Автор Тема: Українська політика

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
Re: Українська політика
« Reply #7170 : Серпень 25, 2020, 21:36:59 »
В комментариях живенько там.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #7171 : Серпень 25, 2020, 21:46:00 »
Голосом Колумбета кто-то в микрофон кричал Погребинскому, что тот не сдержал слова и пусть он этот момент запомнит.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #7172 : Серпень 25, 2020, 21:48:20 »

Ну это настолько типично украинская ситуация что даже скучно читать...

Ре

• Гість
« Reply #7173 : Серпень 25, 2020, 21:48:57 »
Я бы не рекомендовал сильно углубляться, а то любой сепаратистский мятеж придется признавать...
В Википедии написано, что нормальнейшее дело :)
(Сарказм, если что, но всегда интересно читать, когда начинают сову натягивать :))

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #7174 : Серпень 25, 2020, 21:53:19 »
Идея про коврик мне понравилась.
Цитувати (виділене)
Гліб Бабіч:
У День Незалежності особа, яка за трагічним збігом обставин займає посаду голови моєї держави, підготувала (або благословила) шоу, яке максимально принизило мою державу.

Я, навіть, не про сам набір клоунського ідіотизму, який повинен був опустити країну і головне свято на рівень нижче «кварталу» та «сватів». Це було цілком передбачувано.

Я про прапор. Який перетворили на подіум. Який найбільший з відомих мені нікчем весело топтав ногами.
Більш того. Туди наказали стати військовим з почесної варти. І на цю ганьбу з гидливістю і подивом дивився весь світ.

Cпойлер
Доповідаю тобі, пок#дьок. До цього прапор України топтали тільки наші вороги...

Під цим прапором, нав@лоч, вмирали мої друзі. Іноді разом з прапором. Страшно і некрасиво. У шматки. Або в попіл. Разом з бліндажем або технікою.
За цей прапор вмирали найдостойніші з людей. Просто тому, що не могли зрадити його, і те, що він символізує.
За нього помер Рибак, поки ти, ск@тина, разом зі своїми клоунами веселив сепарів в Горлівці.
Цей прапор вирізали, разом з татухами, з живого тіла у наших полонених.
Його на труну нашим загиблим кладуть, ур@д.

Виховувати тебе марно. Горбатого, як відомо - могила виправить. Відмінна, до речі, терапія. Хоча всім горбатим я бажаю зцілення іншими методами, і довгих років життя.
Тобі - ні!

Я ось що зроблю. Я собі килимок під дверима заведу. З обличчям найвпливовішого політика світу. А що? Можна ж. Більш за те, ти ж напевно прапор під ноги «з великої поваги» втулив?
Ось і я «з великої поваги».
Буду берці свої від осінньої багнюки витирати об нього. Не поспішаючи і з насолодою.
І гості мої. І сусідам моїм об мій килимок дозволю ноги витирати. І навіть якщо їх собака на нього напаскудить - я не буду нервувати. Тварини, вони більше нашого розуміють. У них природні інстинкти.

І знаєш що? Я не те, що б найвідоміша людина в цій країні. Про шльопкі не співаю, і хером на роялі не граю.
Але тренд створити можу. Моду. І нехай будуть такі килимки при дверях і в туалетах по всій країні.
І про туалетний папір - теж можна подумати. Це буде той унікальний випадок, коли ти будеш приносити незаперечну користь людям. Як обіцяв. Служити.

Загалом, ти давно зробив багато того, що для мене особисто ставить тебе поза законом.
Але зараз, ти поставив жирну крапку. Печатку. Своїми підошвами на моєму прапорі.

Я, хоч і битий життям і війною - людина досить стримана. І в основному - чемна.
І, напевно, цим всім багатьох здивував. Але мене зрозуміють.
Тому, що ти зовсім берега поплутав. Тому, що за тобою йдуть зрада, ганьба і приниження. Тому, що мені все одно - вб'єш ти цю країну через недогляд, чи зі злого наміру.
Тому, що людина, яка настільки не розуміє, не приймає, і ненавидить Україну - знищить її точно. Або зведе до свого рівня. Що теж смерть, тільки ганебна.

Тільки ти не встигнеш. Лайно, яке тебе оточує, і яке ти плекаєш, поглине тебе раніше, ніж увірветься терпець нормальних людей.
Іди сам. Біжи. Ми не пробачимо. Але, можливо - відвернемося.

P.S. Ти не тільки по прапору - ти по нашій неньці топтався. Але думок набити на килимок зображення твоєї матері - у мене немає. Хоча в моєї мами, коли вона побачила цей непотріб у новинах, заболіло серце.
Я не стану. Тому, що я нормальна людина. І у мене є святе.
У тебе немає. І ти - нікчема.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline аматорка

« Reply #7175 : Серпень 25, 2020, 22:25:04 »
Прикольно, тут каждые выборы восстание тогда должно быть, потому что кому да не угодили
Или ты с протестами (если уж совсем достали по какому-то вопросу) восстание путаешь?
ПС вроде вспоминается, что восстание-это массовое вооруженное выступление. Это где записано, что каждый право на это имеет?
Это ж было совсем недавно, 2013-й год. Сначала мирный протест, затем шины, дошло бы и до стрельбы если б Янык не сбежал. Если власти не понимают людей и не желают слушать, то приходится заставить это делать. А кто пришёл на смену? Кого выбрали.

Якщо б янукович не втік, то виконував би вимоги Майдану, серед яких були позачергові і президентські, і парламентські.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7176 : Серпень 25, 2020, 22:40:37 »

Ну это настолько типично украинская ситуация что даже скучно читать...
Ты же сам спрашивал про Демсокиру. Вот в прямом эфире от неё открещивается много народу. Другие от "Пети". Комментарии появляются с нечитабельной скоростью, но в самой ленте пока и дальше одни зайчики и голая Могилевская.
У Ибигдана был пост про остановитесь и левую и правую руку, но что-то даже он исчез.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #7177 : Серпень 25, 2020, 22:45:45 »
Спочатку від Овоча вимагали покарати винних у побитті студентів, потім додалися вимоги про відставку Азарова.
Аж потім про дострокові вибори.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Destrie

• Одесса
« Reply #7178 : Серпень 25, 2020, 22:50:13 »
Рух Ветеранів Україні - аполітична організація
Они вот это прям серьезно сейчас ?
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Ре

• Гість
« Reply #7179 : Серпень 25, 2020, 22:52:10 »
Прикольно, тут каждые выборы восстание тогда должно быть, потому что кому да не угодили
Или ты с протестами (если уж совсем достали по какому-то вопросу) восстание путаешь?
ПС вроде вспоминается, что восстание-это массовое вооруженное выступление. Это где записано, что каждый право на это имеет?
Это ж было совсем недавно, 2013-й год. Сначала мирный протест, затем шины, дошло бы и до стрельбы если б Янык не сбежал. Если власти не понимают людей и не желают слушать, то приходится заставить это делать. А кто пришёл на смену? Кого выбрали.

Якщо б янукович не втік, то виконував би вимоги Майдану, серед яких були позачергові і президентські, і парламентські.
Ну или бы не исполнял
Если следовать изложенный выше линии натягивания совы и Википедии (наше все чи шо сейчас, если уже и значение элементарных понятий в ней ищут), то можно и до монополии на насилие дотрахаться

Offline аматорка

« Reply #7180 : Серпень 25, 2020, 22:59:36 »
Спочатку від Овоча вимагали покарати винних у побитті студентів, потім додалися вимоги про відставку Азарова.
Аж потім про дострокові вибори.
Вимога позачергових лунала ще до того, як янукович до Києва повернувся. Від окремих партій, звісно. А яким чином ескалація відбувалась та залучення таки політиків до справи всі ми пам’ятаємо.

Offline аматорка

« Reply #7181 : Серпень 25, 2020, 23:03:27 »

Ну или бы не исполнял
Если следовать изложенный выше линии натягивания совы и Википедии (наше все чи шо сейчас, если уже и значение элементарных понятий в ней ищут), то можно и до монополии на насилие дотрахаться
Ну, якщо угоду з представниками Майдану уклав, то тут або виконуєш, або тікаєш.

Звісно, сподіваючись на те, що парламент протестувальники захоплять
Без політиків Майданів не буває. Політика - це перш за все формалізація протесту. Протест не повинен бути істерикою.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7182 : Серпень 25, 2020, 23:11:51 »
Цитувати (виділене)
Маруся Звіробій:
Ні, я не знала, що приєднається Порошенко. Але не вкурюю проблему! Білецький був? Притула? Вакарчук? Якби Тимошенко прийшла, я б не була проти, бо разом так разом. Навіть якби Зеленський приєднався, то взагалі б був чоловічий вчинок. Кожному хто пересрався на цій темі, ізвінітє, ви їбонулись. Сподіваюсь це явище тимчасове! 👿
 t.me/marusyazvirobiy

Offline Охтирка

« Reply #7183 : Серпень 25, 2020, 23:15:32 »
Цитувати (виділене)
А кто в курсе, когда Порошенко и Марина присоединились к колонне. Где-то на Крещатике? На старте в начале бульвара Шевченко их точно не было.
Ну а Демсокира себя на марше баннером со слоганом тоже обозначила, как и ЕС. И Свободу не узнать было невозможно.
Не понимаю, что это за вброс Колумбета в поддержку тех, кто предлагает превратить Порошенко в парию.
Это хорошо, что про угрозу перформанса с простреленными жилетами рассказал.
Там еще была какая-то истерика по поводу того, чтобы и Погребинского не было. Это что вообще?

Offline аматорка

« Reply #7184 : Серпень 25, 2020, 23:18:22 »
Нам потрібно в Конституцію записувати один строк (5 років) для президента. Інакше ця музика буде вічною.
Хай ідеологічні партії розбудовують та по черзі в кандидати від партій ходять

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7185 : Серпень 25, 2020, 23:32:11 »
Рух Ветеранів Україні - аполітична організація.
Тогда надо было дождаться зимы и проводить Новогодний марш.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7186 : Серпень 25, 2020, 23:43:23 »
Рух Ветеранів Україні - аполітична організація.
Тогда надо было дождаться зимы и проводить Новогодний марш.
Кому?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7187 : Серпень 25, 2020, 23:47:06 »
Погребиський
Цитувати (виділене)
Починаючи і вчорашнього дня я був стриманий і вів себе виважено, навіть коли почув своє прізвище на майдані в інтонації звинувачення.

Я проти публічних конфліктів у ветеранському середовищі, тому тримав паузу, надіявся на здоровий глузд окремих людей, навіть коли побачив образливі коментарі на адресу Петра Порошенка.

Але сьогоднішні заяви від організацій та відповідальних осіб потребують реакії.

І вона завтра буде!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7188 : Серпень 25, 2020, 23:54:28 »
Кому?
Аполитичным. Новый год самый аполитичный праздник в мире.

Offline chucha

« Reply #7189 : Серпень 25, 2020, 23:55:10 »
Верность козацким традициям. Так же традиционно и закончится все, похоже.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7190 : Серпень 26, 2020, 00:06:32 »
Цитувати (виділене)
Запланована на 28 серпня зустріч радників лідерів
Нормандської четвірки скасована (https://prm.ua/zustrich-radnikiv-lideriv-normandskoyi-chetvirki-skasovana-zmi/)
UPD: А точніше зустріч переноситься у зв’язку з відрядженням (https://prm.ua/v-ofisi-prezidenta-ukrayini-povidomili-prichinu-perenesennya-zustrichi-u-normandskomu-formati/) радника Президента Франції.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7191 : Серпень 26, 2020, 00:10:18 »
Цитувати (виділене)
Справу щодо звинувачення підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета  (https://prm.ua/spravu-obvinuvachuvanih-u-vbivstvi-sheremeta-rozglyadatime-sud-prisyazhnih/)розглядатиме суд присяжних. Засідання призначено на 12:00 4 вересня.

Offline Охтирка

« Reply #7192 : Серпень 26, 2020, 00:27:02 »
Демократична Сокира
6 хв  ·
Від імені "Демократичної Сокири" я, Юрій Гудименко, приношу вибачення Петру Олексійовичу Порошенку за вислови члена Політради партії Антона Колумбета.
Позиція Антона Колумбета не є позицією партії "Демократична Сокира". "Демократична Сокира" не була організатором маршу, не висувала вимог організаторам і не була проти присутності на марші будь-якого проукраїнського діяча.
Жодна втома та жодні емоції не можуть бути виправданням. Це була помилка, яка заплямувала репутацію всієї партії. Помилка, на яку довго чекали всі люди, які хочуть бачити проукраїнський рух розколотим перед обличчям спільного ворога.
Антона Колумбета за його власною ініціативою тимчасово відсторонено від виконання всіх партійних обов'язків. Ми готуємо голосування у додатку, де прихильники нашої партії власноруч визначать, чи буде Антон Колумбет і надалі працювати у партії.
Я щиро сподіваюся, що вибачення будуть прийняті.
Дякую за увагу.
Від імені партії,
Юрій Гудименко.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7193 : Серпень 26, 2020, 00:32:47 »
Реакция партии здорового человека.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7194 : Серпень 26, 2020, 00:38:19 »
Если была договоренность, что возглавлять не будет, то это выглядит плохо.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7195 : Серпень 26, 2020, 00:38:48 »
Антон Колумбет возмутился присутствием Порошенка на марше в честь Дня независимости. Мотивировал тем, что у Порошенко большой антирейтинг.
Теперь большой антирейтинг у Колумбета.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7196 : Серпень 26, 2020, 00:42:32 »
Вряд ли хуже чем идея запретить Пороху придти на Марш.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7197 : Серпень 26, 2020, 00:45:09 »
Вряд ли хуже чем идея запретить Пороху придти на Марш.
Не надо передергивать, там и так уже все передернули. Приходить не запрещали.
Если  правда то, что была договорённость, что он не будет возглавлять коробку, то она была нарушена.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Охтирка

« Reply #7198 : Серпень 26, 2020, 00:49:25 »
Цитувати (виділене)
Он возглавлял не марш, а свою коробочку, которая шла почти в самом конце.
Как я сказала, в начале выдвижения "коробочки ЕС" ни его, ни Марины во главе не было. Где они присоединились, хз.  И да, переиграл тех, которые простреленные жилетки заготовили или еще там что.

А еще очень бы хотелось узнать тех ветеранов, которые устроили истерики по поводу участия Порошенко и Погребиского. И почему вдруг с ними надо было договариваться и слушаться? Пусть Колумбет скажет, кто такие.

В "коробке ЕС" было дофига ветеранов. Кажется, дочка Журавля с портретом отца тоже шла именно там. Мнение этих ветеранов по поводу Порошенко куда денем, а?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7199 : Серпень 26, 2020, 00:50:52 »
Ты действительно думаешь что Пороху надо было пойти спрятаться за баннер? Кому ещё из присутствующих в первом ряду? Мне вот Турчинов неоч.

0 Користувачів і 16 Гостей дивляться цю тему.