Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline AlexUA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #3060 : Вересень 30, 2019, 10:53:44 »
Интересно, кого он в говне утопит в этот раз...

Цитувати (виділене)
Команда Владимира Зеленского занялась планированием второго официального визита в США.

Об этом рассказал помощник президента Андрей Ермак в интервью ТСН.

По его словам, Зеленский и президент США Дональд Трамп на встрече в Нью-Йорке обсуждали вопрос нового визита.

«Уже сейчас президенты обсуждали совсем другие вопросы. Именно по инициативе президента Трампа было очень так конкретно акцентировано: с американской стороны за торговлю отвечает госсекретарь, по энергетике — министр Перри. То есть на сегодняшний день мы имеем расписание и задачи по подготовке уже официального визита», — сказал Ермак.

В то же время он не назвал дату, регламент и состав делегации этого визита.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #3061 : Вересень 30, 2019, 11:17:59 »
Интересно, кого он в говне утопит в этот раз...
А что, его уже позвали?
Хотя, если пообещает набросить органических удобрений на оппонентов Т - могут и позвать. Но оно ж слабопредсказуемое...
Homo homini felis est.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #3062 : Вересень 30, 2019, 15:56:13 »
28-го пал самый ярый лишьбынепорошенко в моей ленте, репостнув: "Оставить за бортом Саакашвили, Сакварелидзе! И трудоустроить Князева, Трояна, Геращенко! Это пи@дец пи@децов!" и на вопрос: "А у тебе були інші сподівання?))" ответивший: "була певна ймовірність)".
Аминь.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3063 : Вересень 30, 2019, 18:33:49 »
Американские СМИ узнали про игру на рояле.  :popcorn:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #3064 : Вересень 30, 2019, 18:36:17 »
Американские СМИ узнали про игру на рояле. 
Я провел самую грандиозную диджитализацию, я привел новую молодую команду, я помогаю бабушке, но стоило разик сыграть на рояле...
Тю, ля, а шо?

Offline Йоссариан

« Reply #3065 : Вересень 30, 2019, 18:45:15 »
Я провел самую грандиозную диджитализацию, я привел новую молодую команду, я помогаю бабушке, но стоило разик сыграть на рояле...
Цитувати (виділене)
....но стоило мне один разок отсосать у Трампа...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3066 : Вересень 30, 2019, 18:59:31 »

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #3067 : Вересень 30, 2019, 19:34:52 »

Блин, как же унизительно.  :weep:

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #3068 : Вересень 30, 2019, 21:27:58 »
Хз, насколько правда, но интересный разбор фото из Бабьего Яра. Кстати, кто-нибудь с этой страничкой сталкивался, насколько достоверный источник новостей? А то я впервые сталкиваюсь, в ленте всплыло.
Cпойлер
По той бік новин
8 hrs ·
Про Зеленського, виклик швидкої та Бабин Яр.

Сьогодні отримали шквал питань щодо Зеленського, Бабиного Яру та ситуації загалом. Вирішили відповісти тут про те, що вдалося знайти та проаналізувати. На наше переконання, це спосіб відвернути уваги від головного. Поки весь фейсбук обговорює, чи справжні фото, чи Зеленський захворів і час його перебування у Бабиному Яру, на задній план відходить факт того, що він пропустив офіційний захід.

Є інформація, яку можна перевірити, а отже і спростувати або підтвердити її. Є інформація, яку перевірити майже неможливо - хто став першоджерелом? Хто ще може підтвердити це?

По фейсбук-пабліках розганяють інформацію про те, що вчора вночі Зеленському викликали швидку з Феофанії. Чи могло таке бути? Так, могло. Чи може це бути придуманим фейком? Звісно, може. Але пости у фб - це один із показників, який змушує засумніватися в достовірності тверджень. Якщо ми не можемо перевірити інформацію - їй не варто вірити. Вангуємо, що ні Феофанія, ні Офіс президента інформацію про виклик швидкої не підтвердять або не коментуватимуть загалом.

Окрема історія із фото Зеленського в чорних окулярах у Бабиному Яру - користувачі соцмереж пишуть, мовляв, все дуже погано. Це не що інше, як хайп і чиїсь здогадки. Важливо те,що його дійсно вчора не було під час офіційних заходів вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру.

Равин Яків Блайх зазначив під час своєї промови, що вперше під час річниці трагедії в Бабиному Яру немає президента України. Цю інформацію підхопили медіа і користувачі соціальних мереж. Ввечері з’явлися фото на Українській Правді, Інтерфаксі та інших ЗМІ, що Володимир Зеленський інкогніто відвідав Бабин яр.

На наше переконання, він це зробив після піднятого хайпу в соцмережах. Офіс президента злив фото кільком медіа (під постом Олександра Ройтбурда Кирило Тимошенко написав, що його можна вважати джерелом http://bit.ly/2nO9J1Z - але ми пам’ятаємо, як він був джерелом інформації про відставку Богдана). Вважаємо, що зливи, які публікують медіа в цій ситуації - це підігрування факапам влади. Тобто, якщо Зеленський відвідав Бабин Яр, то офіційна інформація має бути на сайті офісу президента та на офіційних сторінках соціальних мереж.

Тепер щодо того, коли ж там був Зеленський?

Кошик з квітами був уранці. Це чітко видно на всіх фотографіях.
Потім була емоційна промова ребе http://bit.ly/2opSLHs
Потім роз’яснення від головного ребе України http://bit.ly/2mf17B3

Тобто, у самій єврейській общині пішов розкол.

Після вірусного поста Олександра Ройтбурда піднявся хайп. http://bit.ly/2mS3Sc2 Пізніше, після появи фото, він виправив інформацію, що Зеленський був у Бабиному Яру вранці. Ні, ми переконані в тому, що не був.

В одному із фото вдалося витягнути метадані: воно зроблено в 17:35 (див. Зображення). Дякуємо Olena Churanova.

Також приблизно на цей час вказують інші ознаки. Добре це розписав Oleksandr Zinchenko у себе на сторінці:

“Вранці у неділю у столиці йшов дощ. Попри це біля пам'ятників у Бабиному Ярі з'явилися корзини квітів із жовто-блакитними стрічками "від Зеленського". Свідки стверджують, що на 9:50 вони вже були. Сонце почало виглядати десь о 10:30. Вдень до Менори дійшов Марш пам'яті і ребе Яків дов Блайх заклеймив Зеленського ганьбою і соромом, що той не прийшов із усіма. Через деякий час неофіційно були поширені кілька фото із Зеленським в окулярах та букетом червоних квітів.

На фото - Зеленський біля підніжжя радянського монумента жертвам Бабиного Яру. Це не біля Менори. Коли вони були зроблені - там не може бути двох думок. Вони були зроблені у теплому світлі перед заходом сонця. Проміння падають із західної сторони. Десь о 17:30.

Десь у цей час перекривали вулицю Олени Теліги. Про це повідомляли свідки.

Отже. Вранці Зеленського не було. Привезли тільки корзини квітів. Вдень відсутність Зеленського на урочистостях спричинила емоційну реакцію ребе дов Блайха. Після цього Зеленського привезли фотографуватися”.

Єдине, що додамо від себе - лінки на вебкамери на м. Дорогожичі, щоб було зрозуміло, коли йшов дощ, коли висох асфальт і коли та як світило сонце. (Камери з вулиці Теліги http://bit.ly/2nTIaEl http://bit.ly/2orbLFx

Якщо уважно розглянути фото, то чітко видно, що сонце із заходу, а не південного сходу.

Як підсумок: інфовкиди про те, що до Зеленського вночі викликали швидку, що він інкогніто поклав квіти до пам’ятника жертвам трагедії, - це спосіб відвернути уваги від головного. Закінчимо тим, чим почали: поки весь фейсбук обговорює, чи справжні фото і час перебування Зеленського у Бабиному Яру, на задній план відходить факт того, що він пропустив офіційний захід.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Eney

« Reply #3069 : Вересень 30, 2019, 21:34:10 »

Вальцман відпочиває.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #3070 : Вересень 30, 2019, 21:39:46 »
 :weep:
Ну надеюсь Зеленский доволен, попасть к Оливеру удавалось только лучшим, Кадырову там, Турмен-баши  :facepalm:
палимо танки з ночі до ранку

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #3071 : Вересень 30, 2019, 21:50:52 »
попасть к Оливеру
Эти порохоботы проникли всюду!
Этот Оливер просто завидует, что у него нет таких бомбовых шутеек.
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3072 : Вересень 30, 2019, 22:43:44 »
Цитувати (виділене)
П'ятий президент України Петро Порошенко оголосив винагороду (https://bit.ly/2oH96YB) за інформацію про замовника і виконавців нападів на ексголову Нацбанку Валерію Гонтареву.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3073 : Вересень 30, 2019, 22:44:48 »
Цитувати (виділене)
На Банковій у Києві біля будівлі Офісу президента України зібралися (http://bit.ly/2n0IKQW) близько двох сотень підприємців з різних міст України, які вимагали у глави держави накласти вето на закони №1053-1 і №1073.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #3074 : Вересень 30, 2019, 22:49:50 »
В період масового п...ца хочу тут залишити розказку від знайомого. Най полегшає:

Я сьогодні зателефонував на місцеву FM радіостанцію.
Ді-джей радо привітавши мене відповів:
-Вітаю, ви перша людина, яка нам сьогодні зателефонувала тому ,щоб отримати наш супер подарунок сьогоднішнього дня вам потрібно відповісти вірно на одне питання!
-Супер,- радо відповів я.
-Ви вже можете відповісти на питання, воно з області математики?
-О! Супер! Я закінчив 4 математичну школу м.Черкас, працюю у банку, із математикою усе у нормі!!!
-Ітак...Щоб виграти два квитки у першому ряду на концерт Олега Винника та зустріч із селфі за кулісами, вам потрібно відповісти скільки буде два помножити на два???
-Дев'ять, -відповів я.  :girl_dance:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3075 : Вересень 30, 2019, 23:01:43 »
Цитувати (виділене)
Алексей Белько, которого неделю назад суд отправил под арест на 60 дней с альтернативой внесения 288 150 грн. залога за угрозу теракта на киевском мосту Метро, продолжает находиться в СИЗО. Невзирая на громкие заявления о "взятии на поруки" со стороны министра Авакова, командира "Корда" и ряда депутатов , залог за Белько никто не вносил и неизвестно, собирает ли кто-то необходимую для этого сумму.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3076 : Вересень 30, 2019, 23:03:34 »
Цитувати (виділене)
Экс-глава Генеральной прокуратуры Украины Виктор Шокин подал иск в Верховный Суд где просит пересмотреть решение Высшего административного суда за 2017 год, которым ему отказали в восстановлении в должности генпрокурора. Основанием для пересмотра являются "вновь открывшиеся обстоятельства"

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3077 : Вересень 30, 2019, 23:05:25 »
Кстати, кто-нибудь с этой страничкой сталкивался, насколько достоверный источник новостей?
Подписана на них. Конечно, читаю не все посты. Те, что попались на глаза, выглядят достойной попыткой фейкчекинга события. Они мне греют душу осуждением бездумных перепостов любых новостей и призывом к людям включать голову и проверять факты, не вестись на манипуляции. Больше, в силу объективных причин, рассматриваются вкидывания от власти, но этим не ограничиваются. Экспрессивные репосты от порохоботов осуждаются так же. Ну и там не только политика. Всегда ли они делают правильные выводы? По крайней мере стараются.
Ну и надо понимать, что это не столько группа для постов, срывающих покровы с очередной утки, сколько для того, чтобы научить людей включать голову и хоть немного проверять информацию.
В общем, мне в целом нравится.
Сейчас они вообще придумали тесты  :sarcastic: Можете себя проверить.  :sneaky: Кликабельно.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #3078 : Вересень 30, 2019, 23:38:35 »
Ответы

Cпойлер

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3079 : Жовтень 01, 2019, 00:12:08 »
Наша моника не гнётся.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3080 : Жовтень 01, 2019, 00:15:42 »
То ему порохоботы неправильный указ подсунули.
Цитувати (виділене)
Андрей Шор
Только что ·

"В понедельник президент Украины Владимир Зеленский подписал указ о целях устойчивого развития страны до 2030 года. Однако выяснилось, что его текст дословно скопирован с аналогичного документа ООН.

В указе Зеленского под первым пунктом указано «преодоление бедности», под вторым — «преодоление голода, достижение продовольственной безопасности, улучшение питания и содействие устойчивому развитию сельского хозяйства», под третьим — «обеспечение здорового образа жизни и содействие благополучию для всех в любом возрасте».

Эти и все остальные цели (всего — 17) дословно скопированы с подробного документа ООН под названием «Система глобальных показателей достижения целей в области устойчивого развития и выполнения задач Повестки дня в области устойчивого развития на период до 2030 года»."

Простите, означает ли это, что наш наполеончик до 2030 года собирается захватить всю Землю?

Или собирается устроить голод в Украине, а потом его победить?

Offline Старина Z

« Reply #3081 : Жовтень 01, 2019, 00:29:15 »
В період масового п...ца хочу тут залишити розказку від знайомого. Най полегшає:

Я сьогодні зателефонував на місцеву FM радіостанцію.
Ді-джей радо привітавши мене відповів:
-Вітаю, ви перша людина, яка нам сьогодні зателефонувала тому ,щоб отримати наш супер подарунок сьогоднішнього дня вам потрібно відповісти вірно на одне питання!
-Супер,- радо відповів я.
-Ви вже можете відповісти на питання, воно з області математики?
-О! Супер! Я закінчив 4 математичну школу м.Черкас, працюю у банку, із математикою усе у нормі!!!
-Ітак...Щоб виграти два квитки у першому ряду на концерт Олега Винника та зустріч із селфі за кулісами, вам потрібно відповісти скільки буде два помножити на два???
-Дев'ять, -відповів я.  :girl_dance:

Надо же, я тоже закончил четвертую школу в Черкассах, математический класс.

Offline Старина Z

« Reply #3082 : Жовтень 01, 2019, 00:37:01 »
А Данилюка таки уволили.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3083 : Жовтень 01, 2019, 00:59:33 »
Хотел спросить, сколько будет дважды два, но передумал. :grin:

Offline Старина Z

« Reply #3084 : Жовтень 01, 2019, 01:01:02 »
Хотел спросить, сколько будет дважды два, но передумал. :grin:
Зависит от того, продаем мы или покупаем.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #3085 : Жовтень 01, 2019, 03:14:45 »
Я, вам открою маленький секрет - очень подозреваю, что и этот номер Зеленский своровал... У нас лет 10 назад была реклама какой-то виагровой клиники, где играли точно так же...
(Спойлер:
Cпойлер
спойлера, чем реклама закончилась не будет - я никогда ее до конца не досматривал... (блюющий смайлик)
)

Я, кстати, в этом большого позора для страны не вижу... Сам не знаю почему может, музыкой навеяло...
Не избирать Зеленского нужно было совсем не потому, что он играл членом на рояле...
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Сеня

« Reply #3086 : Жовтень 01, 2019, 07:40:37 »
Я, вам открою маленький секрет - очень подозреваю, что и этот номер Зеленский своровал...
Конечно своровал.
примеры игры на пианино по-Зеленски

Offline Kataržina

• *
« Reply #3087 : Жовтень 01, 2019, 10:04:46 »
:weep:
Ну надеюсь Зеленский доволен, попасть к Оливеру удавалось только лучшим, Кадырову там, Турмен-баши  :facepalm:
Дааа... Держитесь там, чо. Тут уже не знаешь, что ещё возможно.  :sho_za:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3088 : Жовтень 01, 2019, 10:47:14 »
Зацените, какие милые чудеса может вытворять возбуждённый разум

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3089 : Жовтень 01, 2019, 11:46:08 »
Несколько мнений о главе делегации Украины в ПАСЕ на основе ее интервью Соне Кошкиной.
В гості до ПАРЄ
Само интервью: Єлизавета Ясько: "Відмовлятися від спілкування з росіянами - неправильно"
ИМХО
Cпойлер
Соня выглядит опытным политиком-международником на фоне этой бекающей-мекающей бледной немочи.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.