Автор Тема: Українська політика до 23.01.20

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика
« Reply #5670 : Листопад 12, 2019, 16:28:21 »
По другим причинам там оказались российские силовые структуры».
Надо же. Все таки они там есть?
"Ну да, мы этого никогда не скрывали"©

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
« Reply #5671 : Листопад 12, 2019, 16:48:42 »
У нас уже, как в России, местами не поймешь, где фейк, а где новость, где стеб - а где
Cирожа мудак , но не дурак.
Є така приказка: "дурне-дурне, а таки хитре".
А с чем тогда сравнить Киву?

Невгамовні підараси - ось що це таке

Offline Охтирка

« Reply #5672 : Листопад 12, 2019, 17:24:23 »
ЕС вместо выбывшей Луценко в Раду завела Вятровича. У ваты Бужанского пригорает. Обещает Вятровичу какой-то неприятный сюрприз.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #5673 : Листопад 12, 2019, 17:27:52 »
ЕС вместо выбывшей Луценко в Раду завела Вятровича. У ваты Бужанского пригорает. Обещает Вятровичу какой-то неприятный сюрприз.

Это уже точно? Потому что...

Цитувати (виділене)

Место Ирины Луценко в Верховной Раде, которая раньше объявила о сложении депутатского мандата, может занять Наталья Бойко.

Ирина Луценко прошла в Раду по спискам партии Европейская солидарность под номером 15.

Всего от политсилы по спискам прошли 23 депутата, а Наталия Бойко идет под № 24 в списке ЕС.

... а у Вятровича был 25...

Offline Охтирка

« Reply #5674 : Листопад 12, 2019, 17:32:03 »
Цитувати (виділене)

Это уже точно? Потому что...

Цитувати (виділене)

Место Ирины Луценко в Верховной Раде, которая раньше объявила о сложении депутатского мандата, может занять Наталья Бойко.

Ирина Луценко прошла в Раду по спискам партии Европейская солидарность под номером 15.

Всего от политсилы по спискам прошли 23 депутата, а Наталия Бойко идет под № 24 в списке ЕС.

... а у Вятровича был 25...

Бойко пошла советницей в Кабмин. Так что у Бужанского там целый пожар. Уже подозревает слияние СН с ЕС.  :grin:

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #5675 : Листопад 12, 2019, 18:04:58 »
Вятрович - це прекрасно
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5676 : Листопад 12, 2019, 20:08:55 »
Джокер говорит, что это фейк. (Господи, что я пишу в УП)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5677 : Листопад 12, 2019, 20:09:08 »
​​НАБУ затримало на хабарі співробітницю ОП

Співробітники НАБУ на хабарі 150 тисяч доларів затримали директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлану Кондзелю.

НОВИНА

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5678 : Листопад 12, 2019, 20:13:02 »
интересно, за что хотела столько.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Шо?

« Reply #5679 : Листопад 12, 2019, 20:16:06 »
Кондзеля вимагала хабар розміром в 150 тисяч доларів за призначення на посаду заступником голови правління НАК «Нафтогаз України».
Також чиновниця хвалилася, що вирішує всі проблеми завдяки зв'язкам в Офісі президента Володимира Зеленського

«Сьогодні співробітники НАБУ затримали керівника одного з головних департаментів Офісу Президента України. Ця особа працювала у різних відділах Адміністрації Президента з 2005 року. Для глави держави немає «своїх» і «чужих». Корупція має бути викорінена: що вища посада корупціонера, то небезпечніші для держави зловживання з його боку. Всі подробиці в НАБУ», - повідомили у Зеленського.

Короче, конверт № 1.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5680 : Листопад 12, 2019, 20:45:53 »
Что именно фейк?

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5681 : Листопад 12, 2019, 21:22:44 »
Что именно фейк?

Сообщение от Бужанского.

Offline Старина Z

« Reply #5682 : Листопад 12, 2019, 22:05:51 »
По Писаруку очень сомнительна судебная перспектива, если только нет каких-то реальных доказательств его коррупционного интереса в этом рефинансе. А мне кажется, что их нет, потому что даже если бы был коррупционный интерес, то он как неглупый человек реализовывал бы его переводом с островов на острова через третьи руки и НАБУ такие операции просто технически не имеет возможности раскопать.

Offline Старина Z

« Reply #5683 : Листопад 12, 2019, 22:09:11 »
Кондзеля вимагала хабар розміром в 150 тисяч доларів за призначення на посаду заступником голови правління НАК «Нафтогаз України».
Також чиновниця хвалилася, що вирішує всі проблеми завдяки зв'язкам в Офісі президента Володимира Зеленського

«Сьогодні співробітники НАБУ затримали керівника одного з головних департаментів Офісу Президента України. Ця особа працювала у різних відділах Адміністрації Президента з 2005 року. Для глави держави немає «своїх» і «чужих». Корупція має бути викорінена: що вища посада корупціонера, то небезпечніші для держави зловживання з його боку. Всі подробиці в НАБУ», - повідомили у Зеленського.

Короче, конверт № 1.
150к бакинских за кресло замглавы "Нафтогаза" - очень хорошая инвестиция, учитывая что конкретно этот замглавы по сути должен выполнять функции финансового директора.
На месте "Газпрома", кстати, я бы всё правление оптом попытался купить.

Offline Шо?

« Reply #5684 : Листопад 12, 2019, 22:59:35 »

Короче, конверт № 1.
150к бакинских за кресло замглавы "Нафтогаза" - очень хорошая инвестиция, учитывая что конкретно этот замглавы по сути должен выполнять функции финансового директора.
На месте "Газпрома", кстати, я бы всё правление оптом попытался купить.
Какая-то чушь.
Там месячная зарплата, включая премию членам правления, сопоставима с суммой "взятки".

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5685 : Листопад 12, 2019, 23:05:27 »
Немного офф.
Алла Мазур повідомила про свою тяжку хворобу
Відома телеведуча «1+1» Алла Мазур публічно оголосила про те, що лікарі виявили у неї злоякісну пухлину.
Cпойлер
«У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я - починаю боротися», - написала вона у себе у Facebook ввечері у вівторок, 12 листопада.

Мазур зазначила, що спочатку не хотіла розповідати публічно про свою хворобу.

«Піймала себе на бажанні закритися в собі і певний час так робила. Але згодом зрозуміла: не можна боятися. Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них – відкрито і спокійно. І з рівня трагедії – переводити на рівень проблеми. Яку – можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим – в багатьох випадках. Головне – виявити вчасно. Тому – вирішила розказати вам», – зазначила телеведуча.

Журналістка зазначила, що вона вдячна українським лікарям, які вчасно відправили її на біопсію, виконавши міжнародний протокол.

«І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку – особливо після 45-ти – проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це – невідкладно. Ставитись до себе уважно. Знаходити час – і перевірятись. Бажано – кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають», – пояснила Мазур.

Алла Мазур додала, що «це всі подробиці, які вважає доречним повідомити зараз».

«Боротьба почалася, і я вже відчула: шлях не буде легким. Але я планую працювати далі, не випадати з життя. І вірю, що наступний пост на цю тему - нехай і через певний час – буде про перемогу. Тоді і розповім все докладніше. Якщо у вас з'явиться бажання допомогти – прошу підтримати маленьких підопічних фонду «Таблеточки». Онкохворих діток, які завжди потребують найбільшої нашої уваги», – написала вона.

Нагадаємо, раніше про перемогу над раком повідомила телеведуча Яніна Соколова.

Додамо, що Алла Мазур на українському телебаченні з 1993 року. Спочатку вона вела інформаційні програми УТН на телеканалі УТ-1. Вона була ведучою першого вітчизняного ток-шоу на економічні та політичні теми «Перехрестя». З січня 1997 року Мазур почала вести «ТСН» на каналі «1+1». Примітно, що колега Алли Мазур журналіст Олесь Терещенко, який був одним із засновників «ТСН», помер минулого року від онкологічного захворювання у віці 43 років.

Offline Охтирка

« Reply #5686 : Листопад 12, 2019, 23:27:02 »
Цитувати (виділене)

Нет-нет, там у Бужанского пригорело  по-настоящему в Телеграме. Потом Джокер почитал и решил написать Вятровичу угрозы с обещаниями побить морду.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5687 : Листопад 13, 2019, 08:42:12 »
Про телеграм-каналы.  :sarcastic:
Я на этот Украина 24/7 тоже подписана https://web.telegram.org/#/im?p=@ukraina_novosti , но писать в список не стала, потому что абсолютно разделяю мнение авторов ролика. И да, рекламирует его Кошкина.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #5688 : Листопад 13, 2019, 10:16:03 »
В Раде цирк...

Offline Георгина

« Reply #5689 : Листопад 13, 2019, 10:17:36 »
По другим причинам там оказались российские силовые структуры».
Надо же. Все таки они там есть?
  Это цитата Назарбаева.  Песков уже отпесочил - подчеркнул, что Россиюшка не сторона конфликта.  Типа Назарбаеву мало ли чего привидится.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5690 : Листопад 13, 2019, 10:19:19 »
Здається, сьогодні таки ж голосують закон про землю

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #5691 : Листопад 13, 2019, 10:33:49 »
Я на этот Украина 24/7 тоже подписана https://web.telegram.org/#/im?p=@ukraina_novosti
Я на него подписан, но отношусь с осторожностью. Вроде как ничего, но как-то они дали объявление, что ищут редакторов и корреспондентов себе по удаленке и зарплаты были указаны в рублях. Чегой-то подозрительно  8)
Зберігай спокій та чисть зброю.

Offline Охтирка

« Reply #5692 : Листопад 13, 2019, 10:52:16 »
Бужанский телеграфирует, что Голос за землю голосовать отказывается. У СН голосов нет, мажоритарщики ушли в отказ. Будут кроить бюджет?

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #5693 : Листопад 13, 2019, 10:59:49 »

Короче, конверт № 1.
Так я шось ніфіга не поняв, а до чого тут її робота в Адміністрації Президента якшо зараз Офіс Президента і вона там працює всього лишень з літа?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Охтирка

« Reply #5694 : Листопад 13, 2019, 11:08:17 »
Цитувати (виділене)

Короче, конверт № 1.
Так я шось ніфіга не поняв, а до чого тут її робота в Адміністрації Президента якшо зараз Офіс Президента і вона там працює всього лишень з літа?
До того, що це нє новое ліцо. Чужая тетка, доставшаяся по наследству. Можно показательно слить. Тем не менее всем понятно, что если деньги брала, то возможности порешать была. И решала бы с новыми лицами.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #5695 : Листопад 13, 2019, 11:24:20 »
До того, що це нє новое ліцо. Чужая тетка, доставшаяся по наследству. Можно показательно слить. Тем не менее всем понятно, что если деньги брала, то возможности порешать была. И решала бы с новыми лицами.
Ну не знаю, я мабуть дивлюсь на ситуацію під іншим кутом і мені бачиться це так шо от ми тут шоб протягнуть призначення Богдана кажемо шо це зовсім нова структура і ніякого відношення до "папєрєдньої" немає, тут трапляється дрібний факап(хай навіть це чергова показуха, а тьотка коза-відбувайло і вони просто хочуть показати шо ніякої пощади корупціонерам) і в них виявляється шо ОП це те ж саме АП. Чергова перемога савєцького футбола й унізітєльноє пораженіє київського Динамо.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #5696 : Листопад 13, 2019, 11:33:54 »
Цитувати (виділене)
Коломойскому простили долг в 7,5 миллиардов перед государством.
Такое решение принял Северный апелляционный хозяйственный суд. Он признал недействительными договора, участниками которых были ПриватБанк и компании из группы "Приват" с 2006 по 2016 год.
Основанием для этого посчитали "спорные условия по кредиту". Таким образом, компании Коломойского получили возможность не возвращать банку миллиарды гривен, взятых из средств рефинансирования НБУ.

Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #5697 : Листопад 13, 2019, 11:39:44 »
Ну, що ж. Вітаю.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Охтирка

« Reply #5698 : Листопад 13, 2019, 11:48:20 »
Цитувати (виділене)
Ну не знаю, я мабуть дивлюсь на ситуацію під іншим кутом і мені бачиться це так шо от ми тут шоб протягнуть призначення Богдана кажемо шо це зовсім нова структура і ніякого відношення до "папєрєдньої" немає, тут трапляється дрібний факап(хай навіть це чергова показуха, а тьотка коза-відбувайло і вони просто хочуть показати шо ніякої пощади корупціонерам) і в них виявляється шо ОП це те ж саме АП. Чергова перемога савєцького футбола й унізітєльноє пораженіє київського Динамо.
Ні, я думаю, що там все чудово збіглося (як це чомусь часто трапляється у ЗеКо). Тітка взяла хабар і напевно мала підходи до нових ліц, які б ухвалювали рішення. Але НАБУ тітку схопило. ХЗ змовлялося НАБУ з ОП з приводу показового виступу, що у нової влади немає вибіркового підходу до корупціонерів, чи діяли самостійно, але всім притомним зрозуміло, що хабарництво в ОП є, бо департамент із доспупу до публічної інформації призначеннями в Нафтогаз не займається.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5699 : Листопад 13, 2019, 11:52:32 »
По Писаруку очень сомнительна судебная перспектива
made in NABU  :)

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.