Автор Тема: Українська політика

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика
« Reply #7500 : Серпень 29, 2020, 13:07:29 »
Цитувати (виділене)
У НАБУ не вважають, що рішення КСУ означає припинення повноважень Ситника.

"Ситник - директор. Ми вважаємо, що рішення (КСУ, - ред.) не має зворотньої сили. Щоб звільнити Артема Сергійовича потрібно указ президента. Але якщо він не має права призначати, значить і не має права звільняти", - сказав Углава.
:sarcastic:

Offline kvk

« Reply #7501 : Серпень 29, 2020, 13:10:16 »
Менять пока точно не надо, а вот растить и другие фигуры полезно.
Там у них ща столько фигур подсобралось, Турчинов, Парубий, Геращенко, Федина, Погребиский этк.
В случай чего будет кому подхватить падающее знамя. Но пока Порох самый рейтинговый. Несмотря на...

Ну и повторюсь. Сейчас прокси Пороха получит весь его негатив (аааааа чилавек барыги!!!!111) и потеряет часть его симпатиков.
Я бы сказал Забродский.
Портников в каком то выступлении сказал что в Украине все партии лидерского типа, что говорит о незрелости гражданского общества, но при более-менее честных выборах сейчас необходимо наличие популярного фронтмена. У ЕС тут неплохо- большая скамейка запасных. Чтобы перебить тот негатив против Пороха вылитый в народ нужно бабок больше чем они себе могут позволить, поэтому Порох непроходной, посмотрим как оно будет.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7502 : Серпень 29, 2020, 13:12:26 »
Цитувати (виділене)
Глава  “ДНР” Денис Пушилин выдвинул ультиматум украинским военным – до 3 сентября предоставить акт об устранении возведенных сооружений на линии соприкосновения, иначе он отдаст приказ об уничтожении траншей и укрытий, дооборудованных или вновь созданных после 22 июля.
Надо отводить войска.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7503 : Серпень 29, 2020, 13:13:16 »
Я бы сказал Забродский.

А я бы сказал Климпуш-Цинцадзе... Забродский больше на свадебного генерала тянет...

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
« Reply #7504 : Серпень 29, 2020, 13:17:21 »
Цитувати (виділене)
Это Фульмахт, угу.
Мнение чувака называющего Демсокиру Демордой по весомости примерно соответствует мнению чувака называющего Порошенко "Пецей".
Сокыре не позавидуешь.
Многие вполне вменяемые люди тоже так их называют, считают проектом Кремля и носятся со скринами Нойнеца за 2013 г.
Ну, а невменяемого мы уже прочитали.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Solmir

• Киев
« Reply #7505 : Серпень 29, 2020, 13:17:21 »
Цитувати (виділене)
Это Фульмахт, угу.
Мнение чувака называющего Демсокиру Демордой по весомости примерно соответствует мнению чувака называющего Порошенко "Пецей".
Я впервые почитал текст от этого перца. ИМХО дело не в том, что чувак называет Демсокиру Демордой , а в том, что он не снисходит до минимального обоснования своих утверждений. Не пишет, а вещает, предоставляя остальным право восхищаться им и его текстами. Это настолько заметно, что можно не обсуждать. Если ты не психиатр при исполнении.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #7506 : Серпень 29, 2020, 13:23:49 »
Немного выделю в тексте:
Цитувати (виділене)
Постоянные читатели знают, что Деморда и ее замечательные фельдмаршалы - мои старые добрые "друзья", поэтому оставить такой эпичный скандал без комментария я не могу.

По моим наблюдениям, не все понимают суть движа Деморды. Заявленная идеология и правый либерализм - это всего лишь фантик, не заслуживающий обсуждения.
...
Я думаю, они искренне хотят быть "субъектами" политики и на что-то влиять, в том числе, на политику самого Петра Алексеевича, которому, конечно, советы или даже требования какой-то смешной пионэрии нафиг не нужны, он их от Мирослава Олешко плохо отличает.
...
Но я верю, мальчики (и девочки) не пропадут и продолжат героически троллить мертвого Кобзона, бессмертный полк и т.п.
Следите за анонсами.
Сам он мертвого Кобзона троллить не будет, страшно. Да и есть цели поважнее.

Offline Eney

« Reply #7507 : Серпень 29, 2020, 13:31:11 »
Цитувати (виділене)
Юрій Вінничук.
Єднання патріотичних сил виглядає так: Тільки не Порошенко.

Offline kvk

« Reply #7508 : Серпень 29, 2020, 13:45:09 »
Я бы сказал Забродский.

А я бы сказал Климпуш-Цинцадзе... Забродский больше на свадебного генерала тянет...

Возможно, но с фронтменом нужно определятся уже чтобы не распылять средства.
И её и остальных надо прокачивать, она даже менее медийна чем Забродский, да и на «женской теме» серьёзный конкурент Юля.

Offline Mike123

« Reply #7509 : Серпень 29, 2020, 13:52:22 »
Как там Юля, кстати?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7510 : Серпень 29, 2020, 13:56:11 »
Сам он мертвого Кобзона троллить не будет, страшно. Да и есть цели поважнее.
Не помню что там с Кобзоном было (пирамидки мальчику?), а бессмертный полк они реально успешно нейтрализуют. Вместо буйных радикалов, которые кидаются на трясущихся женщин с портретами (идеальный сюжет для российских каналов) - проводят смешные и забавные контракции типа "бессмертный волк" и т.д.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7511 : Серпень 29, 2020, 13:57:36 »
Как там Юля, кстати?
Судя по отсутствию новостей - не очень.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7512 : Серпень 29, 2020, 13:59:58 »
Без Юлі - нема Батьківщини.
ЄС теж треба, щоб не було такої ж ситуації.
Тю, ля, а шо?

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #7513 : Серпень 29, 2020, 14:09:10 »
Знову вода в ступі.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Eney

« Reply #7514 : Серпень 29, 2020, 14:29:09 »
Віталій Коваляк.
Вже більше місяця регулярно дивлюся новини (та й не тільки) на 112-му каналі. Хоч там в основному і транслюють дикий треш, але часто це дозволяє зрозуміти декотрі політичні процеси.

Останнім часом впала в око одна цікава деталь. Я навіть почав за цим спеціально слідкувати. В новинні блоки часто включають сюжети про побутову злочинність. Але на 112-му, для прикладу, якщо наркоман зарубав бабцю сусідку, мужчина вистрілив з рушниці по електриках, син по п’яні зарізав бабцю, або щось подібне – то це обов’язково сталося в західних областях. А якщо люди самоорганізувалися і зняли котика з дерева – то обов’язково в східних. Я нарахував вже більше двадцяти таких сюжетів. Винятків ще не було.

Мене це дивувало і насторожувало, бо в російських пропагандистських методичках це називають "расчеловечиванием" (в українській мові навіть терміну такого немає). Тобто, позбавленням людських рис. Приблизно таким самим способом за допомогою "мальчика в трусиках" перетворювали "братский украинский народ" на "оголтелых бандеровцев". Зазвичай таке роблять при плануванні воєнного наступу. Щоб солдатам було легше переступити психологічний бар’єр і почати стріляти в того, кого ще недавно він вважав своїм.

"Який нафіг може бути наступ?" -- думав я, і просто спостерігав за дивною закономірністю. Але вчора на тому ж каналі в обговоренні нападу на автобус вже кілька спікерів сказали, що влада заодно з націоналістами і постійно їх покриває. І через це може початися громадянська війна. Проскочила і фраза "в какой-то момент наша часть страны может взять в руки оружие, как это в свое время сделали на Донбассе".

Хотілось би помилитися, але, здається мені, вони готують щось хренове.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #7515 : Серпень 29, 2020, 14:33:24 »
Цитувати (виділене)
Это Фульмахт, угу.
Я впервые почитал текст от этого перца. ИМХО дело не в том, что чувак называет Демсокиру Демордой , а в том, что он не снисходит до минимального обоснования своих утверждений. Не пишет, а вещает, предоставляя остальным право восхищаться им и его текстами. Это настолько заметно, что можно не обсуждать. Если ты не психиатр при исполнении.
Ну, исторически Д7 таки начиналась с ДемОрды, поэтому определенное право так говорить есть, хотя именно партия, конечно, так не называлась. Но такое...
Фульмахта знаю лично, много лет (еще с ЧГК). Чувак живет в своем мире, там почти все плохие. Ну и да, с фактажом там плохо, в основном взгляд со стороны и сверху.
А вообще интересно читать сейчас то, что несется на Д7, и одновременно внутренние чаты Д7. "Два мира, два Шапиро" (с). Так много захватывающего о себе узнали, это что-то! Не верие в фин.отчеты (и даже их существование) и в то, что за партией не стоят конкретные олигархи, не понимание принципов управления, взаимодействия и контроля внутри партии порождают просто феерические версии хейтеров. В определенной степени я даже рада тому, что это событие произошло - оно дало толчок большому количеству внутренних обсуждений, определению векторов развития, моральных ориентиров. Да, кто-то ушел, остальные сплотились. Да, скорее всего, эти выборы будут провальными, но если хоть где-то что-то получится, это будет огромным стимулирующим фактором.
И очень хорошо видно, как общество не готово к восприятию того, что активно, но ему не понятно, ему теперь тоже придется над этим думать. Это радует - в борьбе быстрее закаляешься, а в обществе могут появиться и другие принципиально новые проекты. Значит, мы еще живем и развиваемся и у нас есть будущее (я про Украину).   
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7516 : Серпень 29, 2020, 14:34:44 »
Медведчуківські канали вже давно розповідають, що якасть націоналістична меншість захопила Україну і творить бєспрєдєл по вказівкам Заходу. А хороші радянські українці страждають.
Тю, ля, а шо?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7517 : Серпень 29, 2020, 14:38:14 »
И очень хорошо видно, как общество не готово к восприятию того, что активно, но ему не понятно,

Пока особо и понимать нечего... Междусобойчик друзяк живущих в своем внутреннем чатике...

Это так видится со стороны...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7518 : Серпень 29, 2020, 14:45:23 »
Де ідеологія?
Вибач, з телефону незручно шукати та давати лінки, але якщо ти пошукаєш в гуглі сторінку партії, там все буде про ідеологію. Тому, що саме ідеологія в цьому разі була підставою для створення партії.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7519 : Серпень 29, 2020, 14:49:48 »
Чтоб как минимум запасной был на всяко-разный случай вдруг колонну надо будет возглавить
В идеале партия не должна быть вождистской структурой.
Когда у партии нет одного вождя, ей начинают предъявлять претензии именно по этому поводу. :smilie5:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7520 : Серпень 29, 2020, 14:50:34 »
Вибач, з телефону незручно шукати та давати лінки, але якщо ти пошукаєш в гуглі сторінку партії, там все буде про ідеологію. Тому, що саме ідеологія в цьому разі була підставою для створення партії.

95% пересічніх ідеологія до сраки...

Їх хвилюють дороги, ціні та інші подібні буденні  "недоречності"...

Offline Ash

« Reply #7521 : Серпень 29, 2020, 14:52:36 »
Медведчуківські канали вже давно розповідають, що якасть націоналістична меншість захопила Україну і творить бєспрєдєл по вказівкам Заходу. А хороші радянські українці страждають.
Сорос, все  це робить Сорос, та його поcіпаки.
 Я експерт по цій ріторіці, я її вимушено  слухаю  12 годин на добу
Вважаєш, що якщо ти живеш в Україні, то  треба  обов'язково вміти розмовляти/писати/читати українською - то ти галичанин та соросівский посіпака.
Вважаєш, що контент теле та радіомовлення повинен бути переважно на українській мові - то ти соросівській посіпака та галичанин.
Вважаєш, що союз з Росією Україні не потрібента навіть шкодить - ти галичанин та соросівський посіпака.
 Я вже підозрюю, що я таки галичанка та  найманка Сороса , шкода,  але зарплатню Сорос  не платить ))).
Мій батько ( я вже якось тут писала , що він є взірцевим представником електорату у найгіршому сенсі цього слова)  під впливом випромінювання з  каналу Ньюс Ван та прослуховування російського радіо  щиро вважає, що
1. Зеленський -  найманець Сороса
2. Порошенко - найманець Сороса.
3. Обидва - хитрі та жадібні жиди( це цитата), які на відміну від Медведчука , який є щирою та надійною людиною, роблять все аби занапаститити Україну та загарбать щонайбільше грошей( У Сороса грошей не вистачає).
4. Порошенко змовився з  Зеленським  та намагається занапастити ОПЗЖ.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7522 : Серпень 29, 2020, 14:53:35 »
Чтоб как минимум запасной был на всяко-разный случай вдруг колонну надо будет возглавить
В идеале партия не должна быть вождистской структурой.
Когда у партии нет одного вождя, ей начинают предъявлять претензии именно по этому поводу.
 :smilie5:
В смысле?
палимо танки з ночі до ранку

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7523 : Серпень 29, 2020, 14:55:46 »
Я відповідала на конкретне питання конкретної людини.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7524 : Серпень 29, 2020, 15:00:29 »
В смысле?
В смысле довольно приличная часть народу предъявляет Д7 именно такую претензию. Нет одного-единственного лидера, под которого сделана партия, -- значит, вы чей-то проект, вы получаете деньги от Порошенко/Коломойского/Кремля/Госдепа/евреев/националистов -- нужное подчеркнуть или добавить по вкусу. Потому что у нормальных партий есть одна фигура, вокруг которой все и вертится.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7525 : Серпень 29, 2020, 15:04:18 »

А я заздалегідь відмітив хибність такого підходу в створенні партії (української)... І її (партію) чекає сумна доля зовсім не тому що вона погрузне в чварах і розбраті...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7526 : Серпень 29, 2020, 15:06:06 »

А я заздалегідь відмітив хибність такого підходу в створенні партії (української)... І її (партію) чекає сумна доля зовсім не тому що вона погрузне в чварах і розбраті...

Давай поговоримо про це хоча б років через п'ять. Бо я ще добре пам'ятаю, як ти ванговав, що партія не буде зареєстрована, бо, судячи з усього, це нікому не потрібно.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7527 : Серпень 29, 2020, 15:07:56 »

Давай поговоримо про це хоча б років через п'ять.

Я ми бачимо на прикладі Голосу п'ять років в українському політикумі це вже майже вічність...  :grin:

Бо я ще добре пам'ятаю, як ти ванговав, що партія не буде зареєстрована, бо, судячи з усього, це нікому не потрібно.

В мене ситуація win-win... Якщо Сокира не щезне, то це буде на користь державі... А якщо сконають передчасно, то я буду правий...  8)

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7528 : Серпень 29, 2020, 15:20:39 »
Цитувати (виділене)
Росія екстрадувала в Україну спільника агента ФСБ Олега Смородинова, який убив колишнього військового спецназівця Івана Мамчура в Рівному майже 4 роки тому.

Прес-служба поліції Рівненської області нагадує, що вбивство екс-військового Мамчура, який працював інспектором місцевого СІЗО, було скоєно у вересні 2016 року в під’їзді житлового будинку. Після злочину злочинці покинули територію України і поїздом поїхали в Москву, де отримали за умисне вбивство Мамчура винагороду 2 000 доларів США і 300 000 рублів.

У листопаді 2016 року українськими правоохоронцями на кордоні в Харківській області був затриманий підозрюваний – уродженець Маріуполя Олег Смородінов.

«Під час вбивства 38-річний спільник зловмисника стежив за обстановкою на вулиці. У його обов’язки входило подати сигнал, що потерпілий зайшов в під’їзд і стежити за недопущенням сторонніх осіб в будівлю, щоб не завадити злочину», – повідомляє поліція.

Спільника Смородинова оголосили в міжнародний розшук. Оперативники встановили, що він переховувався в Москві. Працівники Інтерполу направили запити, щоб підтвердити інформацію, встановити місцезнаходження і затримати підозрюваного. У червні 2019 року в Україну надійшло повідомлення, що 38-річний підозрюваний затриманий і заарештований в Росії.

26 серпня в пункті пропуску Гоптівка (Харківська область) підозрюваного передали в руки української поліції. Рівненський суд задовольнив клопотання слідчого і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7529 : Серпень 29, 2020, 15:48:07 »
В смысле?
В смысле довольно приличная часть народу предъявляет Д7 именно такую претензию. Нет одного-единственного лидера, под которого сделана партия, -- значит, вы чей-то проект, вы получаете деньги от Порошенко/Коломойского/Кремля/Госдепа/евреев/националистов -- нужное подчеркнуть или добавить по вкусу. Потому что у нормальных партий есть одна фигура, вокруг которой все и вертится.
А))
Политология с ними не согласна. :sarcastic:
На всех не угодишь.
палимо танки з ночі до ранку

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.