Одже якщо ригі підуть з лозунгом: "Все буде, як при Янику, тільки краще" в них є шанси навіть на Западній?
Закарпатская область всегда голосовала за ПР. Там, кстати, как и в Черновицкой, наибольшее кол-во приверженцев УПЦ МП (на Западе), Так что да, есть варианты. 
хех

Одне Дніпро, а може і навіть і Запоріжжя кількісно переб'є все Закарпаття по прибічникам МП. Та і вибір: є католики, греко-католики, і останнім часом росте і КП. Корінні жителі по традиції або греко-католики (як я наприклад), або католики (мій кум). МП це те що насаджував СРСР (відбираючи храми інших конфесій) після WW2, але останнім часом КП перебирає від МП прихожан. Так, є непробивні бабці, які ходять в МП, але молодь якщо не греко-католики, то КП.
Що стосується ригів, то в чистому виді не пройдуть. Але яке-небудь Відродження замасковане з лозунгами "підвищимо пенсії, не будемо піднімати комуналку, багато шари вам" може набрати некисло голосів. Тому що нинішню владу в народі матерять.
Ну це я називаю "синдром Ющенка". В першу чергу, люди чекали від Майданів більшу віддачу - так позитивна динаміка є, але ніхто не хоче ще чекати років 25-30 щоб відчувати себе білою людиною (тим більше ЄС під боком, і люди бачили на очах як країни змінювалися). Словаки і румуни (мадяри трохи багатші, але не далеко пішли) років 20 назад жили відчутно гірше українців, а тепер і порівнювати смішно.