Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #4320 : Червень 16, 2023, 17:53:56 »
З якого віку слід рахувати хлопчика потенційним гвалтівником? Тут головне не помилитися.

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
« Reply #4321 : Червень 16, 2023, 18:27:37 »
А яка вірогідність того, що хлопчик 10 - 16 років може бути у безпеці з трьома маргіналами у одному купе?

Offline Eney

« Reply #4322 : Червень 16, 2023, 19:10:45 »
А яка вірогідність того, що хлопчик 10 - 16 років може бути у безпеці з трьома маргіналами у одному купе?
Треба робити окремі купе для кожного.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4323 : Червень 16, 2023, 19:22:34 »
З якого віку слід рахувати хлопчика потенційним гвалтівником? Тут головне не помилитися.
До какого возраста папа может взять с собой дочь помыться в мужскую баню?

Offline Eney

« Reply #4324 : Червень 16, 2023, 19:26:56 »
До какого возраста папа может взять с собой дочь помыться в мужскую баню?
Дочку - в чоловічу баню?  :shok: Я  навіть і не додумався що так взагалі можна. А що, десь беруть? Ну, наприклад, 3-х річну. Чи пя"тимісячну? Я просто не в курсі.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #4325 : Червень 16, 2023, 19:28:27 »
Вірогідність така ж сама як завжди. Для хлопчиків подорожуючих наодинці нічого не змінюється. Так само як і для тих, хто подорожує з батьками чи з одним з батьків.
The best is yet to come.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4326 : Червень 16, 2023, 19:31:25 »
Дочку - в чоловічу баню?
Сынов в женскую тащат до 12-ти, что ли. И в женские раздевалки в спортзале.
Это так, строчка во втором куплете.
К тому, что сначала сделай гендерный перевертыш, потом ехидничай.

Offline Eney

« Reply #4327 : Червень 16, 2023, 19:34:00 »
Дочку - в чоловічу баню?
Сынов в женскую тащат до 12-ти, что ли. И в женские раздевалки в спортзале.
Это так, строчка во втором куплете.
К тому, что сначала сделай гендерный перевертыш, потом ехидничай.
Я просто не можу в"явити собі картину: маленька дівчинка в чоловічій бані... Ти - можеш.

А є взагалі таке поняття, як "чоловіча баня"? Нє, ну мужики скинулися і пішли в баню побухати, це я ще якось розумію, але отак - чоловіча баня, куди батько привів доньку  :scratch_one-s_head: - це щось чудне.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4328 : Червень 16, 2023, 19:44:34 »
Я просто не можу в"явити собі картину: маленька дівчинка в чоловічій бані... Ти - можеш.
Хорошо, а в мужской раздевалке в спортзале?
Отец же может ходить с дочерью в спортзал?

Offline Eney

« Reply #4329 : Червень 16, 2023, 19:51:07 »
Хорошо, а в мужской раздевалке в спортзале?
Отец же может ходить с дочерью в спортзал?
В мене самого доньці 13 років, то я б навіть і подумати не міг, щоб узяти її в любому віці у щось чоловіче... Крім, туалету. Бо там без варіантів (звісно, у вільну кабінку), все інше - або з матінкою, або ніяк.
ЗИ: До речі, щодо туалетів. Бували випадки, коли стоїш біля пісуару, насолоджуєшся тишою і спокоєм, а мимо тебе дівчата залітають до кабінок... Виходиш з туалету, а біля жіночої вбиральні черга метрів 10-ть.  Це можна вважати харасментом?

Offline Ash

« Reply #4330 : Червень 16, 2023, 19:56:34 »
Це можна вважати харасментом?
Вони  до тебе щось мали? Дивилися на тебе,  не випадково, а стояли біля тебе та дивились, намагались щось тобі зробити? Торкались? Щось тобі говорили? Якщо цього не було, то  це не харрасмент. Їм можна закинути лише порушення  правил користування громадською вбиральнею.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Выдра

• ___
« Reply #4331 : Червень 16, 2023, 19:59:06 »
Да они слепые просто. Без сарказма, многие очки не носят, сослепу еще не туда зайдешь.
Я один раз была на шахте художником, писала лозунг ко Дню Шахтера. Ну пока то-се, творчество, дотянула туалет до последнего, прям бежать надо было. Сослепу забежала в мужской, ну, рванула дверь кабинки на себя. Дверь отвалилась, начала на меня падать, а там за ней шахрер какает. Я испугалась, начала на него эту дверь толкать, она стала на него падать, у него в глазах был страх. Больше я ничего не видела, убежала в женский туалет.
Мораль - это очки, конечно.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4332 : Червень 16, 2023, 20:00:24 »
В мене самого доньці 13 років, то я б навіть і подумати не міг, щоб узяти її в любому віці у щось чоловіче...
Ну вот видишь. Есть какие то границы, которые, ну, лучше на слово людям поверить, что они есть. Не пробовать их на прочность.

Offline Eney

« Reply #4333 : Червень 16, 2023, 20:01:23 »
Вони  до тебе щось мали? Дивилися на тебе,  не випадково, а стояли біля тебе та дивились, намагались щось тобі зробити? Торкались? Щось тобі говорили? Якщо цього не було, то  це не харрасмент. Їм можна закинути лише порушення  правил користування громадською вбиральнею.
Нє, ну це я так, для виправдання, що зайшов у цей тред. А тоді, крім співчуття і розуміння, в мене якось нічого й не виникло. До речі, це було і буває не раз, особливо після зачинених на час тривоги ТРЦ.

Offline Eney

« Reply #4334 : Червень 16, 2023, 20:03:16 »
В мене самого доньці 13 років, то я б навіть і подумати не міг, щоб узяти її в любому віці у щось чоловіче...
Ну вот видишь. Есть какие то границы, которые, ну, лучше на слово людям поверить, что они есть. Не пробовать их на прочность.
Якось шкода мати з 8-річним хлопчиком, плачущих на пероні.

Offline Eney

« Reply #4335 : Червень 16, 2023, 20:05:48 »
До речі, як на мене, то замість оцих жіночих купе я б встановив у кожному звичайному купе по "тривожній кнопці", а в поїзді возив би пару-трійку поліцейських.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4336 : Червень 16, 2023, 20:08:30 »
Ну ведь девочка тоже может хотеть пойти с папой в бассейн, но или с матерью, или никак. А мама мальчика (с) тоже может как-то начать уважать нежелание других женщин ехать с мальчиком в одном купе.
В жизни дофига ограничений, и если пристально на них посмотреть, то можено увидеть, что они несимметрично распределены между м и ж. Даже если мужчине восемь лет, его правами больше интересуются, чем правами взрослых женщин.
Я тут конечно передергиваю, но специально, чтоб выпукло выявить кривизну ситуации.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4337 : Червень 16, 2023, 20:10:06 »
До речі, як на мене, то замість оцих жіночих купе я б встановив у кожному звичайному купе по "тривожній кнопці", а в поїзді возив би пару-трійку поліцейських.
В Кз в таком поезде несколько проводников изнасиловали пассажирку. Им дали по году условно, тк у них были хорошие рекомендации с места работы, а у пассажирки - плохие.
Потом разумеется общественность возмутилась, отправили дело на доследование, но блин.

Offline Eney

« Reply #4338 : Червень 16, 2023, 20:11:44 »
Ну ведь девочка тоже может хотеть пойти с папой в бассейн, но или с матерью, или никак. А мама мальчика (с) тоже может как-то начать уважать нежелание других женщин ехать с мальчиком в одном купе.
В жизни дофига ограничений, и если пристально на них посмотреть, то можено увидеть, что они несимметрично распределены между м и ж. Даже если мужчине восемь лет, его правами больше интересуются, чем правами взрослых женщин.
Я тут конечно передергиваю, но специально, чтоб выпукло выявить кривизну ситуации.
:cray:

Offline Eney

« Reply #4339 : Червень 16, 2023, 20:14:33 »
В Кз в таком поезде несколько проводников изнасиловали пассажирку. Им дали по году условно, тк у них были хорошие рекомендации с места работы, а у пассажирки - плохие.
Потом разумеется общественность возмутилась, отправили дело на доследование, но блин.
Виключення будуть ЗАВЖДИ. Дай мені для прикладу якусь ідеальну ситуацію, і я тобі зразу її спотворю. Людину не можна залишати навіть саму з собою, бо точно щось вчудить.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4340 : Червень 16, 2023, 20:18:45 »
Лично я бы хотела, чтоб мужики между собой начали задумываться, а что такое с ними как с консерваторией не так. Все-таки женщины - их ближайшие люди, мамы, сестры, дочери - откуда страх, недоверие, и это все? Окуда берется, как и кем подкрепляется?
Может, что-то в консерватории надо радикально менять?
К каждому столбу тревожную кнопку не прикрутишь.
А даже если и прикрутишь - менты ведь тоже мужики, ворон ворону глаз не выклюет.

Offline Eney

« Reply #4341 : Червень 16, 2023, 20:31:44 »
Варіантів, крім країни з виключно жіночим населенням, я не бачу. І то, можуть бути варіанти.

Offline Smoke

« Reply #4342 : Червень 16, 2023, 20:36:04 »
Лично я бы хотела, чтоб мужики между собой начали задумываться, а что такое с ними как с консерваторией не так. Все-таки женщины - их ближайшие люди, мамы, сестры, дочери - откуда страх, недоверие, и это все? Окуда берется, как и кем подкрепляется?
Богатый наброс, может стать классикой. Всех под одну гребенку - зеков, детей, военных, велосипедистов, ментов.
Действительно почему бы 6-летнему мальчику, которого не пустили с мамой в женский вагон не задуматься, что с ним не так?
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4343 : Червень 16, 2023, 20:42:22 »
Виключення будуть ЗАВЖДИ.
А это не исключения, это правила крупным планом.
В некоторых регионах три четверти женщин испытали на себе сексуальную агрессию хотя бы раз в жизни. То есть три четверти ответили положительно на вопрос в исследовании. Есть статистика дальше, ты ее знаешь, но глаза закрываешь.
Почему?
До тех пор, пока мужики говорят "это исключения" и "не все мужики такие" - ничего не изменится.

Offline Eney

« Reply #4344 : Червень 16, 2023, 20:42:49 »
Богатый наброс, может стать классикой. Всех под одну гребенку - зеков, детей, военных, велосипедистов, ментов.
Действительно почему бы 6-летнему мальчику, которого не пустили с мамой в женский вагон не задуматься, что с ним не так?
Він завжди може написати у соціяльну мережу, де йому добрі тьоті/дяді/трансгенедри (нікого не забув, щоб не образилися) розкажуть, що з ним не так і як треба так.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4345 : Червень 16, 2023, 20:43:20 »
Было б неплохо, если бы он реально задумался, а почему собственно, что не так в этом обществе.
Было бы просто прекрасно.

Offline Eney

« Reply #4346 : Червень 16, 2023, 20:43:34 »
Виключення будуть ЗАВЖДИ.
А это не исключения, это правила крупным планом.
В некоторых регионах три четверти женщин испытали на себе сексуальную агрессию хотя бы раз в жизни. То есть три четверти ответили положительно на вопрос в исследовании. Есть статистика дальше, ты ее знаешь, но глаза закрываешь.
Почему?
До тех пор, пока мужики говорят "это исключения" и "не все мужики такие" - ничего не изменится.
Я б їх стріляв.  :mad:

Offline Eney

« Reply #4347 : Червень 16, 2023, 20:44:42 »
Было б неплохо, если бы он реально задумался, а почему собственно, что не так в этом обществе.
Было бы просто прекрасно.
У мене є знайомий, той теж отак з 6 років усе знає. Звуть Шелдон. Знайшов собі чоловіка і щасливий з ним. Правда вирішив не змінювати свого прізвища. Вереда.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4348 : Червень 16, 2023, 20:45:56 »
Хехе. Да.
В современном обществе не так уж много моделей мужественности, и каждый, каждый на себя посильно эту модель мужественности тянет. Не левым боком так правым.
Скажи, сколько ты знаешь мужиков, котоыре открыто скажут: да, я как баба* и горжусь этим.

*надежный, работящий, умеющий сдерживать эмоции, приученый терпеть боль и дискомфорт, ставящий интересы близких выше собственных.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4349 : Червень 16, 2023, 21:11:03 »
В мене вже жир з монітора капає, Видра, припиняй.
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.