Маякніть через @, якщо раптом про секс щось почнеться
СЕЕЕЕКС!
От я на вас удівляюсь. Дорослі люди, давно вийшли за межі юного віку, що ви таке хочете тут побачити про секс, чого ви ще не знаєте?
Да ще й у відкритому подфорумі.
Ну давайте я вам розповім справжню міжевську історію. Ніяких квартир, фінансів, навіть дітей нема.
Але попереджаю, історія банальна, як цей світ. Ну, власне, якою й має бути справжня міжевська історія.Є Фрося, дівчина 22 років. Вродлива, розумна, не без певних недоліків щодо характеру, ну а де ви знайдете людей, що їх не мають. Довгий час залишалася без хлопця, бо ті, хто залицявся (таких було багато), їй не подобалися. Ну буває. І ось нарешті знаходить вона собі хлопця, старшого за неї років на вісім. Симпатичний, розумний, є про що поговорити, із сексом, як я зрозуміла, теж все непогано. Починають вони зустрічатися, він поводить себе... ну ідеально просто. Фрося наша, звісно, невдовзі в нього закохується. Причому він майже одразу дає зрозуміти, що це не просто черговий роман, щоб згаяти час, він налаштований серйозно та все таке інше. Фрося взаміж, взагалі-то, не збирається, але кохання таке, що вона вже починає замислюватись на предмет, а чом би й ні. Ну ось таке щастя триває десь пів року. А потім він каже, що вибач, люба, я тебе кохаю, але тобі потрібен інший, а я вже застарий, я хочу одружитися та народити дитину, а ти ще молода для всього цього, тобі ще треба хоча б трошки погуляти, тому farewell. Фрося, ясна річ, у шоці, бо ще вчора все було гаразд. Ну, що робити, кілька місяців вона посумувала, поплакала, встигла вирішити що любовне життя скінчилося назавжди, а потім, звісно, захотіла пошукати ще. І невдовзі знайшла. Довго навколо неї кружляв, вмовляв, добивався. Ну й досяг нарешті мети. Симпатичний, розумний, є про що поговорити та із сексом теж все непогано. Десь пів року все чудово, майже ідеально. Новий рік разом, чудові романтичні фото et cetera. А 3 січня він їй каже, що вибач, люба, але я більше не можу тобі нічого дати, ти маєш шукати когось кращого за мене. Farewell тобто.
І от як вам здається, їй дійсно не пощастило з тарганами в їхніх головах чи просто кожен з них знайшов собі іншу?