Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline BigSister

• Німеччина
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3750 : Березень 19, 2023, 18:51:29 »
У тих, кого я знаю, діти є.
Тоді, може, їх не опитували. Бо мені важко уявити, щоб на питання а ля "Чому ви пійшли на війну?" мати не відповіла би "Щоб захистити моїх дітей".

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #3751 : Березень 19, 2023, 18:57:31 »
Чи маєш ти право поводитись  по відношенню до когось грубо та зверхньо? 
Я нікого з присутніх особисто не ображала, не ставила діагнозів і не порівнювала з ватніками.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3752 : Березень 19, 2023, 19:06:04 »
Це якшо розмовляти методичками і навіть не намагатися прочитати речення до кінця і зрозуміти його.
Штудування методичек з хамства не додало тобі ані розуму, ані корисних знань (що, звичайно, не диво). Як твої речення не читай - войовниче невігластво твоє все.

Offline Pe

« Reply #3753 : Березень 19, 2023, 19:06:53 »
А почему он тебе так выглядел? :)
Дольше чем писать
Cпойлер
Напиши в гугл neonazi, вот так он и выглядел
.
Мне голландский интернет не выдает фотки бритых больших мужиков)))
(У нас тут таких много, может того и не выдает :grin:)
Покажи че тебе немецкий интернет показывает на запрос по мордам лица)))

Offline Teagan

« Reply #3754 : Березень 19, 2023, 19:09:32 »
Це якшо розмовляти методичками і навіть не намагатися прочитати речення до кінця і зрозуміти його.
Штудування методичек з хамства не додало тобі ані розуму, ані корисних знань (що, звичайно, не диво). Як твої речення не читай - войовниче невігластво твоє все.
Іди на хуй, BigSister.

(модератори, можете банить, я знаю правила і наслідки)

Offline Выдра

• ___
« Reply #3755 : Березень 19, 2023, 19:10:44 »
Самый богатый шеф-кок Нидерландов
*поперхнулась*
Прячьте ножи, маньяк в округе!

Offline Rumor

« Reply #3756 : Березень 19, 2023, 19:11:08 »
Ре, последний раз, больше не хочу про них.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #3757 : Березень 19, 2023, 19:30:25 »
Цитувати (виділене)
Стосунки в парах є  психологічними: один з них психо, інший логічний

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3758 : Березень 19, 2023, 19:32:27 »
Мне тоже не нравится, когда иногда женщина порет херню, а феминистки говорят - это не она сама такая, это партиархат ее сделал такой.
Себе ти феміністкою не вважаєш? Чи ти мала на увазі "деякі феміністки"?

Но в феминизме, как в общественно-политическом течении, имхо, пока переходить от вопроса "кто виноват" к вопросу "что делать".
И мнения о том, что делать, тоже есть (как говорили пионеры "начни с себя"). Тот же раздельный бюджет, пополамное ведение домашнего хозяйства, пересмотр практик красоты, практика не осуждать других женщин за внешний вид, не осуждать других женщин за факты половой биографии, за толстость, нехозяйственность и неухоженых детей, не поддерживать сексистких шуток (про тупых блондинок, изнсаилования, нудных жен и пр).
Протиріччя бачу я. Хіба не феміністки ставлять питання "що робити?" і відповідають на нього? Хіба не феміністки "почали с себе"?

Есть даже феминисткое упражнение "откажи мужчине".
Мужчины (в общем) настолько привыкли, что женщины (в общем) существуют для их удобства, что любую просьбу они адресуют женщине, а не мужчине: показать дорогу, передать соль, сказать, который час. Для того, чтоб этот факт вывести из тени, феминистки предлагают в течение двух недель на любую мужскую просьбу отвечать отказам, не оправдываясь и не объясняя причин.
Когда я решила это сделать, то у меня дедуля полуходячий спросил дорогу в развязке в метро. Честно говоря, я чувствовала себя последней дрянью, когда ему говорила "не знаю" (я знала).
:shok: А можна лінк на першоджерело до цієї вправи і пояснення? Бо здається мені, ти невірно зрозуміла. Дідулі треба було допомогти.

Offline Pe

« Reply #3759 : Березень 19, 2023, 19:39:38 »
Ре, последний раз, больше не хочу про них.
Да мне они неинтересны, мне интересны были твои ассоциации, как у проживающего в Германии.
(Тут через границу они к нам привыкли, но теперь понимаю чего на мужа косятся, как дальше заезжаешь :grin:
)
Увидела какого-то мелкого
То ли дело наши повара :grin:
Вот еще один известный шеф-повар и он еще и АДХД и в лицо лезет и ножем размахивает(ведет телевизионные программы) и вот у него, когда я это смотрю, у меня есть желание ножик таки отобрать :grin:
@Выдра зацени второго шеф-повара :grin:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3760 : Березень 19, 2023, 19:44:39 »
Имхо разумеется. Это не феминизм. Это радфем гнуснейшего разлива, который к феминизму здорового человека :) отношения не имеет.
Якщо судити пастернаків з напевів рабіновічей.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #3761 : Березень 19, 2023, 20:21:32 »
Имхо разумеется. Это не феминизм. Это радфем гнуснейшего разлива, который к феминизму здорового человека :) отношения не имеет.
Якщо судити пастернаків з напевів рабіновічей.
Я не розумію - ти мені дорікаєш що я взагалі прокоментувала, чи що я прокоментувала саме написане (а не те, що там повинно бути на твою думку)?
The best is yet to come.

Offline Pe

« Reply #3762 : Березень 19, 2023, 20:24:04 »
Ты не права, большая сестра))
И вообще, заминайте сраться, нас и так мало тут и надо друг друга поддерживать, а не еще и тут нервы друг дружке трепать, имхо, конечно))

Offline Pe

« Reply #3763 : Березень 19, 2023, 20:27:42 »
Самый богатый шеф-кок Нидерландов
*поперхнулась*
Прячьте ножи, маньяк в округе!
Кстати, на мой вкус-красивый мужик, в отличие от второго шеф-повара)))

Я таких люблю(чего и замужем за типа таким же, только у моего черты морды поизящнее, но теже холодные голубые прицелы на морде лица)))

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3764 : Березень 19, 2023, 20:41:01 »
Ну, одна объяснила, никто не возразил. Подавалось это как если мужчина начинает причинять женщине какую-либо непрошенную помощь то это типа он считает её априори слабее, неумелей и тыпы. Я обдумал этот вопрос и решил что такое вполне может быть. Поскольку, как мужчина, я от непрошенной помощи не страдал
Вирогідно, тому, що тобі не часто або взагалі не доводилося чути "мужики - слабаки, дураки, математика/физика/техника/... - это не для них, без женской физической помощи не справятся" тощо. Ось і не відчуваєш негативу.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3765 : Березень 19, 2023, 20:49:01 »
Я не розумію - ти мені дорікаєш що я взагалі прокоментувала, чи що я прокоментувала саме написане (а не те, що там повинно бути на твою думку)?
Я дорікаю, що ти зробила вкрай негативний і образливий висновок, не прочитав орігінал.

Offline Pe

« Reply #3766 : Березень 19, 2023, 20:49:21 »
Может это были разные люди?   Или если одна женщина «объяснила», то значит «все такие»?
Ну, одна объяснила, никто не возразил. Подавалось это как если мужчина начинает причинять женщине какую-либо непрошенную помощь то это типа он считает её априори слабее, неумелей и тыпы. Я обдумал этот вопрос и решил что такое вполне может быть. Поскольку, как мужчина, я от непрошенной помощи не страдал (кроме одного раза, но я вроде о нём писал тут уже) то и вариантов кроме как поверить краеведам не увидел. Может я излишне доверчивый, но тут уж чопаделать. :pardon:
Кстати, Омела, это к теме непрошеных советов и помощи к твоему посту)
А просить не все могут, например
Я-точно нет, поэтому и радуюсь тем, кто не мимо проезжают, а непрошенный интерес высказывают к моей ситуации)))

Offline Pe

« Reply #3767 : Березень 19, 2023, 20:52:46 »
Ну, одна объяснила, никто не возразил. Подавалось это как если мужчина начинает причинять женщине какую-либо непрошенную помощь то это типа он считает её априори слабее, неумелей и тыпы. Я обдумал этот вопрос и решил что такое вполне может быть. Поскольку, как мужчина, я от непрошенной помощи не страдал
Вирогідно, тому, що тобі не часто або взагалі не доводилося чути "мужики - слабаки, дураки, математика/физика/техника/... - это не для них, без женской физической помощи не справятся" тощо. Ось і не відчуваєш негативу.
Да ладно
А то блин зашугали мужиков, что они тут тяжелую коробку тебе боятся предложить помочь донести, а самой просить неприятно
Я сильно против таких раскладов))
 я-не мужик с его физическими возможностями, хотя и не дюймовочка)))

Offline Ash

« Reply #3768 : Березень 19, 2023, 20:55:20 »
Я нікого з присутніх особисто не ображала, не ставила діагнозів і не порівнювала з ватніками.
Big Sister та Видра - феміністки, я - профем ( це моє визначення, кращого я не знайшла). Мені неприємно читати ту дурню, що ти пишеш про феміністок та неприємний той тон, що ти обрала, коли розмовляєш про них. 
Діагнозів тобі я не ставила жодного, порівнювала твою поведінку з поведінкою рідного батька. Що ж робити, якщо  спосіб дії за деяких обставин у вас однаковий, хоча політичні орієнтири різні. Так теж буває.
« Останнє редагування: Березень 19, 2023, 21:35:07 від Ash »
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3769 : Березень 19, 2023, 20:56:23 »
Ты не права, большая сестра))
Нажаль, права.
И вообще, заминайте сраться, нас и так мало тут и надо друг друга поддерживать
"Среться" той, хто хамить (і не тільки мені). Підтримувати хамів не буду.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3770 : Березень 19, 2023, 21:06:08 »
Да ладно
А то блин зашугали мужиков, что они тут тяжелую коробку тебе боятся предложить помочь донести, а самой просить неприятно
Я феміністка, чоловіків не шугаю :). Коли потребую домоги, прошу допомогти і, звичайно, без неприємних відчуттів :)

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #3771 : Березень 19, 2023, 21:21:24 »
Раздельный бюджет страшно удобен тем, что когда скинулись на общие расходы, то оставшиеся деньги можно тратить как захочется(или не тратить, а накапливать). Никто не будет нудеть "зачем ты покупаешь себе десятую удочку/двадцатое платье". Пошел и купил себе, что хочешь и не надо выяснять, есть ли у партнера желание потратить деньги на нужную только тебе херь и есть ли вообще в этом месяце бюджет на это.

Но это работает при условии, что доходы более менее одинаковые, стиль жизни более менее похожий (это чтоб в отпусках было комфортно всем), и особенно важно - домашняя работа делится пополам. Иначе какой смысл, каждый потратил свои деньги, а быт снова весь на женщине.
Я так уже давно живу, нам с партнером идеально. Опыт с совместным бюджетом тоже был, больше никогда на это не подпишусь.
Ще нам, браття-українці, усміхнеться доля.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #3772 : Березень 19, 2023, 21:33:50 »
Я дорікаю, що ти зробила вкрай негативний і образливий висновок, не прочитав орігінал.
Оригінал, в данному випадку, це допис Видри. Я негативно оцінила «вправу» яка там описана, і продовжую дотримуватися цієї думки.
Існувіння інших вправ, нехибних та більш етичних, нічого не змінює, мій коментар стосується саме викладеного варіанту.
Ще раз підкреслюю, я коментую те, що було написано, а не на свої уявлення про правильне.
The best is yet to come.

Offline Pe

« Reply #3773 : Березень 19, 2023, 21:34:58 »
Да ладно
Я феміністка, чоловіків не шугаю :). Коли потребую домоги, прошу допомогти і, звичайно, без неприємних відчуттів :)

Ну почекай еще поколение и они тебе скажут, а чего мы тебе должны ту коробку нести :grin:
Я не против феминисток, если что :grin:
Сама мозги мужикам по теме могу запросто вынести, но надо знать меру, имхо)))
По твоему другому посту: я сама решу, что мне писать)))
И к еще одному: я полностью присоединяюсь к посту Мэй ДЭй, более того, я первая и отреагировала на изначальный и свое мнение менять не собираюсь, что это полная хрень какая-то)))

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3774 : Березень 19, 2023, 21:38:13 »
Спочатку це була просто дитина з елементами опозиційно-викличного розладу. В 9 років почалося щось трохи дивне по відношенню до матері - якщо зараз не підеш до дому то отримаєш в мене. А потім вони виїхали з України і тут вже почалося по повній. Емоційний і психологічний аб'юз - погрози не піти до школи, кожний ранок це гра на цьому, іноді не йде. Фізичний аб'юз - дитині 11 років але вона велика, як 14-річна, розміром з мене -  якщо щось потрібно, дитина висить на матері. Іноді провокує бійки. Психологічний аб'юз ще - дитина неприпустимо починає себе поводити в деяких випадках, як я бачу з метою , щоб матері було соромно, - падає на землю, щось може говорити неприпустиме, висить знову ж таки на ній, поводить себе як нездорова психічно людина. Фінансовий аб'юз - вимагає гроші в обмін на якусь звичайну дію. Контроль теж є, де вона, що вона. Ну і багато ще типу газлайтинга та постійних викручувань фактів. Остання крапля - розбита тарілка (найулюбленіша материна, можливо, випадково, я не стала підробці випитувати) та погрози не піти до школи в той час коли мати загибалася через болі викликані гострим апендицитом. Потрапила до лікарні, і ото дитина трошки притихла, але ж такі навички та майстерність з якою дитина це роками відпрацьовувала нікуди не подінуться просто так. І мати тут відвідує психолога, обстежували дитину у психіатра - з його боку ніяких зауважень. У психолога дитина працювати відмовилася. Всі тільки кажуть - ну матері треба межі відбудовувати. Але як. Те, що я бачу - це просто суцільний жах, бо з кожного боку її кожної хвилини чекає черговий удар. І все це на фоні постійного намагання інтегрувати, вписати в шкільне життя, бо все це на фоні тривожності дитини, яку вона таким чином навчилася компенсувати. Просто страшно, що буде далі, бо те, що я начиталася, що може бути, то взагалі треш. Єдина надія, що зараз після історії з апендицитом і в матері щось зміниться, і в дитини. Я вже відверто сказала дитині що це насильство і таке поводження неприпустиме, але тут залежить вже, наскільки вона в реальності це свідомо робить, чи вони просто зав'язли випадково в такій моделі поведінки.
Справді, жах. Співчуваю вам.
Якщо психолог не дає мамі поради, як їй діяти в конкретних сітуаціях, то взагалі капець. Свідомо чи несвідомо дитина аб'юзить - треба шукати спеціаліста саме по аб'юзивних дітях. Може, через міністерство по "дитячим справам" чи юстиції? Може, там і юридичного консультанта порадять?

Online Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #3775 : Березень 19, 2023, 21:40:31 »
Cпойлер
Штудування методичек з хамства не додало
Іди на хуй, BigSister.

(модератори, можете банить, я знаю правила і наслідки)
@Teagan доба за прямий посил.
@BigSister попередження за перехід на особистості

Offline Pe

« Reply #3776 : Березень 19, 2023, 21:41:08 »
Раздельный бюджет страшно удобен тем, что когда скинулись на общие расходы, то оставшиеся деньги можно тратить как захочется(или не тратить, а накапливать). Никто не будет нудеть "зачем ты покупаешь себе десятую удочку/двадцатое платье". Пошел и купил себе, что хочешь и не надо выяснять, есть ли у партнера желание потратить деньги на нужную только тебе херь и есть ли вообще в этом месяце бюджет на это.
Мне никто не нудит и я точно не буду спрашивать можно ли мне еще 50-у пару обуви купить, которую надену один раз :grin:
С смотрю на то, что на счетах есть и прикидываю как покупка повлияет/не повлияет на сальдо к концу месяца
Может таки от партнера зависит, а не от общего/раздельного бюджета?)))
Но, опять же, каждый должен делать так, как ему кажется оптимальным и самым лучшим вариантом, исходя из своих реалий

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3777 : Березень 19, 2023, 21:42:29 »
Но это работает при условии, что доходы более менее одинаковые, стиль жизни более менее похожий (это чтоб в отпусках было комфортно всем), и особенно важно - домашняя работа делится пополам. Иначе какой смысл, каждый потратил свои деньги, а быт снова весь на женщине.
Упс, я лайкнула помилково. З процитованим не згодна.

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #3778 : Березень 19, 2023, 21:47:54 »
Мне никто не нудит и я точно не буду спрашивать можно ли мне еще 50-у пару обуви купить, которую надену один раз :grin:
С смотрю на то, что на счетах есть и прикидываю как покупка повлияет/не повлияет на сальдо к концу месяца
Может таки от партнера зависит, а не от общего/раздельного бюджета?)))
Но, опять же, каждый должен делать так, как ему кажется оптимальным и самым лучшим вариантом, исходя из своих реалий

А я буду нудеть за (условно) очередную удочку и дорогущие горные лыжи, потому что в случае совместного бюджета на это пошли и мои деньги тоже. А так меня не колышет, на что тратятся не мои деньги.

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #3779 : Березень 19, 2023, 21:48:54 »
Упс, я лайкнула помилково. З процитованим не згодна.

А з чим саме незгодна? Можеш розгорнути свою думку, мені цікаво.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.