Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline May Day

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • USA - Україна
Re: Українська політика
« Reply #35400 : Травень 27, 2019, 16:49:00 »
Но почему-то внутри все протестует, когда его выступления читаю. Когнитивный диссонанс в чистом виде, прям как в учебниках. Вот почему так?
Потому, что всё враньё и грёбаный популизм. Призывая Раду не заниматься самопиаром, Зе сам пиарится вовсю. Прямо в момент призыва тоже.
The best is yet to come.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35401 : Травень 27, 2019, 16:49:05 »
Цитувати (виділене)
Дмитро Ярош с Кручинін Альберт и ещё 15.
52 мин. ·
Мене питали про особисте ставлення до того, що діється в нашій Державі.

Спробував сформулювати відповіді у розмові з журналісткою «Обозрєватєль» Лілією Рагуцькою.

Пропоную увазі тих, хто цікавиться, першу частину інтерв’ю.

Ярош: если Зеленский предаст Украину — потеряет не должность, а жизнь

Offline sergk1

• Стать: Чоловіча
  • Хортиця
« Reply #35402 : Травень 27, 2019, 17:03:28 »
А самолет можно посадить с непустыми баками?
В Москве недавно сажали. Правда не нормальный самолет, поэтому по итогу получилось печально.

Offline Старина Z

« Reply #35403 : Травень 27, 2019, 20:05:47 »
Наверное, пассажиры, которых вместо самолета доставили автобусом из-за неурядиц в работе авиакомпании, имеют право требовать компенсацию разницы в стоимости своих билетов на самолет и обычной цены на проезд автобусом, которая составляет 315-500 грн (для Автолюкса).

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35404 : Травень 27, 2019, 20:13:55 »
Наверное, пассажиры, которых вместо самолета доставили автобусом из-за неурядиц в работе авиакомпании, имеют право требовать компенсацию разницы в стоимости своих билетов на самолет и обычной цены на проезд автобусом, которая составляет 315-500 грн (для Автолюкса).
Им пообещали заплатить по 250 евро (около 7500 грн). Номинально вроде норм. Во что оценить сорвавшиеся встречи/мероприятия/комфорт путешествия/моральные издержки - вопрос адвокатов.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #35405 : Травень 27, 2019, 20:20:08 »
Сьездил на войну...

Offline Старина Z

« Reply #35406 : Травень 27, 2019, 20:20:12 »
Им пообещали заплатить по 250 евро (около 7500 грн). Номинально вроде норм. Во что оценить сорвавшиеся встречи/мероприятия/комфорт путешествия/моральные издержки - вопрос адвокатов.
1. Сумма компенсации вполне нормальная озвучена. Правда, обещать - не значит заплатить.
2. Сомневаюсь, что адвокаты в данном конкретном случае чем-то помогли бы, кроме как расстаться еще с какой-то сопоставимой суммой на юридическую поддержку. Все-таки наша Фемида весьма чутко прислушивается к политическим ветрам, а МАУ - это Коломойский.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35407 : Травень 27, 2019, 20:32:37 »
А ваще насколько хреново скажутся на украинской экономике Бенины разговоры за дефолт?
Тю, ля, а шо?

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35408 : Травень 27, 2019, 20:59:15 »
Сьездил на войну...
Тут еще трешовее:

То ли на него рубашки не нашлось, то ли такой гордый, но какой идиот на передке светит яркой рубашечкой, когда все в хаки?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Destrie

• Одесса
« Reply #35409 : Травень 27, 2019, 21:00:04 »
светит яркой рубашечкой, когда все в хаки?
Посадка под Киевом  :grin:
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35410 : Травень 27, 2019, 21:00:41 »
А ваще насколько хреново скажутся на украинской экономике Бенины разговоры за дефолт?
Ждем-с...  :kos:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35411 : Травень 27, 2019, 21:01:16 »
Та не, говорят, что таки где-то под Станицей Луганской. Хотя, если честно, я в тех краях такой зелени не помню. Правда, дождей было много, мало ли... Но для степи слишком красиво.

Offline Шо?

« Reply #35412 : Травень 27, 2019, 21:15:29 »

То ли на него рубашки не нашлось, то ли такой гордый, но какой идиот на передке светит яркой рубашечкой, когда все в хаки?
Кловун. Вован-клован.
Омерзительное чучело президента.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #35413 : Травень 27, 2019, 21:23:08 »
Нам в цьому році виплачувати 15 млрд. У наступному ще стільки ж. Якщо the президенто розосреться з МВФ, то дефолт буде наприкінці наступного року автоматично. Курс визлетить, а паливо  та опалення слідом Тотальні неплатежі запустять ціпну реакцію банкротсв.

Offline Eney

« Reply #35414 : Травень 27, 2019, 21:23:30 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35415 : Травень 27, 2019, 21:27:02 »
Та не, говорят, что таки где-то под Станицей Луганской. Хотя, если честно, я в тех краях такой зелени не помню. Правда, дождей было много, мало ли... Но для степи слишком красиво.

отсюда понятнее
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35416 : Травень 27, 2019, 21:35:29 »
Нові обличчя
Це наймерзенніша з коломойських шльондр.
Тю, ля, а шо?

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35417 : Травень 27, 2019, 21:39:29 »
Наверно будет как-то так.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=862445550784713&id=100010578281118

Cпойлер
Alex Noinets
1 ч. ·

Є такі вороги, яких не потрібно довго аналізувати, щоб випадково не приписувати їм більш складних мотивацій, ніж вони можуть собі дозволити.

А є такі вороги, яких неможливо недооцінити, тому що вони все одно складніше, швидше і непередбачуваніше, ніж ми зможемо проаналізувати в межах нашого інформаційного потоку.

І от Ігор Валерійович Коломойський - саме такий ворог.

З того, що я можу наразі оцінювати, заявою про дефолт ІВК досягає одразу декількох цілей.

Публікація в Financial Times - це означає, що першочерговим адресатом меседжу є не ми з вами, а власне США, його фінансовий та політичний істеблішмент. Сигнал, який, до речі подає їм не просто веселий дідусь з Ізраїлю, а найвпливовіша на дану хвилину людина в Україні. Тому що, незважаючі на рекомендації Курта Волкера, фамілія голови АП все ще Богдан. І в Білому Домі, Конгресі та МВФ це знають.

Що означає цей сигнал? Багато чого. По-перше, це ВЖЕ вдарило по інвестиційній привабливості України. Фактично, це сигнал від терориста, який захопив заручника і погрожує відрізати йому руку. Нічого особистого, але якщо ви людина, яка на це зараз дивиться, навряд чи ви будете пропонувати заручнику разом з вами записатися в гурток з плавання. Бо навіть якщо заручник погодиться, є ризик, що плавати йому доведеться вже без рук. Рятувати його - не ваша справа, тому ви, ймовірно пошукаєте іншого партнера для плавання. Такий цікавий сигнал для фінансового істеблішменту всього світу.

По-друге, сигнал для політичного американського істеблішменту звучить так: хлопці, у вас тут інфраструктурний проект, яким ви давили РФ, я бачу, є? Розбудовували тут його з попередньою владою, я бачу? Інвестували гроші платників податків американських? Ну то він тепер не ваш, а мій, і я його зараз розіб'ю, мені втрачати нічого, я людина проста, мені під міжнародним слідством перебувати - як з гори котитися, а збитків я зроблю всій планеті стільки, що не розгребетеся. Або давайте домовлятися, насправді я хочу домовлятися, мені потрібні мільйон гелікоптерів і один доллар.

Welcome to the wonderful world of Manuel Noriega, кароч.

По-третє. Тут в Україні. Що будуть робити люди, коли почують, що скоро їх чекає смачний та поживний дефолт? Всі, хто пам'ятає дев'яності - виведе всі гроші в кеш, всі гривні в долари. Так, навіть виборці Зеленського. Бо країну віддати клоуну - це ще нормальна ідея, а двісті доларів віддати - вони не настількі дурні. Тобто якщо Коломойський та його місцеві друзі продовжать педалювати тему з дефолтом - наші співгромадяни влаштують масштабну банківську кризу без всяких дефолтів, просто з інстинкту самозбереження.

А це відкриє Ігорю Валерійовичу шлях до зміни керівництва Нацбанку на більш кероване.

По-четверте. Зменшення кількості грошей в обігу в країні для будь-якого ресурсного олігарха - це добре. Тому що ціна активів падає, можна скупати активи цілими містами, цілими областями. Дефолти та фінансові кризи власне і створюють олігархів. В мирний ситий час грошей в обігу стільки, що олігархам важче конкурувати з такою масою. А коли всі гроші лягли на дно, щоб перечекати кризу, той, у кого достатньо інструментів, або силових, або фінансових, для агресивного перерозподілу конфліктних активів, той стає королем, і коли цунамі проходить, королем і залишається.

По-п'яте. Криза, дефолт - це паніка. Це розгублені громадяни, які не розуміють, куди бігти, але бігають. Здебільшого, як курки з відрубаними головами. В такий час той, хто має великий телевізор - укріплює свою владу, тому що має можливість скерувати паніку в потрібне русло. Наприклад, призначаючи винних. Якщо Зеленський буде керованим - то винним в кризі стане Парубій (такі справи, хлопці, зараз саме Парубій, а не Порошенко - головний ворог Зеленського). Якщо перестане якимось чином бути керованим (я жодної гадки, щоправда, не маю, яким чином це можливо) - тоді винним в кризі може стати навіть сам Зеленський. Розлючений натовп, який штурмує твій дім - не те, що люди люблять бачити у вікно ввечері перед сном.

По-шосте. А хоча навіщо. Вже і так достатньо. А хоча ні, недостатньо, скажу шосте. Ця заява - це заява про те, що про майбутнє України треба розмовляти сюди, в Ігоря Валерійовича, а не в інших якихось людей. І це заява не тільки для американців. Це заява ще й наприклад для росіян. Заява "хлопці, якщо ми домовимося, я можу радикально полегшити вам вхід в Україну. Без підтримки МВФ і США Україна сама до вас буде проситися, ви це вже в 2001 бачили. Давайте поторгуємось".

Є ще й по-сьоме і по-восьме, і це те що я бачу, тут, на Осокорках, дуже далеко від Коломойського. А сам він напевно бачить ще набагато більше варіантів, і всі вони для нього він-він-він-він, а для нас - ні.

Але проблема Мануеля Нор'єгі в тому, що кидаючи ЦРУ через свій великий міцний латиноамериканський хєр, він в якийсь момент забув про наявність у США такого інструменту захисту своїх активів, як авіаносні флоти. Тому, незважаючі на всі свої численні таланти, кінець-кінцем він все одно помер у в'язниці.

Але економіці та політиці Панами це жодним чином вже не допомогло.
Ще нам, браття-українці, усміхнеться доля.

Offline Старина Z

« Reply #35418 : Травень 27, 2019, 21:41:57 »
С пола упасть нельзя. Рейтинги страны низкие, разговоры особо не скажутся. А вот если щемить других олигархов и рейдерить начнет, то это скажется.

Offline Eney

« Reply #35419 : Травень 27, 2019, 21:58:25 »
Цитувати (виділене)
Розгляд Законопроекту про імпічмент Президента включено до порядку денного 30 травня. А. Парубій.

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35420 : Травень 27, 2019, 22:03:30 »
Цитувати (виділене)
Роман Доник
24 мин. ·

Дело прошлое, мы бы эту группу товарищей лупанули бы с 1200-1300 из ДШКМ-ТК по механике, так что хер бы кто ушел. Это так, мысли в слух
Ще нам, браття-українці, усміхнеться доля.

Offline Destrie

• Одесса
« Reply #35421 : Травень 27, 2019, 22:13:08 »
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline Eney

« Reply #35422 : Травень 27, 2019, 22:14:10 »
Бекграунд рулез

Offline Eney

« Reply #35423 : Травень 27, 2019, 22:21:03 »

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #35424 : Травень 27, 2019, 22:21:52 »

Cпойлер
Сергій Місюра
1 год ·
Ніколи не думав, що буду критикувати Адміністрацію Президента, Верховного Головнокомандувача, за безграмотний пост в Фб...

Це їм урок на майбутнє, звісно якщо прочитають цей пост :)

Якщо уже ви, фахівці патронатної служби і УДО везете Гаранта на передок - то це НЕ МАЄ бути локація, де з 2015 року немає жодних бойових дій (БД). Стрілкотня - з 2014 року не рахується БД, а тому треба було спитати не комплектацію 58 бригади у солдата взводу матеріального забезпечення зенітно-ракетного дивізіону, а про БОЙОВУ ТИСЯЧУ. Хто, за що і при яких умовах її отримує.

Якщо ви говорите, що на велосипеді не можна їздити Гаранту на роботу служити народу бо є протокол, то скільки протоколів ви порушили випустивши Президента в сорочці на пост спостереження? Яскрава сорочка, в якій у Зеленського уже 100500 фоток з закачаними рукавами - це не порушення протоколу? Чи камуфляж, зняття погонів, розпізнавальних знаків - зняття усього, щоб солдат і офіцер не відрізнялись - то тупий протокол на війні?

І тепер трохи граматики.
Я сам не бачу помилок в своєму тексті, тому коли роблю якийсь документ - 10 разів прийду до юристів і коректорів. Але коли ти пишеш, що Гарант "побував на передовій, зокрема в посту спостереження та бліндажах" - це В якому посту? На посту? ЧИ просто той хто пише, знає тільки пост ДАІ на в'їзді в Кривий Ріг?

А супротивник то як? То шахи? Чапай? Дурень?
Може ворог? Агресор? ЗЕпаратисти?

Читав і бив себе по лобі.
Нам потрібен ще живий Верховний Головнокомандувач і притомна пресслужба.
Я розумію, що ще при владі Пастор і Парубій - встигнуть розрулити, поки ми Пороха привеземо, але ВТФ??
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Eney

« Reply #35425 : Травень 27, 2019, 22:24:20 »
60058

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35426 : Травень 27, 2019, 22:25:32 »
при владі Пастор
Вродє вже ніт?
Тю, ля, а шо?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #35427 : Травень 27, 2019, 22:25:34 »
Без коньяка новости читать неможливо  :scare3: :scare3: :scare3:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #35428 : Травень 27, 2019, 22:26:35 »
Да и коньяк не слишком сглаживает ситуацию.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35429 : Травень 27, 2019, 22:26:58 »
Без коньяка новости читать неможливо 
Найгірше не самі новини, а ставлення до них 73% населення. Оргазмують на будь що.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.