Автор Тема: Українська політика

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика
« Reply #19380 : Листопад 26, 2021, 23:06:44 »
Цитувати (виділене)
Валерій Прозапас
3 год  ·
Це ж треба так доцарюватись, щоб на твоєму фоні Ахметов виглядав майданівцем, Гордон опозиційним журналістом, а Комаровський більшим державником ніж весь твій уряд.
Не знаю навіть, якщо зараз Порох з Турчиновим  якусь заяву зроблять - воно точно воєнний стан введе з переляку.
А може Вінницю накаже бобмити,  армія ж його "поважає".

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #19381 : Листопад 27, 2021, 00:08:58 »
Доречі, хто там альтернативно-думаючих хотів послухати, сірожа іванов вже еякулює на тему як найвеличніший порвав всіх цих ахмєтовсько-порошенковських медіахвойд. :lol2:
Швец, который Леонид, тоже примерно в этом же духе - «первый раунд всухую». Народ в комментах решил уточнить на свою голову. И ясен пень, «Зеля всех сделал».
Я не верю, что так можно искренне теперь считать. Забесплатно. Вот не верю и всё. Нет, те, у кого мозг в зачаточном состоянии, те могут. Но условно развитые - не верю.

Помнится тут было, что Бидоновна на зарплате? Или путаю и она просто «идейная» на почве ненависти к Порошенко? Пришла ко мне в коменты высказать своё фе на мое фе. Отзеркалила типа. Журналисты, грит, гавно (почти согласна), президент нормас. Некоторые его ответы ваще хороши.
Мы с ней хоть и друзья и всё такое, но впечатление, что прям задание выдали - ходить и опровергать даже на такие тихие страницы как моя. В общем, везде, куда дотянутся.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Охтирка

« Reply #19382 : Листопад 27, 2021, 00:26:50 »
Доречі, хто там альтернативно-думаючих хотів послухати, сірожа іванов вже еякулює на тему як найвеличніший порвав всіх цих ахмєтовсько-порошенковських медіахвойд. :lol2:

Швец, который Леонид, тоже примерно в этом же духе - «первый раунд всухую». Народ в комментах решил уточнить на свою голову. И ясен пень, «Зеля всех сделал».
Я не верю, что так можно искренне теперь считать. Забесплатно. Вот не верю и всё. Нет, те, у кого мозг в зачаточном состоянии, те могут. Но условно развитые - не верю.
Л. Швец за деньги, давно. Я его не читаю, иногда на радио попадается. Фукака.

Online RedCat

« Reply #19383 : Листопад 27, 2021, 07:44:58 »

Offline massii

« Reply #19384 : Листопад 27, 2021, 10:15:19 »
Цитувати (виділене)
Я доволі рідко останнім часом пишу про внутрішньоукраїнські події
Мої друзі мою позицію добре знають. Коментувати ж поточні події значно краще можуть ті, хто гостро відчуває їх, знаходячись у їхньому вирі.
Але те, що побачив вчора, виходить за межі...
Самодіяльний нарцис у ролі президента воюючої країни, людина, яка не може жодною мовою сформулювати бодай одну фразу, яка бреше так, що забуває що і про що брехала півгодини тому, яка страждає від безлічі комплексів…
Усе це жахливо. Усе це дивляться та слухають західні дипломати. А про несинітницю, повну маячню щодо «перевороту» вже повідомляє CNN.
Хоча насправді усе це не дивно, лише дуже прикро. Що дивує - це те, що є журналісти, які погоджуються бути статистами у цьому моноспектаклі людини, яка вважає себе актором, та ще й актором, здатним зіграти роль президента у реальному житті…
Ігор Айзенберг

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #19385 : Листопад 27, 2021, 11:31:03 »

Помнится тут было, что Бидоновна на зарплате? Или путаю и она просто «идейная» на почве ненависти к Порошенко? Пришла ко мне в коменты высказать своё фе на мое фе. Отзеркалила типа. Журналисты, грит, гавно (почти согласна), президент нормас. Некоторые его ответы ваще хороши.
Мы с ней хоть и друзья и всё такое, но впечатление, что прям задание выдали - ходить и опровергать даже на такие тихие страницы как моя. В общем, везде, куда дотянутся.

просто вона отримує гроші, а ти ні, вона перефарбувалась миттєво ще в квітні-травні 2019. но любим мы ее не за это (с) :lol2:
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=3888.msg897842#msg897842
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19386 : Листопад 27, 2021, 12:25:29 »
 :kos:
Цитувати (виділене)
Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков сказав, що має намір створити власну політичну партію та взяти участь як у наступних президентських, так і у парламентських виборах. Про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Він сказав, що хоче змінити країну та продовжить робити те, «що не вийшло зробити у 2019-му році». Щодо політичної партії, то це буде це буде саме партія, а не «партійний проєкт».

«Я встигну. Я багато що встиг з 2018 по 2019-й, результати говорять самі за себе. І я впевнений, що я встигну до наступних парламентських виборів разом з людьми, які йдуть сьогодні зі мною і які, я сподіваюся, доєднаються до нас згодом», – сказав Разумков.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #19387 : Листопад 27, 2021, 12:37:01 »

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19388 : Листопад 27, 2021, 15:02:02 »
Мания величия приходит вместе с манией преследования.  :smilie5:
Цитувати (виділене)
Страница Олександр Данилюк была в прямом эфире.
17 ч.  ·
Зеленський марить замахами та переворотами. В 2019-му він казав, що переворот планує Порошенко, потім – що владу хоче захопити Аваков, а зараз прийшла черга Ахметова.
Президент – людина, яка легко піддається впливу. В 2019 році я мав нагоду у цьому пересвідчитись, коли він за кілька хвилин до початку Всесвітнього конгресу євреїв подзвонив та сказав, що не піде туди, бо «там 40 чеченців, які можуть його вбити». На заході, який охороняли найкращі спецслужби світу. Жодних сумнівів у тому, що хтось ним маніпулював у той момент. Очевидно, хтось це робить і зараз.

Offline AVI

« Reply #19389 : Листопад 27, 2021, 17:22:19 »
Очередной шедевр от Процишина

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #19390 : Листопад 27, 2021, 19:12:05 »
Ужас, конечно, но не ужас-ужас-ужас прям.
Зе в своем репертуаре. Журналисты получили своих жаренных фактов, президент высказался в любимом формате.
Диагноз не поменялся - к управлению государством не пригоден, но картинку сделать может. Временно.
Едем дальше.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #19391 : Листопад 27, 2021, 19:18:10 »
Цитувати (виділене)
Радіо Свобода

Журналіст Бутусов заявив, що позиватиметься до Зеленського через наклеп.
Зеленський заявив під час пресмарафону, що Бутусов працював на олігарха Коломойського та образився, бо не отримав посади у Міноборони. Згодом Зеленський сказав Бутусовe: «На вашій совісті смерті людей», коментуючи оприлюднення інформації щодо бойового застосування безпілотників на Донбасі
Деталі: https://www.radiosvoboda.org/.../news.../31581633.html
Коньюктурщик обыкновенный. Гнал на Порошенко, гонет на Зеленского.
Провоцировал его длинным спичем в лицо а-ля "перестали ли вы пить коньяк по утрам?" и всякими подколками.
Услышав что-то в ответ теперь будет носиться радостный с судебными исками своими.
Так же отвратительно, как и "друг" Гордон с Комаровским, которые поддерживали, а теперь когда их или их друзей не назначнили ни на какие посты обливают его помоями.

Offline Eney

« Reply #19392 : Листопад 27, 2021, 19:50:37 »
Цитувати (виділене)
Радіо Свобода

Журналіст Бутусов заявив, що позиватиметься до Зеленського через наклеп.
Зеленський заявив під час пресмарафону, що Бутусов працював на олігарха Коломойського та образився, бо не отримав посади у Міноборони. Згодом Зеленський сказав Бутусовe: «На вашій совісті смерті людей», коментуючи оприлюднення інформації щодо бойового застосування безпілотників на Донбасі
Деталі: https://www.radiosvoboda.org/.../news.../31581633.html
Коньюктурщик обыкновенный. Гнал на Порошенко, гонет на Зеленского.
Провоцировал его длинным спичем в лицо а-ля "перестали ли вы пить коньяк по утрам?" и всякими подколками.
Услышав что-то в ответ теперь будет носиться радостный с судебными исками своими.
Так же отвратительно, как и "друг" Гордон с Комаровским, которые поддерживали, а теперь когда их или их друзей не назначнили ни на какие посты обливают его помоями.
Ворог мого ворога мій друг.
ЗИ: Думав, що це я придумав цей вислів і навіть образився коли взнав, що його переклали з санскріту. Якась зараза перегнала мене.   :mad:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19393 : Листопад 27, 2021, 20:24:55 »
"Легитимный" решил о себе напомнить.  :smilie5:

Цитувати (виділене)
Експрезидент Віктор Янукович, який втік до Росії, оскаржує в київському суді ухвалу Верховної Ради про своє усунення з посади глави держави.
Джерело: прессекретар Януковича Юрій Кірасір у Facebook

Дослівно: "Віктор Янукович подав позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Верховної Ради України.

Четвертий президент має намір оскаржити законність ухвалення парламентом Постанови про його нібито самоусунення з посади глави держави".

Offline Eney

« Reply #19394 : Листопад 27, 2021, 20:58:30 »
Отак от. Цікаво, хто буде в Бутусова адвокатом?
Цитувати (виділене)
Андрей Богдан
11 хв  ·
Шановна українська громадо!!!
Мене вчора згадав у дуже негативному контексті Найвеличніший Лідер нації, який протягом інтервью 74 рази нагадав суспільству що він Верховний Головнокомандувач та Президент України !!!
Проте, таке високе звання не дозволяє Вам, вельмиповажний Володимир Олесанрович, брехати, тому що те, що Вам можна було у 95- кварталі, не личить Верховному Головнокомандовичу Президенту України  якого обрав народ України.
Тому змушений відповісти,-
- Ви збрехали що я приводив до Вас  Юрій Бутусова  (його привів до Вас Покійний Сергій Нижній);
- Ви збрехали що Рябошапка Руслан був адвокатом Коломойського (Руслан взагалі ніколи не був адвокатом, в цьому випадку адвокатом був я);
- Ви збрехали що генерал Бурба відповідав за транспорт Майдану (повірте я перевірив і він не відповідав ні за транспорт Майдану ні за транспорт проти Майдану);
  Крім цього Ви збрехали ще 100500 разів.
Не слід було Вам цього робити
                                                    Таварищ Богдан

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #19395 : Листопад 28, 2021, 10:25:49 »
Як на мене, таких діарейних на підльоті підстрілювати треба. Прийоми бота з недорогих

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #19396 : Листопад 28, 2021, 12:05:56 »
Як на мене, таких діарейних на підльоті підстрілювати треба. Прийоми бота з недорогих
Отписался от нее еще пару лет назад.

Еще с прессухи про "мощного" Ростислава Шурму понравилось, которого "нашли".
Директор ахметовской "Запорожстали", которому указали на выход после провала местных оппоблоковцев на выборах в Раду. Возможно конечно тут и другие факторы, но слухи ходили об этом.
Такое впечатления, что взяли как перебежчика из стана Ахметова, что бы выведать какие-то секреты Метинвеста или тупо позлить.

Offline Охтирка

« Reply #19397 : Листопад 28, 2021, 12:52:25 »
Отписался от нее еще пару лет назад.

Еще с прессухи про "мощного" Ростислава Шурму понравилось, которого "нашли".
Директор ахметовской "Запорожстали", которому указали на выход после провала местных оппоблоковцев на выборах в Раду. Возможно конечно тут и другие факторы, но слухи ходили об этом.
Такое впечатления, что взяли как перебежчика из стана Ахметова, что бы выведать какие-то секреты Метинвеста или тупо позлить.
Осспидя, да какие там секреты. Если вдруг и есть, то шаурма точно не тот, кто что-то знает.

Offline Eney

« Reply #19398 : Листопад 28, 2021, 14:03:33 »
Таємні рецепти шаурми.  8)

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #19399 : Листопад 28, 2021, 15:43:55 »
Ужас, конечно, но не ужас-ужас-ужас прям.
Зе в своем репертуаре. Журналисты получили своих жаренных фактов, президент высказался в любимом формате.
Диагноз не поменялся - к управлению государством не пригоден, но картинку сделать может. Временно.
Едем дальше.
Ну, такое... Мы с НГ планировали серьезный проект с выходом на западные рынки. Мне уже несколько иностранцев отписалось с вопросом, что это у вас происходит, мы вот теперь думаем, стоит ли с вами связываться. Подозреваю, что старт придется отложить на время, пока ЭТО будет во власти.  :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #19400 : Листопад 28, 2021, 16:30:04 »
Ага. Мне сестра звонит из Крыма и спрашивает, а что это у вас там коиться? Нет такого канала , где бы зЕ дураком не назвали.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #19401 : Листопад 28, 2021, 16:44:55 »
Осспидя, да какие там секреты. Если вдруг и есть, то шаурма точно не тот, кто что-то знает.
Я думаю 7 лет опыта на посту директора крупнейшего металлургического комбината что-то да значит.  Опять же папка - опытный рыг.
Мало ли какие там знакомства и где союзников против Ахметова искать как не в его бывшем окружении.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19402 : Листопад 28, 2021, 16:51:19 »
Шила в мешке все равно не утаишь.
Цитувати (виділене)
За інформацією журналіста "Української правди" Михайла Ткача, з Управління державної охорони звільнили співробітників, які не збили дрон журналістів-розслідувачів над державною резиденцією "Синьогора" у карпатському селі Гута, коли там були президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрія Єрмак.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19403 : Листопад 28, 2021, 17:54:52 »
Бутусову тоже уже прилетело. Нефиг на фоточках позировать. :sarcastic:

Цитувати (виділене)
Державне бюро розслідувань
​ДБР перевірить законність дій журналіста Бутусова на відео, яке він виклав у мережі

🔸Слідчі #ДБР вивчають відео, викладене журналістом Юрієм Бутусовим на його сторінці у Фейсбук, у межах розпочатого кримінального провадження.

🔸28 листопада 2021 року журналіст виклав відео, де він здійснює постріли з «Гаубиці Д-20» калібром 152 мм. Він супроводжує свій постріл словами: «по окупантах вогонь».

🔸Пізніше Бутусов дописав, що відео було знято дуже давно, і з тренувань, але оприлюднення подібних матеріалів завдає шкоду інформаційній безпеці Української держави та дозволяє представникам держави-агресора посилювати тиск на Україну.

🔸Усі обставини публікації та запису відео пострілу з гармати, яке виклав Юрій Бутусов, будуть перевірені. В тому числі в порядку статті 414 КК України (Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення) та статті 437 ККУ (Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни). Будуть перевірені також і можливі посадові порушення тими особами, які допустили цивільного громадянина до відповідного озброєння.

🔸За попередніми висновками, подія відбулась за межами зони ООС. Але суспільство отримає повну і вичерпну відповідь після детальної перевірки. Закликаємо усіх громадян України при публікації будь-яких матеріалів враховувати можливі негативні наслідки для інформаційної безпеки держави.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #19404 : Листопад 28, 2021, 18:07:47 »
А при чем тут ДБР?  :shok:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19405 : Листопад 28, 2021, 18:15:08 »
А при чем тут ДБР? 
А ты хочешь, чтобы сразу РНБО подключилось?  :sneaky:

Offline Eney

« Reply #19406 : Листопад 28, 2021, 18:15:18 »
Бо Порошенко.

Offline Eney

« Reply #19407 : Листопад 28, 2021, 18:16:03 »
Відкрили!!! Юххуу  :party: Такої новини правда не знайшов, але то фігня.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19408 : Листопад 28, 2021, 18:21:46 »
Проиграли в карты. :pardon:

Offline Eney

« Reply #19409 : Листопад 28, 2021, 18:21:54 »
Юххху (с)
Цитувати (виділене)
Юрій Бутусов
38 хв  ·
Президент Зеленский помстився мені за свою ганебну прес-конференцію. Державне бюро розслідувань тільки що порушило проти мене справу за статтею 437 - планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни. Майдан, захоплення Криму, вторгнення на Донбас та вісім років війни. Тобто це я все почав. На думку президента саме я оприлюднив відео з Байрактару і тим самим спричинив смерті наших воїнів (кого саме, звичайно, не сказав). Постріл з гармати, який був колись зроблений, це тепер привід для ескалації, хоч я і написа що це було давно. Я задав питання чи не соромно Зеленському тримати коло себе російського агента Демченка - і почули, що російський агент  Руслан Демченко - корисний керівник, хоч і очолює усі розвід служби України всупереч закону про люстрацію. Влада підозрює, що я кудись з гармати міг влучити по російським окупантам, і тим самим це я розв’язав війну! А я думаю, чого б це «позитивні блогери» мені як під копірку зранку  пишуть, що це ж я як пореченков стріляю - тобто прирівняли російського терориста до громадянина України. А це така медійна підготовка, як бачимо, для кримінальної справи. ДБР контролює у Зеленского один з керівників знищення протестів на Майдані - Олег Татаров, вірний кадр Андрія Портнова та Андрія Єрмака. На восьму річницю розгону Майдану 29 листопада 2013-го Татаров та Єрмак зробили блискучий подарунок російській пропаганді - намагаються засудити журналіста, який писав про Майдан та про війну з першого дня. Інтереси Зеленского в моїй справі повністю збіглися з інтересами Портнова, Татарова, російської пропаганди та їхньої агентури в Україні. Думаю, що тепер координація дій офіса президента, силовиків та російського впливу може вважатись доведеною. Я не збираюсь кудись їхати з країни, я залишусь тут я вийшов на Майдан вісім років тому. Там не було Зеленського, не було Єрмака, а Татаров та Портнов там був одними з координаторів. Шо ж, ті, хто мене замовив тепер відомі для всіх. Тепер російський вплив в Україні кожен громадянин наочно побачить. Все що я казав про російську агентуру в оточенні Зеленського - чиста правда, і я це можу довести, а тексти та справи якими офіс намагається мене закрити - це системна брехня в інтересах нашого ворога.

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.