Навіщо його читати, там за абеткою все.
Цитата: Eney від Березень 21, 2019, 13:51:28Навіщо його читати, там за абеткою все.Це дискримінація виборців Зеленського.
Знакомая работает в госструктуре (органы опеки ),
О, как интересно... А куда переезжает, неизвестно?
Цитата: В.И.Лемминг від Березень 21, 2019, 13:52:38Цитата: Eney від Березень 21, 2019, 13:51:28Навіщо його читати, там за абеткою все.Це дискримінація виборців Зеленського. Чому? В них з абеткою погано так, що не знайдуть? А то він за алфавітом ближче до початку простирадла має бути...
Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 10:28:28 А куда переезжает, неизвестно?Новости рынка недвижимости.Цитувати (виділене)По информации из Московии, одновременно с продажей своего украинского жилья, чета М. начала поиск более-менее равноценной жилплощади в ближнем Подмосковье. Также, по личному распоряжению их кума, идёт подготовка к получению ими российского гражданства (хотя я более чем уверен, что таковое у них уже имеется).
А куда переезжает, неизвестно?
По информации из Московии, одновременно с продажей своего украинского жилья, чета М. начала поиск более-менее равноценной жилплощади в ближнем Подмосковье. Также, по личному распоряжению их кума, идёт подготовка к получению ими российского гражданства (хотя я более чем уверен, что таковое у них уже имеется).
Слушайте, а ведь давно таких приятных новостей не было. Его не сдвинул ни Майдан, ни война. А тут вдруг - на тебе.
Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:03:56Цитата: Shana від Березень 21, 2019, 10:43:08Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 10:28:28 А куда переезжает, неизвестно?Новости рынка недвижимости.Цитувати (виділене)По информации из Московии, одновременно с продажей своего украинского жилья, чета М. начала поиск более-менее равноценной жилплощади в ближнем Подмосковье. Также, по личному распоряжению их кума, идёт подготовка к получению ими российского гражданства (хотя я более чем уверен, что таковое у них уже имеется).Слушайте, а ведь давно таких приятных новостей не было. Его не сдвинул ни Майдан, ни война. А тут вдруг - на тебе.
Цитата: Shana від Березень 21, 2019, 10:43:08Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 10:28:28 А куда переезжает, неизвестно?Новости рынка недвижимости.Цитувати (виділене)По информации из Московии, одновременно с продажей своего украинского жилья, чета М. начала поиск более-менее равноценной жилплощади в ближнем Подмосковье. Также, по личному распоряжению их кума, идёт подготовка к получению ими российского гражданства (хотя я более чем уверен, что таковое у них уже имеется).Слушайте, а ведь давно таких приятных новостей не было. Его не сдвинул ни Майдан, ни война. А тут вдруг - на тебе.
А тут вдруг - на тебе.
И Марченко на телевизоре больше не будет.
Да? А меня наоборот напрягло.
И там уже не верят, что Порох проиграет?
Но в "дойдем до Киева" я на самом деле не очень верю.
Я бы смотрел в сторону дестабилизации в стране...
Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:12:18Цитата: Охтирка від Березень 21, 2019, 15:08:57И Марченко на телевизоре больше не будет. Марченко была красивая (лет 15 назад когда у меня было ТВ).
Цитата: Охтирка від Березень 21, 2019, 15:08:57И Марченко на телевизоре больше не будет. Марченко была красивая (лет 15 назад когда у меня было ТВ).
Цитата: ~Багира~ від Березень 21, 2019, 15:08:43Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:03:56Слушайте, а ведь давно таких приятных новостей не было. Его не сдвинул ни Майдан, ни война. А тут вдруг - на тебе.Да? А меня наоборот напрягло.
Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:03:56Слушайте, а ведь давно таких приятных новостей не было. Его не сдвинул ни Майдан, ни война. А тут вдруг - на тебе.Да? А меня наоборот напрягло.
Цитата: AlexUA від Березень 21, 2019, 15:15:06Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:13:34Но в "дойдем до Киева" я на самом деле не очень верю.Я бы смотрел в сторону дестабилизации в стране...
Цитата: Даяна від Березень 21, 2019, 15:13:34Но в "дойдем до Киева" я на самом деле не очень верю.Я бы смотрел в сторону дестабилизации в стране...
А точно продает или это немного слухи?
Оголошення про продаж розмістили в закритій групі ріелторів 14 березня 2019 року.
Уляна Супрун26 мин. · Найближчі тижні будемо ще не раз спостерігати прояви передвиборчого загострення. Люди, яких воно вражає, можуть поводитися в стилі невільних радикалів — імпульсивно та неадекватно, порушуючи чужі кордони й навіть змушуючи вас почуватися в небезпеці.Щоб подібні “атаки” не застали зненацька, важливо підготуватися. Кілька порад, які допоможуть скласти свій план дій та захистити психічне здоров’я:▪ Зберігайте спокій. Маніпулятори мають арсенал прийомів, щоби вивести людину з рівноваги. Це може бути крик, активні рухи, груба поведінка чи вигукування особистих образ. Що можна зробити в такому випадку:Якщо є можливість — розверніться та йдіть геть. Сперечатися та доводити свою точку зору таким людям немає сенсу.Якщо ви міцний горішок — можете вислухати людину та навіть намагатися її заспокоїти, щоби далі перейти до конструктивного діалогу. Це спрацьовує не у всіх випадках, але іноді вартує зусиль.▪ Встановіть міцні особисті кордони. Це ваші залізні принципи й правила, які не можете порушувати ані ви, ані будь-яка стороння особа. Якщо ви триматимете оборону навколо власних принципів — вас буде складно вивести з рівноваги.▪ Інколи знахабнілих людей потрібно “повернути в реальність”. Варто нагадати, що їхня поведінка неприпустима та може мати негативні наслідки. Але в цьому випадку важливо не відповідати агресією на агресію.▪ Підвищення голосу, вказування пальцями чи зневажливе звертання можуть погіршити ситуацію. Краще розмовляйте низьким та спокійним голосом, не намагайтеся перекричати людину, звертайтеся до неї лише після того, як вона все вискаже.▪ Коли надії на конструктивне обговорення взагалі не залишилося, ігноруйте неадекватну поведінку та уникайте будь-якого контакту.Люди, які поводяться неадекватно можуть мати психічні проблеми чи розлади. Не варто звинувачувати їх за таку поведінку, адже ви можете не знати, що зараз відбувається в їхньому житті. Найкращі дії в цьому випадку — порадити звернутися до лікаря та за можливості допомогти людині отримати фахову допомогу.Тут можна почитати про симптоми, які вказують, що треба звернутися допомогу: https://bit.ly/2wgwAolНасамкінець, подбайте про себе. Спілкування з агресивною людиною може стати причиною додаткового стресу, погано вплинути на ваше самопочуття та настрій. Не дозволяйте негативу залишатися з вами — вийдіть на прогулянку чи пробіжку, поговоріть з близькою людиною.
Колишній президент України Віктор Янукович, якого визнали винним у державній зраді і пособництві у веденні агресивної війни, має намір повернутися в Україну.Про це на засіданні Оболонського суду в Києві 20 березня заявив адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк. Правда, адвокат Януковича не назвав дату, коли побіжний президент хоче виконати свій намір.
Цитувати (виділене)Уляна Супрунвийдіть на прогулянку чи пробіжку, поговоріть з близькою людиною...
Уляна Супрунвийдіть на прогулянку чи пробіжку, поговоріть з близькою людиною...
Олександр Барабошко3 ч. · Борди Юрія Тимошенко. Сильний тролінг)
А Овощ, наоборот, вернуться надумал.
0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.