Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
Re: Українська політика
« Reply #7650 : Грудень 18, 2019, 12:43:38 »
Культивують велич арійської раси.
:lol2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #7651 : Грудень 18, 2019, 12:59:45 »
Тільки я згадав про Азірова?
З приводу професії чи мови?
Стосовно професії, бо дивитися на Зе та його родину і оцінювати мову я поки що наважуюся лише у виключних випадках.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7652 : Грудень 18, 2019, 13:35:49 »
Цитувати (виділене)
Заступниця міністра охорони здоров'я Младена Качурець звільняється з МОЗ (https://prm.ua/zastupnitsya-skaletskoyi-yde-z-posadi-cherez-rozcharuvannya-u-kerivnitstvi-moz/), оскільки розчарувалася у керівництві міністерства.

Зокрема вона підкреслила, що за три місяці переконалася, що політичні рішення відкладаються, а публічно озвучується позиція, яка не обговорювалася всередині МОЗу, або обговорювалася без участі фахівців.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7653 : Грудень 18, 2019, 13:40:47 »
Цитувати (виділене)
ЭКС-НАРДЕПУ ПОЛЯКОВУ ОБЪЯВИЛИ ПОДОЗРЕНИЕ (https://news.liga.net/politics/news/skryl-nalichie-jilya-nabu-soobschilo-o-podozrenii-eks-nardepu). Присвоил 738 000 гривень из госбюджета - скрыл наличие жилья в Киеве и получил компенсацию за аренду номера в отеле Киев. Самый умный, да?

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #7654 : Грудень 18, 2019, 13:56:08 »
Присвоил 738 000 гривень из госбюджета - скрыл наличие жилья в Киеве и получил компенсацию за аренду номера в отеле Киев. Самый умный, да?
А этот черт, который арендовал у тещи?
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7655 : Грудень 18, 2019, 14:05:30 »
А этот черт, который арендовал у тещи?
Этот сукин сын наш сукин сын.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7656 : Грудень 18, 2019, 14:05:52 »
Цитувати (виділене)
И не надо говорить, что папа просто не контролирует калейдоскоп своего ватного сознания. Контролирует. Ведь мог бы сказать: «Сталина на вас нет!», а не сказал.
:f1:

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #7657 : Грудень 18, 2019, 14:33:42 »
Цитувати (виділене)
Украинцы с 1 марта будут пересекать границу с РФ только по загранпаспортам
https://www.rbc.ua/rus/news/ukraina-otmenyaet-uproshchennoe-peresechenie-1576671046.html

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7658 : Грудень 18, 2019, 14:59:32 »
Кажется до кого-то из узеленских дошло про интервью

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #7659 : Грудень 18, 2019, 16:16:33 »
А вот это ты напрасно. У нас в академии до сих пор больше всего наукой занимается академик, которому летом стукнуло 90
Так и я такого встречал в своей жизни и даже лекции слушал (особый шарм было при этом подглядывать на книжку академика изданную в 30-х - а он вот у доски вышагивает). Только не маркшейдера у которого все монографии с соавторами. Если что, в былые времена звания профессора иметь он бы не мог (требовалась хоть одна монография без соавторов и минимум пять защитивших я подопечных).
Да вообще странно - сейчас просто чтобы защитить докторскую диссертацию требуется издать по ней монографию, и по моему как раз без соавторов. Там правда есть нюанс, который позволяет сфилонить - лазейка, которая позволяет защиту именно монографии, а не докторской (ХЗ, как это обставлено на практике - но прецеденты знаю).

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #7660 : Грудень 18, 2019, 16:27:23 »
лазейка, которая позволяет защиту именно монографии, а не докторской
Такого типа лазейка была для блатных (профком, партком и иже с ними) и раньше - называлось, кажется "по сумме научных работ", даже диссер не писали.
Homo homini felis est.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7661 : Грудень 18, 2019, 17:55:42 »
Действительно.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7662 : Грудень 18, 2019, 18:35:47 »
Уляна Дідич
1 hr ·
Кажуть, нині аваківські аваківських побили в Києві?
А чего все разгоняют, что Нацсектор=Аваков?

Аваков - это же нацдружины. А Нацсектор - бывшие правосеки, которые на подсосе не пойми у кого. Я одно время думал, что у кураторов из РФ, уж больно удачно для россиян они вылезли в 2014.

Или как?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7663 : Грудень 18, 2019, 18:51:54 »
Кабмин хочет продвинуть законопроект, которым собираются лишать жилья и иного имущества "телефонных минеров".

С нашим правосудием можно будет делать бомжем кого угодно (или неугодно). :sarcastic:

Цитувати (виділене)
Уряд ініціював посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про замінування. Відповідний проект закону схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 18 грудня.

Йдеться про лже-замінування будівель, лікарень, закладів освіти  та інших суспільно важливих об'єктів, виведення з ладу яких може заподіяти майнову шкоду та становити загрозу для життя і здоров'я людей. 

Рішення Уряду є важливим, бо кількість завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності за останній час набула загрозливого масштабу. Згідно з відомостями Національної поліції України лише за п’ять місяців 2019 року слідчими розпочато досудове розслідування близько 600 таких кримінальних правопорушень, що майже дорівнює показникам, зареєстрованим упродовж усього 2018 року.

Законопроектом посилюється відповідальність за такий вид злочину. Зокрема, передбачено обов'язкове додаткове покарання у вигляді конфіскації майна.  Також посилюється відповідальність за лже-замінування критично важливих об'єктів інфраструктури – передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.
https://www.kmu.gov.ua/news/uryad-iniciyuvav-posilennya-vidpovidalnosti-za-lzhe-zaminuvannya

Offline Eney

« Reply #7664 : Грудень 18, 2019, 19:15:13 »
Хоч роби рамку і на стіну вішай.

Offline Eney

« Reply #7665 : Грудень 18, 2019, 19:16:31 »
Уляна Дідич
1 hr ·
Кажуть, нині аваківські аваківських побили в Києві?
А чего все разгоняют, что Нацсектор=Аваков?

Аваков - это же нацдружины. А Нацсектор - бывшие правосеки, которые на подсосе не пойми у кого. Я одно время думал, что у кураторов из РФ, уж больно удачно для россиян они вылезли в 2014.

Или как?
Назва "Нацсектор" ще не занята. Можна створювати свій осередок.
Аваківські там билися з аваківськими.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7666 : Грудень 18, 2019, 19:22:02 »
Действительно.

Человек многим не нравился, но аргументация суда первой инстанции была просто дикая. Чисто политическая посадка в СИЗО.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7667 : Грудень 18, 2019, 19:26:21 »
Назва "Нацсектор" ще не занята. Можна створювати свій осередок.
Аваківські там билися з аваківськими.
Точно.
То був Правий сектор. Національний корпус. Національна дружина.
Вільні залишились: "Правий корпус", "Права дружина".
Національний сектор вже засвітився :crazy:

Можу зареєструвати торговий знак, якщо у когось є 5 тис. вільні  :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #7668 : Грудень 18, 2019, 20:40:52 »
Нацбанк беніних рабів тролить.
Цитувати (виділене)
Національний банк України
22 хв ·
❄️ Завтра розпочинається сезон зимових свят, які люди в усьому світі традиційно проводять з родинами. Але мітингарі #підстінамиНБУ принаймні День святого Миколая, проведуть на вулиці.

Тому ми вирішили підготувати пам’ятку, як варто поводити себе на мітингу під час свят без шкоди для власного здоров’я.

🧦 Довго перебувати на свіжому повітрі справді корисно. Але вже зима, і скоро стане холодно. Тому якщо ви довго перебуваєте на вулиці, варто тепло вдягатися та бути уважним до свого стану, аби не переохолоджуватися.

🤚 Якщо ви дуже замерзли в ноги чи руки, ваші руки стали блідими чи мають синій відтінок, відчуваєте біль у пальцях чи навпаки руки стали менш чутливими, будьте обачними. Це перші ознаки переохолодження.

⛄️ Велика кількість учасників мітингу під НБУ – це люди похилого віку. Саме їм варто бути найбільш обачними, адже вони мерзнуть швидше. Причина у тому, що люди похилого віку мають повільніший обмін речовин, а їх судини є менш еластичними, тобто повільніше реагують на зміну температури. Також у людей похилого віку гірше постачання крові до кінцівок, тому швидше мерзнуть руки та ноги.

🍷 Не варто вживати багато алкоголю на холоді. Адже в Україні непоодинокими є випадки, коли надмірне вживання алкоголю на вулиці призводить до переохолодження та замерзання людей. З практичної точки зору вживання алкоголю під час мітингу може дискредитувати сам мітинг.

🙉 Небезпечно довго перебувати там, де занадто шумно. Учасники мітингу не тільки гучно вмикають музику, але й б’ють металевими палицями об металеві діжки. Тривале перебування у зоні надмірного шуму може мати негативні наслідки для слуху та нервової системи.

🧹 Коли ви йдете з мітингу, не варто залишати після себе сміття. Це не шкодить здоров’ю, його в будь-якому випадку приберуть прибиральники. Але Інститутська - це історична вулиця, яка є візитівкою Києва.

🧘‍♀️ Ваш сьогодні не іронічний, а турботливий НБУ

P.S. За натхнення на створення цього повідомлення дякуємо Уляна Супрун

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #7669 : Грудень 18, 2019, 20:49:31 »
Цитувати (виділене)
https://www.rbc.ua/rus/news/ukraina-otmenyaet-uproshchennoe-peresechenie-1576671046.html
Моя ватная знакомая уверена - это для того,  чтобы учитывать тех, кто ездит в РФ.
Not all those who wander are lost

Offline Охтирка

« Reply #7670 : Грудень 18, 2019, 21:27:17 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Моя ватная знакомая уверена - это для того,  чтобы учитывать тех, кто ездит в РФ.
Их и так учитывают.  :grin: Какая неожиданность.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #7671 : Грудень 18, 2019, 21:45:23 »
Цитувати (виділене)
«Отец президента Владимира Зеленского Александр пояснил, что «не хотел никого обидеть» заявлениями о «биомассе» в своем вчерашнем интервью.

«Я имел в виду только тех купленных людей, которые протестовали под Офисом президента накануне парижской встречи. А само это слово в интервью я употребил на эмоциях, и не хотел никого обидеть», – заявил он в своем комментарии той же «Страна.ua»
палимо танки з ночі до ранку

Offline Охтирка

« Reply #7672 : Грудень 18, 2019, 21:53:59 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
«Отец президента Владимира Зеленского Александр пояснил, что «не хотел никого обидеть» заявлениями о «биомассе» в своем вчерашнем интервью.

«Я имел в виду только тех купленных людей, которые протестовали под Офисом президента накануне парижской встречи. А само это слово в интервью я употребил на эмоциях, и не хотел никого обидеть», – заявил он в своем комментарии той же «Страна.ua»
И опять невпопад. Ну что ты поделаешь.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #7673 : Грудень 18, 2019, 22:11:33 »
Цитувати (виділене)

То есть, я могу честно пойти и высказать ему все, что я о нем думаю? Не желая обидеть. Потому как биомасса никого обидеть не может по определению.  :crazy:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7674 : Грудень 18, 2019, 22:22:11 »
Меня, извините, все-таки больше волнует вопрос, где я могу получить причитающиеся мне деньги. Своя рубашка ближе к телу и все такое. А этот чувак явно в курсе, с таким знанием дела вещает. Как бы его спросить, а то "мне деньги нужны, нужны".

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #7675 : Грудень 18, 2019, 23:59:14 »
Их и так учитывают.   Какая неожиданность.
То просто учитывали, а теперь занесут в базу Миротворца учтут "как надо". :)
Not all those who wander are lost

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7676 : Грудень 19, 2019, 00:03:27 »
О как.
Цитувати (виділене)
Цемах подав скаргу до ЄСПЛ проти України та Нідерландів – адвокат
Фігурант справи про катастрофу MH17, колишній начальник "бригади протиповітряної оборони ДНР" Володимир Цемах у своїй скарзі до Європейського суду з прав людини звинуватив співробітників правоохоронних органів України та Нідерландів у незаконному викраденні і триманні його в СІЗО в Києві, сказав адвокат Анатолій Кучерена.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7677 : Грудень 19, 2019, 00:13:45 »
Цитувати (виділене)
Iryna Gerashchenko
18 мин. ·
Й поки нормальні люди чекають Миколая, слуги вночі проводять засідання аграрного комітету. Навіщо? Відповіді немає, як і на інші безумства турборежиму . ЮВТ вже принесла їм різочки.
https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko/posts/2629667043787759

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7678 : Грудень 19, 2019, 00:29:54 »
 :pardon:
Цитувати (виділене)
Комитет по вопросам организации государственной власти, местного самоуправления, регионального развития и градостроительства Верховной рады не поддержал законопроект №2598 о внесении изменений в Конституцию по децентрализации власти. Об этом сообщает корреспондент РБК-Украина.

Решение поддержали 11 членов комитета из 28. 6 членов воздержались от голосования, 2 были против, 3 не голосовали. Еще 6 депутатов отсутствовали во время голосования.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7679 : Грудень 19, 2019, 00:31:51 »
Цитувати (виділене)
Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, яка закликає Російську Федерацію припинити порушення прав людини в АР Крим. (http://bit.ly/2PZTo4H)

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.