Автор Тема: Українська політика

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика
« Reply #17910 : Серпень 31, 2021, 14:04:09 »
Тому "Прямий" акредитував Білий Дім.
Тролінг 80 лвл

Offline sergk1

• Стать: Чоловіча
  • Хортиця
« Reply #17911 : Серпень 31, 2021, 14:08:43 »
Тролінг 80 лвл
На жаль, скоріше реалії, що у нас антиукраїнське та антидемократичне поточне керівництво держави. Яке треба виганяти, у Ростов, до їх ідеологічних та моральних побратимів.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #17912 : Серпень 31, 2021, 14:32:18 »
Цитувати (виділене)
Kateryna Lisunova
7 год  ·
Про блокування роботи "Прямого" каналу офісом Зеленського, про численні перенесення зустрічі, і про те, чого зрештою очікувати від цього візиту 👇
🔵 Як мені стало відомо із кількох власних джерел з американської сторони, перше перенесення візиту із 30-го на 31-ше серпня, ініціював офіс Володимира Зеленського.
Тобто, офіс українського президента попросив перенести зустріч із Джо Байденом на дату завершення 20-річної кампанії, в рамках якої США втратило мільярди доларів і в якій загинули тисячі американських військових. Чи знали в українському офісі про те, що 31-ше серпня це історична дата для США? - невідомо. Але подальше рішення Білого Дому, перенести подію на 1-ше вересня було більше ніж очевидним.
🔵 Як стверджують американські експерти, з якими я спілкувалась - неварто очікувати на те, що після виходу із Афганістану, Україна отримає більше фінансової або воєнної допомоги від США. Американці бачать Афганістан, як важкий, травматичний досвід власної участі у іноземному конфлікті. Вони точно, не захочуть повторювати цей досвід в Україні.
🔵 Ті ж самі експерти, стверджують, що неварто очікувати і на зупинку Північного Потоку 2. Принаймні, на рівні Білого Дому. Позиція офісу 46-го президента була чітко окреслена під час зустрічі із Канцлеркою Німеччини, Ангелою Меркель. Єдине на що можна було би розраховувати - це підтримка Конгресу. Але візит президента Зеленського відбувається у несесійний період американського уряду.
🔵 існує лише три фактичні теми, які можуть підняти цієї середи: 1) відновлення партнерських відносин США та України, 2) підтримка США щодо вступу України у НАТО (останнє, може мати лише декларативний характер) 3) також очікуються домовленості на рівні міністрів. Щоправда, чи будуть вони на рівні резолюцій, або ж принесуть реальні, фактажні угоди? - поки, незрозуміло.
🔴 Ну, і вишенька на торті. Представники офісу Зеленського не допускають Телеканал "Прямий" до графіку подій в рамках візиту, блокують акредитації та активно перешкоджають журналістській діяльності. Я, як перша та єдина українська журналістка із статусом резидента ООН, - не була допущена навіть до банального чату українських ЗМІ, які мають корпункти у США. А також тих, хто прилетів висвітлювати візит Президента України.
Я авжеж, дипломатично перепитала прес-секретаря Зеленського, Сергія Никифорова - "можливо, це якась помилка і чи не могли би ви її виправити?"
Але він відповів мені наступне:
"Це неофіційний чат людей яких я знаю особисто. Про вас такого сказати не можу" (пунктуація збережена)
Чому некомпетентність членів офісу президента має впливати на мою роботу? А також, чому вони називають візит українського лідера "орсобистою справою", яка стосується лише їхніх "друзів? - ці питання залишаються дуже показовими і відкритими.
І тут вже неважливо, чий наказ вони виконують, якщо саме вони стають інструментом у перешкоджанні журналістській діяльності. Ніколи не розуміла людей, які не можуть сказати «ні», коли їх змушують виконувати злочинні, несправедливі або просто ганебні вчинки.
На щастя, США не керуються наказами офісу українського президента. Тут, діє перша поправка до конституції, яка гарантує свободу медія. Відтак, я авжеж, буду на усіх подіях, завдяки підтримці та професіоналізму Білого Дому. Але лише на тих подіях, за які відповідає уряд США. Усе інше, офіс українського президента - блокує для української журналістки. Ось такий парадокс...
Детальніше, про те, що зараз відбувається у Вашингтоні, дивіться у посиланнях на мої матеріали та прямі включення, у коментарях 👇

[ Invalid Facebook URL ]posts/4088790564551554/

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17913 : Серпень 31, 2021, 14:37:40 »
Ну, і вишенька на торті. Представники офісу Зеленського не допускають Телеканал "Прямий" до графіку подій в рамках візиту, блокують акредитації та активно перешкоджають журналістській діяльності. Я, як перша та єдина українська журналістка із статусом резидента ООН, - не була допущена навіть до банального чату українських ЗМІ, які мають корпункти у США. А також тих, хто прилетів висвітлювати візит Президента України.
Я авжеж, дипломатично перепитала прес-секретаря Зеленського, Сергія Никифорова - "можливо, це якась помилка і чи не могли би ви її виправити?"

Я может чего то не понимаю но акредитацией занимается принимающая сторона. Как ОП может заблокировать доступ на пресс-конференцию которую проводит американская сторона я хз....

З.І. Про то что не пустили в чатик зачет, давно так не смеялся...

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #17914 : Серпень 31, 2021, 14:38:39 »
Kateryna Lisunova
7 год  ·
Про блокування роботи "Прямого" каналу офісом Зеленського, про численні перенесення зустрічі, і про те, чого зрештою очікувати від цього візиту 👇
Cпойлер
🔵 Як мені стало відомо із кількох власних джерел з американської сторони, перше перенесення візиту із 30-го на 31-ше серпня, ініціював офіс Володимира Зеленського.
Тобто, офіс українського президента попросив перенести зустріч із Джо Байденом на дату завершення 20-річної кампанії, в рамках якої США втратило мільярди доларів і в якій загинули тисячі американських військових. Чи знали в українському офісі про те, що 31-ше серпня це історична дата для США? - невідомо. Але подальше рішення Білого Дому, перенести подію на 1-ше вересня було більше ніж очевидним.
🔵 Як стверджують американські експерти, з якими я спілкувалась - неварто очікувати на те, що після виходу із Афганістану, Україна отримає більше фінансової або воєнної допомоги від США. Американці бачать Афганістан, як важкий, травматичний досвід власної участі у іноземному конфлікті. Вони точно, не захочуть повторювати цей досвід в Україні.
🔵 Ті ж самі експерти, стверджують, що неварто очікувати і на зупинку Північного Потоку 2. Принаймні, на рівні Білого Дому. Позиція офісу 46-го президента була чітко окреслена під час зустрічі із Канцлеркою Німеччини, Ангелою Меркель. Єдине на що можна було би розраховувати - це підтримка Конгресу. Але візит президента Зеленського відбувається у несесійний період американського уряду.
🔵 існує лише три фактичні теми, які можуть підняти цієї середи: 1) відновлення партнерських відносин США та України, 2) підтримка США щодо вступу України у НАТО (останнє, може мати лише декларативний характер) 3) також очікуються домовленості на рівні міністрів. Щоправда, чи будуть вони на рівні резолюцій, або ж принесуть реальні, фактажні угоди? - поки, незрозуміло.
🔴 Ну, і вишенька на торті. Представники офісу Зеленського не допускають Телеканал "Прямий" до графіку подій в рамках візиту, блокують акредитації та активно перешкоджають журналістській діяльності. Я, як перша та єдина українська журналістка із статусом резидента ООН, - не була допущена навіть до банального чату українських ЗМІ, які мають корпункти у США. А також тих, хто прилетів висвітлювати візит Президента України.
Але він відповів мені наступне:
"Це неофіційний чат людей яких я знаю особисто. Про вас такого сказати не можу" (пунктуація збережена)
Чому некомпетентність членів офісу президента має впливати на мою роботу? А також, чому вони називають візит українського лідера "орсобистою справою", яка стосується лише їхніх "друзів? - ці питання залишаються дуже показовими і відкритими.
І тут вже неважливо, чий наказ вони виконують, якщо саме вони стають інструментом у перешкоджанні журналістській діяльності. Ніколи не розуміла людей, які не можуть сказати «ні», коли їх змушують виконувати злочинні, несправедливі або просто ганебні вчинки.
На щастя, США не керуються наказами офісу українського президента. Тут, діє перша поправка до конституції, яка гарантує свободу медія. Відтак, я авжеж, буду на усіх подіях, завдяки підтримці та професіоналізму Білого Дому. Але лише на тих подіях, за які відповідає уряд США. Усе інше, офіс українського президента - блокує для української журналістки. Ось такий парадокс...
Детальніше, про те, що зараз відбувається у Вашингтоні, дивіться у посиланнях на мої матеріали та прямі включення, у коментарях 👇
@AlexUA, як там дрейф відбувається?
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Охтирка

« Reply #17915 : Серпень 31, 2021, 14:54:06 »
Ну, і вишенька на торті. Представники офісу Зеленського не допускають Телеканал "Прямий" до графіку подій в рамках візиту, блокують акредитації та активно перешкоджають журналістській діяльності. Я, як перша та єдина українська журналістка із статусом резидента ООН, - не була допущена навіть до банального чату українських ЗМІ, які мають корпункти у США. А також тих, хто прилетів висвітлювати візит Президента України.

Я может чего то не понимаю но акредитацией занимается принимающая сторона. Как ОП может заблокировать доступ на пресс-конференцию которую проводит американская сторона я хз....

З.І. Про то что не пустили в чатик зачет, давно так не смеялся...

Обычно у каждого президента был пул журналистов от разных СМИ, которые с ним летали во все зарубежные поездки. Связь держали через пресс-службу президента. Что там сейчас -- хз.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17916 : Серпень 31, 2021, 14:57:28 »
Обычно у каждого президента был пул журналистов от разных СМИ, которые с ним летали во все зарубежные поездки.

Пул это понятно...  Но  если ты позиционируешь себя как  непримеримая оппозиция то нужно решать вопрос с трусами  и крестиком - или никакого сотрудничества с властями и все сам-сам, или ты уже не оппозиция если тебя тащат с официальным пулом...

Offline Охтирка

« Reply #17917 : Серпень 31, 2021, 15:04:31 »
Обычно у каждого президента был пул журналистов от разных СМИ, которые с ним летали во все зарубежные поездки.

Пул это понятно...  Но  если ты позиционируешь себя как  непримеримая оппозиция то нужно решать вопрос с трусами  и крестиком - или никакого сотрудничества с властями и все сам-сам, или ты уже не оппозиция если тебя тащат с официальным пулом...

Ээээ. Ты это совсем очумел со своим отбеливанием? Свободу слова куда? Он же не за свои деньги их возит?
На всякий случай объясню. Пул -- это не собрание придворных журналистов. Это пул журналистов ведущих СМИ страны.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17918 : Серпень 31, 2021, 15:11:52 »
Свободу слова куда? Он же не за свои деньги их возит?

Предлагаешь возить кацапские помойки типа страна.уа??? Или это уже другое???

З.Ы. Каша в головах походу до сих пор у некоторых... Свобода слова это когда позволяют свободно высказывать свое мнение, а не ехать за гос. кошт в амерыку...

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #17919 : Серпень 31, 2021, 15:14:43 »
На всякий случай объясню. Пул -- это не собрание придворных журналистов. Это пул журналистов ведущих СМИ страны.
А Алекс слідом за Зезидентом вважає що хуйлостан в Україні - то добре й скрепно.

Offline Охтирка

« Reply #17920 : Серпень 31, 2021, 15:17:26 »
Свободу слова куда? Он же не за свои деньги их возит?

Предлагаешь возить кацапские помойки типа страна.уа??? Или это уже другое???

З.Ы. Каша в головах походу до сих пор у некоторых... Свобода слова это когда позволяют свободно высказывать свое мнение, а не ехать за гос. кошт в амерыку...

Представь себе, и страну уа тоже. Крюкова поневоле совсем надавно в немилость попала. Но все еще вполне рукопожатна.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17921 : Серпень 31, 2021, 15:20:57 »
Представь себе, и страну уа тоже.

Вопросов больше не имею... главное потом не хлопать глазками как это так получилось что медведчуки в стране резвятся и половина населения адинарот...

Offline Охтирка

« Reply #17922 : Серпень 31, 2021, 15:26:43 »
Представь себе, и страну уа тоже.

Вопросов больше не имею... главное потом не хлопать глазками как это так получилось что медведчуки в стране резвятся и половина населения адинарот...

А плохо ты врагов знаешь  :grin:
Крюкова как раз гневно осудила письмо Путина про адиннарот. Ватная тусовка аж прифигела и ее гневно осудила. Думаю, что это было дрыганье, потому что до страны докатились слухи, что закрывать собираются. Не помогло.

А свобода слова вещь тонкая. Хрен поймешь, где заканчивается оппозиция и начинается угроза нацбезопасности.

Offline Smooth Pimp

« Reply #17923 : Серпень 31, 2021, 15:26:53 »
Разумков продовжив "дуель" з Даніловим: Вкажіть на корупційні закони

Цитувати (виділене)
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков хотів би почути від секретаря РНБО Олексія Данілова уточнення, які саме з прийнятих парламентом законів можуть містити корупційні складові.

Джерело: Разумков на брифінгу 31 серпня біля Верховної Ради, відповідаючи на запитання журналістів

Пряма мова: "Щодо законопроєктів там дійсно звучала позиція "ми бачимо, які закони приймаються в Раді"… Мені теж хотілося б побачити, які закони приймаються в Раді, які на думку секретаря Ради національної безпеки, не відповідають Конституції, законам, є корупційними.

Дуже часто саме і від РНБО надходять пропозиції до тих чи інших законів - сподіваюся, там немає корупційної складової.

По-друге, навіть якщо ми гіпотетично будемо говорити про те, що є якийсь вплив, то я вже запропонував показати - на кого. Моя пропозиція щодо трибуни залишається в силі".

Деталі: Разумков нагадав, що висунути законодавчу ініціативу можуть і Верховна Рада, і президент, і Кабінет міністрів. Після прийняття закону саме президент підписує його.

Пряма мова: "Я впевнений, на відміну від пана Данілова, що президент, як гарант Конституції і як глава держави, точно не підписав би закони, які містять корупційну складову, 100%. Сподіваюся, що тут він тут сперечатися зі мною не буде".

Що передувало: Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що вплив олігархів на Верховну Раду на сьогодні є дуже великим.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав Данілова точно назвати народних депутатів, на яких, на його думку, чиниться тиск з боку олігархів: "я готовий надати для цього і трибуну Верховної Ради України – ну, щоб пальцем показати, на кого саме чиниться такий тиск".

Ставлю на Данилова. Разумков досі в 2019 році ганяє більярд у передвиборчому штабі.

Offline Охтирка

« Reply #17924 : Серпень 31, 2021, 15:35:03 »
Разумков продовжив "дуель" з Даніловим: Вкажіть на корупційні закони

Цитувати (виділене)
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков хотів би почути від секретаря РНБО Олексія Данілова уточнення, які саме з прийнятих парламентом законів можуть містити корупційні складові.

Джерело: Разумков на брифінгу 31 серпня біля Верховної Ради, відповідаючи на запитання журналістів

Пряма мова: "Щодо законопроєктів там дійсно звучала позиція "ми бачимо, які закони приймаються в Раді"… Мені теж хотілося б побачити, які закони приймаються в Раді, які на думку секретаря Ради національної безпеки, не відповідають Конституції, законам, є корупційними.

Дуже часто саме і від РНБО надходять пропозиції до тих чи інших законів - сподіваюся, там немає корупційної складової.

По-друге, навіть якщо ми гіпотетично будемо говорити про те, що є якийсь вплив, то я вже запропонував показати - на кого. Моя пропозиція щодо трибуни залишається в силі".

Деталі: Разумков нагадав, що висунути законодавчу ініціативу можуть і Верховна Рада, і президент, і Кабінет міністрів. Після прийняття закону саме президент підписує його.

Пряма мова: "Я впевнений, на відміну від пана Данілова, що президент, як гарант Конституції і як глава держави, точно не підписав би закони, які містять корупційну складову, 100%. Сподіваюся, що тут він тут сперечатися зі мною не буде".

Що передувало: Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що вплив олігархів на Верховну Раду на сьогодні є дуже великим.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав Данілова точно назвати народних депутатів, на яких, на його думку, чиниться тиск з боку олігархів: "я готовий надати для цього і трибуну Верховної Ради України – ну, щоб пальцем показати, на кого саме чиниться такий тиск".

Ставлю на Данилова. Разумков досі в 2019 році ганяє більярд у передвиборчому штабі.
Чому? Все ж правильно відповів.
Пишуть(с), що Разумкова бере під крило Льовочкін, буде розкручувати як самостійну фігуру. Може бути цікаво.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17925 : Серпень 31, 2021, 15:35:48 »
Я тоже удивилась.
То, что журналиста с "Прямого" не пустили в самолет Зе, вполне верю.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Охтирка

« Reply #17926 : Серпень 31, 2021, 15:37:20 »
Я тоже удивилась.
То, что журналиста с "Прямого" не пустили в самолет Зе, вполне верю.
Лисунова, по-моему, на постоянке в США. Ее и везти не надо было.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #17927 : Серпень 31, 2021, 15:43:52 »
Ее и везти не надо было.
Из NY в Вашингтон - надо.

Offline Охтирка

« Reply #17928 : Серпень 31, 2021, 16:03:13 »
Ее и везти не надо было.
Из NY в Вашингтон - надо.

Да, это проблема.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17929 : Серпень 31, 2021, 16:17:38 »
Да, это проблема.

За свой счет катить? А как же свобода слова и вот это вот все???

Offline Охтирка

« Reply #17930 : Серпень 31, 2021, 16:37:19 »
Да, это проблема.

За свой счет катить? А как же свобода слова и вот это вот все???

За государственный. Как было бы, если бы в самолете Киев-Вашингтон катили.
ОП нуждается в Алексе, чтобы лепить бредовые отмазки.

Offline Eney

« Reply #17931 : Серпень 31, 2021, 16:38:13 »
Ура.  :yes:
Цитувати (виділене)
Myroslav Hai
52 хв  ·
Хороша новина! Нарешті закупили літні бєрци Талан для ЗСУ! Вже перші партії відвантажені - десь 60000
Просто літо завершилось, але то пусте, і на цьому дякуємо.
Майже рік знадобилося щоб провести закупівлі, бо   заявку ЗСУ написали до міністерства оборони ще у 2020 році.
Я майже не знімав ці Талани з березня місяця: був у них в ООС, в горах, на зборах, виконував стрибки, був в дощ, в болоті та бруді, находив декілька сотен кілометрів по лісу, місту, промзоні, піску... І я задоволений. Наразі це кращі бєрци, що я носив - мейд ін Юкрейн.
В експерементальній партії рвався носок, але цей недолік був усунутий. І зараз це дуже достойне взуття у трьох кольорах: пісочні, коричневі та чорні.
Тепер треба замовити зимню форму і на літо якраз встигнуть поставити...))))

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17932 : Серпень 31, 2021, 17:13:20 »
Прийшла біда, звідки не чекали.

Шах і мат тобі Еней...

Цитувати (виділене)
Цены на арбуз в Украине еженедельно бьют рекорды падения и перспективы снижения пока ещё не исчерпаны.

Такое мнение высказали аналитики EastFruit.

Как отмечается, на данный момент средняя оптовая цена на качественный арбуз в производственных регионах Украины не превышает 80 коп/кг (или 0,03 $/кг). Это более чем второе меньше, чем на ту же дату 2020 года и является самой низкой ценой на эту бахчевую культуру за последние четыре сезона.

Цитувати (виділене)
Подобного снижения цен на арбуз, по мнению производителей, не было никогда.

Слава Зеленському!

http://agroportal.ua/news/rastenievodstvo/tseny-na-arbuzy-rekordno-obvalilis/

П.М. Оце точно мішок треба готувати...

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17933 : Серпень 31, 2021, 17:50:24 »
Слава Зеленському!
За урожай арбузов на моем огороде мне тоже "найвеличнішого" славить надо?  :grin:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17934 : Серпень 31, 2021, 17:57:35 »
За урожай арбузов на моем огороде мне тоже "найвеличнішого" славить надо?

Усі питання до Енея...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17935 : Серпень 31, 2021, 18:01:53 »
Ну побачимо наскільки вона "велика"...

Цитувати (виділене)
В комментарии телеканалу Дом Никифоров сказал, что запланированы большая оборонная сделка с Минобороны США и встреча с госсекретарем Энтони Блинкеном. Также будут подписаны документы о сотрудничестве с NASA и Министерством энергетики США.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #17936 : Серпень 31, 2021, 18:05:44 »
Цитувати (виділене)
Вся техника, которая проехала по Крещатику 24 августа, была разработана и в большинстве случаев, сделана до 2019 года.
Об этом в статье "План Б" для Цензор.НЕТ пишет Секретарь СНБО в 2014-2019 годах, руководитель Центрального штаба "Европейской Солидарности" Александр Турчинов.

"Более того, бронемашины и тягачи с муляжами ракет являются ярким свидетельством того, что многие перспективные проекты были преступно заморожены. О них вспомнили только чтобы сформировать показушные ряды, а не для защиты страны. Вообще, последние два года финансирование государственного оборонного заказа свидетельствует о полном отсутствии у военно-политического руководства страны стратегического видения и понимания реальных угроз в случае решения Кремлем полномасштабного военного конфликта", - отметил политик.

"В стране третий год подряд не только срывается выполнение государственного оборонного заказа, но и полностью деформируется логика его формирования. Это - или закупка морально устаревшего вооружения производства советских времен и старых некачественных боеприпасов по коррупционным схемам, или финансирование показушных проектов, которые никак не могут повлиять на укрепление обороны (вроде заказ одного танка "Оплот" для участия в параде), или вложение средств в неподъемные для оборонного бюджета проекты ВиВТ иностранного производства, удовлетворяя интересы международных партнеров, а не оборонные приоритеты собственной страны", - подчеркнул Турчинов.
"Продолжение подобной вакханалии несет реальные угрозы для национальной безопасности Украины. Именно анализ наступательных возможностей российской армии для обеспечения наиболее эффективных мер противодействия должен стать главным приоритетом формирования ДОЗ в условиях достаточно ограниченного оборонного бюджета", - резюмировал политик.

Offline Охтирка

« Reply #17937 : Серпень 31, 2021, 18:20:49 »
Алекс, какие арбузы, там АЭС будут строить!  :crazy:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #17938 : Серпень 31, 2021, 18:23:24 »
Алекс, какие арбузы, там АЭС будут строить!  :crazy:

Добра справа!

Offline RedCat

« Reply #17939 : Серпень 31, 2021, 19:27:24 »
Хотів до фейспальму, але згадав про українську політику і її сучасних слуг-господарів.

Cпойлер
Цитувати (виділене)
Сергій Марченко
46 хв  ·
#Велике_Будівництво Депутат Чернігівської обласної ради, Слуга Народу Олександр Левицький урочисто відкрив новобудову автобусної зупинки у селі Ушня. Агрофірма Олександра обробляє 14 500 гектарів землі.

Давайте не тільки критикувати, а щиро радіти позитивним зрушенням!!
[/spoiler]

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.