Хулі там його виявлять. Ми й так знаємо, де він. Без радіохвиль
туманність "коняча голова"
Chepynoga Vitalii2 год · - Нашо ти малину поїв?- А шо таке?- То ж я на варення оставила!!!Така філософія сільського життя! Свіжого нічого не можна, то всьо - на Різдво!І молоду картоплю не можна. Хай постаріє, ми її сховаєм в погріб, та аж навесні викинемо. І смородини не бажано, то на базар! І вишню не займай, її цей год мало, хай я кампот зварю. І капусти не можна, то квасить! І помідорів не можна - то на аджику! Перець - то дітям, а абрикоси - онуці. І свиня - на Паску, і качка - на новий год!- А що можна?- Кабачки он їж, бодай би вони повиздихали!
бентега життя
Так якби ви ж їли - понадкусюєте і все.
Цитата: Фрипп від Липень 17, 2023, 13:41:13Так якби ви ж їли - понадкусюєте і все.Моє - хочу надкусюю, хочу ненадкусюю
как будет "крымский мост" по украински"не буде"
Так вже ж був переклад "зайва конструкція".
От можуть же боротися з незаконною забудовою, коли хочуть.
к своей ментальной ямешёл человек простойпокрыт он был х☆яминакрыт он был пи☆дой.такой обыкновенныйобыденный Иовтакой себе согбенныйпод тяжестью х☆ёв.их было очень много -х☆ёв. что да - то да.и был там х☆й от Бога.и от Него пи☆да.помочь ему не мог я -я всё-таки не Бог а даже если Бог я -вы ж видите итог?и у и.о. Иовая не спросил ф.и.о.п☆дец как всё х☆ёво.не только у него....а есть ли рядом с нами -со мною и с тобой -не крытые х☆ями,не крытые п☆дой?таких вот нестрадальцев,счастливых целиком -пересчитать по пальцамготов я. молотком.Evgeny Gendin
русский постмодернизм?
Chepynoga Vitalii3 год · Іду селом, підходить чоловік з лугу. Питає: а я вас знаю? Ви тутешній?- Тутешній, тутешній, кажу. Знаєте.- А чий?- Чепиноги. Михайла Логвиновича. Покійного. - Тиʼба! Точно! Тепер пізнав. Мене Михайло Логвинович вчив в училищі.- Я знаю- А я оце кошильок знайшов на дорозі. Жінка на велосипеді їхала, з кармана випав. Я підняв, а там кредитна картка, і гроші не малі. Дві з половиною тисячі гривень. То я її шукав, через обʼявлєніє, і таки знайшов. Віддав усе до послєдньої копійки. Дуже дякувала.- От ви молодець!- Та, мені чужого не нада!- Все одно молодець!Йду далі, баба з городу виходить:- Про кошильок розказував?- Ага- Вже два тижні тут стоїть, всім розказує…Люди потребують, щоб їх хвалили за хороші вчинки…
Капец, как я туплю. И в самом деле, куда они его посадили в русском?
Цитата: Sasha_girl від Липень 20, 2023, 09:07:28Капец, как я туплю. И в самом деле, куда они его посадили в русском?В бусы, сокращение от автобусы.
попробуй - бусики
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.