Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Крижинка

• США
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3060 : Вересень 18, 2022, 11:01:25 »
Феминизм ладно, а вот что Колин Ферт может быть неприятен - это для меня открытие года... пошла переваривать.

Offline May Day

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • USA - Україна
« Reply #3061 : Вересень 18, 2022, 11:04:18 »
Особисто мені більше до вподоби швейцарська модель.
Дякую, я мало що про неї знаю. Зараз пошукаю та ознайомлюся ближче.
The best is yet to come.

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #3062 : Вересень 18, 2022, 11:12:28 »
Масовий призов жінок потребує реформування армії.
Я не розумію, чого ти та інші тут же повертають на армію. Я не писав і слова про армію. Я писав виключно про виізд за кордон. Те, що він у нас якоюсь мірою пов'язан з армією, це, до речі, погано. А через 7 місяців війни це питання повинно було хоч якось урегульоване. Бо як с дитиною сидіти на лікарняному - то фемінизм та ріноправ'я. А як випустити чоловіка на 2 тижні до рідних - то ви не розумієте, то інше. Це зовсім не те ріноправ'я, ну, тобто, обійдуться. Це ж чоловіки, нічого їм не скоїться.
Все ж, традиційно, жінки вважаються більш цінним біологічним ресурсом для збереження нації.
О. А це, як найменше, чесно. Тобто чоловіки та жінки досить різні, і для держави в різних випадках представляють різну цінність. Головне це після війни не забути :smile4:.

Offline Teagan

« Reply #3063 : Вересень 18, 2022, 12:00:25 »
Особисто мені більше до вподоби швейцарська модель.
Дякую, я мало що про неї знаю. Зараз пошукаю та ознайомлюся ближче.
Кажуть шо ізраільська це і є адаптована швейцарська. Тут трохи Ігаль розповідає і про модель, і про службу жінок в армії. Але в нас, зрозуміло що свій шлях, тому що багато жінок уже служать добровільно
Cпойлер

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3064 : Вересень 18, 2022, 12:03:05 »
Я не розумію, чого ти та інші тут же повертають на армію. Я не писав і слова про армію. Я писав виключно про виізд за кордон.
Бо заборона чоловікам виїжджати за кордон пов'язана виключно з призовом у армію. Жодних інших причин на то немає.

Offline Mike123

« Reply #3065 : Вересень 18, 2022, 12:04:43 »
Бо заборона чоловікам виїжджати за кордон пов'язана виключно з призовом у армію. Жодних інших причин на то немає.
Ні.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3066 : Вересень 18, 2022, 12:05:23 »

Offline Teagan

« Reply #3067 : Вересень 18, 2022, 12:06:49 »
Я писав виключно про виізд за кордон. Те, що він у нас якоюсь мірою пов'язан з армією, це, до речі, погано. А через 7 місяців війни це питання повинно було хоч якось урегульоване. Бо як с дитиною сидіти на лікарняному - то фемінизм та ріноправ'я.
А в нас хіба вже можна з дитиною на лікарняному чоловіку сидіти, офіційно є база? Рівноправні декрети?
Питання не врегульоване для більшості, тому що є інші задачі. А взагалі чоловіки спокійно собі виїзжають, ті, у яких ця база вже є.

Питання не врегульоване бо до такої великої війни не готувались. Зараз вже є думка що добровільних ресурсів вистачить, і не треба нікого обмежувать. Думку думають  :grin:

Offline Ash

« Reply #3068 : Вересень 18, 2022, 12:12:55 »
Тобто чоловіки та жінки досить різні,
Усі люди різні.
Головне це після війни не забути
Як це на твою думку повинно виглядати?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #3069 : Вересень 18, 2022, 12:14:55 »
Зараз вже є думка що добровільних ресурсів вистачить
Не вистачить.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #3070 : Вересень 18, 2022, 12:20:36 »
А в нас хіба вже можна з дитиною на лікарняному чоловіку сидіти, офіційно є база?
Так
Цитувати (виділене)
Видачу, продовження та облік листків непрацездатності регламентовано Інструкцією про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженою наказом МОЗ від 13.11.2001 № 455 (далі — Інструкція № 455).

Для догляду за хворою дитиною листок непрацездатності видається лікуючим лікарем одному із працюючих членів сім’ї або іншій працюючій особі, що фактично здійснює догляд (п. 3.1 Інструкції № 455 ).

Отже, якщо дитина захворіла, лікарняний лист по її доглядуу 2019 році може отримати один із батьків: мати чи батько або інша особа, яка опікуватиметься дитиною, — бабуся, дідусь, тітка тощо. Знайте, що Звісно, за умови, що вона працює, а значить застрахована в системі соціального страхування. Період, на який видається листок непрацездатності, залежить від віку дитини та перебігу хвороби

Offline Mike123

« Reply #3071 : Вересень 18, 2022, 12:25:09 »
А з чим?
Ти вважаєш, це обговорення для цього треду? :) Заборона виїзду, яка була введена 25 лютого і заборона виїзду, яка зберігається 18 вересня - це дві великі різниці. В Україні 11 мільйонів чоловіків від 18 до 60. Зараз в армії мільйон. Ще мільйон - резерв. Інші 9 мільйонів ніколи не будуть призвані до лав. Але їх все рівно не випускають. Не здогадуєшся, чому? Хінт. Велика кількість чоловіків - дальнобійників елементарно курсують проміж Европою та Україною. Тобто випускати чоловіків за кордон можна. Але не треба :). Чоловіки - це не тільки воєнний ресурс. Це також трудовий ресурс. Бо в країні хтось повинен працювати. При чому не тільки за себе, але й за тих хто воює на фронті. І ось у трудовій повинності чоловіки та жінки повинні бути рівноправні, чи не так? Ні, не так. Жінка без дітей ліворуч від траси Одеса Київ може кинути роботу та поїхати в Европу на рік. А чоловік не може виїхати на 2 тижні до родини чи по справах. Тільки за вчора в мене 2 приклади (а за півроку їх до лиха). Чоловіку виповнюється 60 у грудні. Хотів виїхати на день народження внучки в вересні. Не випустили. Сім'я орендаторів паю дружини. Чоловік, дружина, син. Син в армії. Дружина в армії, Чоловік вирощує хліб. Виїхати по справах на 2 тижні не можна. Готов підписати будь що страшне, що повернеться. Не можна. Дві людини з трьох з сім'ї вже в армії. Не можна. Нагадую, що свобода пересування - це конституційне право громадянина України.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #3072 : Вересень 18, 2022, 12:27:15 »
и до австралийских пожарных дело дойдёт
Пожарные-шмажарные - австралийские мужчины все такие я, например...  :smilie5:
Нет, серьезно - красивые, спортивные, вежливые.
Причем, не только британского происхождения - но и, родившиеся тут азиаты, индийцы, итальянцы, греки и т.д.
С детьми на площадках постоянно сидят, играют, вместе на велосипедах ездят.
Мне иногда встречались, видно, что генетически - совершенные потомки каторжников, но как-то австралийский дух в них пересиливал.
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3073 : Вересень 18, 2022, 12:30:02 »
Кто ж красивый тогда? :shok:
Вивьен Ли. Ким Бесингер. Катрин Денев. Одри Хепбёрн, Наоми Кембел, Діта фон Тіз, частично для меня Шерон Стоун и Голди Хоуп, Мишель Пфайпфер в молодости.
Злобная заинька

Offline Mike123

« Reply #3074 : Вересень 18, 2022, 12:30:32 »
Як це на твою думку повинно виглядати?
Так і повинно. Чоловіки та жінки досить різні. Настільки, щоб в деяких областях діяльності мали різни права та обов'язки. Доказано війною.

Offline Ash

« Reply #3075 : Вересень 18, 2022, 12:32:38 »
А з чим?
Ти вважаєш, це обговорення для цього треду? :) Заборона виїзду, яка була введена 25 лютого і заборона виїзду, яка зберігається 18 вересня - це дві великі різниці. В Україні 11 мільйонів чоловіків від 18 до 60. Зараз в армії мільйон. Ще мільйон - резерв. Інші 9 мільйонів ніколи не будуть призвані до лав. Але їх все рівно не випускають. Не здогадуєшся, чому? Хінт. Велика кількість чоловіків - дальнобійників елементарно курсують проміж Европою та Україною. Тобто випускати чоловіків за кордон можна. Але не треба :). Чоловіки - це не тільки воєнний ресурс. Це також трудовий ресурс. Бо в країні хтось повинен працювати. При чому не тільки за себе, але й за тих хто воює на фронті. І ось у трудовій повинності чоловіки та жінки повинні бути рівноправні, чи не так? Ні, не так. Жінка без дітей ліворуч від траси Одеса Київ може кинути роботу та поїхати в Европу на рік. А чоловік не може виїхати на 2 тижні до родини чи по справах. Тільки за вчора в мене 2 приклади (а за півроку їх до лиха). Чоловіку виповнюється 60 у грудні. Хотів виїхати на день народження внучки в вересні. Не випустили. Сім'я орендаторів паю дружини. Чоловік, дружина, син. Син в армії. Дружина в армії, Чоловік вирощує хліб. Виїхати по справах на 2 тижні не можна. Готов підписати будь що страшне, що повернеться. Не можна. Дві людини з трьох з сім'ї вже в армії. Не можна. Нагадую, що свобода пересування - це конституційне право громадянина України.
Все, що ти навів, то про недосконалість нашої системи та її малу адаптованість до  воєнних обставин, а також  про те, наскільки  наше  суспільство живе у патриархальній системі, але не про різність чоловіків та жинок.
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #3076 : Вересень 18, 2022, 12:34:42 »
Настільки, щоб в деяких областях діяльності мали різни права та обов'язки
Те, що у нашій армії зараз  приблизно 35% відсотків жінок, це теж про це ?
Одесса-это Украина.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3077 : Вересень 18, 2022, 12:35:23 »
Взагалі актриси того покоління надзвичайні. Вів'єн Лі, Мерелін, Кетрін і Одрі Хепберн, Ава Гарднер. Зараз таких облич нема.
Зараз мода інша.
Але так, красуні того часу - для мене надзвичайні. Поєднання виточнених або хочаб правильних рис, внутришньої сили та розуму. Підкреслена жіночисть.
Злобная заинька

Offline Mike123

« Reply #3078 : Вересень 18, 2022, 12:36:27 »
але не про різність чоловіків та жинок.
А я не писав про різність чоловіків та жінок :smile4:. Я писав про різність ставлення держави до чоловіків та жінок. А це різні речі :). Рівноправ'я - це рівність ставлення держави. На жаль, його не має. І те, що було природно в лютому чи березні виглядає досить дивно и вересні чи в лютому 23 року ( а я впевнений, що нічого не зміниться і за рік)

Offline Mike123

« Reply #3079 : Вересень 18, 2022, 12:37:09 »
Знов про армію. Ні, це про заборону пересування.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3080 : Вересень 18, 2022, 12:37:31 »
Шарліз Терон
Анжеліна тех дял мене красива та приваблива. Терон - шось незрозуміле.
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3081 : Вересень 18, 2022, 12:38:18 »
Ну ладно, про красивых - всё понятно, у каждого своё представление о красоте. А как насчёт "страшных как моя жизнь"? Есть примеры?
Валуев.  :lol2:
Злобная заинька

Offline Teagan

« Reply #3082 : Вересень 18, 2022, 12:40:07 »
Нет, серьезно - красивые, спортивные, вежливые.
Причем, не только британского происхождения - но и, родившиеся тут азиаты, индийцы, итальянцы, греки и т.д.
С детьми на площадках постоянно сидят, играют, вместе на велосипедах ездят.
Мне иногда встречались, видно, что генетически - совершенные потомки каторжников, но как-то австралийский дух в них пересиливал.
Ай гарно  :girl_in_dreams:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #3083 : Вересень 18, 2022, 12:41:44 »
Між іншим, "гарненька, але дурненька/гарний, але дурний" - це, у своєї більшості, наслідки виховання та впливу оточення. Мозок тут ні до чого.
Захоплюючись приваблівістю дитини, дорослі формують у неї впевненість, що зовнішність - це її головний козир. Достатньо приділяти основну увагу своїй зовнішності, щоби бути у центрі уваги.
У той час, як менш привабливі діти шукають інший шлях самоствердження.
Ну або ласкове телятко двох маток сосе.
Злобная заинька

Offline Ash

« Reply #3084 : Вересень 18, 2022, 12:42:58 »
Знов про армію. Ні, це про заборону пересування.
Заборона пересування - це про негнучкість  нашої системи управління. А не про якісь примарні переваги для жінок.
Одесса-это Украина.

Offline Mike123

« Reply #3085 : Вересень 18, 2022, 12:46:19 »
Заборона пересування - це про негнучкість  нашої системи управління. А не про якісь примарні переваги для жінок.
Негнучкість нашої системи управляння - це не примарні, а абсолютно реальні переваги для жінок. При чому виключно по гендерній різниці.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3086 : Вересень 18, 2022, 12:50:12 »
а, здавалося, мало б бути навпаки, повинні були розказати про об'єктивізацію жінок, бо якщо випускають за кордон, то умаляють жінок порівняно з чоловіками, зверхнє ставлення патріархальної країни. а диви ж - це не об'єктивізація, це примарні переваги.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ash

« Reply #3087 : Вересень 18, 2022, 12:55:11 »
абсолютно реальні переваги для жінок. При чому виключно по гендерній різниці.
Ще раз. Все це не задля жінок та їх комфорту . А тому що  керівництво  недолуге.
Одесса-это Украина.

Offline Ash

« Reply #3088 : Вересень 18, 2022, 12:57:25 »
а, здавалося, мало б бути навпаки, повинні були розказати про об'єктивізацію жінок, бо якщо випускають за кордон, то умаляють жінок порівняно з чоловіками, зверхнє ставлення патріархальної країни. а диви ж - це не об'єктивізація, це примарні переваги.
Якщо тобі не цікава моя думка, будь ласка, не читай мої повідомлення та не комментуй. Це як найменше буде послідовно.
Одесса-это Украина.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3089 : Вересень 18, 2022, 12:58:15 »
насправді всі ці -ізми в сучасному світі перетворилися в жалюгідну пародію на боротьбу. бо я не бачу десанту з феміністок у країнах ісламу, не бачу масових атак клубів байкерів у шкіряних куртках з боку борцунів проти вбивства тварин, і так далі. тобто вся страшенна боротьба на 95% це бокс за перепискою з тими, хто не може з тих або інших причин відповісти. потім, звісно, маятник знов піде з найбільш лівої точки до найбільш правої з забороною абортів і тд, що потвори типу Трампа вигідно експлойтують.
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.