Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline vs

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #35370 : Травень 27, 2019, 04:36:09 »
роздуплився нарешті хтось там

Quorum erreicht
Ja

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #35371 : Травень 27, 2019, 06:21:56 »
С запасом.  :)

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #35372 : Травень 27, 2019, 09:23:07 »
54275
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35373 : Травень 27, 2019, 09:50:02 »
Днище от "Квартала".
https://www.youtube.com/watch?v=RSkbbBJ2FzI&feature=share
Бляди! Мне вчера притащили их песню, которую они для Зе сочинили, напутственную, на мотив песни "Високосного года". На мой вопрос, а роялти они товарищам заплатили, утащив музыку и тему, мне ответили, что "волнует содержание и посыл", остальное - фигня. И обвинили меня в том, что меня только бабки интересуют. Вот что у этих людей в головах?
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Йоссариан

« Reply #35374 : Травень 27, 2019, 09:58:55 »
Сошкина:
Цитувати (виділене)
Толпа на площади Конституции ликовала. Такой эйфории не наблюдалось, пожалуй, со времен Оранжевой революции: люди вновь дождались по-настоящему «народного» Президента и выражали ему всяческую поддержку. Случись кому-то из социологов замерить рейтинги Зеленского и «Слуги народа» сразу после инаугурационного перфоманса, они бы точно зашкалили под 90%
:facepalm:

Offline Сеня

« Reply #35375 : Травень 27, 2019, 10:15:26 »
Сошкина:
Цитувати (виділене)
Толпа на площади Конституции ликовала. Такой эйфории не наблюдалось, пожалуй, со времен Оранжевой революции: люди вновь дождались по-настоящему «народного» Президента и выражали ему всяческую поддержку. Случись кому-то из социологов замерить рейтинги Зеленского и «Слуги народа» сразу после инаугурационного перфоманса, они бы точно зашкалили под 90%
:facepalm:
90% от 73% (которые от 61%явки)? :)

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35376 : Травень 27, 2019, 10:22:02 »
Депутаты-пидорасы - беспроигрышная тема.
Тю, ля, а шо?

Offline Маричка

• Украина, Днепропетровск
« Reply #35377 : Травень 27, 2019, 10:58:27 »
Скоты

Цитувати (виділене)

Даша Коц
10 ч. ·
Я жахливо подавлена.
Мені бажають померти від раку,катувань,смерті , побиття.
Називають мене повією та алкоголічкою.
Ображають мою зовнішність,яку я не вибирала.
За те,що я не побоялася відстояти свою позицію і висвітлити свавілля поліцейських і бездіяльність влади .
Я зараз в такому ж стані,в якому виходила з відділку - морально спустошена,розбита і подавлена.
Мені страшно і я не знаю,що буде далі .
Не хочу знати.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=437749863472554&id=100017126328176

И это блядство продолжает твориться на странице действующего президента, и пох.
Высокоморальным дАртаньянам порохоботы были плохи, неуважительно о Зе писали? Что ж сейчас заткнулись? То, что пишут в адрес девочки - нормально?

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #35378 : Травень 27, 2019, 10:58:39 »
Депутаты-пидорасы - беспроигрышная тема.
Причем в любой стране!  :grin: Такую тему особенно педалируют те, кто рвётся в д'Артаньяны среди упомянутых. :grin:
Homo homini felis est.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35379 : Травень 27, 2019, 11:24:06 »
Вилкул рассказывает, что президент может самостоятельно снять блокаду с Донбасса. И начать всем все платить...  :facepalm:
И еще сам может снизить тарифы и послать при этом Раду.
 :scare3:
Хотя, конечно, это теперь подстава для Зе...  :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline vs

« Reply #35380 : Травень 27, 2019, 11:33:56 »

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #35381 : Травень 27, 2019, 11:34:33 »
Сьогодні подумала, що якби у євреїв була опція "вибори Моісея", сиділи б вони досі у Єгипті.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #35382 : Травень 27, 2019, 11:59:46 »
Вилкул рассказывает, что президент может самостоятельно снять блокаду с Донбасса. И начать всем все платить... 
И еще сам может снизить тарифы и послать при этом Раду.
Конечно может, какие вопросы. А Порох не сделал, потому что наживался на всем. Но ведь Вова не такой.
Cпойлер
:grin:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35383 : Травень 27, 2019, 12:27:15 »
Я думала, Чепинога шутит, но они таки точно забыли пассажиров и таки точно повезут автобусом. Честно говоря, хоть и очень смешно, но людей жалко.

Цитувати (виділене)
Vitalii Chepynoga
2 ч. ·
МАУ вчора гарно вчудила...

Після всіх процедур і контролів посадили людей в автобус, в аеропорту, щоб везти в літак "Київ-Одеса"... Але якось так вийшло, що поки вони на тому автобусі їхали, то літак полетів уже сам, без них...

Тю! - здивувалися в МАУ... Бачте, як воно бува: взяв та й полетів... - Ну нічого, ми вам автобус тепер дамо до самої Одеси... Ізвіняємся...

Колись один чоловік мені розказував, що тричі в Гімалаї не міг попасти через місцеву індійську авіакомпанію...

- То тебе Шива не пускає, - так пояснювали йому ці затруднєнія індійці. Карма брудна в тебе...

Хто людей в Одесу не пускає, - непонятно. Щоб Шива - то вряд-лі... Труханов, відімо...

Зато вони (МАУ) недавно не пускали мене в літак з ковриком для йоги... - Вагою 1 кг... "Нє габаріт" - кажуть...

Підараси... О'м! :-)

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35384 : Травень 27, 2019, 12:40:42 »
- Ну нічого, ми вам автобус тепер дамо до самої Одеси... Ізвіняємся...
По стоимости авиабилета их повезли автобусом. Беня таки умеет делать бизнес.
Тю, ля, а шо?

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35385 : Травень 27, 2019, 12:42:51 »
- Ну нічого, ми вам автобус тепер дамо до самої Одеси... Ізвіняємся...
Я вчера читала впечатления человека, которій не улетел...  :scare3:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35386 : Травень 27, 2019, 12:54:39 »
Сегодня вісказался:
"Президент України Володимир Зеленський закликав народних депутатів не використовувати трибуну Верховної Ради для особистого піару та не перетворювати український Парламент на майданчик для виборчих кампаній старих партій.
«Попри те, що ваша діяльність майже остаточно знищила легітимність Верховної Ради, у вас є шанс хоч трохи відновити довіру суспільства до представницької демократії. Для цього потрібно лише почати нарешті голосувати за реформаторські законопроекти, які були розроблені українськими та західними фахівцями. Вони роками залишаються без розгляду, хоч на них чекають громадяни та країна. Єдине – не треба їх псувати вашими традиційними корупційними витівками», – написав Глава держави на своїй сторінці у Facebook."

Может, он таки выйдет из роли "парящего над схваткой мудреца, который поучает неразумных детишек", и начнет, наконец, предлагать им законы на рассмотрение, которые обещал? Например, закон об импичменте?

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #35387 : Травень 27, 2019, 12:56:05 »
Это если б самолет не улетел. А то самолет то тоже полетел, хоть и полупустой.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #35388 : Травень 27, 2019, 13:05:29 »
А з приводу полонених моряків і рішення трибуналу воно якісь заяви робило?
Хоча б у фейсбуці
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Online В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #35389 : Травень 27, 2019, 13:11:46 »
А то самолет то тоже полетел, хоть и полупустой.
А самолет можно посадить с непустыми баками?
Тю, ля, а шо?

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #35390 : Травень 27, 2019, 13:15:45 »
Хоча б у фейсбуці
Чого б він заяви робив не на користь Ко (Портнову ж треба позов проти Порошенко подавати, а тут виходить що кораблі мали право вільно йти з точки зору міжнародних судових інстанцій).
Хоча, якби сталося диво і моряків звільнили, то вже б було відео від Зеленського...
Homo homini felis est.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35391 : Травень 27, 2019, 13:16:44 »
Хоча б у фейсбуці
Говорило. Не очень внятные и не очень приятные. Типа, Раша нам сама их должна отдать, показав, что хочет переговоров. А это фигня все. Перевод мой, если что.  :pardon:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35392 : Травень 27, 2019, 13:17:31 »
Они обычно и садятся, но не в авральном порядке.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #35393 : Травень 27, 2019, 13:17:49 »
Літають же назад без дозаправки на помірні відстані (дешевше ніж платити за обслуговування в дорогому ап).
Homo homini felis est.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #35394 : Травень 27, 2019, 13:27:54 »
Сегодня вісказался:
"Президент України Володимир Зеленський закликав народних депутатів не використовувати трибуну Верховної Ради для особистого піару та не перетворювати український Парламент на майданчик для виборчих кампаній старих партій.
«Попри те, що ваша діяльність майже остаточно знищила легітимність Верховної Ради, у вас є шанс хоч трохи відновити довіру суспільства до представницької демократії. Для цього потрібно лише почати нарешті голосувати за реформаторські законопроекти, які були розроблені українськими та західними фахівцями. Вони роками залишаються без розгляду, хоч на них чекають громадяни та країна. Єдине – не треба їх псувати вашими традиційними корупційними витівками», – написав Глава держави на своїй сторінці у Facebook."

Ловлю себя на странном - вот, вроде, я и сама бы эту раду разогнала санными тряпками, ну или люлей навешала, если в более мягком варианте. То есть, по сути, получается, я должна бы соглашаться и поддерживать такие заявления. Но почему-то внутри все протестует, когда его выступления читаю. Когнитивный диссонанс в чистом виде, прям как в учебниках. Вот почему так?

Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35395 : Травень 27, 2019, 13:32:03 »
Хоча б у фейсбуці
Да, на официальном сайте.
https://www.president.gov.ua/news/zvilnivshi-ukrayinskih-moryakiv-rf-mozhe-dati-signal-pro-got-55605

Offline Сеня

« Reply #35396 : Травень 27, 2019, 13:56:55 »
Но почему-то внутри все протестует, когда его выступления читаю. Когнитивный диссонанс в чистом виде, прям как в учебниках. Вот почему так?
Это не когнитивный диссонанс, это другое.
Цитувати (виділене)
Ruslan Gorovyi
34 мин. ·
Коли людина тобі симпатична ти підсвідомо ставишся до її помилок спокійніше, з розумінням. Іноді сам знаходиш виправдання її вчинкам, навіть коли це й не потрібно. І навпаки, якщо людина тобі неприємна, то найменший її промах чи помилка сприймається з відразою чи навіть огидою.

Шостий мені не подобається. Ні як людина, ні як актор, ні як комік. З цим вже нічого не поробиш. Говорити про його здобутки на посту теж не бачу сенсу. Як на мене він чітко прямує шляхом, в кінці якого повний піздєц. «Розпущена» верховна Рада працює й далі. Укази лишаються пшиком. Зато дітей за пікет забирають.

Окрім усього ми маємо розуміти, що в можливий піздєц ми ввійдемо з різними гаслами. Одні здорадстуватимуть «вибрали барана? Нате вам!» другі так само як і зараз будуть кричати «єму нє дают нічєго дєлать». Порозуміння не буде, запам’ятайте ці слова. В США така тема з трампом. Но то далеко, хай самі розбираються, а тут відчуття піздюля від дійсності прям висить в повітрі.

Однак це не означає, що кожен з нас має кинути свій маленький фронт. Шостий, сьомий, восьмий. Вони мінятимуться, та Україна це не самі вони. Наразі буду робити на своєму місці все, аби не було відкату чи реваншу. Мо дотягну й до десятого гаранта, хто зна.

Горовий політінформацію закінчив, мей кам ін?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35397 : Травень 27, 2019, 15:26:46 »
В Одессе бунт в тюрьме, сначала писали про погибших, вроде все же нету.

Цитувати (виділене)
В конфликте с осужденными пострадали четыре работника пенитенциарного учреждения
Бунтовщики-заключенные одесской колонии №51 изолированы в помещениях пенитенциарного учреждения, с ними ведутся переговоры. Об этом сообщила пресс-служба полиции Одесской области.

При беспорядках, которые вспыхнули в тюрьме сегодня утром, пострадали четыре работника учреждения. Им оказана медицинская помощь.

Для решения конфликта создан оперативный штаб; силовики утверждают, что "контролируют ситуацию".

"Погибших нет. После локализации пожара, возникшего в результате возгорания автомобиля, начнет работу следственно-оперативная группа полиции", - пишут в полиции.

https://news.liga.net/incidents/video/bunt-v-odesskoy-tyurme-s-myatejnikami-vedut-peregovory---video

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35399 : Травень 27, 2019, 16:42:39 »
Цитувати (виділене)
Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій звинуватив АП у брехні і вимагає оприлюднити стенограму зустрічі з Зеленським
Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту, повідомляє Еспресо.TV.

За словами Парубія, Стефанчук допустив неточність у своєму коментарі.

"Я процитую: "Учасники зустрічі погодили компромісне рішення підтримати зміни до чинного закону, які скасують мажоритарну систему і зменшать прохідний бар'єр до трьох". На жаль, ця цитата використана для того, щоб черговий раз дискредитувати український парламент", - сказав Парубій.

Парубій заявив, що ніякого компромісу і консенсусу не було досягнуто стосовно закритих списків.

"Я прошу це голів фракцій підтвердити. Прошу надалі не дискредитовувати найвищий законодавчий орган країни", - сказав він.

Спікер вимагає оприлюднити стенограму і відеозапис консультацій голів фракцій парламенту з президентом Володимиром Зеленським. За словами Парубія, він тиждень тому подав офіційний запит, аби стенограму передали усім учасникам зустрічі.

"Ми обговорювали не приватні моменти, а проводили консультації, передбачені Конституцією. Я впевнений, що це буде підтримано всіма головами фракцій, щоб суспільство могло бачити, як проходили переговори. Ми всі за прозорість", - наголосив глава парламенту.

Нагадаємо, що 21 травня після консультацій із головами депутатських фракцій та указу про розпуск Верховної Ради Зеленський подав законопроект про зміну системи виборів нардепів.

Законопроект передбачав вибори народних депутатів за пропорційною виборчою системою із закритими списками, зниження бар'єру проходження партій у Раду до 3% і скасування мажоритарної системи.

Новий глава Адміністрації президента Андрій Богдан назвав його "компромісним". Втім, народні депутати його відхилили.

Водночас, під час інавгураційної промови 20 травня​ Зеленський пропонував депутатам проголосувати за "Виборчий кодекс" із відкритими списками.

https://espreso.tv/news/2019/05/27/parubiy_zvynuvatyv_ap_u_brekhni_i_vymagaye_oprylyudnyty_stenogramu_zustrichi_z_zelenskym

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.