Дичь какая то.
Ірма Крат добавила 6 новых фото.Подписаться
Вчера, в 11:54 ·
#Перемога! #Cуд #Вінниця #Кредит!
Суд з Приват-банком виграний. Це мабуть вперше в історії 2015 року за часів війни таке сталося у Вінниці. Діти Волощака Володимира, якого вбив керівник банку Шинкарьов Роман з ціллю заволодіти його квартирою житимуть у власному помешканні довго і щасливо. Я нагадаю, що керівник банку найнявши альпініста, вдерся до квартири через вікно 7-го поверху, підігнав швидку і викинув чоловіка якому тиждень тому ампутували ногу до лікарні. Інвалід від отриманого шоку помер, діагноз підробили, написали запалення легень. Суддя Ольга Ан, відмовила Приват-банку у задовооенні позову, хоча ті з принципу їй запропонували в п'ятдесят разів більшу сумму хабара ніж зазвичай пропонують по таким рішенням. Скоріше за все після усіх ось цих історій, судья не схотіла навіть зв'язуватися з нами, тому й прийняла рішення на нашу користь! То й добре, дай Бог їй здоров'я, тепер вона теж ворог приватбанди.
Я хочу подякувати усім хто приймав участь у цій справі, коли вам потрібна буде допомога вам теж Бог пришле людей які Вам допоможуть!