Цитата: Мадам Петрановская від Жовтень 10, 2019, 15:00:55Что-то мне это начинает напоминать одно кино, не могу вспомнить название. Что-то средневековое. Девушка соглашается сыграть в постельной сцене в театре,Cпойлер а по факту - к сцене выстраивается очередь мужиков, которые ее насилуют. Cпойлер"Дитя Макона", П. Гринуэй, не?
Что-то мне это начинает напоминать одно кино, не могу вспомнить название. Что-то средневековое. Девушка соглашается сыграть в постельной сцене в театре,Cпойлер а по факту - к сцене выстраивается очередь мужиков, которые ее насилуют.
це вже не тьху, це вже 3,14здець (вибачте)мировий рекорд - приїхав експерт - вручив грамоту
Ruslan Gorovyi22 мин. · Новий рекорд Гіннеса. Людина за 8 годин спілкування не змогла закінчити жодної думки. Ура!
Ось дивіться: я все знаю, та відповісти мені на питання, бо я не розумію...
Так і я не зрозуміла, - накуя?
Станислав Грек Моё мнение, что Зеленский отвечает МУДРО
Marija Piontkovski Страшенно слабкий рівень журналістики!!!Якщо не вміє Людина бути незалежним журнастом (об),то чому лізти туди де Ваше Серце мовчить.)?
Marija Piontkovski Звичайно,що потрібно бути в згоді з В. Путіним,бо ворогів потрібно тримати близько.,тим більше,що Путіну взагалі все по...
Марина Пашинская Железные нервы у Владимера
Артем Іванюх Умничка Зеля ты лучший призедент Украины за все 28 лет
Светлана Кандыба Капец!!!Сколько нужно нервов на этих журналистов???СУПЕР ПРЕЗИДЕНТ!!!
Слабаки! А я, как истинный мазохист, сходил в одну из их ФБ-групп, в надежде найти проблеск ... даже не знаю чего я ожидал.Нате вам маленькую подборку.CпойлерЦитувати (виділене)Станислав Грек Моё мнение, что Зеленский отвечает МУДРОЦитувати (виділене)Marija Piontkovski Страшенно слабкий рівень журналістики!!!Якщо не вміє Людина бути незалежним журнастом (об),то чому лізти туди де Ваше Серце мовчить.)?Цитувати (виділене)Marija Piontkovski Звичайно,що потрібно бути в згоді з В. Путіним,бо ворогів потрібно тримати близько.,тим більше,що Путіну взагалі все по...Цитувати (виділене)Марина Пашинская Железные нервы у ВладимераЦитувати (виділене)Артем Іванюх Умничка Зеля ты лучший призедент Украины за все 28 летЦитувати (виділене)Светлана Кандыба Капец!!!Сколько нужно нервов на этих журналистов???СУПЕР ПРЕЗИДЕНТ!!!
а не боты ли?
А от поясніть в чому різниця між адміністрацією й офісом президента, що змінилося ну крім того що якби чисто формально призначення Богдана не порушує закон про люстрацію?
На їжу для учасників пресмарафону з президентом України Володимиром Зеленським, який влаштували 10 жовтня в Kyiv Food Market, витратили понад 130 тисяч гривень.https://www.obozrevatel.com/ukr/society/pres-marafon-zelenskogo-skilki-vitratili-na-banket-novini.htm
Нате вам маленькую подборку.
На їжу для учасників пресмарафону з президентом України Володимиром Зеленським, який влаштували 10 жовтня в Kyiv Food Market, витратили понад 130 тисяч гривень.
Может, это все-таки монтаж? Хочется надеяться.
Нажаль ні.
Быстрее всего это его неуклюжий ответ на слухи, что он погиб.
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.