Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Begemot Fedya

• Стать: Чоловіча
  • Україна, Київ.
Re: Українська політика
« Reply #12660 : Липень 28, 2018, 02:01:09 »
Кстати, еще вопрос насколько религиозным нужен этот вас томос.
Это нерелигиозные воспринимают РПЦ как филиал ФСБ без сантиментов. А многие религилзные вопринимают РПЦ с ее филиалом здесь как единственно истинную.
По-разному воспринимают, по-скольку люди вообще разные. У меня маман вот религиозная, а в церкву московского патриархата принципово ходить не хочет, хоия она под домом, а в свои 80 лет нашла церковь киевского где-то на Подоле и ездит туда. Я не скажу, что это подвиг, но что-то героическое в этом есть.  8)
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12661 : Липень 28, 2018, 02:15:42 »
Какие одухотворённые лица у "вирян". Благостные такие. :sarcastic:
https://twitter.com/dmitrosel007/status/1022860820080943104

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12662 : Липень 28, 2018, 02:21:35 »
Цитувати (виділене)
Суд скасував понад 7 млрд грн штрафу Коболєву .

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12663 : Липень 28, 2018, 02:24:53 »
Цитувати (виділене)
Президент Петро Порошенко повернув до Верховної Ради з пропозиціями закон про внесення змін до Митного кодексу та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна».
Ось тут написали чому

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #12664 : Липень 28, 2018, 06:29:13 »
А многие религилзные вопринимают РПЦ с ее филиалом здесь как единственно истинную.
У меня дядя такой. Даже участвовал в постройке новой церкви на Соломенке, поскольку старую "захватил" КП.
К слову, у многих негатив КП связан с именем Филарета. 
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Старина Z

« Reply #12665 : Липень 28, 2018, 06:36:03 »
К слову, у многих негатив КП связан с именем Филарета. 
Филарет - раскольник, Кравчук - предатель. Это уже практически на уровне рефлексов.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #12666 : Липень 28, 2018, 08:13:33 »
Я не скажу, что я религиозная. Но в церковь, где не молятся за победу украинского воинства я не хожу.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12667 : Липень 28, 2018, 10:48:53 »
Вью с Лэсем

Cпойлер
— Раніше ви любили зустрічатися в душевних простих шинках, — зауважую я, оглядаючи елегантний інтер'єр пекарні.

— Я люблю низькопробні шинки, але вони практично зникли в центрі міста. Адже немає нічого прекраснішого, ніж піти в такий ось шинок і пошукати пригод на свою дупу, — мрійливо і вже без тіні роздратування згадує мій співрозмовник.

— Ми зустрічалися з вами чотири роки тому, майже відразу після Майдану. Що для вас змінилося за ці роки? — вирішую перейти до справи я.

— Та все змінилося. Я з дитинства жив з почуттям, що у мене немає країни, а Україна, яка народилася в 1991 році, останні ілюзії розвіяла. А ось зараз країна з'являється не зовнішніми атрибутами, а тим, яка вона всередині, і мені все подобається, — задумливо відповідає Подерв'янський.

— Ви рідкісний оптиміст. На думку багатьох, ми живемо в епоху великої "зради", — зауважую я, відпиваючи лимонад.

— Послухайте, ну це ж типове українське ниття. Нити і сумувати — це ж наш національний спорт! Багато людей хочуть, щоб зміни відбувалися після клацання пальців. А так не буває. Ну нічого, вони це з часом зрозуміють, — заспокійливо завершує свою думку письменник і художник, наливаючи в чашку чай.

— Зараз у будь-кого на вулиці запитай, він відразу назве дві головні проблеми України: корупція і олігархи. Що входить у ваш топ-лист?

— Провінціальність і низька самооцінка, — майже відразу видає мій співрозмовник. — У нас реальні проблеми з самооцінкою, і, мені здається, нам не вистачає для її виправлення перемог. Ось, візьми будь-якого жителя Великої Британії, навіть найбіднішого пролетаря з Манчестера, поговори з ним — і відчуєш цей британський пафос. А у нас його немає.

— І все ж що, на ваш погляд, може стати такою перемогою, яка порадує українців? — намагаюся я отримати у Подерв'янського відповідь на його ж запитання.

— Хіба що поразка наших ворогів. Ми чомусь безпосередньо радіти не вміємо, — нарешті видає він. — Якщо, наприклад, кримський міст завалиться, ось це стане дійсно днем ​​національного єднання, і всі вийдуть у вишиванках.

— Що для вас провінційність: "Садок вишневий коло хати"?

— Зовсім ні! "Садок вишневий" — це і є найсправжнісінька Україна, — реагує Подерв'янський. — Провінційність — це коли людину висмикують з її звичного середовища і поміщають в абсолютно інше. Я думаю, що Віктор Янукович був би прекрасним завідувачем гаражем, але чорт його смикнув стати президентом. У нас всі біди від того, що прекрасний колгоспник раптово стає депутатом Верховної Ради.

— Ви так половині України відмовляєте в соціальних ліфтах, — зауважую я.

— Ліфти важливі, але тільки коли піде ось це радянське покоління. Мені подобаються нинішні 20-річні, це вже зовсім інше обличчя нації.

— На презентації вашого нового роману було помітно, що люди не розуміли ваших жартів про Лоенгріна або Зігфріда, але все сміються, коли ви жартуєте про тапки в лайні. Вас, як людину освічену, це не ображає? — цікавлюся я.

— Та я взагалі ні на кого не ображаюся, — парирує автор. — Текст, він же як торт: хтось крем злизує, а хтось добирається до самої серцевини. Мені навіть подобається, що багатошарово виходить.

— Зараз у російської мови імідж "мови окупанта". Ви бачите в спілкуванні нею загрозу для української культури і українського суверенітету? — цікавлюся я.

— Зовсім ні, повсякденна російська мова в Україні — це есперанто, вона не несе іншої функції, крім зручності спілкування. Я думаю, її в Україні чекає та ж доля, що й англійську мову у Франції. Осад є, але перейти і говорити можуть всі.

— Скажіть, чи часто ваші роботи купують як роботи письменника, який ще й малює? — питаю я вже Подерв'янського-художника, який в цій якості за кордоном відомий набагато більше, ніж письменник.

— Ну ні, художника завжди купують як художника, — суворішає мій співрозмовник, одна з картин якого зберігається в приватній колекції Вуді Аллена.

Через мить він пом'якшується і зізнається, що продажами своїх картин як в Україні, так і за кордоном задоволений.

— Я взагалі вважаю, що творець не повинен працювати безкоштовно або за копійки, але при цьому бути вільним від кон'юнктури і робити завжди тільки найкраще, на що здатний. Багатьом сучасним художникам в Україні сьогодні це вдається.

— Чому ж українські художники так мало відомі в столицях світового сучасного мистецтва? — дивуюся я.

— Усе впирається в адресу, — знизує плечима художник. — Це перше, що запитують у тебе куратори і власники арт-галерей, наприклад, на Манхеттені, подивившись картини. І якщо у тебе вже заздалегідь заготовлена ​​візитка з нью-йоркською адресою друзів, у яких ти живеш, — то клас, угода відбудеться. Особливо, якщо на адресі Central Park West. Якщо Бронкс — то ентузіазму менше, а при слові Київ з'являються й зовсім кислі пики.

....
https://nv.ua/ukr/style/person_art/interview_per/niti-i-sumuvati-tse-nash-natsionalnij-sport-les-podervjanskij-pro-holovni-problemi-ukrajintsiv-2484917.html
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Listev

• Hero Member
  • Милитарист-романтик
« Reply #12668 : Липень 28, 2018, 11:53:23 »
Кстати, еще вопрос насколько религиозным нужен этот вас томос.
Это нерелигиозные воспринимают РПЦ как филиал ФСБ без сантиментов. А многие религилзные вопринимают РПЦ с ее филиалом здесь как единственно истинную.
По-разному воспринимают, по-скольку люди вообще разные. У меня маман вот религиозная, а в церкву московского патриархата принципово ходить не хочет, хоия она под домом, а в свои 80 лет нашла церковь киевского где-то на Подоле и ездит туда. Я не скажу, что это подвиг, но что-то героическое в этом есть.  8)

У меня жена вполне серьёзно и с детства достаточно  религиозная.
Так она вообще не парится-московский или киевский патриархат или какой-то другой. В церковь ходит ту в которой адекватные попы. Одно время ходила в небольшую греческую церковь, потом начала в другую. На мой вопрос "почему?" объяснила, что батюшка новый алкаш и хапуга, и неприятен. В центральные храмы ходить не любит,именно по этой причине_"много народа, много понтов, нет искренности-". И к битвам за автокефалию относится спокойно, считает, что можно и дома помолиться не менее эффективно, чем в храме-если искренне.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12669 : Липень 28, 2018, 13:04:42 »
Хресна хода наживо
[/facebook]

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12670 : Липень 28, 2018, 14:58:57 »
Більшість жінок на ході з непокритими головами

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #12671 : Липень 28, 2018, 19:41:33 »
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline gutenberg

« Reply #12672 : Липень 28, 2018, 20:46:52 »
Cпойлер
Мне один батюшка объяснял, что мол если уж Богородица с покрытой головой, то мы уж подавно должны. Мне кажется, это еще и наследие патриархальных устоев, за которые церковь тоже крепко держится и пропагандирует. То есть добропорядочная жена должна и точка.

Offline Саминсусамин

« Reply #12673 : Липень 28, 2018, 21:05:05 »
По оперативным данным группы Информационного Соспотивления, несмотря на заявления российской агентуры в Украине в лице некоторых нардепов (В.Новинский) и СМИ (ТВ-канал "Интер"), реальное присутствие на мероприятиях УПЦ МП составило до 20 тыс. чел., из которых не менее 15 тыс. было привезено из регионов.
Это при том, что на информационную кампанию и организацию привоза в Киев "православных крестоносцев" Москва, по нашим данным, затратила не менее 100 млн долл.
Также В.Новинским было списано только на раскрутку в Украине последнего фейка о "подкупе Патриарха Варфоломея" и "письмо Кузьмина" более 200 000 долл.
Cпойлер

Offline Охтирка

« Reply #12674 : Липень 28, 2018, 21:06:25 »
Цитувати (виділене)
Cпойлер
Мне один батюшка объяснял, что мол если уж Богородица с покрытой головой, то мы уж подавно должны. Мне кажется, это еще и наследие патриархальных устоев, за которые церковь тоже крепко держится и пропагандирует. То есть добропорядочная жена должна и точка.
Cпойлер
Ладно платки. Вот где эти людики одежонку такую берут, а? Я вчера проезжала мимо места, где они собирались, чтобы в автобусы грузиться. Ну блин тетки то ли из пьес Островского, то ли "Детство -- Мать" Горького. Наверное, у Стерлигова и Масквы заказывают, не иначе.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12675 : Липень 28, 2018, 22:03:42 »
Вот где эти людики одежонку такую берут, а?
Вот тоже, кстати. Сегодня шли нормально и даже нарядно одетые женщины разных возрастов. Как РПЦ - вечно в толпе преобладают какие-то мешковатые подолы, какие-то стоптанные баретки. Платочки, правда, понаряднее стараются, что да то да. Смирение, конечно, но не до такой-же степени. Для меня было шоком, когда я увидела, как из католического храма люди с обедни выходят. Стильные мальчики и девочки, элегантные бабушки с нарядными внуками - и никто ради благодати в мешки не наряжается.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #12676 : Липень 28, 2018, 22:38:25 »
Кстати, у кого хода больше?
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12677 : Липень 28, 2018, 22:44:48 »
Кстати, у кого хода больше?
Имхо, сегодня, по стриму судя

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12678 : Липень 28, 2018, 23:50:47 »
Новые методички подвезли. :good:
Cпойлер
Жахлива новина. Як же поділити баранів між пастухами? І бога теж. Усе в руїнах, проте церкви, як гриби ростуть. І в золоті. Проїдьте по селах. У кожній золотоверха. І завжди зачинена. Кому моляться всі ці люди, якщо на рятування хворих дітей збирають не віряни? Не мої це слова. Але точні. Лицеміри з хрестами та склом в очах.

Offline Kyra

• Київ/Одеса
« Reply #12679 : Липень 29, 2018, 00:48:24 »
Когда ехали на экскурсию в Грецию, еще в Сербии экскурсовод (не очень молодая и весьма консервативная женщина)удивила нас тем, что сказала, что у них, в Сербии (весьма патриархальной стране)платки на голову, в церкви, женщинам накидывать не обязательно.
То же самое оказалось и в Греции. И в Македонии.
Да, действительно, раньше женщины так ходили. Так они и вне церкви в платках ходили. Потом подзабили и никого это не парит, просто религиозность не платком определяется.
У нас же церковь, долгое время, была в полуподполье. А когда вышла, начали все восстанавливать по методичкам столетней давности. Не отделяя требований времени от религиозных требований.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #12680 : Липень 29, 2018, 00:55:09 »
"Ми активно розвивали стратегію "антисемітизму" української опозиції", - опубліковано низку документів із "справи Манафорта" про співпрацю з Януковичем
Цитувати (виділене)
Слідча група Роберта Мюллера представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Пола Манафорта з українською "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком".
Опубліковано низку документів, пов'язаних зі справою Пола Манафорта, що розглядається у федеральному окружному суді, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Голос Америки".
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12681 : Липень 29, 2018, 06:50:40 »
Эффективное средство для изгнания московских попов

Offline Саминсусамин

« Reply #12682 : Липень 29, 2018, 07:33:54 »
Эффективное средство для изгнания московских попов
Так, особливо коли про "Раби, підніжки, грязь Москви!" то вже б їм дуже не сподобалось!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12683 : Липень 29, 2018, 07:48:47 »
Так, особливо коли про "Раби, підніжки, грязь Москви!" то вже б їм дуже не сподобалось!
І в продовження попередньої теми: дівчатка влітку на вулиці в хустках, які швиденько скидають при нагоді і одягають знову - уроки лицемірства.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #12684 : Липень 29, 2018, 08:10:22 »
Цитувати (виділене)
Рабінович заявив, що Медведчук погодився вступити в його партію

Никак не могу определиться, кого благодарить, Рабиновича или Медведчука.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #12685 : Липень 29, 2018, 09:00:17 »
Так что рыги пойдут двумя фронтами?
Тю, ля, а шо?

Offline Саминсусамин

« Reply #12686 : Липень 29, 2018, 09:07:53 »
І в продовження попередньої теми: дівчатка влітку на вулиці в хустках, які швиденько скидають при нагоді і одягають знову - уроки лицемірства.
Нічого не поробиш — дресс-код!

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #12687 : Липень 29, 2018, 10:47:40 »
Ну церковь в наших краях - это вообще сильно патриархальная штука. Я понимаю, что привыкли все плохое все на москалей валить, но в данном случае это лицемерие, уж извините.
Например на Западной Украине, в очень многих, особенно в разных сельских храмах женщинам дальше притвора заходить не разрешается. Или если мужчины - монахи в церкви молятся, то даже заходить нельзя в принципе. Ибо отвлекает. Ну и батюшки допытываются по поводу нет ли у тебя случайно месячных. Чтоб так сказать ты не осквернила храм божий.  :facepalm:
И это касается и православный и греко-католических церквей.

У католиков тоже своего мракобесия хватает, но конечно они выглядят получше православных. Недавно, когда была в Испании, в Галисии, зашла в такую обычную провинциальную церковь перед службой в вс. Снаружи все стоят, красивые и нарядные, а внутри бегают и бесятся дети разных возрастов,  человек 10-15. И на них с умилением смотрит местная монашка, ну и кюре где-то там ходит и не обращает внимания на скачущих детей.
В наших церквях, что православных, что католических, что греко-католических такое даже представить невзможно.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #12688 : Липень 29, 2018, 10:57:36 »
Вот где эти людики одежонку такую берут, а?
Вот тоже, кстати. Сегодня шли нормально и даже нарядно одетые женщины разных возрастов. Как РПЦ - вечно в толпе преобладают какие-то мешковатые подолы, какие-то стоптанные баретки. Платочки, правда, понаряднее стараются, что да то да. Смирение, конечно, но не до такой-же степени. Для меня было шоком, когда я увидела, как из католического храма люди с обедни выходят. Стильные мальчики и девочки, элегантные бабушки с нарядными внуками - и никто ради благодати в мешки не наряжается.
У меня тетя очень сильно верующая. У нее в жизни произошло несколько страшных событий и потерь, ей вера очень помогла все это пережить. Она красивая женщина, но тоже носит вот это вот все. Платочки, юбки до полу, никаких каблуков и брюк. Им это в церкви на всяких там тусовках внушают. Что женщина в церковь молится приходит, а не мужиков соблазнять. Потому и выглядеть должна соответственно :( Ну а особо сильно верующие и в миру так ходят. Ибо духовность должна быть. Да во многих церквях и монастырях тряпки выдают чтобы обмотаться и не дай бог в джинсах мужиков не смутить  :facepalm:

Это наверное действительно влияние мусульманства в некоторой степени. Но мотивация совершенно разная. В мусульманстве женщина должна так выглядеть чтобы никого кроме мужа не завлечь, а для мужа хоть в стрингах и стриптизерских туфлях. А в православии и мужу тоже не повезет  :smilie5:
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12689 : Липень 29, 2018, 11:33:01 »
Что женщина в церковь молится приходит, а не мужиков соблазнять.
Ну это у нас как бы всегда было. Почему католики меня морально и убили - люди приходят на службу как на праздник, а не на покаяние и сокрушение. Кстати, как там в Евангелии - умой лицо свое и помажь волосы свои, не уподобляйся фарисеям.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.