Ні. Я не обурився, бо я не фемініст. І я розумію, чому саме так. Але я чекаю жіночого обурення до такої несправедливості щодо жінок. Але, мабуть, не дочекаюся
.
Не обурюються тому, що краще за тебе розуміють складнощі

.
Я не знаю чи готове українське суспільство до такого урівноправнювання. Все ж, традиційно, жінки вважаються більш цінним біологічним ресурсом для збереження нації. Це не привілей чи перевага, скоріше розрахунок.
Та навіть не це найважливіше. Масовий призов жінок потребує реформування армії. Починаючи з реформування строкової служби. В умовах гострої фази війни це реформування неможливе. Дійсно неначасі, немає ресурсів на це.
Просто «взяти і зробити як в Ізраілі» в українських умовах не вийде, перш з все тому, що територія країни значно більша. Ізраільська модель строкової передбачає, що в будні солдати тренуються на базі, а вихідні проводять вдома. (Принаймні так було у моїх друзів та родичів). Потому строкова, значною мірою, є частиною нормального повсякденного життя в молодому віці. Така робота. Це легше для приняття та звикання. В українських умовах, логістика цієї моделі не спрацює.
Можливо, зараз, ми наблизилися до необхідності створення своєї моделі.