Автор Тема: Українська політика

Offline Саминсусамин

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #7140 : Серпень 25, 2020, 16:53:43 »
 :crazy:
Продолжу настаивать на очевидном - политик с рейтингом 68  и политик с рейтингом 3 - немножко совсем разные случаи.
Беспочвенный спор. Естественно, побудительные причины не удовольствия лидерами двух разных стран тоже разные. Можно было бы придраться к приведённым цифрам, и у Зели нет уже 68, приводят куда меньший процент, и у Луки повыше тройки, но это же не существенно. Главное - сколько людей выйдет на улицы с требованием смены власти. Достигнет число критической массы - уберётся, как миленький, невзирая на рейтинги, а пассивное большинство будет сидеть на диване молчать в тряпочку!

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7141 : Серпень 25, 2020, 16:57:27 »
Достигнет число критической массы- уберёт я как миленький невзирая на рейтинги, а пассивное большинство будет сидеть на диване молчать в тряпочку!

Какой мощный подход к сменяемости власти... Перпективы такие что аж дух захватывает...

Главное побольше людей вывести на улицы...

Есть правда закавыка, а если оппоненты выведут столько же или больше, тогда что и как решать?

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #7142 : Серпень 25, 2020, 17:23:37 »
Есть правда закавыка, а если оппоненты выведут столько же или больше, тогда что и как решать?
Если. (с)

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7143 : Серпень 25, 2020, 17:26:07 »
Если. (с)

Т.е. для того что бы понять что перед тобой грабли нужно на них наступить? Узнаваемый подход к решению проблем...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7144 : Серпень 25, 2020, 17:37:13 »
Т.е. для того что бы понять что перед тобой грабли нужно на них наступить?
Автопробег в День прапора в Днепре, давшем сумасшедшие цифры в поддержку Зе. От ЕС и примкнувших -- около 200 машин. От Зе -- 10. Грабли, ага.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7145 : Серпень 25, 2020, 17:41:49 »
Т.е. для того что бы понять что перед тобой грабли нужно на них наступить?
Автопробег в День прапора в Днепре, давшем сумасшедшие цифры в поддержку Зе. От ЕС и примкнувших -- около 200 машин. От Зе -- 10. Грабли, ага.

Ты видимо до сих пор не поняла о чем я...

Площадная демократия (главное вывести людей на улицы, а там владу геть) это мы уже проходили сто лет назад...

Зеленского избрало большинство. Если случатся выборы прямо сейчас, то его опять переизберут...

Тебе не нравится Зеленский? Ну это твои личные проблемы... Он действует в правовом поле? Пока что очевидно что да... Значит сиди и жди новых выборов...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7146 : Серпень 25, 2020, 17:53:25 »
Площадная демократия -- это единственное, что сейчас удерживает власть от полной и безоговорочной капитуляции перед рашкой. Поэтому ты, конечно, можешь сидеть и ждать, когда назначат губернатора Малороссийской губернии новых выборов, а я все-таки предпочитаю выходить.

А так-то, конечно, власть должна на выборах сменяться, и дай бог, мы до этих выборов дотянем, причем время тут работает на нас. И вероятность того, что наши оппоненты выведут на улицы столько же или больше, стремится к нулю. Теоретически и в другой стране это возможно, а практически и у нас здесь и сейчас -- нет.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7147 : Серпень 25, 2020, 17:58:55 »
Площадная демократия -- это единственное, что сейчас удерживает власть от полной и безоговорочной капитуляции перед рашкой.

Удерживать должно и нужно...

Я вот это хуйня...

Достигнет число критической массы - уберётся, как миленький, невзирая на рейтинги, а пассивное большинство будет сидеть на диване молчать в тряпочку!

Offline Milena

« Reply #7148 : Серпень 25, 2020, 17:59:07 »
Упс, нехорошо
Не хотілось би щоб Вона пішла отак...
Что и как бы я ни думала о ЮВТ как о политике, я желаю ей только выздоровления.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7149 : Серпень 25, 2020, 18:12:56 »
Цитувати (виділене)
Ніна Орловська
Вчера в 17:54  ·

Спочатку я хотіла розписати все більш детально, з коментарями і промінцями «добра» режисерам та учасникам цього дійства.

Але потім перечитала, і вирішила що суха текстова трансляція буде краще.
Отже, Пісенна історія сучасної України - попурі від популярних артистів.
42 фраґмента:

Вистрибує енергічний  Монатік з бджолкою на пінжаку, і речитативить щось про незалежні мрії. Йоу

Білий рояль і Вінник «Пісня про пісню»

Джамала в білій сукні - «квітка душа»

Матвієнко «Понад хмарами», позаду пара в білому одязі стрибає на батуті

Потап-«Хрещатик», аля Шуфутинский

«Я йду», «Міsto» - не знаю що за  виконавець, але у нього красіва бляха на ремнє

«1944»- дівчина в пальто на даху робить ммммгмммггмммммааааа хугооооуууууооуууу, внизу теж стрибають люди в плащах

Білик в чорному капелюсі за роялем «3 хвилини», їй важко розкривати рота через надмірний ботокс

Пономарьов теж за роялем «Тебе це може вбити» напроти Білик, поруч музиканти в масках

Бабкін в шарфіку і шляпі і значком, -«Вона»
Потихеньку перетворюється на Пескова, того що в РФ, не того шо з Путіним, а утой що лисий і з пір‘ям

«Вахтерам» - Время  і Стекло, на фоні в пікапі танцюють люди,  Дорофєєва супєрсексі в спідниці з розрізом, чіка-піка вау-вау

«З ранку до ночі» - гундоса носата женщіна в рюшах і штанах

Хор «ой нене нее все на світі як воді»

Полякова з білими кульками на повітряній кулі, в блакитній сукні з розрізами і цицьками «Ветер надежди», оре і витягує свої граблі, втім, як завжди

Вона ж - «Надія є» з ще більш розтяжкою і завиванням на межі

Разбальзамована Ліжечко «Ти подобаєшся мені» і нещасні статисти в кав‘ярні

Жирна Кароль с розрізом наче під струмом оре «А я пливу у човні»

Матвієнко знов шабашить «Україна - це ти», поруч діточки, хореографія пиздець

Могилевська на прицепі показує піхву, поруч військові  дівчата з барабанами -  «Кричалка»

Вона ж - «Стыцамен»

Група клоунів-підарасів в составі Время і Стєкло, ще впізнала Потапа, Монатіка - «Под дождем» і ще якась дівчина в одном рожевому пінжаку без спідниці.
Вони ж- «Зроби мені Хіп-Хоп»

З хора вибігає пофарбований Зібров з «Все будет хорошо», боляче. Хтиво крутить вус і обіцяє «загуляяяяююю»

Полякова і косміческіє войска в трусєлях і сріблястих ліфиках - «Дикі танці»

«Файне місто Тернопіль» - та сама дівчина з рюшами і носом, вона ж «Кружіт»
(Єдина хто не виставила сраку, до речі)

Знову Могилевська демонструє піхву і недолугий балет під «Имя 505»
Зібров надругався над «Ніно»

«Не пара» - скучили за піхвою Могилевськой? А ось вона, в дуєті з хлопцем який співає з Дорофєєвой.

Окремо відзначу  ходу качиним кроком Могилевської, яку вона вважає звабливими па

Білик на тумбочці в халаті і пов‘язці на голові,  як жива - «Шлепки»
Потап і Вінник «Ні, я не ту кохав»

Монатік співає «Стрєла», позаду виїзджає трамвай чи шо воно таке, на даху якого їде Сердючка в своєму неповторному каноничному  вбранні

Сердючка співає «Там де нас нема», на фоні прапора України і хлопця в костюмі зайця

В трамваї  знизу відкриваєтся панель, а там Руслана топає ногою і кричить « Весна» знов в міні-спідниці

Поруч з нею:
«Два вікна» - група в чорному, солістка в гімнастічєском тріко та шкіряних штанях, та, що співала мммгмммннооомммггмммо уууооуу (1944 Джамали) в пальті

А ось і сама Джамала з « Make up », але нажаль співом я це назвати не можу. Сукня теж розврат, хоч і з капюшоном

Знов жирна Кароль -  «Місяць»

Всі жінки виконавиці (окрім Білик), в своїх хвойдних вбраннях йдуть за Дорофєєвой, яка співає «Плакала», Могилевська продовжує катувати всіх зоною бікіні (не в переносному сенсі)

Чучело Білик поставили до чоловіків-виконаців, їхню ходу очолює Пономарьов з «Старі фотографії».

Білик і Зібров помітно захекались.

Всі разом співають « TMDE », Матвієнко хизується новими зубними протезами
Президент Зеленський підтанцьовує і топає своїми маленькими ніжками, задоволенно мурчіть

Матвієнко співає «Червону Руту», навіть через монітор засмерділо радянським союзом, президент Зеленський відкриває ротік і теж підспівує

Всі співають хором, Зеленський радісно сміється, цю пісню він знає

Могилевська знов показує піхву

The end

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7150 : Серпень 25, 2020, 18:16:23 »
Могилевська знов показує піхву

Лучшее шоу в моей жизни!!!

З.Ы. Хотя сама идея попури из украинских песен разных лет мне понравилась... но реализация...  :wacko3:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7151 : Серпень 25, 2020, 18:20:58 »
З.Ы. Хотя сама идея попури из украинских песен разных лет мне понравилась... но реализация... 
Идея прикольная, но не на праздновании Дня Независимости. Получилось, что опять эти смешные хохлы поют и пляшут.
А Зеленский делает то что умеет. Концерты, корпоративы, торжества  :unknown:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7152 : Серпень 25, 2020, 18:27:05 »
Получилось, что опять эти смешные хохлы поют и пляшут.

Ну лично меня еще покоробил подиум в виде Украины...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7153 : Серпень 25, 2020, 19:14:37 »
Згвалтували патріота...

Цитувати (виділене)
Бывший генеральный прокурор Святослав Пискун прокомментировал информации о своем увольнении с должности внештатного советника нынешнего генерального прокурора Ирины Венедиктовой.

В эфире телеканала 112 Украина Пискун заявил, что написал заявление об увольнении по собственному желанию и Венедиктова ему ничего не говорила.

«Это касается не моих личных отношений с генпрокурором, а меня и Генпрокуратуры, тех людей, которые там работают. Мы, Союз юристов Украины, — третья сторона в судебных разбирательствах касательно генпрокурора о перерасчете пенсий работникам прокуратуры. Им нужно, чтобы генпрокурор выдал справки о зарплате, на основании которых они пересчитывают пенсии. Также — возобновление на работе людей, которых Рябошапка незаконно уволил, будучи генпрокурором», — объяснил Пискун.

По его словам, за время его работы с Венедиктовой не было сделано «ничего, что бы изменило ситуацию». Пискун прибавил, что он был девятым советником у генпрокурора и ему было «тяжело бороться с восемью конкурентами».

«Я понял, что мне лучше быть со стороны, чем в середине системы, потому что, возможно, власть и прокуратура лучше прислушиваются к моим советам с экранов телеканалов», — сказал он.

Бывший генпрокурор прибавил, что на Венедиктову «начали давить люди, которые привыкли, что решают все в этой стране», и он решил уйти, чтобы снять с нее это давление:

«Одним из способов давления было то, что она меня назначила своим советником, и я чувствовал себя виноватым… «Соросовский» клан начал на нее давить, а я не хочу, чтобы на нормального человека, который пытается что-то сделать, давили из-за того, что Святослав Пискун — «эхо прошлого».

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #7154 : Серпень 25, 2020, 19:15:21 »
Ну лично меня еще покоробил подиум в виде Украины...
Потоптались по флагу.  :kos:
Я вчера не смотрела это действо, решилась сегодня. ИМХО, весь этот передвижной цирк был очень дисгармоничен с застывшими "официальными лицами" и военными.
Даже в совковые праздники официальная часть была утром, а концерт - вечером.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #7155 : Серпень 25, 2020, 19:24:20 »

Cпойлер
Елена Подгорная
1 д. ·
А давайте увидим что-то хорошее для разнообразия в сегодняшней организации Дня Независимости. Например 25% прошли охуенным маршем и заняли своим праздником Майдан, а 73% скромно празднуют своим блядюжником, пардон - концертом, на Софиевской площади.
Вы заметили? Первый раз за историю страны официальная часть теснится в сторонке, а неофициальная - в главной точке Украины.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Саминсусамин

« Reply #7156 : Серпень 25, 2020, 19:29:24 »
Тебе не нравится Зеленский? Ну это твои личные проблемы... Он действует в правовом поле? Пока что очевидно что да... Значит сиди и жди новых выборов
Президент не бакс, чтоб всем нравиться. И пока он действительно действует в правовом поле меньшинство, за него Не голосовавшее, таки должно ждать новых выборов. Однако и сам Зе, и его команда начинают себя вести оскорбительно по отношению к тому самому меньшинству, терпению которого может наступить конец и тогда произойдёт смещение. Одно из общечеловеческих прав - право на восстание!

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7157 : Серпень 25, 2020, 19:33:57 »
Одно из обще человеческих прав - право на восстание!

Оно как бы не безусловное...

А то ты выйдешь на "восстание", а все подумают что ты просто бандит и погромщик... Может неудобно получиться...

Помнется мне Саакашвили водил народ на "восстание" против Порошенко... двери поламали да стекла побили... Но говорил что шоколадный барыга его заебал и народ тоже против... Вышло, прямо скажем, не очень импозантно...

Offline Mike123

« Reply #7158 : Серпень 25, 2020, 19:43:41 »
А Зеленский делает то что умеет. Концерты, корпоративы, торжества  :unknown:
Самое удивительное, что даже в этом он, оказывается, далеко не  паваротти. С другой стороны, части его избирателей, которые устали от войны и не хотят, чтобы им еще и выходной портили этим напоминанием, им наверно неплохо зашло.

Offline аматорка

« Reply #7159 : Серпень 25, 2020, 19:53:09 »
Тебе не нравится Зеленский? Ну это твои личные проблемы... Он действует в правовом поле? Пока что очевидно что да... Значит сиди и жди новых выборов
Президент не бакс, чтоб всем нравиться. И пока он действительно действует в правовом поле меньшинство, за него Не голосовавшее, таки должно ждать новых выборов. Однако и сам Зе, и его команда начинают себя вести оскорбительно по отношению к тому самому меньшинству, терпению которого может наступить конец и тогда произойдёт смещение. Одно из общечеловеческих прав - право на восстание!
А владу у підсумку повстання хто отримує? Тому що якщо вибори провести, то ... сам розумієш. То тоді тільки диктатор, без виборів )))
Навіщо нам диктатор? )

Ре

• Гість
« Reply #7160 : Серпень 25, 2020, 19:54:24 »
Прикольно, тут каждые выборы восстание тогда должно быть, потому что кому да не угодили :)
Или ты с протестами (если уж совсем достали по какому-то вопросу) восстание путаешь?
ПС вроде вспоминается, что восстание-это массовое вооруженное выступление. Это где записано, что каждый право на это имеет?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7161 : Серпень 25, 2020, 20:00:39 »
Ого...

Цитувати (виділене)
Дело по обвинению подозреваемых в убийстве журналиста Павла Шеремета будет рассматривать суд присяжных, сообщает Интерфакс-Украина.

Походу кто то постелил соломку...

Offline ТетраМ

« Reply #7162 : Серпень 25, 2020, 20:28:13 »
Ріффа залишили під вартою до 23 жовтня.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #7163 : Серпень 25, 2020, 20:32:58 »
В декларации прав человека и в Википедии записано

Offline ТетраМ

« Reply #7164 : Серпень 25, 2020, 20:34:50 »
Цитувати (виділене)
Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко)

Відразу признаюся: вчорашнього "карпаратіфчіка" на Софійській, з пающімі трусамі й вишиваним зайцем із прапором моєї країни в лапах, я не дивилась і не буду, вистачило кількох фоток. Але позаяк знайшлись люди, яким той пекельний трешак був "нормас" і "пазітіфчік", як положено "на празнік", то знов пішла розганятися тема "двох Україн" - а це, як на мене, геть неправильно, бо ніяких "двох Україн" тут нема. Тут є дві культури, означені принципово різними концептами: "празднік" - і "свято".

Я писала про це 20 ррв тому ("Репортаж із 2000-го року"), але не гріх і повторити: "праздник" - від "праздности", безділля. Це продукт культури рабського труда: день, коли рабам не велять на панщину, не женуть на лісоповал - можна поспати, можна бухнути ("ведь что нужно человеку? пожрать, пос...ть и потрахаться", - доводив мені колись на поч. 2000-х один московський режисер), це радість каторжанина - "длінниє вихадниє", а з якого приводу - пофік, хай тим начальство париться, а рядовим кріпакам Страни Гулагії "день кантовкі - мєсяц жизні", ура-ура, "скора пятніца!", "с празнічком!"

А "свято" - це від "святости" (holiday = святий день). Це для вільних, для тих, хто переріс фізіологію та фройдівський "принцип задоволення" і доріс до власного сакруму, і це різниця не просто культурна - антропологічна, цивілізаційна. Люди, які збираються святкувати разом, знають, ЩО вони святкують, і, за мовчазною домовленістю, поділяють ті самі цінності: це за визначенням "одновірці" (однодумці, одноземці, люди "з-під одного прапора", на який наступити - тільки Марко Проклятий зміг, а потім ходив покутником по смерті, пригадуєте легенду?..).

Тож Україна в нас усіх одна, і на фото вона справа. А те, що зліва - це якраз моя "улюблена" (ще в "Музеї..." свого часу докладно розписана) "окупаційна влада четвертого покоління", апдейтнута версія "Кубанскіх казаков" і Гулагівської КВЧ - московський шоу-бізнес сурковського періоду, безроздільний 20-літній окупант українського інформпростору.

Не змішуймо їх докупи.
Це добре, що вони нарешті так наочно розділяються.

Offline Саминсусамин

« Reply #7165 : Серпень 25, 2020, 20:47:03 »
Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко)
Краще не скажеш!

Offline Саминсусамин

« Reply #7166 : Серпень 25, 2020, 20:59:35 »
Прикольно, тут каждые выборы восстание тогда должно быть, потому что кому да не угодили
Или ты с протестами (если уж совсем достали по какому-то вопросу) восстание путаешь?
ПС вроде вспоминается, что восстание-это массовое вооруженное выступление. Это где записано, что каждый право на это имеет?
Это ж было совсем недавно, 2013-й год. Сначала мирный протест, затем шины, дошло бы и до стрельбы если б Янык не сбежал. Если власти не понимают людей и не желают слушать, то приходится заставить это делать. А кто пришёл на смену? Кого выбрали.

Offline ТетраМ

« Reply #7167 : Серпень 25, 2020, 21:19:32 »
В Википедии.
Cпойлер
Восста́ние, или мяте́ж — один из видов массовых выступлений против существующей власти, как правило, не приводящих к смене политического строя в государстве, стране или регионе.
А также.
Восстание: открытое выступление каких-либо социальных групп или классов против политической власти. Ему присущ определённый уровень организованности, определённые цели, которые обосновываются в программах или лозунгах восставших.
--------------------
Право на восстание (лат. jus resistendi), также известно как право на сопротивление угнетению, право на революцию — в политической философии, право граждан любыми средствами, вплоть до вооруженной борьбы, защищать свои права и свободы от узурпаторов. Относится к естественным правам, то есть не требует подтверждения нормами позитивного права.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #7168 : Серпень 25, 2020, 21:25:14 »
Я бы не рекомендовал сильно углубляться, а то любой сепаратистский мятеж придется признавать...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7169 : Серпень 25, 2020, 21:34:41 »
Цитувати (виділене)
Усім привіт, це Антон Колумбет, заступник голови Руху Ветеранів України та співорганізатор Маршу Захисників України.

По-перше, я хочу сказати “дякую” вам усім. Ми й мріяти не могли, що цей Марш вийде навіть більшим за попередній. Ми й мріяти не могли, що народне святкування найважливішого дня країни - коли влада не допамагає, а лише створює контраст своїми недолугими кривляннями - може бути настільки потужним.

Але нам вдалося. І нам - це нам усім. Особисто мені це вартувало дуже багато крові та нервів. Хто колись спробував організувати подібні акції - той знає.

По-друге, я хотів би торкнутися скандалу, що виник після маршу. Скандалу, що виник через присутність на Марші п’ятого президента України Петра Порошенко.

Рух Ветеранів Україні - аполітична організація. І ми не хочемо перетворювати наші акції на майданчик для політичного піару. Аж ніяк не тому, що ми не віримо в політичні засоби боротьби. А просто тому, що якщо ми почнемо це робити - усі наші акції, усі наші рухи розіб’ються на купу клубів за політичними інтересами. Окремо Національний Корпус, окремо ЄС, окремо Свобода - і кожний намагається, що його знам’я майорило вище за інші. Ми можемо так зробити. Але це буде неправильно, і ми про це знаємо.

Після того, як Оргкомітет виявив реєстрацію Справою Громад паралельного заходу "Марш Незалежності" в той же час і в тому ж місці, що і Марш Захисників України, стало зрозуміло, що можливо на заході з'явиться Петро Порошенко. Та частина ветеранської спільноти, яка надзвичайно вороже налаштована до нього, тут же приступила до планування майбутнього конфлікту. І я зараз не говорю про "свинарчуківство" - це були абсолютно реальні погрози.

З найлегшого, що я чув - вихід навпроти нього ланки солдатів в простріляних бронежилетах. Без оцінок - це був би конфлікт та безумство на радість ворогам. Тому Оргкомітетом було обіцяно цій частині ветеранського ком'юніті, що цього не буде. Це ж прохання було ретрансльовано тим членам ЄС, з якими Оргкомітет Маршу на зв'язку - і після надзвичайно довгих перемовин були отримані запевнення, що Петро Олексійович Порошенко не буде вести свою колону.

Крім того. Велика кількість "опозиційних" ветеранських об'єднань після виходу в пресі релізів про очолювання Забродським Маршу прямо звинуватила Рух Ветеранів України в тому, що він планує використати духовний порив людей як майданчик для піару ЄС. Це теж ледь-ледь вдалося спростувати.

Але сталось як сталось. Я не хотів виходити в публічну площину з цього питання, але мені показують скріни моєї розмови, в якій я прийняв та програв, парі та емоційно на це відреагував. Так, я програв. І оскільки я вмію тримати слово - мені доведеться виконати зарок.

Деякі кажуть, що таких домовленостей з партією ЄС не було. Що ж, я б попросив це прокоментувати тих людей, з якими ми розмовляли про це особисто. В тому числі і тих членів Руху Ветеранів України, які виступали гарантами. Ми не зафіксували ці домовленості на папері - і, можливо, це було помилкою. Але я вірю, що вони здатні підтвердили факт усних домовленостей - і не вірю, що я можу помилятися в людях аж настільки.

Деякі коментатори звинувачують мене, що я начебто щось образливе кричав у мікрофон, коли Петро Олексійович все ж очолив колону. Розчарую: це просто не так. Я взагалі не мав доступу до мікрофону. Це, втім, могли зробити мої колеги по РВУ у межах власного розуміння ситуації.

Особисто я вважаю, що домовленості, яких ми досягли попередньо, було порушено. Що я особисто підставив деяку велику людей, яких благав не виступати на Марші як політики, гарантуючи під своє слово, що так не будуть робити й інші. І особисто мене це дуже емоційно пригнічує. Так само, як і звинувачення мене у брехні.

Але Рух Ветеранів України значно більший за мене, як і за будь-яку окрему особу. Тому як далі будувати нашу взаємодію із різними політиками, і чи будувати взагалі - ми вирішимо колегіально.

Про що, звісно ж, обов’язково повідомимо вас.

Дякуємо.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218419351137178&id=1295565782

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.