Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Re: Українська політика
« Reply #28170 : Березень 04, 2019, 12:04:29 »
Історія з Савченко мене багато чому навчила.

Все равно не понимаю о чем речь.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #28171 : Березень 04, 2019, 12:05:51 »
Історія з Савченко мене багато чому навчила.

Все равно не понимаю о чем речь.
Конспирология, что ей специально дали выехать из ордило и она двойной агент. Видимо, это.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #28172 : Березень 04, 2019, 12:07:06 »
Конспирология, что ей специально дали выехать из ордило и она двойной агент. Видимо, это.

Ааа, в этом смысле. Так а что изменится от комментариев СБУ-шников? Типа «зуб даём, она не мата хари» и все такие - фух, ну теперь верим? ))

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28173 : Березень 04, 2019, 12:10:36 »

Ааа, в этом смысле. Так а что изменится от комментариев СБУ-шников? Типа «зуб даём, она не мата хари» и все такие - фух, ну теперь верим? ))
Ну это я так предполагаю, может коллеги имеют ввиду что-то другое.

А теперь о серьезном. Прилетели пилюли за решение суда от G7 и WB,  и МВФ сегодня дополнит в своём визите.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #28174 : Березень 04, 2019, 12:16:26 »
А теперь о серьезном. Прилетели пилюли за решение суда от G7 и WB,  и МВФ сегодня дополнит в своём визите.

Интересно, эти тоже предлагают «пусть Порошенко скажет КСУ, какие решения нужно принимать, а за неправильные пусть всех расстреляет уволит»?
Я ваще не понимаю что такое «пилюли за решение суда». Или это только там у них суды типа независимые, а раз это украинский суд, то ему можно и пилюли?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #28175 : Березень 04, 2019, 12:19:38 »
Интересно, эти тоже предлагают «пусть Порошенко скажет КСУ, какие решения нужно принимать, а за неправильные пусть всех расстреляет уволит»?
Боюсь, что подозревают, что Порошенко сказал, что именно это и надо принять, что они приняли.
Тю, ля, а шо?

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #28176 : Березень 04, 2019, 12:20:29 »
Пока не будет официального сообщения от СБУ, воздержусь от оценки. Времена нынче мутные и смутные, а доверие к каналу 1+1 у меня умеренное, мягко говоря.
Я без второго смысла - а что именно не вызывает доверия? Она сама реальная, то есть, это она и есть, «Ветерок». Она реально здесь, на мирной территории. Ну и говорит на камеру то, что говорит. В чем тут может быть подвох, если глобально? Я не очень поняла, что ты имеешь в виду.
Попробую сформулировать. Меня смущает форма подачи информации. Каким образом появился телевизионный сюжет, которому не предшествовали заявления соответствующих должностных лиц? Мне кажется, что обычно, подобные интервью следуют за другими этапами информирования общественности - пресс-конференциями, бриффингами и т.д. В данный момент, имхо, её (Ветерка) присутствие в Украине (и сюжет ТСН) могут быть результатом спецоперации СБУ или спецоперации ФСБ или чего-то гибридного. Документы с доказательствами могут быть реальными документами, могут быть провокацией, выглядящей реальными документами.
Мне хотелось бы услышать официальные комментарии украинской стороны.
The best is yet to come.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #28177 : Березень 04, 2019, 12:21:55 »
Боюсь, что подозревают, что Порошенко сказал, что именно это и надо принять, что они приняли.

То есть, ты предполагаешь, что их возмущает не сам факт того, что президент (якобы) диктует конституционному суду решение, а тот факт, что решение неправильное?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28178 : Березень 04, 2019, 12:22:02 »

Я ваще не понимаю что такое «пилюли за решение суда». Или это только там у них суды типа независимые, а раз это украинский суд, то ему можно и пилюли?

Это звучит скорее как ребята, нас не волнует, какие отмазки вы лепите пересичным про квоты судей и чьими руками сворачиваете реформы. Вот вам задача - выполняйте, и чтоб открытые по этой теме дела не исчезли.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28179 : Березень 04, 2019, 12:25:13 »
Сейчас, ессно, начнётся комедия в исполнении Барн и Винников про как они смеют, мы независимое государство, ну вы это помните со времён трудных родов антикорсуда.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #28180 : Березень 04, 2019, 12:28:02 »
Это звучит скорее как ребята, нас не волнует, какие отмазки вы лепите пересичным про квоты судей и чьими руками сворачиваете реформы. Вот вам задача - выполняйте, и чтоб открытые по этой теме дела не исчезли.

Херово звучит, что сказать. Во всяком случае, мне это звучание не нравится. Пусть четчее и конкретнее формулируют, таким им и передай  :smilie5:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28181 : Березень 04, 2019, 12:32:31 »
Рейтинги от "Рейтинга"

Артист Володимир Зеленський знову лідирує в президентському рейтингу, а чинний президент Петро Порошенко і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко йдуть слідом майже нарівні.

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг" за 19-28 лютого.

Зокрема, Зеленського підтримують 25,1% тих, хто визначився та має намір голосувати.

Другу позицію ділять між собою Порошенко (16,6%) та Тимошенко (16,2%).

https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/4/7208275/

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #28182 : Березень 04, 2019, 12:33:51 »
Попробую сформулировать.

А, ты подозреваешь, что, возможно, это никакая ни операция СБУ, никто ее не вербовал, и она каким-то другим образом оказалась на мирной территории?
Ну хз, тут ничего не могу сказать пока.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #28183 : Березень 04, 2019, 12:35:19 »
Сейчас, ессно, начнётся комедия в исполнении Барн и Винников про как они смеют, мы независимое государство, ну вы это помните со времён трудных родов антикорсуда.
Конечно, именно гордость мешает делать то, что говорит белый бвана. Хотя именно это единственно разумное.
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28184 : Березень 04, 2019, 12:41:28 »
Президент Петро Порошенко заявив, що зранку, 4 березня, підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це він сказав під час виступу Ради регіонального розвитку у Миколаєві.

Він додав, що його рішення не є судовим вироком, але намагається зробити все, щоб створити всі умови для якісного розслідування.

"Щоб кожен міг переконатися, що у подібних ситуація, якщо доведена вина, не врятують ані посада, ані зв'язки з президентом", - заявив Порошенко, додавши, що для нього головним є оборона, армія та захист країни.

Він також заявив, що доручив Секретарю РНБО Олександру Турчинову на середу підготувати засідання з діяльності "Укроборонпрому", а також звернувся до Національного антикорупційного бюро із закликом розслідувати резонансні публікації у ЗМІ і розставити всі крапки на "і".

"Ввечері планую переговорити по телефону з керівництвом НАБУ", - сказав глава держави.

"Всі хочуть знати правду і я як президент хочу знати і для цього будуть створені всі необхідні умови", - додав він і закликав також правоохоронні органи бути максимально відкритими і інформувати суспільство про хід розслідування настільки, наскільки дозволяє слідство.

Порошенко також згадав кандидатів у президенти, які коментують журналістське розслідування про розкрадання в "Укроборонпромі".

За його словами,  серед кандидатів у президенти є ті, які будучи на керівних посадах, розбазарювали і розкрадали армію, розпродавали шпиталі і  "завдяки цим героїням і героям" на момент вторгнення Росії, українська армія була гола і боса.

"І тепер вони ще мають совість судити тих, хто відновлював нашу армію… але історія все і всіх розставить на свої місця", - сказав президент.

Він наголосив, що перед виборами може бути багато бруду, у тому числі фейкового.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/4/7208280/
« Останнє редагування: Березень 04, 2019, 13:09:37 від Shannou »

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #28185 : Березень 04, 2019, 12:44:44 »
Попробую сформулировать.
А, ты подозреваешь, что, возможно, это никакая ни операция СБУ, никто ее не вербовал, и она каким-то другим образом оказалась на мирной территории?
Ну хз, тут ничего не могу сказать пока.
В первую очередь, меня интересует почему о её пребывании на мирной территории я узнаю вот так. Если руководствоваться здравым смыслом (ну мне так кажется), она сейчас должна быть где-то глубоко в спецхране и прикрыта спецагентами в пять слоёв, как ценный свидетель. А не интервью раздавать кому попало.
The best is yet to come.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28186 : Березень 04, 2019, 12:56:57 »
Время записи сюжета может сильно не совпадать с текущим моментом и информация пошла в эфир после отмашки. Я так думаю. Танки ведь давно рванули.
Я вчера сам жене бухтел, что по виду из окна можно быстро определить вплоть до квартиры, где она находится.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #28187 : Березень 04, 2019, 13:24:08 »
В первую очередь, меня интересует почему о её пребывании на мирной территории я узнаю вот так. Если руководствоваться здравым смыслом (ну мне так кажется), она сейчас должна быть где-то глубоко в спецхране и прикрыта спецагентами в пять слоёв, как ценный свидетель. А не интервью раздавать кому попало.

Ее ценность лежит лежит в плоскости пропаганды... Популярная ополченка осознала и перешла на сторону Украины. если ее грохнут, то добавят про террористическую сущность лугандона...

Более никакой иной ценности ради чего ее прятать я не вижу...

Offline Eney

« Reply #28188 : Березень 04, 2019, 14:09:20 »

Ее ценность лежит лежит в плоскости пропаганды... Популярная ополченка осознала и перешла на сторону Украины. если ее грохнут, то добавят про террористическую сущность лугандона...

Миттєва масова паспортизація російських військових.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #28189 : Березень 04, 2019, 14:12:49 »

Насколько я понимаю, то факт слива (а он вроде бы как есть) привязали бы именно к лицу никакого отношения к этому не имеющему...

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #28190 : Березень 04, 2019, 14:17:21 »
Ну это уже что то...

https://twitter.com/poroshenko/status/1102516301011013634

Он там написал серию твитов на эту тему... Смотрим дальше...

Offline Eney

« Reply #28191 : Березень 04, 2019, 14:55:55 »

Насколько я понимаю, то факт слива (а он вроде бы как есть) привязали бы именно к лицу никакого отношения к этому не имеющему...
Ми знаємо 1% всієї інфи. Я вихожу з тих тез, що Порошенко дає в ефір щодо 100 тис. московитів біля кордону.
https://www.facebook.com/milinua/posts/2384818638209236?__xts__%5B0%5D=68.ARAZ8bJuu20d4kzkxVougJzlYgcfwAyptbdtwd7QJ3G9rvfgEZquW8JlbTV_lcYyvmdLBZjHT_AkOtgbigLoGJLgtYvQqu1pF8vqT9mmpwXyGMkZ9CavbwEzx4-tuMc68loxPtS96gbqX7jMohvd2ms3MVDIrphy_93MGGInKOz9Pr0zfLDC6bVj5D4YraPjiMwIZegPotcxuoT9XmP_RJc_HOk1MVFDIXc7z0_9Koun_CT8Paff5PZcTFRtlAUl5JdZjQQifIAvcejZy8pnpo0uZoNJoOTmFtPVKlmYUuvX1Y3Jis8w7CCUDOM14dWEJ_M5UKbinq0sZml0ITF_UaYv43--C_n7m751AvqQ_VQaKEnZNsXTPxY&__tn__=-R

Offline Eney

« Reply #28192 : Березень 04, 2019, 15:12:37 »
Цитувати (виділене)
Служба безпеки України
42 хв. ·
Служба безпеки України підтверджує факт виведення на підконтрольну територію України найманця російських НЗФ на Донбасі Світлани Дрюк, «начальника штабу танкового батальйону 11 ОМСП 1 АК НМ ДНР» з позивним «Ветерок».
Перехід став завершальним етапом тривалої операції контррозвідки СБУ, внаслідок якої отримано цінного очевидця російської військової агресії в Україну, а також важливі матеріали щодо керівної ролі кадрових офіцерів ЗС РФ і співробітників російських спецслужб в організації терористичній діяльності на Донбасі.
Також СБУ отримано додаткову інформацію про організаційно-штатну структуру та укомплектованість підрозділів НЗФ, кількісний склад військової техніки і бойові позиції, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів, боєприпасів та важкого озброєння, яке постійно надходить з РФ.
Фактично вся операція відбувалася в умовах жорсткого контррозвідувального режиму ФСБ РФ на тимчасово окупованій території, у зв’язку з чим вимагала від співробітників СБУ безпрецедентного рівня конспірації та майстерності в умовах високого психологічного навантаження.
Як зазначив Голова СБУ Василь Грицак: «Ця операція була змаганням інтелекту і професіоналізму між російськими та українськими спецслужбами, а отриманий результат – черговий доказ російської збройної агресії».
Досудове розслідування триває.
https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/photos/a.1539443172952349/2340002259563099/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARCyCy6OP19rSLAntxYr1i4_rnElOpk8sYxZ0TYUMVnyZiLnVuhKS5ydyy5jcGWNr2xZX30-rNlAFAdG3KzJq4GpKgVdcZiclgmQ9cUl8wx98H7HdYI2WpXWeQhA8gRe_I4citgaASelXouvdQLAZHIX7M5Ui9RocdhX2NTEq6u9xypkKLdG9mJG8t79wkvIP4qXj5iNcuwytxRQSjeY246-sfoGu-aaohn-ZkYXl95AiSFBMw9kV4vHgz8ae8GLjioDVzMY8-ZqsDv9pgL0Zam1zVmXG65ymKav91kQno3Kz5mMfPhpYG0QKbU3iXI-3PIRETJy39GSmUOiGRcEs73TNR7fRp2G7eaG5jyRyR7InLYKttarFzI3xw&__tn__=-R

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #28193 : Березень 04, 2019, 16:28:56 »

+1
Грохнут, и хрен с ней. Думаю, что все ценное, что могла она уже рассказала. А, Гаагу, к сожалению, не видно в волнах.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #28194 : Березень 04, 2019, 16:32:52 »

Offline Eney

« Reply #28195 : Березень 04, 2019, 16:49:55 »

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #28196 : Березень 04, 2019, 16:59:21 »
"Но ти ж не сцикун? Приходь на Рандеву."  :smilie5:
Кто в ФБ, вставьте, плз, видео.

Цитувати (виділене)
Yanina Sokolova
8 hrs ·
Доброго ранку, друзі! 🙌
Третій місяць, як ми кличемо Владимир Зеленский у Рандеву
Крайній лист був відправлений минулого тижня на адресу прес-секретаря 95 кварталу.
Лист дійшов, відповіді немає.
Нижче наше публічне запрошення.
Команда #Рандеву дякує Вам за його поширення🙌
https://www.facebook.com/yanina.sokolova/videos/vb.100000043272206/2381918008486285/?type=3&theater
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #28197 : Березень 04, 2019, 17:03:41 »
Cпойлер
Ну так, авансы киборгини срочно отрабатывать надо.  :smile7:

Цитувати (виділене)
Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко коментуючи майбутнє очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова за її можливого президентства, заявила, що першочергове завдання президента "це не дєвочек мінять".

Про це політик сказала у коментарі програмі "Схеми".

На питання, чи є шанси у Авакова залишитися на посаді за її президентства, Тимошенко відповіла, що "перетасовка кадрів" буде не першочерговим її завданням.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline RedCat

« Reply #28198 : Березень 04, 2019, 17:21:21 »
Cпойлер

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #28199 : Березень 04, 2019, 17:45:27 »
Cпойлер

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.