Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline invariant

• Стать: Чоловіча
  • Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3690 : Березень 19, 2023, 07:25:53 »
Ні, такі йшли на радіофіз.
...У нас від 4 гуртожитку (населеного матмехом і трохи біологами, відсотків на 70 жіночого) до 12 (радіофак) 150 м, а до мого рідного "фізичного" 8 аж на 30 м далі. Так що необов'язково.  :pardon:
Хоча, коли то було. 40 років майже. Зараз мабуть там все і всіх перетасували...
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Drakonchik

• Стать: Жіноча
  • Дніпро
« Reply #3691 : Березень 19, 2023, 07:28:04 »
Зараз багато пишуть про домашній аб'юз, а я спостерігаю такий аб'юз у близькому оточенні збоку дитини. Ось де жах, від дитини піти механізмів немає. Але тепер бачу звідки беруться аб'юзери - відточують свої вміння на батьках.
Здається, я про таке раніше не чула. Можна детальніше? Скільки років дитині і як вона аб'юзить батьків?
Спочатку це була просто дитина з елементами опозиційно-викличного розладу. В 9 років почалося щось трохи дивне по відношенню до матері - якщо зараз не підеш до дому то отримаєш в мене. А потім вони виїхали з України і тут вже почалося по повній. Емоційний і психологічний аб'юз - погрози не піти до школи, кожний ранок це гра на цьому, іноді не йде. Фізичний аб'юз - дитині 11 років але вона велика, як 14-річна, розміром з мене -  якщо щось потрібно, дитина висить на матері. Іноді провокує бійки. Психологічний аб'юз ще - дитина неприпустимо починає себе поводити в деяких випадках, як я бачу з метою , щоб матері було соромно, - падає на землю, щось може говорити неприпустиме, висить знову ж таки на ній, поводить себе як нездорова психічно людина. Фінансовий аб'юз - вимагає гроші в обмін на якусь звичайну дію. Контроль теж є, де вона, що вона. Ну і багато ще типу газлайтинга та постійних викручувань фактів. Остання крапля - розбита тарілка (найулюбленіша материна, можливо, випадково, я не стала підробці випитувати) та погрози не піти до школи в той час коли мати загибалася через болі викликані гострим апендицитом. Потрапила до лікарні, і ото дитина трошки притихла, але ж такі навички та майстерність з якою дитина це роками відпрацьовувала нікуди не подінуться просто так. І мати тут відвідує психолога, обстежували дитину у психіатра - з його боку ніяких зауважень. У психолога дитина працювати відмовилася. Всі тільки кажуть - ну матері треба межі відбудовувати. Але як. Те, що я бачу - це просто суцільний жах, бо з кожного боку її кожної хвилини чекає черговий удар. І все це на фоні постійного намагання інтегрувати, вписати в шкільне життя, бо все це на фоні тривожності дитини, яку вона таким чином навчилася компенсувати. Просто страшно, що буде далі, бо те, що я начиталася, що може бути, то взагалі треш. Єдина надія, що зараз після історії з апендицитом і в матері щось зміниться, і в дитини. Я вже відверто сказала дитині що це насильство і таке поводження неприпустиме, але тут залежить вже, наскільки вона в реальності це свідомо робить, чи вони просто зав'язли випадково в такій моделі поведінки.
« Останнє редагування: Березень 19, 2023, 07:48:09 від Drakonchik »

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3692 : Березень 19, 2023, 08:17:41 »
Треба було по сраці давати вчасно, а не постійно туди цьомати.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3693 : Березень 19, 2023, 08:47:34 »
Це мабуть вбити (в тому сенсі що нормальна людина не зможе давати так посрацв) треба було, бо дитина змалечку відмовлялася діяти за правилами. Я намагалася вмовити знайти поведінкову терапію, як для дітей з розладами аутичного спектру, але тоді проблема виглядала трохи інакшою.

Offline Охтирка

« Reply #3694 : Березень 19, 2023, 09:15:00 »
Если к нам сосед за перфоратором придёт то тоже вряд ли к жене обратится.
Но я ему его всё равно не дам.

Я недавно ходила по соседям, искала мужу паяльник. В хорошем смысле  :smilie5: Спрашивала у того, кто открывал дверь. Дальше пусть они между собой разбираются, кто у них там главный по паяльникам.
А к нам как-то сосед приходил за отверткой, я открыла, так он попросил мужа позвать. За это хрен ему, а не отвертку.
Мясорубку не одалживай. :grin: У меня отец так в нулевых лоханулся. Как понимаю, пошла мясорубка в утильсырье. Одалживал симпатичный интеллигентного вида молодой человек. Говорил, что двумя этажами ниже живет, там квартиры сдавались, поверили ему. :grin:
Сейчас времена тяжелые. Возможно, опять старые трюки достанут.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3695 : Березень 19, 2023, 09:15:46 »
Ну якщо це психічні розлади це інша справа. А так вчасно по сраці дуже добре все лікує. Бо наслідки виховання це ж дитина їй все можна років в 13 починають посилати батьків нахуй.

Offline Rumor

« Reply #3696 : Березень 19, 2023, 10:40:47 »
Drakonchik, это все звучит как недиагностицированные проблемы. Тяжело с таким, да.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3697 : Березень 19, 2023, 10:43:12 »
Drakonchik, это все звучит как недиагностицированные проблемы. Тяжело с таким, да.
Насправді такого повно, оце все поділення типів насильства я нагугліла. Пишуть, деякі підлітки книжки з психології читають, щоб більш ефективно маніпулювати.
І вона змалечку бігала по писхологам/неврологам/психіатрам. Психіатричних проблем немає, а інше так як і зараз кажуть - межі треба вибудовувати. Але вони тільке ще більш зникають з кожним днем.

Offline Rumor

« Reply #3698 : Березень 19, 2023, 10:49:22 »
В 9 это не тинейджер. Неважно, впрочем, я тоже не психиатр, тут диагнозы раздавать.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3699 : Березень 19, 2023, 10:52:09 »
В 9 это не тинейджер. Неважно, впрочем, я тоже не психиатр, тут диагнозы раздавать.
Ні, не тінейджер, але тінейджери вже на повну розкручюються. З побиттям і таке інше. І він поки що не читає, але він має гострий розум і знає де і як натиснути.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3700 : Березень 19, 2023, 11:16:20 »
Насправді, якби це не була б дитина, то однозначна від мене була б порада йти від нього. А так я лише питала, чи вже радилася вона з психологом, коли треба викликати поліцію. Просто я знуда і трохи забагато деталей помічаю. Але він пару місяців назад таки почав межі щодо мене вже рухати і це було м'яко кажучі неприємно. І був конфліктний епізод коли я була готова викликати поліцію. Ну типу він не хотів йти з моєї квартири.
« Останнє редагування: Березень 19, 2023, 12:33:38 від Drakonchik »

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3701 : Березень 19, 2023, 11:24:59 »
Звісно, можна вважати, що то його мама якась не така, і сама винна, але все ж таки це він такий. І він поступово настільки охопив її зі всіх боків своїми манпіуляціями, що вона просто була виснажена і вже втратила можливість якость їх відбивати. Ну таке ж відбувається і з дорослими аб'юзерами. Спочатку вони собі знаходять жертву, яка їм по зубах, бо інша з ними не буде поряд. А потім поступово її виснажують.

Offline Teagan

« Reply #3702 : Березень 19, 2023, 11:57:55 »
І мати тут відвідує психолога, обстежували дитину у психіатра - з його боку ніяких зауважень. У психолога дитина працювати відмовилася. Всі тільки кажуть - ну матері треба межі відбудовувати.
Жах який. Межі вже в 9 років пізно відбудовувати. Це все звучить страшно, і дивно що психіатри морозяться бо схоже це або серьйозний розлад або просто маньяк якийсь росте. Питання коли він почне оточуючих бити, калічити і вбивати.

Offline Teagan

« Reply #3703 : Березень 19, 2023, 12:03:13 »
І він поки що не читає, але він має гострий розум і знає де і як натиснути.
він не вміє читати в 9 років?

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3704 : Березень 19, 2023, 12:06:51 »
І він поки що не читає, але він має гострий розум і знає де і як натиснути.
він не вміє читати в 9 років?
Не читає книги з псіхології з метою удосконалювання маніпуляцій.

Offline Drakonchik

• Дніпро
« Reply #3705 : Березень 19, 2023, 12:14:25 »

Offline Teagan

« Reply #3706 : Березень 19, 2023, 12:21:27 »
Mansplaining, есть такое. В соц. сетях хорошо виден, где люди чаще незнакомых видят. Мужчины очень любят лезть с непрошенными советами, особенно если дело техники касается.
А як часто жінки лізуть з непрошеними порадами і діагнозами в мережі. І не в мережі. Чому нема терміну Womansplaining?

Offline Teagan

« Reply #3707 : Березень 19, 2023, 12:29:45 »
Надибала в серіальній темі откровення феміністки. Без комментарів як то кажуть.  :wacko3:

Цитувати (виділене)
Сильные и независимые вообще мужчин не любит. С чего ты взял, что любят то? На то они и сильные и независимые. Каждая такая женщина понимает, что мужчина или насильник, или маменькин сынок, которого надо няшить и жалеть. Ни то, ни другое не вызывает ни доверия, ни уважения.

Цитувати (виділене)
Это однако круто так, прям одним махом.
И типа третьего не дано? Нормальных мужчин? В моей реальности их достаточно.
Любят мужчин, любят, только не вот этих вот о которых выше

Цитувати (виділене)
Ну раз любишь значит ты недостаточно сильная и независимая

Цитувати (виділене)
Странная логика. Недоступная моему пониманию.
Я предпочитаю партнерство.
Цитувати (виділене)
Ну это и есть часть пропаганды. Что женщине обязательно нужны "штаны в доме". Куда ж без этого.

Цитувати (виділене)
Сильным и независимым не нужны партнеры. Им вообще никто не нужен. Кругом одни насильники и маменькины сынки, включая собственных отцов, братьев, мужей и сыновей (хотя наличие двух последних категорий у сильных и независимых весьма сомнительно).
Цитувати (виділене)
Да, вот ты понимаешь о чем речь идет. Как было верно кем-то подмечено нет худшего несчастья для женщины, чем быть матерью сына.

І це не сарказм і не іронія. І саме такі мабуть радять "вправи" відмовляти людям у допомозі коли ті просять, бо до того вона хвалилася що їй взагалі взагалі ніхто не потрібен і випадки соціального альтруїзму то проблема яку треба викорінити.

Offline Ash

« Reply #3708 : Березень 19, 2023, 12:34:05 »
Mansplaining, есть такое. В соц. сетях хорошо виден, где люди чаще незнакомых видят. Мужчины очень любят лезть с непрошенными советами, особенно если дело техники касается.
А як часто жінки лізуть з непрошеними порадами і діагнозами в мережі. І не в мережі. Чому нема терміну Womansplaining?
Мені твоя поведінка дуже  нагадує поведінку мого батька. Коли  йому хтось починає пояснювати, чому Росія це фашистська держава, він говорить, що Україна теж погана.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #3709 : Березень 19, 2023, 12:40:03 »
Надибала в серіальній темі откровення феміністки.
Вибач, це було відповіддю на моє питання? Чи просто хейт феміністок, бо маю "час та натхнення"?
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3710 : Березень 19, 2023, 12:40:15 »
Бо чоловіки зайняті своєю більш високооплачуваною роботою та не мають на це часу :pardon:

Offline Teagan

« Reply #3711 : Березень 19, 2023, 12:46:52 »
Мені твоя поведінка дуже  нагадує поведінку мого батька. Коли  йому хтось починає пояснювати, чому Росія це фашистська держава, він говорить, що Україна теж погана.
Якщо це по-твоєму адекватне порівняння, то не бачу сенсу себе виправдовувати. Заборонити тобі хейтити мене далі я не можу, але й брати участь у цьому "діалозі" не буду.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3712 : Березень 19, 2023, 13:04:26 »
Надибала в серіальній темі откровення феміністки. Без комментарів як то кажуть.
А, ну эту тему конешн ни разу в жизни не видели (сарказм).

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3713 : Березень 19, 2023, 14:09:24 »
І це не сарказм і не іронія.
Это не феменистка. Это мужененавистница.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3714 : Березень 19, 2023, 14:43:49 »
І це не сарказм і не іронія.
Это не феменистка. Это мужененавистница.
Де проходить ця тонка червона лінія та як її розгледіти.

Offline Ash

« Reply #3715 : Березень 19, 2023, 14:56:12 »
Якщо це по-твоєму адекватне порівняння, то не бачу сенсу себе виправдовувати. Заборонити тобі хейтити мене далі я не можу, але й брати участь у цьому "діалозі" не буду.
Тобі Румор пояснює, що таке мейнсплейнінг. Твоя реакція: а жінки чим кращі? Вони теж таке роблять. Тобто тобі не цікаво зрозуміти , що таке мейнсплейнінг та наскількі  він розповсюджений, що аж напрацював на окрему назву.  Для тебе  більш важливим є довести, що жінкі теж погані.  Чи бачу я паралель ? Так, бачу. Я не проводжу  паралель між твоїм ставленням до феміністок та ставленням мого батька до Росії. Ви подібні лише у способі, яким  ви реагуєте на те, що вам не подобається.
До речі діалог в нас не так щоб є. Я ставила тобі  багато питань, але ти їх здебільшого ігноруєш.

Одесса-это Украина.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3716 : Березень 19, 2023, 15:01:06 »
" - То ви як, онуків вже маєте? А чого це, вже ж пора."
Жінкі - 2 шт.
Чоловік  - 1 шт.
Котики - 0 шт.

Offline Ash

« Reply #3717 : Березень 19, 2023, 15:03:13 »
" - То ви як, онуків вже маєте? А чого це, вже ж пора."
Жінкі - 2 шт.
Чоловік  - 1 шт.
Котики - 0 шт.

Перевага феміністок: вони ніколи не будуть ставити тобі таких питань)))Як котики)))
Одесса-это Украина.

Offline Rumor

« Reply #3718 : Березень 19, 2023, 15:13:51 »
Мэйнплэйнинг: женщина в полном спортивном обвесе копается на обочине в передачах очень дорогого велосипеда. Мужичок останавливается, начинает давать советы. К мужчине в аналогичном обвесе он бы не полез и близко.
Тетки: Лезут с советами ко всем.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3719 : Березень 19, 2023, 15:20:48 »
Де проходить ця тонка червона лінія та як її розгледіти.
Хороший вопрос.
Феминизм - это общественное и политическое движение женщин за свои права (право на жизнь, на достоинство, на труд и на отдых). Конкретно:
- на жизнь - против домашнего насилия. Инструменты, краткосрочные: обучение полицейских (случаи домашнего насилия), шелтеры; долгосрочные: обучение мужчин тому, что женщина - это не их статусный символ, это такой же живой человек.
- на достоинство: право прожить без шуточек о том, что женщины тупые, ленивые, развратные и прпр. Инстументы: обучение полицейских (случаи призывов к насилию в отношении женщин), бойкоты юмористов, киношников и пр (в этой точке феминизм больше общественное, а не политическое движение)
- право на труд и на отдых - удаление барьеров к выскокоплачиваемой и сложной работе. Политический механизм, краткосрочный - квотирование, социальные детские сады с 4 месяцев, мужской декретный отпуск, социальный механизм, долгосрочный: обучение мужчин по программе "мужчина - хранитель домашнего очага"
Вот как-то так. А где все мужики козлы, так это люмпен-феминистки, про них еще Карл Маркс нехорошо писал.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.