Голосування

Президент Украины 2019-2024

Порошенко
65 (69.1%)
Зеленский
29 (30.9%)

Всього голосів: 93

Автор Тема: Выборы Президента Украины 2019, второй тур

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Выборы Президента Украины 2019, второй тур
« Reply #1110 : Квітень 06, 2019, 22:00:41 »
Если бы еще пенсию в долларах выдавали.  :sarcastic:
Она у меня с 2013 не изменилась, если чо.

Но за Зе я голосовать не буду.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Степанида Ластівченко

« Reply #1111 : Квітень 06, 2019, 22:03:31 »
Щодо "винесення за дужки" питання мови ет цетера

Кар'єра Володимира З., яку ще можна спинити

Цитувати (виділене)
Відколи в нашому викривленому і пожмаканому політичному просторі нарешті означилася нова і поки що не цілком виразно персоналізована істота під ніком Штаб Зеленського, з’явилося значно більше ясності. За це істоті ШЗ слід щиро подякувати. В будь-якому разі, особисто я дуже вдячний їй за, наприклад, оцю заяву, в якій, попри нехлюйне користування висловом «виносити за дужки», доволі чітко прорізався сенс другого туру і мого в ньому голосування.

Cпойлер
Тепер, після епохального винесення за дужки, стало ясніше ясного: проект Зе є нічим іншим, як софт-версією старої Партії реґіонів. Гард-версія в особі Бойка після візиту його до Москви отримала реальні шанси на другий тур, і якби не розкольництво Вілкула, то нині стояв би перед нами той «вибір», про який я з деяким жахом і не без огиди писав минулого тижня, – між Зеленським та Бойком. Тобто, як тепер бачимо, між двома версіями старої Партії реґіонів. Між двома її, можна сказати, крилами (якщо до такої потвори взагалі хоч якісь крила ліпляться): умовно молодшим і умовно старшим.

Але гард-версія тимчасово відпала, й залишається софт. Іншими словами, свій реванш риги беруть «не мытьем, так катаньем». Я вжив би тут і наше українське – тихою сапою. Тихий реванш старих політичних профі під прикриттям «аполітичного» коміка-новачка.

Особа, вуста якої від імені Штабу Зеленського так виразно проартикулювали згадане «винесення за дужки» віри, мови та історії, цілком тягне на софт-версію незабутнього Табачника. В одній з учорашніх теледискусій зненацька промайнула інформація (як на мене, недостатньо наголошена) про його недавнє політичне минуле: Дмитро Разумков, виявляється, був одним із лідерів молодіжного крила Партії реґіонів і належить до середовища небезвідомого реґіонала Хомутинника.

Що ж, усі ниточки в тих, у кого й були, і тягнуться від них куди слід. Умовний Табачник плюс безумовний Хомутинник плюс Штаб Зеленського дорівнює вчорашні. Тобто передмайданні. Тобто ті, кого від влади в Україні посунула Небесна сотня. Нагадаю: ціною своїх життів. Але от вони повертаються – в дещо пом’якшеній і навіть забавній формі кар’єрного коміка. І все ж – вірні собі й незмінні у векторі. Бо риги – це слуги, і ригів колишніх не буває. Навіть якщо відтепер вони «слуги народу».   

Про це можуть не знати наші озброєні ґаджетами неовиборці, наші рідні «гості з майбутнього», які, кажуть, так масово прийшли на виборчі дільниці, аби підтримати «нове й нічим не заплямоване» обличчя. Тато й мама про Небесну сотню, очевидно, не розповідали, а що розповіли, те забулося. Але, можливо, ще не пізно з ними про це поговорити? І раз уже весь їхній світ помістився в ґаджеті, то з нього ж їм і показати, як воно все було? Може, знайдуться ще кадри з кривавими місивами тієї зими? Дикі у своїй непояснимій жорстокості звірячі розгони? Побиття беззахисних перехожих киями й ногами? Жбурляння в бік мирного натовпу світлошумових гранат і газові атаки? Роздягання догола на тріскучому холоді захоплених у полон демонстрантів і проганяння їх крізь беркутівські лави? Поливання напівоголених чоловіків – на тому ж холоді – з крижаних водометів? Тіла перших застрелених протестувальників? Утрачені назавжди очі, кисті рук, ступні?

Можливо, ще є сенс пояснити всім, хто забув чи не знає, що все це не постановка, не сторіз, не комп’ютерна гра, не приколи і навіть, на жаль, не страшний сон? Що це сама дійсність – наша, не чиясь. І вона ще так близько від нас. І ми так радісно крокуємо до її повторення. В якому, до речі, софт-версії вже не передбачено.

Зате є софт-реґіональний проект перехоплення влади. Поки що, до 21 квітня, він в овечій шкурі. Виносять за дужки віру, мову, історію «до закінчення війни» (слід розуміти, вже скорого?) Гнучко не заперечують щодо ЄС і НАТО – от тільки чомусь «через референдуми». З якого дива ті референдуми, коли все вже є в Конституції? А з такого дива, що це затягування, замилювання, заморочування. Така собі тактика, старенька й випробувана. Їхні папєрєднікі – якщо хто забув або просто неовиборець – так само ж нам якоюсь євроінтеґрацією голови морочили, й досить довго – аж поки перед Путіном не здулися. То чому б і спадкоємцям не повторити? У них же й приказка улюблена є про можем повторить.

Тож я дякую Штабу Зеленського з усіма його винесеннями за дужки – мови, історії, а відтак і самої України. Завдяки цій нехитрій арифметичній дії з дужками я тепер маю особисту мотивацію, з якою наближаюся до згаданої квітневої дати: СтопКомік.

Недарма ж, поки я писав, на моєму улюбленому радіо звучало «They Can’t If You Don’t Let Them».

Вони не зможуть, якщо ви їм не дасте.

Offline Степанида Ластівченко

« Reply #1112 : Квітень 06, 2019, 22:07:05 »
Цитувати (виділене)
Анатолій Гриценко
50 мин. ·
Розмова очі-в-очі.

Cпойлер
Сьогодні мав зустріч з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування чи входження нашої команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави. Стисло, мої враження з питань, які вважаю суспільно значимими.

Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів.

Чи буде він на посту президента толерувати корупцію і мародерство? Ні, не буде.

Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде.

Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних.

Чи має він домовленості з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді. Ні, не має. Все, що гуляє мережею (різні прізвища прем'єрів, прокурорів, голів СБУ) - запевнив, що все це фейки.

Чи визначився він зі своєю "п'ятіркою" кадрових призначень - СБУ, ГПУ, НБУ, МО і МЗС? Ні, ще визначається.

Чи піде він на публічні дебати з Петром Порошенком на НСК Олімпійський? Піде і серйозно до них готується.

Чи адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність задля збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидального настрою немає.

Чи був Володимир Зеленський зі мною щирим? Мені здалося, що так. Домовилися продовжити спілкування, адже на кону не мої, чи його інтереси - інтереси країни і держави.

Наостанок, оскільки і Ви мене про те питаєте: чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими - тоді напевно проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс..
...
Буду вдячний за поширення
[/spoiler]

Хтось з форумчан писав, що Гриценко, незважаючи на всю його "чесність-порядність" викликає суто неприємні відчуття. Приєднуюся. Якась патологічна наївність, до придуркуватості

Online Mathilda

• Nederland
« Reply #1113 : Квітень 06, 2019, 22:09:04 »
Это вообще вот что?
Это типа все зашибись, расходимся.

Offline Юльчча

• Львів
« Reply #1114 : Квітень 06, 2019, 22:11:28 »
,  и была немало удивлена, что в университете был как минимум один человек, который вообще не знал и даже не понимал украинского,
У меня такое было, я не понимала украинского даже на слух. Письменно ещё более-менее, если не спешить, устный просто швах. Это в универе уже было. Обучение было на русском, но историю Украины читали на украинском, и был украинский как предмет для не изучавших его в школе. Понимать стала уже с появлением интернета в повседневной жизни: форумы, статьи, видео и т.п.

Offline Охтирка

« Reply #1115 : Квітень 06, 2019, 22:14:19 »
для кого язык и вера на первом месте
Ты удивишься, но именно язык стал для  меня отправной точкой, когда я оценивала  для себя происходящее  в самом начале  2014. Еще до расстрела Майдана. Именно хамское, быдляческое отношение представителей русского мира  к украинскому языку и украинской культуре стало для меня точкой невозврата.  В январе 2014  я не была так проукраински настроена  как сейчас.

Не удивлюсь. Я про данный момент. И особенно когда спрашивают вот так: мова и вера, и больше ничего.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #1116 : Квітень 06, 2019, 22:15:58 »
Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних.
Ну якщо запевнив, тоді жодних питань нема.
Тю, ля, а шо?

Offline Solmir

• Киев
« Reply #1117 : Квітень 06, 2019, 22:17:20 »
Пойми, украинский мир-это не только волонтеры АТО, это и уничтоженные санатории с детскими лагерями и построенные, на их месте, высотки. Огороженные пляжи и закрытые пляжи. Не Путин уродует Одессу. Это делают те, кто вполне за Украину. Бо в рузькоммире у них это все могут отжать. Поэтому нажраться стоит заранее  :obm:.
Не всякий, кому не нравится воровство, противник Украины.

Итак, есть избиратель, которому не нравится воровство. У него 3 варианта действий:
1) Проголосовать за Зе
2) Проголосовать за Порошенко
3) Не голосовать, испортить бюллетень и т.д.
Вопрос: какой вариант наиболее эффективен в борьбе с воровством?

Offline Kyra

• Київ/Одеса
« Reply #1118 : Квітень 06, 2019, 22:17:42 »
Или просто мать, сидящая с ребенком, до пляжа не добраться, все перегородили и застроили, цены все выше, денег больше не становится.
Какой безвиз, если на еду, с трудом, хватает.
И что в данном случае должен сделать Порошенко?
И как наличие пути к пляжу увеличит количество денег у матери с ребенком? И как я гуляю каждые выходные вдоль моря и ничего не перегородили и не застроили? Ты извини, но ты сейчас просто агитку какую-то написала. Народ зубожиет.
Что услышала, то и написала.
Извини, если тебя расстрою, но я писала настроение реальных, существующих людей.
Можно обвинить меня во лжи, но того факта, что у них есть недовольство нынешней, украинской властью это не исправит. И, 21, они придут на избирательный участок.

Offline Shan

« Reply #1119 : Квітень 06, 2019, 22:18:43 »
все це щодо чиновників ніяк не пояснює голоси в Дніпрі та області, насправді для мене це факт, який я інакше як зомбуванням пояснити поки не можу.
Ну там как раз позиции Бени особенно сильны.
вот это как раз меня сильно удивляет, так как и про его "стиль работы" тут знают лучше, чем в других регионах

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #1120 : Квітень 06, 2019, 22:21:52 »
Один колєга голосував за Бойка, претензії до Порошенка   "Ахметов не сидить".

Ух ты.  А Бойко его посадит.

Offline Kyra

• Київ/Одеса
« Reply #1121 : Квітень 06, 2019, 22:21:56 »
все це щодо чиновників ніяк не пояснює голоси в Дніпрі та області, насправді для мене це факт, який я інакше як зомбуванням пояснити поки не можу.
вот это как раз меня сильно удивляет, так как и про его "стиль работы" тут знают лучше, чем в других регионах
У меня родственник, еще после первого майдана, ездил наблюдателем на вторые выборы. По его словам-  доставали из урн бюллетни, смотрели, кто как голосовал (по корешку можно определить паспортные данные того, кто получал), если кто из заводских работяг не голосовал за Януковича- начинались репрессии.
Он, из Крыма, еле ноги унес.
Впрочем, голоса подсчитывались вручную и нужные галочки просто дорисовывались/ приписывались.

Offline Охтирка

« Reply #1122 : Квітень 06, 2019, 22:26:46 »
У меня родственник, еще после первого майдана, ездил наблюдателем на вторые выборы. По его словам-  доставали из урн бюллетни, смотрели, кто как голосовал (по корешку можно определить паспортные данные того, кто получал), если кто из заводских работяг не голосовал за Януковича- начинались репрессии.
Он, из Крыма, еле ноги унес.
Впрочем, голоса подсчитывались вручную и нужные галочки просто дорисовывались/ приписывались.

Бля, что за хуйня. На бюллетене, вброшенном в урну, нет номера!!! Перестань носить сюда хуйню.

Offline Mike123

« Reply #1123 : Квітень 06, 2019, 22:28:10 »
Можно обвинить меня во лжи, но того факта, что у них есть недовольство нынешней, украинской властью это не исправит.
Я не обвиняю тебя во лжи. Я обвиняю твоих знакомых в том, что они лукавят. Вот и все. Я тоже 21 приду на участок. И чо? Задрали пугать. Пусть выбирают Зеленского, если им так больше нравится. Только не надо им приписывать какие-то возвышенные мотивы. Типа, вот если бы Порох то, Порох сё. Не голосовали бы они его ни при каких то и сё.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #1124 : Квітень 06, 2019, 22:30:39 »
Ух ты.  А Бойко его посадит.
Та там взагалі повний пиздець в голові. Основний аргумент за Бойка шо при Янику і ригах йому було заєбісь(при Сталіні прутень стояв, угу). Йому навіть в голову не приходить шо пиздець 14 року це якраз результат ось цього "заєбісь".
Shannou, ти хуєсос.

Offline Streak

• Київ
« Reply #1125 : Квітень 06, 2019, 22:31:37 »
Можно обвинить меня во лжи, но того факта, что у них есть недовольство нынешней, украинской властью это не исправит. И, 21, они придут на избирательный участок.
Увы. От моря я далеко, но я наблюдала санаторий Жовтень, известное место около Киева  для сердечников и не только. Так все хорошо начиналось в 2014. Пафосно ломали забор нечестно установленный. В 2016 там уже не только забор, а кто-то усадьбу впер прямо перед корпусом, захапав весь пляж.  Чувство разочарования - вернулись обратно откуда пришли было сильным. :(
Но Зе это просто передел и больше ничего. И при переделе у нас отнимут еще больше, потому что новым надо будет захапать еще больше, а старые с ними договорятся, чтоб хапали общественное, пока еще.

Offline Milena

« Reply #1126 : Квітень 06, 2019, 22:33:36 »
Анатолій Гриценко 50 мин. · Розмова очі-в-очі. Сьогодні мав зустріч з Володимиром Зеленським.

Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів.

Ага, здати аналізи під доглядом професіоналів не спромігся, але Брюсель-ООН-Нормандський формат і т.д. - легко, виключно своїми зусиллями і без професіоналів-суфлерів, бо відповідальний. Про армію навіть не згадую.  :girl_in_dreams:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1127 : Квітень 06, 2019, 22:34:37 »
:facepalm:
Not all those who wander are lost

« Reply #1128 : Квітень 06, 2019, 22:35:32 »
Без розвитку громадянського суспільства ставка на месій це шлях в нікуди.
Shannou, ти хуєсос.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1129 : Квітень 06, 2019, 22:36:02 »
Я вот думаю, он очередной розовый пони, или просто сволочь?
Not all those who wander are lost

Offline Kyra

• Київ/Одеса
« Reply #1130 : Квітень 06, 2019, 22:37:26 »
Бля, что за хуйня. На бюллетене, вброшенном в урну, нет номера!!! Перестань носить сюда хуйню.
Мне рассказывали так.

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #1131 : Квітень 06, 2019, 22:38:44 »
Гриценко поня?  :sarcastic: У него разве что имидж такой.

« Reply #1132 : Квітень 06, 2019, 22:39:55 »
Сволочне розове поні. Нє ну от чим запамятався Гриценко за цю передвиборчу кампанію так це рекламою по радіо де звучала мантра про пенсії по 700 євро. Після чого мій батько який спочатку був поміркованим гриценкоботом назвав його брехлом.
Shannou, ти хуєсос.

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #1133 : Квітень 06, 2019, 22:41:12 »
Розовых понЕй в политике нет. 

Offline Охтирка

« Reply #1134 : Квітень 06, 2019, 22:41:50 »
Цитувати (виділене)
но "теляча мова"
У меня отец много лет называл украинский язык именно так. К счастью для  меня как личности , его мнение перестало  быть для меня авторитетом очень рано.  Сейчас он это отрицает, но по прежнему считает, что на Юге Украины не должно быть возрождения украинского языка, т.к здесь всегда говорили на русском. Он  знает историю из советских учебников и отрицает все остальное.

Почему-то это выражение распространено на юге. Я к этому вопросу чувствительна всю сознательную жизнь, и впервые встретила где-то в интернете накануне революции 2004 года. До этого никогда. На украинский губы кривили многие, но вот такого выражения не слышала.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1135 : Квітень 06, 2019, 22:42:27 »
Мне рассказывали так.

А ты как голосовать пойдёшь, глянь бюллетень.

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #1136 : Квітень 06, 2019, 22:43:51 »
Мне рассказывали так.

О какой тайне и анонимности голосования могла бы идти речь, если бы на нижней отрывной части бюллетеней были бы номера? :consul:

Offline pozemka

• черепаха разнузданная
« Reply #1137 : Квітень 06, 2019, 22:43:53 »
Сволочне розове поні. Нє ну от чим запамятався Гриценко за цю передвиборчу кампанію так це рекламою по радіо де звучала мантар про пенсії по 700 євро. Після чого мій батько який спочатку був поміркованим гриценкоботом назвав його брехлом.
Вау.  Не, я видела бигборды с обещаниями повысить пенсии и зарплаты. Но там масштабы не указывались.

Offline Охтирка

« Reply #1138 : Квітень 06, 2019, 22:45:16 »
Гриценко прыдурок.

Offline Охтирка

« Reply #1139 : Квітень 06, 2019, 22:46:48 »
Цитувати (виділене)
Мне рассказывали так.

О какой тайне и анонимности голосования могла бы идти речь, если бы на нижней отрывной части бюллетеней были бы номера? :consul:
Вот такую вот хуйню носят люди, не делая малейшего усилия для критического осмысления информации.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.