Медведчуківські канали вже давно розповідають, що якасть націоналістична меншість захопила Україну і творить бєспрєдєл по вказівкам Заходу. А хороші радянські українці страждають.
Сорос, все це робить Сорос, та його поcіпаки.
Я експерт по цій ріторіці, я її вимушено слухаю 12 годин на добу
Вважаєш, що якщо ти живеш в Україні, то треба обов'язково вміти розмовляти/писати/читати українською - то ти галичанин та соросівский посіпака.
Вважаєш, що контент теле та радіомовлення повинен бути переважно на українській мові - то ти соросівській посіпака та галичанин.
Вважаєш, що союз з Росією Україні не потрібента навіть шкодить - ти галичанин та соросівський посіпака.
Я вже підозрюю, що я таки галичанка та найманка Сороса , шкода, але зарплатню Сорос не платить ))).
Мій батько ( я вже якось тут писала , що він є взірцевим представником електорату у найгіршому сенсі цього слова) під впливом випромінювання з каналу Ньюс Ван та прослуховування російського радіо щиро вважає, що
1. Зеленський - найманець Сороса
2. Порошенко - найманець Сороса.
3. Обидва - хитрі та жадібні жиди( це цитата), які на відміну від Медведчука , який є щирою та надійною людиною, роблять все аби занапаститити Україну та загарбать щонайбільше грошей( У Сороса грошей не вистачає).
4. Порошенко змовився з Зеленським та намагається занапастити ОПЗЖ.