Автор Тема: Українська політика

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика
« Reply #7470 : Серпень 29, 2020, 09:15:39 »
готують суспільство до змін в Конституції
Жарт, але ..
Теж на пеньках будемо голосувати?
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #7471 : Серпень 29, 2020, 09:37:48 »
Цитувати (виділене)
Трегубов

Що ж. В нашій партії завершився великий внутрішньопартійний розбір. За результатами якого Антон Колумбет залишається у політраді, але вже не йде на вибори. Подробиці - на партійному ФБ та на його сторінці.

Я не буду тут розбирати Колумбета як на комсомольскому зібранні - тим більше, що, по-перше, конфлікт виник не у межах його партійної діяльності, а у ме
жах його діяльності у РВУ, а по-друге, я особисто знаю, наскільки щиро йому прикро через цей ідіотський розбрат, що викликав його зрив. Зауважу лише один технічний момент, який усі упускають з обох боків: хай теоретично партієць має право брати участь у окремих громадських об’єднаннях і робити в їхніх межах будь-що, що не протирічить програмі партії (а в програмі партії не прописано не конфліктувати з окремими особами), але у партії є дисципліна. І якщо партія веде взаємодію з іншими політсилами, і бере на себе певні обов’язки в рамках міжпартійних домовленостей, а хтось цю взаємодію підриває - він підставляє колег. Тому колеги мають вирішити, як це оцінювати.

Вирішили.

Але маю зауважити наостанок дуже важливу для мене річ.

Більшість претензій, що за цей час лунали на адресу Демократичної Сокири, були для мене досить цікаві. Бо, фактично, зводилися до претензій, що Демократична Сокира - не ідеальна партія у вакуумі. Але якщо порівнювати не з ідеалом в вакуумі (маючи на меті лише затаврувати невідповідністю йому), а з реальними українськими партіями, вона за цими ж критеріями, які кидали в якості звинувачення, є кращою в країні. Принаймні, якщо взяти за правило, що систему характеризує не помилка, а реакція на помилку.

Вибачте, я майже два десятки років в українській політичній журналістиці. Маю велетенський обсяг для порівняння. Давайте подивимось разом.

Мені закидали, що партія відреагувала на ситуацію лише за кілька годин після початку скандалу.

Саме так. Хотілося б швидше? Щира правда. Іронія в іншому: спробуйте спроектувати ситуацію на будь-яку іншу партію та подумати, скільки б часу зайняла реакція. Підказка: в найоперативніших - десь добу. В половини її б не було як такої.

Мені закидали, що ми-де мали негайно відправити порушника у відставку.

Ви часто бачили, щоб українські партії поставили питання про відставку члена політради впродовж доби?

Ускладнюю: ви часто бачили, щоб українські партії взагалі ставили питання про відставку члена політради через скандал?

Ще раз уточнюю: хай навіть не члена політради, а просто помітного партійця?

Я навскидку згадую лише два випадки швидкого вибачення та звільнення з партії. Справа Лозинського (БЮТ, вбивство з особливою жорстокістю у складі групи осіб) та Ландика (ПР, жорстоко побив дівчину на камеру). І то Лозинського спочатку однопартійці пропонували нагородити. Може, були й інші, але це рідкісні випадки.

Українські політики роблять дивні заяви, крадуть, зраджують партійним програмам та принципам, потрапляють у скандали. У більшості партій це стає приводом для оргвисновків лише у випадку явного та незаперечного криміналу, і то не завжди. Навіть пряма нелояльність партії та фракції рідко призводила до виключення. Ви пам'ятаєте приклади.

Якщо ж оргвисновки все ж настають, в українських партіях прийнято, щоб їх контролювало керівництво партії. Довірити це простим партійцям? На загальному відкритому голосуванні? Нереально.

У нас - реально.

Особливо кумедно, коли нам ставили це в провину. От, лідер мав би відразу його відставити! Яке ще голосування?! Як немає окремого царя?!

Тю. Так я вам відкрию велику таємницю: у типовому статуті української партії рішення про зміну складу політради взагалі приймає з'їзд. У нас фактичний з'їзд проходить у смартфоні. Раз на кілька днів, а не два рази на рік.

І так, ми живемо та діємо за правилами, які обіцяли партійцям. Ми обіцяли, що рішення будуть приймати вони - рішення приймають вони. Навіть найвищі. Ми обіцяли, що відкрито - це відкрито. Ми обіцяли нерівновісне голосування, де голос кожного залежить від його партійної активності - ми зробили.

Хтось волів би, щоб ми порушували власні правила? Так не буде, вибачте.

Насправді я навіть радий, що до нашої партії висувають такі суворі вимоги.

Просто хотілося б, щоб люди на секунду замислювались, а як ті самі критерії проходить будь-яка інша політсила.

P.S. Окремо зауважу претензію, яка здавалася справедливою, але знов-таки, походила від нерозуміння, як в нас це працює. Чому голосування йшло про позбавлення посади, а не партійності? Через те, що в нас додаток, а не партбілет. Після виключення з політради і рішення конфліктної комісії порушнику анулювали б вагу голоса, зробивши його вплив в партії рівним впливу будь-якого українця, що просто зареєструвався в додатку, навіть не будучи нашим активістом. Але спочатку партійці мали підтвердити позбавлення його посади.

P.P.S. За кілька місяців наша політрада піде на перевибори. Можливо, ми всі підтвердимо вотум довіри. А можливо, в новому складі вже не буде Колумбета - просто тому, що за інших проголосують більше. А, можливо, мене. Чи Гудименка.

Але це буде чесно, відкрито та демократично.

Бо це і є наша унікальна пропозиція на українському політичному ринку.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7472 : Серпень 29, 2020, 10:17:13 »
Цитувати (виділене)
Демократична Сокира

Один з лідерів партії «Демократична Сокира» Антон Колумбет зробив публічні заяви, які мали важкі іміджеві наслідки для усієї партії. І він, і партія підкреслювали і продовжуємо підкреслювати, що «Демократична Сокира», як партія, не була стороною конфлікту навколо Маршу захисників України, не висувала ніяких вимог щодо участі чи неучасті будь-якого політика і взагалі не брала участі у організації маршу. Однак через те, що Антон Колумбет є не тільки членом правління найбільшої ветеранської організації країни, але і одним з членів політради «Демократичної Сокири», цілком зрозумілий шквал критики у напрямку нашої партії. Ми розуміємо, що цей конфлікт — абсолютно абсурдний та зайвий з огляду на важку політичну ситуацію в Україні, і зробимо усе, щоб такі чвари не виникали в майбутньому. Ми все це розуміємо, і було б дивно, якби це було інакше.

Члени політичної ради «Демократичної Сокири» обираються і залишають лави політради виключно загальним таємним голосуванням усіх прихильників партії у партійному додатку. Це правило, яке було встановлено рік тому. Тому відразу після принесення від імені партії офіційних вибачень питання про майбутнє Антона Колумбета у партії було виставлено на голосування у додатку, а самого Антона — тимчасово відсторонено від всіх партійних обов'язків до завершення голосування, про що партія заявила публічно. На період прийняття рішення прихильниками партії Антон свідомо не робив жодних публічних заяв, аби не впливати на результат. Голосування було проведено, рішення прийнято, мораторій на публічні виступи Антона Колумбета скінчився.

Антон Колумбет щиро і публічно вибачився перед усіма, кого образили його слова у соцмережах: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218442940086887&id=1295565782

У зв'язку з завершенням голосування у партійному додатку, партія повідомляє наступне.

В голосуванні за те, чи має Антон Колумбет залишитися в керівництві партії, або ж він має залишити його, взяли участь 2025 користувачів. Голоси розділилися в пропорції: 20,98% за те, щоб Колумбет покинув керівні органи партії, 79,02% за те, щоб залишився. Нагадаємо: у партійному додатку більшу вагу голосу мають ті прихильники, хто більше працював в інтересах партії. Попереджаючи додаткові питання, дамо й результати у людях: 1132 людини проголосували за те, аби Антон Колумбет залишився у політраді, 893 людини — за те, щоб він залишив її ряди.

Отже, позиція членів партії полягає в тому, що Антон Колумбет має залишитися в політичній раді партії «Демократична Сокира». Ми розуміємо, що рішення більшості може не сподобатися людям, які голосували за виключення Антона Колумбета. Отже, це призведе до втрат у партії. Ми це розуміємо і знаємо, що зазнаємо втрат, але вважаємо критично важливим для організації виконувати власні правила. Vox populi vox Dei.

Систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Наша реакція на помилку була швидкою, а остаточне кадрове рішення було прийнято всією партією, а не її безпосереднім керівництвом.

Менше з тим, поведінка Антона не відповідає тій поведінці, яку ми чекаємо від європейського політика. Це неприйнятно, і не може залишитися без наслідків. Тому Антон Колумбет особисто виступив з ініціативою, яку підтримала вся політрада партії одноголосно. У зв'язку з іміджевою шкодою, яку було нанесено партії, а також для того, щоб вороги партії не мали змоги використати це на шкоду партії та Україні в цілому, Антон Колумбет не братиме участі у виборах до Київради.

Також ми, політична рада партії «Демократична Сокира», приносимо вибачення всім тим людям, яких справедливо обурив цей інцидент, та будемо вживати усіх заходів, щоб таке не повторилося. Ми не знімаємо з себе відповідальності. Після місцевих виборів, як і планувалося, вся політрада «Демократичної Сокири» піде на перевибори всередині партії, де оцінку нашим помилкам та досягненням дасте ви, як і завжди.

Roma locuta, causa finita.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7473 : Серпень 29, 2020, 10:20:14 »
Цитувати (виділене)
Колумбет

Всім привіт. Завершилось партійне голосування з мого питання та закінчився мій мораторій на публічну риторику.

1. Я приношу свої публічні вибачення Петру Олексійовичу Порошенку за свій вислів. В Україні майбутнього, яку ми всі так вперто намагаємось побудувати, публічні особи за жодних обставин не мають допускати подібного. І ніщо не може слугувати виправданням.

2. Я приношу щирі вибачення партії Демократична Сокира та всім її прихильникам за ту шкоду, якої завдав. Мені прикро та боляче, що саме партія, яка жодним чином не була дотична до ситуації, стала об'єктом критики.

3. Я обіцяю, що більше ніколи не забуду різницю між громадським активістом та політиком. І ніколи більше не повторю помилок, які призвели до цієї ситуації.

4. Я щиро, від усього серця дякую як за численні слова психологічної підтримки, так і за довіру, що була виявлена мені в ході партійного голосування. Обіцяю виправдати.

Також, додатково. Повністю усвідомлюючи небезпеку дати в руки ворогам як нашої партії, так і України додаткову зброю, я офіційно відмовляюсь від участі в місцевих виборах.

Наостанок хочу закликати усіх до консолідації та об'єднання заради боротьби зі справжніми ворогами України — зовнішніми чи внутрішніми. Адже Україна — понад усе.

Слава Україні!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #7474 : Серпень 29, 2020, 10:31:27 »
Все це дуже мило, звичайно. Але Порох все ж таки токсичний барига, нє?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7475 : Серпень 29, 2020, 10:51:47 »
. Але Порох все ж таки токсичний барига, нє?
Якось так. І казати щось добре про нього не можна. Щонайменш, у прогресивному середовищі. Там, Зєля поганий, але ж Порох - це зашквар апріорі.
Тю, ля, а шо?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7476 : Серпень 29, 2020, 10:55:44 »
Спрашивается, почему бы ЕС не выдвинуть нового лидера...

Вопрос, само собой, риторический...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7477 : Серпень 29, 2020, 10:57:35 »

А Порох пусть будет почетным.
Cпойлер
А по нечетным кто-то еще.
Тю, ля, а шо?

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #7478 : Серпень 29, 2020, 11:06:27 »
. Але Порох все ж таки токсичний барига, нє?
Якось так. І казати щось добре про нього не можна. Щонайменш, у прогресивному середовищі. Там, Зєля поганий, але ж Порох - це зашквар апріорі.
Ну, как-то так это видится (когда в белом пальто патриотически паришь над схваткой :))
Это Фульмахт, угу.

Цитувати (виділене)
Чего не понял Антон Колумбет, или Что такое "партия" Деморда (она же Д7, она же Демсокира).

Cпойлер
Постоянные читатели знают, что Деморда и ее замечательные фельдмаршалы - мои старые добрые "друзья", поэтому оставить такой эпичный скандал без комментария я не могу.

По моим наблюдениям, не все понимают суть движа Деморды. Заявленная идеология и правый либерализм - это всего лишь фантик, не заслуживающий обсуждения.

Целевая аудитория у Д7 состоит из ядерных, но относительно либеральных патриотов: все равно что взять Свободу/Нацкорпус и убрать басни про ариев, неоязычество, ксенофобию, ненависть к лгбт, рынку земли и т.п.

Но фейсбучную тусовочку, позднее ставшую Демордой, объединил вовсе не правый либерализм. И даже не пламенная любовь к Петру Алексеевичу, хотя, как минимум, некоторые фельдмаршалы кормятся из его не самых щедрых рук.

Деморда - это чистый хайп и хейт. Это стая крайне агрессивных информационных черноРотенцев, которые атакуют всех "врагов отечества". Больше всего они похожи на сетевых хунвейбинов, их суть в бесконечном сраче.
Даже их исходное название "Деморда" - это попытка троллить "Демальянс" и ненавистных им антикоров. И в этом они отличаются от обычных сторонников Петра: они болеют не "за", но "против".

Но зачем они нужны Порошенко?

Во-первых, Деморда позволяет коммуницировать с молодежной аудиторией, которой не интересно слушать унылых спикеров п."ЄС". Деморде как нишевому проекту даже позволяется шепотом критиковать "ЄС".

Во-вторых, Деморда поливает помоями ВСЕХ конкурентов и оппонентов ПП и в этом ее главная ценность.

По большому счету, это всё. Конечно, амбиции лидеров Д7 не ограничиваются восхвалением "шоколадной бджилки", в этом смысле они отличаются от Бирюкова, Прозапаса и прочих.
Я думаю, они искренне хотят быть "субъектами" политики и на что-то влиять, в том числе, на политику самого Петра Алексеевича, которому, конечно, советы или даже требования какой-то смешной пионэрии нафиг не нужны, он их от Мирослава Олешко плохо отличает.

Естественно, гибридный союз с Порошенко создает системную проблему в Деморде: нужно одновременно изображать зубастых и самостоятельных с одной стороны и лаять только в строго заданном направлении с другой.

В итоге все получается наоборот, как всегда. Грубо говоря, для порохоботов они недостаточные порохоботы, а для всех остальных - слишком порохоботы. Лидерам Д7 только и остается, что жаловаться на фанатиков с обоих флангов. Да, есть костяк, можно  сказать, секта, восторженно принимающая откровения апостолов. Но не более того.

Как и следовало ожидать, часть лидеров Деморды уверовала в свою значимость (ахаха) и решила, что уже можно повысить голос на Хозяина. Антон Колумбет позволил себе в нецензурной форме прокомментировать выходку Порошенко на параде (который, с его слов, обманом примазался и пиарился на ветеранах как на своей подтанцовке). Начался скандал, любители Порошенко взвыли на весь фейсбук. И вот уже черноротые лидеры Деморды, тщательно матерящиеся почти в каждом своем посте, смиренно просят прощения у Петра Алексеевича, такие зайчики, милота. Дальнейшее пребывание Колумбета в тусовочке под вопросом.

И опять их зажимают с обоих флангов: порохоботам всего мало, они хотят, чтобы Колумбета выгнали с позором без всяких голосовалок, а остальные смеются - мол, непорохоботы вскрылись.

Есть ли выход из этой ситуации? Лишат ли "Демократическую Бджилку" довольствия (только не смешите меня донатами)? Понятно, что их перспектива на местных выборах равна нулю, но фейсбучный лай против врагов Петру Алексеевичу может и пригодиться.

В любом случае, внутренний конфликт неизбежен: часть порохоботической аудитории с проклятиями перебежит к "ЄС", часть "гордых и независимых" уйдет искать другой либеральный проект, не прогибающийся под Порошенко.

Но я верю, мальчики (и девочки) не пропадут и продолжат героически троллить мертвого Кобзона, бессмертный полк и т.п.
Следите за анонсами.
The best is yet to come.

Offline аматорка

« Reply #7479 : Серпень 29, 2020, 11:11:04 »
Яким вони бачать це об’єднання? Фізично що це означає? Спільні списки, умовно кажучи? Разом на вибори чи разом на «аполітичні акції»?
Спільні списки, разом на акції, зокрема політичні.
Хай об’єднуються, все краще за «об’єднання» з найємом та сирожею.
Але я навіть не сумніваюся у тому, що після об’єднання (списків) та закінчення голосування будуть обвинувачувати у корупції, яку очолює Порошенко ), умовно кажучи звісно.
Тому що на питання у чому іх особливість вони кажуть « ми не корупціонери». На цьому гаслі прийшли до влади і лукашенко, і зеленський. Без образ ), звісно є різниця, але гасло таке саме.
Де ідеологія?
На всяк випадок, мені подобається що Кулумбет казав про свою роботу у міністерстві. Нормально, зрозуміло, раціонально, супер.

Offline аматорка

« Reply #7480 : Серпень 29, 2020, 11:12:46 »

Навіщо?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7481 : Серпень 29, 2020, 11:14:01 »
Чтоб как минимум запасной был на всяко-разный случай вдруг колонну надо будет возглавить
В идеале партия не должна быть вождистской структурой.
палимо танки з ночі до ранку

Offline аматорка

« Reply #7482 : Серпень 29, 2020, 11:17:53 »
Чтоб как минимум запасной был на всяко-разный случай вдруг колонну надо будет возглавить
В идеале партия не должна быть вождистской структурой.
Якщо Порошенко забезпечує більш за будь якого іншого партійця голосів на виборах, то навіщо міняти?

А голосувати можна і за ДС,  вони ж такі саме, тільки без корупції )  Пардон.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7483 : Серпень 29, 2020, 11:19:08 »
Менять пока точно не надо, а вот растить и другие фигуры полезно.

Offline аматорка

« Reply #7484 : Серпень 29, 2020, 11:21:57 »
Фігури або є, або немає ) Не можна виростити політика, він сам виростає. І виростає тоді, коли перешкоди є. Мені так здається )

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7485 : Серпень 29, 2020, 11:23:25 »
Фігури або є, або немає ) Не можна виростити політика, він сам виростає. І виростає тоді, коли перешкоди є. Мені так здається )
Ну я тут не впевнена.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #7486 : Серпень 29, 2020, 11:30:12 »
Кривавий Пастор нє?

Offline аматорка

« Reply #7487 : Серпень 29, 2020, 11:30:38 »

Ну я тут не впевнена.
У обговоренні теми грошей у політиці участь брати не буду )

Активність у передвиборчих кампаніях на підтримку партії,  здібності, номер у списку, робота, популярність тобто високий рейтинг.

Так, я знаю, казки )

Offline аматорка

« Reply #7488 : Серпень 29, 2020, 11:31:54 »

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7489 : Серпень 29, 2020, 11:48:24 »
Кривавий Пастор нє?

Пастор хорошо строит ракеты, а в партийной политике ниочень... Ну и у него убеждения несколько специфические, так что прогрессивная пиквикская либеральная общественность не воспримет...

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7490 : Серпень 29, 2020, 12:05:53 »

Ну я тут не впевнена.
У обговоренні теми грошей у політиці участь брати не буду )

Активність у передвиборчих кампаніях на підтримку партії,  здібності, номер у списку, робота, популярність тобто високий рейтинг.

Так, я знаю, казки )
Це, як раз, мені здається, аргумент на мою користь.
Якщо лише чекати поки прийде готовий рости політик з власним капіталом і рейтингом, можна дочекатися вовочки.
У партії уже є певні ресурси, які, як раз, має сенс інвестувати у парочку фігур.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7491 : Серпень 29, 2020, 12:07:37 »
Пастор як раз один з дуже небагатьох непоганих прикладів.
Має свою нішу, в ній візібільний і має хорошо репутацію.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7492 : Серпень 29, 2020, 12:11:17 »
Фульмахт
...
Деморда - это чистый хайп и хейт. Это стая крайне агрессивных информационных черноРотенцев, которые атакуют всех "врагов отечества". Больше всего они похожи на сетевых хунвейбинов, их суть в бесконечном сраче.
Не согласен.
Это практически единственная партия, программа которой мне близка и понятна.
Если кому-то иногда приходиться орать и бегать по фейсбуку - то это потому, что темные дела творятся в тихих болотцах барышевских судов и протокольных заседаний без лишней огласки. И резонанс как раз таки им всем очень мешает.

Петра Алексеевича не атакуют потому что особого смысла в этом нет. Он не занимает значимых постов в государстве. Его промахи и бизнесы были разобраны по молекулам еще при президентской каденции Бигусом и прочими.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7493 : Серпень 29, 2020, 12:16:40 »
Петра Алексеевича не атакуют потому что особого смысла в этом нет.
В рамках политического ритуала адептов Белогов Пальто сознательный гражданин должен дунуть и плюнуть на Петра Алексеевича и трижды прокричать "Отрикохся!" в каждом своем месседже.
Тю, ля, а шо?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7494 : Серпень 29, 2020, 12:22:13 »
Судя по реплике о донатах Фульмахт не очень понимает современные тенденции.
В то, что Сокыра с ЕС в плотной связке, я верю, но что тут плохого.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #7495 : Серпень 29, 2020, 12:35:08 »
Не объединяются - плохо, объединяются - опять не славабогу. :smilie2:
Мне кажется, что, я вообще, впервые вижу попытку цивилизованного решения конфликта между партиями. Но кто-то пишет, что уж слишком много Д7 извиняется, а кому-то кажется, что не очень искренне она это делает.
 Я тут представила себе, что бы было, если бы Порох в месенжере написал Турчинову.
Cпойлер
-Прикинь, Пастор, это еб@ный Колумбет, не хочет что бы я был на Марше.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7496 : Серпень 29, 2020, 12:35:44 »
Цитувати (виділене)
Это Фульмахт, угу.
Мнение чувака называющего Демсокиру Демордой по весомости примерно соответствует мнению чувака называющего Порошенко "Пецей".

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7497 : Серпень 29, 2020, 12:40:51 »
Там у них ща столько фигур подсобралось, Турчинов, Парубий, Геращенко, Федина, Погребиский этк.
В случай чего будет кому подхватить падающее знамя. Но пока Порох самый рейтинговый. Несмотря на...

Ну и повторюсь. Сейчас прокси Пороха получит весь его негатив (аааааа чилавек барыги!!!!111) и потеряет часть его симпатиков.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7498 : Серпень 29, 2020, 13:01:53 »
Там у них ща столько фигур подсобралось, Турчинов, Парубий, Геращенко,  Погребиский этк.

Старье...

Цитувати (виділене)
Федина

А то мало певцов ротом есть...

Offline chucha

« Reply #7499 : Серпень 29, 2020, 13:06:25 »
Фульмахт и Ко - это чистый хайп и хейт. Это стая крайне агрессивных информационных черноРотенцев, которые атакуют всех "врагов отечества". Больше всего они похожи на сетевых хунвейбинов, их суть в бесконечном сраче.

Тоже вполне складно получается.

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.