Отака хуйня, малята... 
Разгон правоохранителями и избиения титушкаме мирной акции гражданского неповиновения.
Смотреть с 1.20
https://www.youtube.com/watch?v=OUolCt3u4iM&feature=youtu.be&t=79
За эти действия действовавший на тот момент президент привлечен к уголовной ответственности
и объявлен в розыск.
Правда, убежал он из своей страны до окончания президентского срока.
И фамилия этого президента начинается не на букву Я...
У меня нет вопросов к швали, подобной той, что на приведенных в предыдущем посте фото.
У меня вопрос к юлефилам и самопомочам (Cпойлер
вопрос, как у их, самопомочей, избирателя,
поскольку на местных выборах за них голосовал

):
есть ли в этой жизни что-либо, на что они не могли бы пойти ради места у властного корыта?
И рассстраивает то, что, как мне кажется, я знаю ответ...
Треба все ж таки визнати, що Саакашвілі пішов на дострокові вибори після того розгону мітингу. Виграв та відбув весь строк. Якщо він змився з Грузії до 17 листопада 2013 року, то надай посилання на відповідний текст, цікаво.
Що стосується відповідальності виборця за свій голос, то три номери з першої десятки списку Самопомочі вийшли з фракції (1, 5 та 7 номери). На всяк випадок, я за Самопоміч не голосувала, але вагалася ... страшенно. Але проголосувала за Чумака

, який також .. образився на Кличко за слів партії. Так, політики, у яких окрім політики нічого немає у життя, йдуть до кінця... своєї політичної кар'єри. Все ж таки якщо є вільні вибори та висока явка, то популісти не страшні. До тих пір, поки вони диктаторами не стають і не позбуваються вільних виборів.
Що стосується росіян у групі прориву кордону для Саакашвілі, то яка йому різниця хто допомагав прорватися? Сама тема прориву, заклики у мережі як альтернатива зверненню одразу до "європейського суду" (без громадянства людина ж) - це вже вирок. Тобто сигнал для потенційних виборців.
Що стосується "соромно за Україну" - класична пропаганда. Бойні не трапилось, яку планували, і ладушки. Прорватися за бажанням можна в будь-яку демократичну країну, це в диктаторську не можна.