Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Gonzo

Re: Українська політика
« Reply #2490 : Лютий 01, 2018, 11:13:01 »
По накрутці кліків

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
« Reply #2491 : Лютий 01, 2018, 11:13:31 »
Читаю про эти «дружины». Увлекательно. Прям дыдыктив.

Цитувати (виділене)
Борис Немировський - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=525273154512709&id=100010900873322

Ну, от вам і відповідь, чому оті національні дружини, сестри й матері, які так красиво промарширували Хрещатиком в беркутівських одностроях, не хотіли розповідати про своїх керівників. Знайомтесь, співзасновник ГО "Зірка" (це оте, яке офіційно організувало всю ту тітушатіну):
Малюта Сергій Аркадійович, він же Коротких Сергій Аркадійович.
Два роки в школі КДБ.
Потім - Русское Национальное Единство (пахомія).
Потім - Націонал-Соціалістичне Товариство (пахомія)
Потім - "Формат 18" Тесака.
Потім - реальні (підкреслюю - реальні) бойові дії проти сепарів у складі "Азова". З пісні слів не викинеш.
Потім - отримання українського громадянства.
Потім - раптом такі-сякі незрозуміло які гроші.
Ну, й тепер - Національні Дружини. Український порядок чи як вони там це називають.
Коротше, наці на довєрії, здєсь русскій дух, мня.

В этом твите много всякого.
https://twitter.com/dneprlena/status/957661336363786243

Вот тут кое-что.
Цитувати (виділене)
Согласно открытым источникам в интернете, Сергей "Малюта" Коротких родился в Тольятти в 1974 году, но потом переехал вместе с родителями в Беларусь.

В 1992-1994 гг. служил в белорусской армии, получил специальность специалиста технических средств разведки. Служил он в разведывательном батальоне. После службы в армии поступил в школу КГБ. Отучился там 2 года, но был отчислен с учебы по причине связи с радикальными группировками.

Коротких известен как один из лидеров Национал-социалистического общества (НСО) - одного из крупнейших ультраправых объединений в России. Также Коротких - двоюродный брат спецназовца Валерия Игнатовича, осужденного на пожизненный срок за похищение оператора ОРТ Дмитрия Завадского.

Кроме того, "Малюту" считают виновным в том, что он принимал участие в избиении белорусских оппозиционеров в 1999 году, а затем - в 2013 году - в кровавом конфликте с белорусскими антифашистами.
« Останнє редагування: Лютий 01, 2018, 11:23:51 від Ксеня »
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Gonzo

« Reply #2492 : Лютий 01, 2018, 11:34:58 »
"Малюта" - они реально такие кликухи в Украине берут?  :sarcastic:

Ни разу ни паливно...  8)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #2493 : Лютий 01, 2018, 11:39:35 »
Малюта" - они реально такие кликухи в Украине берут?   :sarcastic:

Я так поняла, что это у него еще от рождествахристова, в смысле ещё до нас.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Oak

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2494 : Лютий 01, 2018, 11:39:42 »
Пиздец какой-то. У нас СБУ есть?

Offline Smooth Pimp

« Reply #2495 : Лютий 01, 2018, 11:51:34 »
Пиздец какой-то. У нас СБУ есть?
Спецслужби частенько співпрацюють із такими утвореннями.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #2496 : Лютий 01, 2018, 11:52:46 »
Сказати, що я в шоці - це нічого не сказати.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2497 : Лютий 01, 2018, 11:53:09 »
Одно дело сотрудничать и другое озволять им развиться в самостоятельную силу

Offline Gonzo

« Reply #2498 : Лютий 01, 2018, 11:56:48 »
. У нас СБУ есть?

Есть разные мнения на этот счет....

Offline Smooth Pimp

« Reply #2499 : Лютий 01, 2018, 11:59:58 »
Так, це класичний джин із пляшки. Наприклад, футбольні фанатські утворення постійно ведуть СБУшники, але це не дуже допомогло тодішнім сбушникам під час Майдану.

Ну, і це припущення, може бути справжня лажа або безпорадність.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2500 : Лютий 01, 2018, 12:04:23 »
Мирослав Гай
5 мин. ·
Все продолжает идти к более масштабной войне.
С начала января мне уже несколько человек с тех территорий говорят о том, что война будет опять в активной фазе. Сначала говорили о феврале, сейчас говорят, что, возможно, в марте. Но как-то все нчинает напрягаться... :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Gonzo

« Reply #2501 : Лютий 01, 2018, 12:10:25 »
Какая цель той возможной вйоны - для Хуйла в первую очередь? Дойти до Киева (Лондона), но в первый же день заработать новые санкции высшего уровня, отключение SWIFT, арест счетов? Даже (даже!) если он куда-то и дойдет - дальше-то что?

Offline Eney

« Reply #2502 : Лютий 01, 2018, 12:12:57 »
Десь я отаке й очікував у перебвибірний рік. Нагнітання. Істерія. Інформаціїні бойові хвилі... І Юля так цікаво примовкла...
Коли ви розносите паніку, то десь радісно хіхікає маленьке хуйло. І починає рости.

Offline Аксельбант

« Reply #2503 : Лютий 01, 2018, 12:18:36 »

Как мудро заметил Горький Лук, этими ребятами торгуют все, со времени заговора Каталины и прочими штурмовиками Рэма. Разменная монета. Пешка на столе политики, власти и денег.
There is no truce with Adam-zad, the Bear that looks like a Man!

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #2504 : Лютий 01, 2018, 12:23:14 »

Как мудро заметил Горький Лук, этими ребятами торгуют все, со времени заговора Каталины и прочими штурмовиками Рэма. Разменная монета. Пешка на столе политики, власти и денег.
Возникшая ассоциация со штурмовиками Рэма - она полезна. И вот в каком аспекте: Рэма- то самого убрали, а вот рядовые вполне пошли в дело...
Homo homini felis est.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2505 : Лютий 01, 2018, 12:25:49 »
Какая цель той возможной вйоны - для Хуйла в первую очередь? Дойти до Киева (Лондона), но в первый же день заработать новые санкции высшего уровня, отключение SWIFT, арест счетов? Даже (даже!) если он куда-то и дойдет - дальше-то что?
С точки зрения логики оно, конечно, смысла нет. Но, как мы уже удостоверились неоднократно, там с логикой плохо. На фоне странного поведения Трампа от таких разговоров становится неуютно. Да, приходится каждый раз включать логику и убеждать себя в противополжном, но ужесточение ситуации внутри ОРДЛО тоже не способствует успокоению.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2506 : Лютий 01, 2018, 12:29:20 »
Десь я отаке й очікував у перебвибірний рік. Нагнітання. Істерія. Інформаціїні бойові хвилі... І Юля так цікаво примовкла...
Коли ви розносите паніку, то десь радісно хіхікає маленьке хуйло. І починає рости.
Я где панику разношу? Я констатирую факт, что там такие разговоры ходят. У тебя там никого нет, тебя это не напрягает. А когда у тебя там больной отец с отсутствием связи, то, конечно, надо сидеть и расслабляться.

Offline Eney

« Reply #2507 : Лютий 01, 2018, 12:33:24 »
Я где панику разношу? Я констатирую факт, что там такие разговоры ходят. У тебя там никого нет, тебя это не напрягает. А когда у тебя там больной отец с отсутствием связи, то, конечно, надо сидеть и расслабляться.
З чого ти взяла, що в мене там нікого нема? Є. Зв"язуємось по скайпу. Але, там знаходяться люди, яких 100%  викорстовують російські спецслужби і тому те, що мене розказують звідти просто залишається при мені. 

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2508 : Лютий 01, 2018, 12:50:09 »
МВФ напоминает, так, на всякий.

Принятие закона об Антикоррупционном суде и выполнение обещаний о приведении цен на газ к рыночному уровню являются основным условиями завершения четвертого пересмотра программы расширенного финансирования Международного валютного фонда (МВФ) для Украины и выделения транша кредита.

Об этом сообщил глава представительства МВФ в Украине Йоста Люнгман, передает Интерфакс-Украина.

Комментируя состояние сотрудничества в ходе мероприятие Европейской бизнес ассоциации «Eba Global Outlook 2018: Think beyond. stay ahead» в Киеве в четверг, он отметил, что целью внедрения рыночных цен на газовом рынке является избежать искусственной сегментации рынка отдельно для домохозяйства и отдельно для промышленности.

«Есть определенные условия, их надо выполнить. Это достижимые показатели: надеемся на скорое их выполнение», — сказал Й.Люнгман

Среди других задач он выделил удержание инфляции, позитивно оценив повышение учетной ставки Нацбанком, сохранение политики гибкого обменного курса для поддержания конкурентоспособности украинской экономики.

Глава представительства отметил, что международные резервы Украины выросли на $6,5 млрд – до $19 млрд, однако необходимо наращивать их и далее – до $30 млрд, чтобы обеспечить защиту от внешних шоков.

Он также призвал в политике повышения зарплат ориентироваться на рост продуктивности труда, так как чрезмерное увеличение зарплат повредит стабильному росту.

Гройсману тоже привет передали :grin:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2509 : Лютий 01, 2018, 12:53:42 »
тому те, що мене розказують звідти просто залишається при мені. 
Зря. Любая информация - прежде всего информация. Становится она зрадой или перемогой, зависит от способа подачи. Не иметь с той стороны никакой информации - недальновидность, а не достижение.

Offline Eney

« Reply #2510 : Лютий 01, 2018, 13:02:59 »
тому те, що мене розказують звідти просто залишається при мені. 
Зря. Любая информация - прежде всего информация. Становится она зрадой или перемогой, зависит от способа подачи. Не иметь с той стороны никакой информации - недальновидность, а не достижение.
Так я й маю. Але вона настільки неперевірена й протиречива, що мені якось навіть соромно нею ділитися. Чи таки лякати й жахати усім, що приноситься?  А давай тут ще будемо їхні пабліки цитувати, викладати посилання, картинки з них. Я їх теж моніторю і в мене є чим поділитися. 

Цікавнька розмова на лавочці:
- А он Гай сказав, шо буде таке страшне, таке страшне...
- Та то хуйня, от мені сказали, шо вообщє всім і всьому буде пиздець!
- Шо. таки всьому?
- Нє, ну Порошенко, звісно викрутиться. А так да, я чула, Путін прийде і усім горлянки поперерізає.
- І мені?
- Тобі в першу чергу.

Offline PA3

• *
« Reply #2511 : Лютий 01, 2018, 13:05:32 »
І про дружини - шо почому
Надо было отдать пенсионерам ?
"Малюта" - они реально такие кликухи в Украине берут? 
написано же: "родился в Тольятти"

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2512 : Лютий 01, 2018, 13:07:07 »
комменты Лемберга всегда завораживают - соврали, не соврали - это не важно :rofl:

Mason Lemberg Ну таке...
Звільнили чи не звільнили - це не настільки важливо.

Важливо, що ви здатні визнати своі помилки, хоча вони, судячи по вьому, були помилками комунікаціі (ви ж то на зустрічі не були, вам хтось розказував, хто напевне теж там не був)

Бо от упоротий пздж й далі сам ість лайно і пригощає ним інших стверджуючи що ВИМОГИ НЕ ЗМІНИЛИСЯ і лист анонімного істочника з ЄС з вимогою забрати безвіз є чинним, незважаючи на спростування представників профільноі комісіі, те, що Порошенко і Юнкер дійшли згоди про формат суду.

Max Nefyodov
Max Nefyodov Mason Lemberg з вами дуже просто - як тільки ви починаєте казати, що хтось «несправжній борець із коррупцією», то одразу зрозуміло - що ось, це саме та людина, яка наступає поганцям на п‘яти. Дуже зручно. Це мій маркер, аби розуміти, хто д підконтрольний і слухняний, а хто ні. Дякую, без вас було б важче.

Offline PA3

• *
« Reply #2513 : Лютий 01, 2018, 13:12:59 »
Рэма- то самого убрали, а вот рядовые вполне пошли в дело...
есть нюанс.
По некоторым подсчётам, только тогда упокоили больше тысячи человек.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #2514 : Лютий 01, 2018, 13:23:45 »
А давай тут ще будемо їхні пабліки цитувати, викладати посилання, картинки з них. Я їх теж моніторю і в мене є чим поділитися. 
Это уже обсудили и пришли по этому поводу к согласованному мнению.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2515 : Лютий 01, 2018, 13:37:22 »
Нардеп від "Народного фронту" Павло Пинзеник зобов'язаний спростувати недостовірну інформацію про ГО " Центр протидії корупції" щодо відмивання грошей.

Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Києва, повідомляє ЦПК у Twitter.

"Зобов'язати Пинзеника Павла Васильовича протягом одного місяця з дня набрання законної сили рішення суду спростувати недостовірну інформацію шляхом оголошення в ефірі парламентського телеканалу "Рада" у програмі "Брифінги" резолютивної частини рішення суду", - йдеться в тексті постанови.

До того ж Пинзеник повинен сплатити судовий збір на користь ЦПК, Віталія Шабуніна, Дар’ї Каленюк та Олександри Устінової по 4032 гривні кожному.

Згідно з рішенням суду, заяви Пинзеника про відмивання коштів членами ЦПК, визнані "недостовірними та такими, що порочать ділову репутацію організації", а також такими, що порочать честь і гідність Віталія Шабуніна як керівника ГО "Центр протидії корупції", Олександри Устінової та Дар’ї Каленюк.

"А ще ми очікуємо закриття кримінального провадження проти нас, яке якраз і порушили на основі заяв нардепа", - додали антикорупціонери.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #2516 : Лютий 01, 2018, 13:40:45 »
До того ж Пинзеник повинен сплатити судовий збір на користь ЦПК, Віталія Шабуніна, Дар’ї Каленюк та Олександри Устінової по 4032 гривні кожному.
Шенноу, ты б спрятал под спойлер, а то тут у некоторых поразрывает кое-что.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2517 : Лютий 01, 2018, 13:42:01 »
Шенноу, ты б спрятал под спойлер, а то тут у некоторых поразрывает кое-что.

ну зачем. я бы написал, что это очевидный факт, что Порошенко не контролирует суды.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2518 : Лютий 01, 2018, 13:49:27 »
"А ще ми очікуємо закриття кримінального провадження проти нас, яке якраз і порушили на основі заяв нардепа"
А у нас по всем подобным заявлениям открывают уголовные дела?
Тю, ля, а шо?

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #2519 : Лютий 01, 2018, 13:56:17 »
"А ще ми очікуємо закриття кримінального провадження проти нас, яке якраз і порушили на основі заяв нардепа"
А у нас по всем подобным заявлениям открывают уголовные дела?
Я бы ещё засомневался, что причина, а что следствие, в данном случае.

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.