зеленського у парламенті 1 грудня

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #19442 : Листопад 29, 2021, 19:24:00 »
До речі, про рояль

Offline Eney

« Reply #19443 : Листопад 29, 2021, 20:10:36 »
Стефанчук: "Перед виступом Президента усі депутати повинні сісти на руки!"

Offline Eney

« Reply #19444 : Листопад 29, 2021, 20:11:23 »
Цитувати (виділене)
Anton Shvets
3 хв  ·
Дуже скоро вони нарешті дізнаються, що документи на партію «Слуга Народу» забрав з собою Богдан, коли його турнули.

Offline Eney

« Reply #19445 : Листопад 29, 2021, 21:05:06 »
Цитувати (виділене)
Юрій Бутусов
30 хв  ·
Офіс президента Зеленського погрожує вбити мене "як Гонгадзе"  протягом тижня.
Cпойлер
Сьогодні радник голови офісу президента А.Єрмака Олексій Арестович оприлюднив великий текст, наповнений образами  на мою адресу,  зокрема, посадовець заявив, що невідомі  готують з мене "нового Гонгадзе", і планують вбити   протягом тижня - ніби-то для підбурювання протестів проти влади: https://censor.net/ua/news/3302158/butusova_vbyut_i_tse_stane_sygnalom_dlya_masovyh_zavorushen_radnyk_ofisu_prezydenta?fbclid=IwAR2fjY3fnCpV9O8lpPAuCSSFhWXVwGmwx7w1WXWFP56oBTJR_0y0nlfsIeM#comments
Арестович вказав, що він ніби озвучив "ймовірний сценарій", і ніби він збирається надати мені державну охорону, але образлива форма подачі не залишає сумнівів - посадовець офісу президента висловив замасковану погрозу моєму життю.
Арестович заявив навіть, що "Бутусов більше не може вважатися журналістом". Тобто тим самим підкреслює, що права захисту журналістів з його точки зору на мене більше не мають розповсюджуватись.
Найбільш загрозливо звучить, що мене мають вбити "як Гонгадзе". Я непогано знав Георгія Гонгадзе по журналістській діяльності, і добре пам'ятаю, як він за місяць до своєї загибелі він написав звернення до генерального прокурора М.Потебенька, де заявив, що за ним слідкують правоохоронні органи, і він викрив спостережння СБУ та МВС. Здавалось, такий розголос владу зупинить. Але Гонгадзе був вбитий  після того, як президент Кучма сказав міністру МВС Кравченко "вивезти та віддати його чеченцям". Саме влада вбила журналіста.
Тепер влада президента Зеленського погрожує мені вбивством. Це  робиться навмисно гучно, щоб перелякати усіх моїх близьких та знайомих.
Вважаю заяву Арестовича продовженням кампанії тиску на мене як на журналіста, прямим залякуванням - після ганебної поведінки Зеленського на прес-конференції, після кримінальної справи, ланцюжок погроз кожного дня посилюється.
Дуже вдячний Медіаруху журналістів за заяву на мою підтримку з засудженням тиску на свободу слова в Україні.
Неймовірно вражений величезною та вражаючою підтримкою громадянського сусупільства - про це напишу окремо, нема слів від вдячності, це потребує окремого допису.
Вимагаю негайних дій правоохороних органів та допиту посадових осіб офісу президента, зокрема пана Арестовича щодо погроз моєму життю.
Вбачаю головною загрозою моєму життю  дії з боку президента Володимира Зеленського, голови офісу президента Андрія Єрмака, начальника комітету по розвідці при президенті- першого секретаря РНБО Руслана Демченка, заступника голови офісу президента Олега Татарова, голови СБУ Івана Баканова, в.о. голови ДБР Олексія Сухачьова.
Ці люди блокують належне розслідування усіх кримінальних справ щодо провалу спецоперацій ГУР МО - ДБР досі не викликає на допит учасників наради в кабінеті президента, після якого стався провал. Замість публічних відповідей на прес-конференції, на які пан Зеленський не відповів на жодне моє питання, його підлеглі відкрили кримінальну справу та висловлюють відкриті погрози.
Мета оточення Зеленського - змусити мене припинити розслідування провалів низки розвідувальних операцій ГУР МО України у липні-грудні 2020-го року, та викриття російської агентури у офісі президента.  Та дискредитувати можливі протести у випадку моєї загибелі. Я чудово пам'ятаю як це робили олігархічні канали після того як вбили Георгія - яким тільки брудом не обкидували, навіть фільми крутили по всіх каналах про те, якою Гонгадзе був поганою людиною.
І якщо замах на мене буде здійснено - то не з метою провокації протестів проти влади. А якраз для того, щоб дискредитувати будь-які протести проти влади, і прикрити від розслідування російську агентуру. Тому пишу про це одразу, щоб уникнути випадковостей та непорозумінь у випадку чого. "Як Гонгадзе".

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #19446 : Листопад 29, 2021, 21:17:16 »
Президент Беларуси Александр Лукашенко заявил о готовности поддержать Россию в случае эскалации ситуации на востоке Украины. Об этом сообщает государственный телеканал Белта.
https://focus.ua/voennye-novosti/499258-belarus-v-storone-ne-ostanetsya-lukashenko-o-veroyatnoy-eskalacii-na-donbasse
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19447 : Листопад 29, 2021, 21:30:31 »
Цитувати (виділене)
Anton Shvets
3 хв  ·
Дуже скоро вони нарешті дізнаються, що документи на партію «Слуга Народу» забрав з собою Богдан, коли його турнули.

Зара з'ясуєцця шо ніякого розумкова взагалі ніколи не було.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #19448 : Листопад 29, 2021, 21:31:07 »
Президент Беларуси Александр Лукашенко заявил о готовности поддержать Россию в случае эскалации ситуации на востоке Украины. Об этом сообщает государственный телеканал Белта.
https://focus.ua/voennye-novosti/499258-belarus-v-storone-ne-ostanetsya-lukashenko-o-veroyatnoy-eskalacii-na-donbasse
Интересно, а белорусские военные готовы поддержать товарища Лукашенко?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #19449 : Листопад 29, 2021, 21:46:33 »
під час виступу президента Володимира Зеленського у парламенті 1 грудня
До перевороту чи після?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19450 : Листопад 29, 2021, 22:00:11 »

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #19451 : Листопад 29, 2021, 22:18:26 »
Ну Ахметов - это  инфернальное зло априори.
Только Зе явно не хочет уничтожить Ахметова и его модель тык скыть бизнеса. А хочет, как у Хуйлуши, чтобы Ринат был послушный и делился за то, что ему дали возможность стричь бабки с Украины.
Тю, ля, а шо?

Offline fakir

« Reply #19452 : Листопад 29, 2021, 22:37:42 »
Ну Ахметов - это  инфернальное зло априори.
Только Зе явно не хочет уничтожить Ахметова и его модель тык скыть бизнеса. А хочет, как у Хуйлуши, чтобы Ринат был послушный и делился за то, что ему дали возможность стричь бабки с Украины.
хотіть то він хоче, але хто ж йому дасть?
скоріш за все, напередодні у нього було багато розмов, а може навіть роздумів, але це неточно, про шантаж з боку Ахметова, от і "зімпровізував"  :unknown:
навряд це запланована заява
Ахметов, зі свого боку, має розуміти, що ніякої помітної підтримки збоку українців він не отримає, всіх, хто міг би його підтримати безкоштовно, він продав разом з територіями, а за гроші він може купити хіба що якусь Савченко

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #19453 : Листопад 29, 2021, 22:39:24 »
Меня напрягает, что эти наши внутренние разборки совпали с наличим хуйловских войск у наших границ и желанием таракана их поддержать.
Чувствую, что если начнется, то и изнутри, и снаружи.
Not all those who wander are lost

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19454 : Листопад 29, 2021, 22:42:36 »
а за гроші він може купити хіба що якусь Савченко
Ну чому? Можно шустера купити, розумкова, авакова...

Offline fakir

« Reply #19455 : Листопад 29, 2021, 22:50:06 »
а за гроші він може купити хіба що якусь Савченко
Ну чому? Можно шустера купити, розумкова, авакова...
так
я мав на увазі, із заколотників

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #19456 : Листопад 29, 2021, 22:53:55 »
А нащо вони йому? Достатньо телевізора, і можна й кулуарним заколотом обійтися.

Offline fakir

« Reply #19457 : Листопад 29, 2021, 22:58:31 »
А нащо вони йому? Достатньо телевізора, і можна й кулуарним заколотом обійтися.
це відверто не про Україну
ані телевізор як рушійна сила мас, ані кулуарні заколоти (хіба що обізвати когось чи по пиці(з журналістів, це важливо!) ляснуть) не притаманні нашому політикуму  :smilie5:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19458 : Листопад 29, 2021, 22:59:34 »
Та із савченко заколотник теж нєальо. Ну хто за нею піде? Ні патріоти ні бавовна. Тут навіть скотиняка з вилами і то більше симпатиків має.

Offline fakir

« Reply #19459 : Листопад 29, 2021, 23:03:26 »
Та із савченко заколотник теж нєальо. Ну хто за нею піде? Ні патріоти ні бавовна. Тут навіть скотиняка з вилами і то більше симпатиків має.
ну я це і мав на увазі, лише кловани та всраті мамкині бійциці
стправжні йому не світят ані за гроші, ані з ідейних міркувань

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #19460 : Листопад 29, 2021, 23:05:35 »
ані телевізор як рушійна сила мас, ані кулуарні заколоти (хіба що обізвати когось чи по пиці(з журналістів, це важливо!) ляснуть) не притаманні нашому політикуму
??? А в 19-му шо було? Чи бубочка 1 січня вже до політикуму належав?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19461 : Листопад 29, 2021, 23:08:46 »
Найгірше буде якщо вони домовляться, але знаючи що наші олігархи завжди тримають слово і вірять один одному то сподіваюсь цього не станеться.

Offline fakir

« Reply #19462 : Листопад 29, 2021, 23:19:40 »
ані телевізор як рушійна сила мас, ані кулуарні заколоти (хіба що обізвати когось чи по пиці(з журналістів, це важливо!) ляснуть) не притаманні нашому політикуму
??? А в 19-му шо було? Чи бубочка 1 січня вже до політикуму належав?
не вважаю, що 19-й це суто телевізор, а 21 і погтів

Зеленський і зараз не надто належить до політикуму, він маріонетка

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #19463 : Листопад 29, 2021, 23:43:34 »
Ото ж. Це не він вирішив стати президентом, це його вирішили ним зробити. Тобто маємо кулуарний заколот, здійснений за допомогою телевізора. ;)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19464 : Листопад 29, 2021, 23:50:17 »
Готується до вторгнення росії як може.

Offline fakir

« Reply #19465 : Листопад 30, 2021, 07:00:33 »
Ото ж. Це не він вирішив стати президентом, це його вирішили ним зробити. Тобто маємо кулуарний заколот, здійснений за допомогою телевізора. ;)
заколоту не було, він цілком законно став президентом
його команді не було потреби щось вирішувати кулуарно (наприклад в якомусь готелі в Австрії)
Зеленський був відомий українцям давно і не тільки з телевізору

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #19466 : Листопад 30, 2021, 09:17:16 »
А про Крим він нічого не казав?  :popcorn:
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline massii

« Reply #19467 : Листопад 30, 2021, 09:19:56 »
заколоту не було, він цілком законно став президентом
його команді не було потреби щось вирішувати кулуарно (наприклад в якомусь готелі в Австрії)
Зеленський був відомий українцям давно і не тільки з телевізору

І справді, у команди не було потреби вирішувати щось кулуарно в Австрії, достатньо було особистих зустрічей Зеленського з олігархом в Ізраїлі та Швейцарії.
ПС Оця фраза в дужках про кулуари і Австрію на що натякає? Що попередні вибори були не цілком законними? Що попередні президенти, на відміну від Зеленського, не були відомими українцям давно і не тільки з телевізору?

ПС2 А зустріч особиста + команди в Туреччині з олігархами напередодні виборів в люксотелі про що говорить?

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #19468 : Листопад 30, 2021, 09:19:57 »
його команді не було потреби щось вирішувати кулуарно
:lol2: :lol2: :lol2:
Я вже бачу як хтось наполягає на кулуарній зустрічі з Кошовим або Юзіком.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #19469 : Листопад 30, 2021, 09:22:10 »
Що попередні вибори були не цілком законними?
На то що погані папередники прагнули домовитися з олігархами (без сміхуйочків, це дійсно погано), а бубочка не такий.
Звісно ж не такий, ніхто не домовляється з тим, хто нічого не вирішує. Навіть у власному житті.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.