Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #660 : Серпень 23, 2019, 16:36:20 »
Спробував проголосувати на цій сторінці. Юхххуу, виявляється я вже голосував.
Може, кому цікаво спробувати.
https://glavcom.ua/allvotes/108.html?fbclid=IwAR3cHNEr3O_jIxXCUJs3tIn5ot5dKKrsuesCyyyo-rkmwmLyH9hQhGccpf4

Offline Охтирка

« Reply #661 : Серпень 23, 2019, 16:40:56 »
Пишут, что позитивный ответ система принимает, а негативный нет.

Offline andronchik

• Херсон
« Reply #662 : Серпень 23, 2019, 16:47:23 »
При таких замашках, нам как раз электронное голосование на выборах вводить!   :facepalm:
Все буде швидко, чесно і прозоро! :grin:

Помимо того, что результаты можно рисовать и корректировать любые,
одновременно без усилий создается база данных несогласных.
Большинство людей  узнаёт, что они думают, по телевизору.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Харьков
« Reply #663 : Серпень 23, 2019, 17:09:28 »
Спробував проголосувати на цій сторінці. Юхххуу, виявляється я вже голосував.
Тоже попробовала. Внезапно, уже голосовала. Клоуны.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #664 : Серпень 23, 2019, 17:09:37 »
Я сегодня оделась очень ярко в национальные цвета, вышиванку,  бусы, в общем, явно видно, что у меня праздник. Пробежалась по Познякам. Среди всех увиденных мною толп только одна девочка была в вышиванке. Очень интересно было наблюдать за реакцией встречных людей. Я же яркая, меня далеко видно, выделяюсь в толпе. Плюс у меня праздник, иду, как королева, с высоко поднятой головой. Навстречу глаза или быстро стыдливо опускаются и отводятся, либо долго рассматривают с чувством плохо скрываемого неудовольствия, злости, а то и ненависти. Многим позволь, посдирали бы с меня все это сразу. Только пару взглядов увидела радостных. В общем, странное было ощущение, как будто ходишь голая и народ вокруг это явно не одобряет, но пока старается держать себя в руках. Это добавило ощущений к разрыву мозгов пару дней назад.  Я пришла в гости к напарнице по работе серьезно поговорить, потому что как-то с напарничеством стало плохо получаться, дама то болеет, то на даче сидит. Для меня предполагался неприятный разговор, потому что дама в возрасте, обижать не хотелось. И тут она мне почти с порога начинает говорить, какая я резкая и зачем так преза обижаю. При том, что раньше она вообще держалась в стороне и старалась в эти темы не влезать. Слово за слово, доходим до того, что она мне прямым текстом заявляет, что ради мира можно и сдаться, потому что жизни людей важнее. На мой вопрос, в курсе ли она, насколько велика будет разница в потерях, если мы расширим ОРДЛО на всю страну и всех патриотов отправят на подвалы - стандартная песня о том, что "хуже не будет, ты все преувеличиваешь". Камень упал с души моей, на этом мы с ней и расстались.
А вечером мне позвонила одноклассница из Донецка, инвалид, муж умер, 2 детей, один школьник, другой студент в Донецке, потому что не может бросить маму и брата. Рассказывала, что старший ездил в Украину оформлять документы на отца, был в Киеве у своих одноклассников, которые учатся и работают, в Мариуполе у родственников, приехал счастливый и окрылённый, сказал, что все сделает, чтобы перевезти всю семью в Украину и жить, как человек. И плевать ему на трудности. И я надеюсь, что такое молодое поколение все таки не даст пенсионерам затащить нас в рабство опять.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #665 : Серпень 23, 2019, 17:28:29 »
Внезапно, уже голосовала.
Эта надпись появляется на всех голосованиях. Видимо, глюк.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #666 : Серпень 23, 2019, 17:31:00 »
Дам вам позитиву.
Запитала внука, чи знає він гімн України. Просто так запитала, ради свята.
А воно, малеча, встало, ручку до грудей приклало, і як заволає:
сцє не вмеееерла в укаїні...
Прийшлося щелепу підняти і підспівувати. :hot:
Жаль, через спів не змогла покликати невістку, щоб зняла відео.
Доспівали куплет. І Вова чесно признався, що весь гімн він ще не запам"ятав.
Та в нас ще все попереду  :prapor2:

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #667 : Серпень 23, 2019, 18:27:51 »
Я сегодня ходила в голубых джинсах и желтой футболке-поло. Ленточку с флагом на дворник прикрепила, красиво на ветру трепыхалась. Около Нацбанка встретили Пояркова на диковиной открытой машинке, типа трицикла (но могу и ошибаться). И машинка и Поярков в красно-черных цветах. Тоже, собственно, под флаг.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline shtativ

« Reply #668 : Серпень 23, 2019, 18:55:26 »
Внезапно, уже голосовала.
Эта надпись появляется на всех голосованиях. Видимо, глюк.
Если появляется на всех, то может ссылки на плашки перепутали, вместо "ви вже голосували" должно быть "ваш голос враховано" или что то такое.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #669 : Серпень 23, 2019, 19:14:49 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #670 : Серпень 23, 2019, 19:28:52 »
Включила трансляцию на Прямом, там сурдопереводчица сидит с таким же умиленным и расчувствованным выражением лица, как и я, наверное. И тоже какие-то непонятные слезы подтирает.  :sarcastic:

___
ой, её аж сменили  :)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #671 : Серпень 23, 2019, 19:30:31 »

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #672 : Серпень 23, 2019, 19:32:33 »
Люди, а на Михайлівський хтось є? Бо нікого не бачу! Пороха бачу, а наших нема.... :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Nele

• Regensburg, Bayern
« Reply #673 : Серпень 23, 2019, 19:57:38 »
Ребята, можно я вас здесь поздравлю с днем вашего прекрасного флага? Пусть все будет хорошо! :prapor2:

« Reply #674 : Серпень 23, 2019, 20:02:00 »
Люди, а на Михайлівський хтось є? Бо нікого не бачу! Пороха бачу, а наших нема.... :(
Мы были раньше, чем планировали, только цветы отнесли.

Offline Post Scriptum

• Киев
« Reply #675 : Серпень 23, 2019, 20:41:51 »
Цитувати (виділене)
Я так зрозуміла, що бажаючі йти теж повинні шикуватись. Чи ні?
Та хіба їх вишикуєш? Дружнаю талпой.
Цитувати (виділене)
Важлива інформація!
Марш Захисників України вже завтра, тому пропонуємо ознайомитись з фінальним інструктажем!

1. Збір починається о 10:00 в парку Тараса Шевченка, навпроти Червоного корпусу університету.
2. Об 11:00 за вказівками стюартів формуються колони та починається Марш.
3. Ветерани шикуються за територіальною ознакою за вказівками стюартів. Те саме стосується і представників окремих підрозділів та формувань. Станом на зараз заявлені і організовані наступні окремі колони: АЗОВ, ДУК, АЙДАР, 128 бригада, 131-ий розвідбат, УДА, Зведений загін медиків-волонтерів (Госпітальєри, ПДМШ, АСАП)
4. Цивільне населення, яке бажає взяти участь в Марші, запрошується без реєстрації однією великою колоною в кінці.
5. Марш крокує згідно плану, на Майдані незалежності за вказівками стюартів робить маневр шикування, проводиться патріотичний флешмоб та скандування, далі бажаючі відправляються до Стіни Пам'яті Михайлівського Собору для проведення міжконфесійного молебну за полеглими.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #676 : Серпень 23, 2019, 20:52:06 »
Биндеровца Джонса/Джонсона  вам немного в честь праздника...

[/facebook]

Offline Post Scriptum

• Киев
« Reply #677 : Серпень 23, 2019, 21:42:54 »
Сеанс одновременной игры  :kos:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #678 : Серпень 23, 2019, 21:54:34 »
Сеанс одновременной игры  :kos:
Я сюда свой пост из ФБ принесу. Фото не будет, и так слов больше нет:
"А на Майдані відбувається репетиція державного параду, який відмінили, бо ми бідні. Мабуть, знайшли спонсорів. Стоять армійські кубики, над ними лунає музика, яка починала у Союзі тб-передачу "У світі тварин". Як я розумію, це тепер буде замість "Плине кача", бо десантники знімають берети та всі кричать "Слава!". Як добре, що загиблі цього вже не бачать! Бо вони тепер із совєцького світу тварин, виявляється.... :( Добре, що я не буду приймати в цьому участь! І маю надію, що це не будуть тиражувати в новинах."
Это я сама видела и слышала.  :smilie9:

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #679 : Серпень 23, 2019, 21:59:11 »
Это я сама видела и слышала.

Любое действие вызывает ответную реакцию... Если реакции нет, значить нет и действия...

« Reply #680 : Серпень 23, 2019, 22:09:47 »
Они хоть в штанах были?

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #681 : Серпень 23, 2019, 22:11:55 »
Они хоть в штанах были?
Ты про кого спрашиваешь?

« Reply #682 : Серпень 23, 2019, 22:20:23 »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #683 : Серпень 23, 2019, 22:20:59 »
Супрун традиционно жжот.

Цитувати (виділене)
Уляна Супрун
· 6 год ·

Коли майбутній народний депутат починає свою діяльність з відвертої зневаги до жінок — це сумне видовище. Якщо це Олександр Дубінський — це очікуване сумне видовище.

Вчора мережу обурила вимога від нього до потенційних помічників: “дівчат, нижчих за 175 см, не турбувати”. Усі бачать в такій мові сексизм та об’єктивацію, бо це вони і є.

Пізніше Дубінський прокоментував, що люди навколо, які почали його критикувати, не мають почуття гумору, не здатні відсторонено подивитися на ситуацію та всюди бачать сексизм. Схоже народний обранець не усвідомлює, що, навіть назвавши це “жартом”, він не знімає з себе відповідальності за образу. Більше того, невизнання помилки свідчить про те, що сексизм — його усвідомлена позиція.

Для людини, яка представлятиме інтереси народу України, це неприпустимо. Навіть у форматі жарту. Говорити такою мовою — це демонструвати низький рівень громадянської свідомості, принижувати свою власну гідність і знецінювати гідність своїх майбутніх колег.

У будь-якому разі не рекомендую йти працювати помічником чи помічницею до таких персонажів. Прогресивних і свідомих роботодавців запис у резюме про роботу з Дубінським буде насторожувати.

Принагідно нагадаю, що Дубінський — особа, яка продукує фейки та вкиди у промислових масштабах. Кожен його матеріал — хрестоматійний приклад використання різних технологій маніпулювання інформацією, брехні та його власних фантазій.

Тут декілька #антифейк МОЗУ стосовно брехні Дубінського:

https://bit.ly/300spdA
https://bit.ly/2JfRZ8m
➡http://bit.ly/2Pbs8mN

Рекомендую також усім народним обранцям звернути увагу на трактування терміну “депутатська етика”, який містить заклик: “...завжди поважати честь і гідність інших народних депутатів, службових та посадових осіб і громадян; утримуватись від дій, заяв та вчинків, що компрометують його самого, виборців, Верховну Раду України, державу”. http://bit.ly/2ZmyFPq

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #684 : Серпень 23, 2019, 22:24:15 »
В комментарии пришел Дубинский.

Я все не читала, его там к тем роялям, что на фото выше, не послали?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #687 : Серпень 23, 2019, 22:54:02 »
над ними лунає музика, яка починала у Союзі тб-передачу "У світі тварин".
Цитувати (виділене)
В телевизионной передаче «В мире животных» в исполнении оркестра Поля Мориа звучала композиция Ариэля Рамиреса «Alouette»[6] (с фр. — «Жаворонок»; оригинальное название — «La peregrinación», в переводе с фр. — «Паломничество»)
Я так написала не тому, що не знала, звідки музика, а тому, що мене вразила асоціація. Бо вона є у багатьох, хто пам'ятає ту передачу. А згадувати на Майдані "Світ тварин" у сцені пам'яті, як на мене, це знущання.
ПиСи. Там ще й хор щось підсвівував, але я не розчула, що саме...  :facepalm:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #688 : Серпень 23, 2019, 23:01:42 »
Там ще кажуть, що сьогодні на церемонії підняття прапору нікого не було. Бо тепер можуть приходити тількі офіційні люди та запрошені. Всім іншим зась...
Здобули!  :facepalm:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #689 : Серпень 23, 2019, 23:06:42 »
Не знаю, куда лучше. Но пусть сгладит впечатление от мира животных.

Цитувати (виділене)
Асоціація ветеранів АТО України

Українці здійняли фурор на американському шоу! Відео

Театр тіней Verba Shadow зробив неймовірний виступ на шоу America's got talent, показавши номер про любов, війну, життя та надію.

"Ми не хочемо забувати, що у нас йде війна. Ми використали можливість нагадати про неї всьому світові"
Історія, яку показав театр тіней Verba, була близька не тільки українському глядачеві. Вона також торкнулася спогадів багатьох людей у США, Сирії та В'єтнамі. Хтось казав, що ця істория нагадує їм про їх близьких, які загинули на війні.

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.