Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика 2017
« Reply #24570 : Вересень 11, 2017, 13:49:57 »
Хорошо бы сделали хоть что-то по закону. (в наших реалиях это утопия, но помечтать же можно)
Я имею ввиду Саакашвили штраф сколько-то там минимумов, а тех, кто его протащил через границу - на 3-5 лет. Идеально получится как по мне.
Если после этого и все остальное начнут делать по закону, то можно его и посадить.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #24571 : Вересень 11, 2017, 13:50:53 »
Такі довбойби сидять роками в АТО
Готові вмирати за президента??? Та ти що. Покажи хоч одного.

Offline Nerag

« Reply #24572 : Вересень 11, 2017, 13:51:15 »

Ну, что "набрал" - и я не считаю. Скорее, потерял меньше, чем они. ;)

Переобувание в прыжке

Nerag Сьогодні в 12:05:31
Самое смешное, что больше всех, похоже, от этой ситуации выиграл как раз Порох - стратегически... ну, или долгосрочно.

...Нераг флегматично...
"Выиграл" и "набрал политический капитал" - не есть синонимы.
Каш КО.

Offline Охтирка

« Reply #24573 : Вересень 11, 2017, 13:51:58 »
Хорошо бы сделали хоть что-то по закону. (в наших реалиях это утопия, но помечтать же можно)
Я имею ввиду Саакашвили штраф сколько-то там минимумов, а тех, кто его протащил через границу - на 3-5 лет. Идеально получится как по мне.

Ээээ, ты в курсе, кто его через границу тащил? Интересно пожить в постоянном собирании третьего майдана? Лично мне как-то хватит.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #24574 : Вересень 11, 2017, 13:52:18 »
Этим самым танкистом и кго семьей занималист винницкие активисты.
Цитувати (виділене)
Гліб Бабіч Таїса Гайда Швидкість навішування ярликів у вас відмінна. Пам'ять трохи гірша. До сьогоднішнього дня Ви мене не тільки не банили, але і знаходилися зі мною в друзях.
Ще раз - заради красномовства згадувати зневажливо таких людей як Межевікин - більш ніж моветон.І це Вам каже не "бот лєксєєвіча", а людина, яка воює четвертий рік.
Хоча про " переляканого всмерть танкіста" - було смішно, так)
Я не знаю, Бабіч — може щось казати? Йому дозволено? Чи тоже хтось буде йому рота затикати, як ти тут намагаєшся?

Ця ваша Гайда — хамло, як я бачу. І щоб це побачити, мені не потрібно бути в АТО.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24575 : Вересень 11, 2017, 13:54:13 »

Ну, что "набрал" - и я не считаю. Скорее, потерял меньше, чем они. ;)

Переобувание в прыжке

Nerag Сьогодні в 12:05:31
Самое смешное, что больше всех, похоже, от этой ситуации выиграл как раз Порох - стратегически... ну, или долгосрочно.

...Нераг флегматично...
"Выиграл" и "набрал политический капитал" - не есть синонимы.
Каш КО.
Да, главное головку держать, это ты верно заметил.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #24576 : Вересень 11, 2017, 13:54:26 »
Короче, дело к ночи. За кого голосовать то в первом туре?
Нефьодов, Найем, Резниченко - если будут балотироваться.
Яценюк, Гройсман - если есть желание идти так сказать эволюционным путем.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #24577 : Вересень 11, 2017, 13:54:42 »
Если после этого и все остальное начнут делать по закону, то можно его и посадить.
Посадить как раз не по закону. Там выше были ссылки на закон. Ему по закону только штраф полагается.
А нам з тобою своє робити (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #24578 : Вересень 11, 2017, 13:55:35 »
Ээээ, ты в курсе, кто его через границу тащил? Интересно пожить в постоянном собирании третьего майдана? Лично мне как-то хватит.
В курсе. Потому и говорю, что в наших реалиях это невозможно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24579 : Вересень 11, 2017, 13:56:20 »
Короче, дело к ночи. За кого голосовать то в первом туре?
Нефьодов, Найем, Резниченко - если будут балотироваться.
Яценюк, Гройсман - если есть желание идти так сказать эволюционным путем.
Из первой тройки никто не будет, уже счас могу утверждать. Гройсман - сорри, но уровень заочника мауп ему не переплюнуть. Яценюк - я бы подумал.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24580 : Вересень 11, 2017, 13:57:56 »
Посадить как раз не по закону. Там выше были ссылки на закон. Ему по закону только штраф полагается.
Не, ну выше я ещё вчера написал, чем это дело закончится в юридической плоскости. Просто я тоже мечтаю и ради такого дела мне Михеила не жалко.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #24581 : Вересень 11, 2017, 13:59:25 »
Ему по закону только штраф полагается.
Или 15 суток.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #24582 : Вересень 11, 2017, 13:59:42 »
Хм. То есть получается все делать по закону надо не всегда, а только после определенного момента? То есть я правильно тебя понимаю, что если где-то что-то происходит не по закону, то следовательно все все могут нарушать и наказывать никого не надо. Ну пока не наступит благословенный момент когда все будет делаться по закону.

Offline Охтирка

« Reply #24583 : Вересень 11, 2017, 14:00:23 »
Не, ну выше я ещё вчера написал, чем это дело закончится в юридической плоскости. Просто я тоже мечтаю и ради такого дела мне Михеила не жалко.
А как докажешь, что это не расправа Порошенко над неугодным?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #24584 : Вересень 11, 2017, 14:00:31 »

Из первой тройки никто не будет, уже счас могу утверждать. Гройсман - сорри, но уровень заочника мауп ему не переплюнуть. Яценюк - я бы подумал.

Ну я так, что бы подразбавить динозавров.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #24585 : Вересень 11, 2017, 14:01:40 »
Или 15 суток.
Туда тоже можно. (с)
Но мне кажется, что 15 суток дают тем, кто штраф не может заплатить. Пусть юристы меня поправят если это не так.
Но все равно штраф лучше. Хоть какая-то польза будет.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24586 : Вересень 11, 2017, 14:02:18 »
Хм. То есть получается все делать по закону надо не всегда, а только после определенного момента? То есть я правильно тебя понимаю, что если где-то что-то происходит не по закону, то следовательно все все могут нарушать и наказывать никого не надо. Ну пока не наступит благословенный момент когда все будет делаться по закону.
Ты ничего не поняла от слова совсем.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24587 : Вересень 11, 2017, 14:04:39 »

Мне кажется, ты второй день не совсем внимательно читаешь те посты, на которые отвечаешь.

Offline Охтирка

« Reply #24588 : Вересень 11, 2017, 14:09:05 »

Мне кажется, ты второй день не совсем внимательно читаешь те посты, на которые отвечаешь.
Может.  :grin:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #24589 : Вересень 11, 2017, 14:11:24 »
Угадайте автора?

Цитувати (виділене)
Я не розумію, чому так обурюються Президент, правляча партія і коаліція загалом.
Ви подивіться на себе.
Незважаючи на закон, ви приймали незаконні рішення. Ви конопкодавите, коли вам треба і уникаєте голосування, коли це, навпаки, треба людям. Ваш президент нагороджував корупціонерів, хоча вони мали сидіти в тюрмі. Ви, переступивши будь-які моральні принципи, торугували з окупантами. Ви створювали офшори і ділили схеми. Ви покривали генералів, які винні в сотнях і тисячах смертей солдатів.
Можна так перелічувати і перелічувати, що ви робили і робите, переступивши закон.
А тепер ви дивуєтесь? Хоча я не розумію чому?
Напевне, ви подумали, що вам все дозволено. Чи може ви думаєте, що вся країна безкінечно буде грати у вашу імітацію законності?
Палка має два кінці. Пожинайте плоди і не дивуйтесь.
До речі, часу в вас дуже мало.

Offline Шо?

« Reply #24590 : Вересень 11, 2017, 14:13:14 »
Насчет уголовной ответственности С-ли:
если будет доказано, что он является организатором или пособником провокации на границе,
может отвечать по той же уголовной статье, как соучастник.
Следствие разберется  :grin:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #24591 : Вересень 11, 2017, 14:15:08 »
Шоу продолжается.

Цитувати (виділене)
Міхеїл Саакашвілі заявив, що він офіційно перебуває на території України. При тому що його паспорт викрали.

Про це політик заявив під час прес-конференції у Львові 11 вересня.

За словами Міхеїла Саакашвілі, він без проблем пройшов польський митний контроль, однак українські митники відмовилися взяти його паспорт.

Після цього він залишив свій паспорт в автобусі, а люди "внесли його на руках до України". За цей час, за словами Саакашвілі, правоохоронці провели в автобусі обшук. Після цього паспорт зник. Тож в крадіжці він звинуватив українську владу.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #24592 : Вересень 11, 2017, 14:15:36 »
Цитувати (виділене)
Адміністрація Президента України

Президент Петро Порошенко наголошує, що інцидент на прикордонному пункті Шегені, де позбавлений громадянства України Міхеїл Саакашвілі у силовий спосіб перетнув державний кордон, має бути оцінений виключно у правовий спосіб. Про це Президент сказав на прохання журналістів висловити позицію щодо цього інциденту.
«На мою думку, цей інцидент не потребує жодних політичних коментарів. Ми маємо коментувати і будемо коментувати (цю ситуацію – ред.) виключно у правовому полі», - підкреслив Президент.
Глава держави нагадав, що 26 липня видав Указ, яким припинив його громадянство на підставі подання Державної міграційної служби, в якому чітко були викладені перевірені факти фальсифікації і надання недостовірної інформації при отриманні ним громадянства.
«Президент не може прийняти жодного іншого рішення, бо це була б злочинна бездіяльність, якщо ми пропускаємо ці факти без реагування», - підкреслив він.
За словами Президента, у будь-якій правовій державі особа має право оскаржити будь-який нормативний акт у адміністративному суді, в даному випадку це Вищий адміністративний суд України. «Я, як Президент, виконаю будь-яке рішення суду. Не подобається рішення українських судів, є Європейський суд з прав людини. Це – правова площина», - наголосив Петро Порошенко.

Він зазначив, що з моменту підписання Указу про припинення громадянства пана Саакашвілі ніхто до суду не звертався. «Замість цього скоєний злочин. Бо є конституційний принцип недоторканості державного кордону. Це питання національної безпеки держави», - зауважив Президент.
«Мені байдуже, хто порушує державний кордон – чи бойовики на сході, чи політикани на заході. Має бути абсолютно чітка правова і юридична відповідальність», - заявив Петро Порошенко.
«Я вважаю, що наші прикордонники, які найкращим чином зарекомендували себе під час антитерористичної операції, вчинили правильно, не застосувавши зброю, на застосування якої вони мали повне право. Не дали розбурхати пожежу, конфлікт в середині країни, чого власне кажучи ці політикани добивались», - також наголосив Президент.
Глава держави підкреслив, що зараз цією справою мають займатись правоохоронні органи і вони почали діяти. «Залишимо політику – політикам, а злочини – правоохоронцям, прокуратурі і суду. Це норми і формат, у яких має діяти правова держава»,- зазначив він.
«Я сподіваюсь, що цей пан в належний час буде так само і з таким же завзяттям пробиватись у Грузію, як він намагався потрапити в Україну», - додав Президент.

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
« Reply #24593 : Вересень 11, 2017, 14:17:50 »
Ну шпильку про Грузию можно было бы и не говорить, но в остальном нормально сказал.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #24594 : Вересень 11, 2017, 14:18:55 »
Ну шпильку про Грузию можно было бы и не говорить, но в остальном нормально сказал.
Да, не упомянуть политику так и не смог.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #24595 : Вересень 11, 2017, 14:20:49 »
Цитувати (виділене)
Андрій Садовий
7 мин ·
В українській політиці завжди панував принцип “або ти раб, або ти ворог”. Ситуацію, яка склалась після позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства та акту приниження України на кордоні, можна спробувати вирішити на інших засадах. Моє бачення справи є наступним:

Я за:
- щоб в Україні панували закон, справедливість та повага до гідності громадянина. І саме влада та її очільники мають давати особистий приклад дій в таких координатах. Застосовуючи принцип “своїм - все, чужим - закон” вони штовхають країну в хаос;
- щоб влада мала авторитет та моральне право на прийняття сильних рішень та їх впровадження. Але це право не надається з гербовим посвідченням. Його потрібно заслужити конкретними діями та дотриманням принципів. Час рабського послуху минув;
- щоб українці були мудрими і усвідомлювали, що зовнішній ворог розраховує на розбрат та внутрішню ненависть в Україні. Але зовнішня загроза не може бути більше виправданням для відвертого реваншу олігархії та продовження грабунку країни.

Я проти:
- щоб Президент позбавляв громадянства тих, хто посмів стати в опозицію до нього. Це принижує як інститут громадянства України, так і авторитет інституту президенства;
- щоб влада використовувала перекриття руху через кордон, зупинку потягів, укріплення кордону між Україною та ЄС, завозила “тітушок”, зневажала права тисяч простих громадян виключно з метою не допустити до країни одну особу, думка якої не подобається Президенту;
- порушення закону будь-ким у правовій (!) державі.

Вважаю, що все ще є шанс у кожного зробити крок назустріч задля збереження людей та країни. Закликаю всі сторони негайно повернути ситуацію в правове поле і спільно повернути авторитет державної влади в країні а також базову повагу один до одного.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #24596 : Вересень 11, 2017, 14:29:45 »
Кстати.
Вспоминаю вчерашний прорыв через границу и с нехорошим чувством думаю, что будет творится на избирательных участках любых выборов.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #24597 : Вересень 11, 2017, 14:32:43 »
Так как Юля его в 2004 году "кинула" с премьерством
Ты точно понимаешь смысл своих слов ?
Да!
А что, причины назначение Тимошенко -это для кого-то секрет?
Ющенко был убежден, что обязан ей победой на выборах. Юля заняла премъерский пост, как политический. У нее не было ни подходящего образования, ни необходимого опыта работы, ни личных успехов или достижений в экономической деятельности, ни пребывания на соответствующих должностях (ну, кроме "работы" с Лазоренко). Все это, на тот момент, было у Порошенко и его кандидатура подходила на премъерский пост очень и очень. Может быть, если бы это назначение случилось. то наша страна сейчас была бы несколько в другом месте.
Да, я порохоботка с большим стажем.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Охтирка

« Reply #24598 : Вересень 11, 2017, 14:38:14 »
Кстати.
Вспоминаю вчерашний прорыв через границу и с нехорошим чувством думаю, что будет творится на избирательных участках любых выборов.
Так все уже бывало. И врывались, и жгли, и били. Гражданскому обществу не привыкать. Чем больше людей согласятся быть наблюдателями и работать в комиссиях, тем меньше вероятность, что кто-то решит этим заниматься.

Offline Старина Z

« Reply #24599 : Вересень 11, 2017, 14:42:21 »
Но у меня смутное подозрение, что не такой ПАП и дурак (по крайней мере на мировом уровне он так не выглядит), чтобы не просчитывать последствия. Скорее всего мы видим только вершину айсберга, внутри которого идут совсем другие процессы. По крайней мере, я в этом уже неоднократно убеждалась, работая в ВР. Так что я лично никого ни ругать, ни гладить по головке не буду. Посижу, понаблюдаю. Время покажет, как говорят умные люди...
"А ты, Иван Дурак, не такой уж и Иван" (С)  :smilie5:

Судить о неизвестных мотивах тяжело, максимум, можно догадываться. Равно как и то, почему эти мотивы (если они были) не были публично озвучены. Версию, что миром правит лажа, считаю на сегодняшний день более вероятной.
Но время уж точно покажет, это без сомнения.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.