Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Re: Українська політика 2017
« Reply #15900 : Червень 14, 2017, 15:53:20 »
Вы про что это все?  :consul:
Я даже не понял, о чем ты, пришлось гуглить.
А оно кто?
Господи, счастливые люди! :weep: :weep: :weep: :weep: А есть еще Диего!
:obm: Как хорошо, что я столько не знаю!!!  :yahoo:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #15901 : Червень 14, 2017, 15:57:24 »
 :smile7:
Між Україною та США досягнуто домовленість про повноцінні переговори президентів Трампа та Порошенка у Вашингтоні.
Цю інформацію підтвердили кілька дипломатичних джерела Європейської правди.
Очікується, що ближчим часом Адміністрація президента офіційно оголосить про даний візит.
"Йдеться про повноцінний державний візит Порошенка у Вашингтон, який включатиме всі зустрічі з ключовими  особами, в тому числі з президентом Трампом", - розповів один зі співрозмовників.
"Вже узгоджено дату, візит відбудеться в червні, найближчим часом", - зазначив інший.
http://www.eurointegration.com.ua/news/2017/06/14/7067172/
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline RedCat

« Reply #15902 : Червень 14, 2017, 16:08:18 »
"Вже узгоджено дату, візит відбудеться в червні, найближчим часом", - зазначив інший.
ну все теперь точно как Монова говорила - надо асбестовую шапочку и сварочную маску  :yahoo:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #15903 : Червень 14, 2017, 16:12:14 »
Господи, счастливые люди!
Сразу понятно у кого нет маленьких детей.
Тю, ля, а шо?

Offline Ellianna

« Reply #15904 : Червень 14, 2017, 16:24:28 »
Неужели во Львове все так плохо?
Євген Манженко
18 mins ·
Схоже, до Львова цього літа я точно не поїду. Садовий вимагає оголосити Львів, у якому він 11 років ніяк не вирішував проблему зі сміттям, зоною екологічного лиха.
Фактично мер закликає нахрін забити на дощечки і гвіздки місто. Адже закон "Про зону надзвичайної екологічної ситуації" передбачає у разі оголошення стану:
-встановлення особливого режиму в'їзду і виїзду (Привіт, гетто);
- обмеження руху транспортних засобів (прекрасно! Нєхуй шастать);
- встановлення обмежень чи заборони на проведення масових заходів (фестиваль? Гааааа);
- відселення людей з місць, небезпечних для їх проживання (тобто, зі Львова і усіх, виходить?);
- запровадження особливого порядку розподілення продуктів харчування і предметів першої необхідності серед населення (так-так, не тільки львівська контрабандна з Польщі кава, а й макарони за картками в чергах);
- проведення мобілізації ресурсів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, зміна режиму їх роботи... (коротше, в "Криївці" буде склад для мішків з хлоркою, наприклад).
Нє, я розумію, до чого Садовий веде. Крім ручного керування містом це ще можливість для нього отримувати баблоси з резервного фонду Держбюджету.
П.С. Є ще другий варіант - розрахуватись нарешті з іншими містами області за сміття, яке вони приймали. Домовитись рік-два ще позвозити, поки будується полігон і завод (він ні з ким не зустрічається принципово). Не футболити потенційних інвесторів, які були (і є), а сприяти їм. Або витратити щось з 2 млрд з фонду розвитку міста Львова на завод (вистачить не на один). Просто не бути негідником, нарешті. Але давайте просто визнаємо, що другий варіант - нереалістичний.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15905 : Червень 14, 2017, 16:27:55 »
Сразу понятно у кого нет маленьких детей.
А этот мультик новее или старее "Свинки Пеппы"? Это я вспомнил самое-самое спокойное, что смотрит внук.
Посередине вполне нормальные, например, "Супер Крылья" или про машинки всякие (Вспыш и чудо-машинки), а с экстремальной стороны в лучшем случае какие-то роботы, трансформеры (Бамбл би, Красный рейнджер и т.п.), в худшем — всякий примитивный трэш, который, почему-то страшно притягивает малышей.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #15906 : Червень 14, 2017, 16:30:11 »
А этот мультик новее или старее "Свинки Пеппы"?
Даже не знаю.
Ну точно не свежак.
Тю, ля, а шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15907 : Червень 14, 2017, 16:33:55 »
Даже не знаю.
Ну точно не свежак.
Посмотрел еще раз скан — не, не думаю, что "Свинка Пеппа" была на двд.  :)

Offline Nerag

« Reply #15908 : Червень 14, 2017, 16:34:38 »
Ситуация с мусором хреновая, да. Около меня, к примеру, 5 мусорных майданчиков - и только на одном мусор ограничивается площадью самого майданчика (правда, при этом, местами он выше меня с головой -т.е. выше 1,8 м). На остальных - мусор расползся на 20-40 кв. метров, достигая мне груди в высот

P.S. Вот параллельная моей улица (вул.Суха) - там недавно народ даже баррикаду из мусора на проезжей части возвел.
http://zik.ua/ru/news/2017/05/23/vo_lvove_na_ul_suhoy__gori_musora_1101113

Offline vs

« Reply #15909 : Червень 14, 2017, 16:36:41 »
А этот мультик новее или старее "Свинки Пеппы"? Это я вспомнил самое-самое спокойное, что смотрит внук.

Початок цього (перші випуски) це приблизно один час - середина нульових.

Дору зі свинкою порівнювати важко, свинка це просто загально класно зроблена штука, яку й дорослим дивитись прикольно,
а Дора дуже специфічний матеріал, розрахований на вузький віковий діапазон - десь між 3 та 4 максимум до 5, далі дітки з
неї виростають. Ну й відповідно батьків вона здатна дістати простотою своєю швидко й ефективно.

Offline Юльчча

• Львів
« Reply #15910 : Червень 14, 2017, 16:40:40 »
Ситуация с мусором хреновая, да.
У нас в районе, кстати, вывозят, не накапливается. Но я знаю, что так не везде.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15911 : Червень 14, 2017, 16:51:39 »
Дору зі свинкою порівнювати важко, свинка це просто загально класно зроблена штука, яку й дорослим дивитись прикольно,
а Дора дуже специфічний матеріал, розрахований на вузький віковий діапазон - десь між 3 та 4 максимум до 5, далі дітки з
неї виростають. Ну й відповідно батьків вона здатна дістати простотою своєю швидко й ефективно.
Зрозуміло. Ні, якось Дора пройшла мимо. Були ще ельфи з феями, до речі, також досить якісно.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #15912 : Червень 14, 2017, 16:52:55 »
Плохо.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15913 : Червень 14, 2017, 17:03:06 »
Садовый очень сильно прощелкал эту проблему, я просто не представляю, как так можно было.
Вроде ж не дурак.
Гройсман сейчас по делу его упрекает

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #15914 : Червень 14, 2017, 17:04:21 »
P.S. Вот параллельная моей улица (вул.Суха) - там недавно народ даже баррикаду из мусора на проезжей части возвел.
Ебическая сила. А ведь в президенті метил...
Злобная заинька

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15915 : Червень 14, 2017, 17:10:29 »
Цитувати (виділене)
Российскому боксеру Георгию Кушиташвили, направлявшемуся в Харьков на чемпионат Европы, а также пресс-атташе Федерации бокса России Владе Романовой, двум журналистам и нескольким российским болельщикам в составе делегации было отказано во въезде на территорию Украины, сообщает «Р-Спорт».

Все произошло без объяснения причин задержания, задают только вопросы — в частности, у пресс-атташе спросили, на каком основании она несколько лет назад была в Крыму.
:kos:

Offline Nerag

« Reply #15916 : Червень 14, 2017, 17:21:48 »
Цитувати (виділене)
Российскому боксеру Георгию Кушиташвили, направлявшемуся в Харьков на чемпионат Европы, а также пресс-атташе Федерации бокса России Владе Романовой, двум журналистам и нескольким российским болельщикам в составе делегации было отказано во въезде на территорию Украины, сообщает «Р-Спорт».

Все произошло без объяснения причин задержания, задают только вопросы — в частности, у пресс-атташе спросили, на каком основании она несколько лет назад была в Крыму.
:kos:
Плохо без смайлика "Нех#й щастить".  :smile4:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #15917 : Червень 14, 2017, 17:27:45 »
Остается надеяться, что ЧМ по футболу у России все таки отберут.
Тю, ля, а шо?

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #15918 : Червень 14, 2017, 17:29:08 »
Тут пишут что Одувану тоже
Цитувати (виділене)
У відповіді СБУ йдеться, що було прийнято рішення заборонити Варламову в'їзд в Україну
https://apostrophe.ua/ua/article/society/accidents/2017-06-14/rossiyskomu-blogeru-varlamovu-zapretili-vyezd-v-ukrainu-opublikovan-dokument/12905

Offline Smooth Pimp

« Reply #15919 : Червень 14, 2017, 17:54:50 »
Адже закон "Про зону надзвичайної екологічної ситуації" передбачає у разі оголошення стану:
Не виправдовую львівське керівництво, але це трішечки не так:
Цитувати (виділене)
У випадку запровадження в межах зони надзвичайної екологічної ситуації правового режиму надзвичайного стану відповідно до Закону України  "Про правовий режим надзвичайного стану" можуть запроваджуватися, зокрема, такі заходи:

- встановлення особливого режиму в'їзду і виїзду;

-обмеження руху транспортних засобів та проведення їх огляду з метою необхідної їх обробки;
і т.д.
Тобто, все, що він перелічив, впроваджується лише в тому разі, якщо в зоні надзвичайної екологічної ситуації оголосять режим надзвичайного стану згідно з іншим законом.

Offline БабаМаня

• пятикратная бабушка
« Reply #15920 : Червень 14, 2017, 17:59:26 »
якщо в зоні екологічного надзвичайного стану оголосять режим надзвичайного стану згідно з іншим законом.
Я прошу прощения, вот просто заинтриговала это вечно длящаяся эпопея с львовским мусором. А что препятствует построению во Львове мусороперерабатывающего завода?
Отсутствие денег? Так уже все жители области могли бы скинуться, чтобы решить проблему. Можно марафон устроить.
Я не здамся без бою! (С)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #15921 : Червень 14, 2017, 18:16:27 »
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #15922 : Червень 14, 2017, 18:17:08 »
Шото про то, как кого  побили титушки частенько читаю.
Злобная заинька

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15923 : Червень 14, 2017, 18:21:11 »
Я прошу прощения, вот просто заинтриговала это вечно длящаяся эпопея с львовским мусором. А что препятствует построению во Львове мусороперерабатывающего завода?
Отсутствие денег? Так уже все жители области могли бы скинуться, чтобы решить проблему. Можно марафон устроить.
Есть разные версии, почему, а факты примерно таковы:
- проблема очень и очень старая (и вообще не уникальная);
- "генерирует" мусор город, а свалку в черте города, понятно, устроить нельзя, нужно договариваться на уровне области;
- Садовой уже 11 лет мэр Львова, проблема гораздо старше;
- к нему приходило несколько десятков инвесторов, желающих поучаствовать в решении проблемы (естественно, и заработать на этом);
- до сих пор всё на уровне "есть план, скоро, начнем, ну может не прямо сейчас";
- проблема вышла на новый и трагический уровень тогда, когда загорелся старый и давно вне всякой меры перегруженный полигон (сторонники Садового утверждают, что был поджег, но вроде это не доказано);
- деньги есть, прямо на счетах горисполкома, т.е. проблема вообще не в деньгах;
- Гройсман утверждает (см. я выше видео постил), что уже и насчет площадки договорился, но Садовому почему-то она не понравилась, и инвесторов очередных нашел (не знаю, с ними ли договорился в конце концов Садовой);
- есть понятное политическое противостояние, но четко отделить, где именно оно, а где просто отмазка, — достаточно сложно.

Опять же, тот же Гройсман напоминает, что он очень долго сам был мэром (Винницы), знаком с этой проблемой и решил ее. И уверен, что Садовой тоже мог бы решить, у него на это было 11 (!) лет, вовсе не обязательно было дотягивать до такого уровня.

Одна из версий, что у Садового есть коррупционный интерес не только к инвесторам, но и к контролю вывоза мусора (в частности, учета его объема, это влияет на уровень заработка компаний, вывозящих мусор), а это налагает существенные дополнительные ограничения в выборе решения.
Лично я от него, к сожалению, ничего внятного не слышал. В основном просто обвинения, что ему устроили "мусорную блокаду". Но повторю, проблеме сильно больше лет, чем он мэр Львова, а мэром Львова он уже 11 лет.
Я не понимаю истинных причин, почему проблема так и не решена, поэтому за основную версию беру коррупционную — именно в ее пользу больше всего фактов, хотя за руку никто и не ловил.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #15924 : Червень 14, 2017, 19:59:53 »
У Черновола прочла созвучное моему пониманию/ не пониманию Садового.

Цитувати (виділене)
Taras Chornovil
Вчера в 13:12 ·

Побачив зранку Садового на Еспресо. Говорив про сміття, блокаду, злих Гройсмана, Порошенка й Луценка, наругу над львів'янами тощо. А він узагалі адекватний??? Спробую проаналізувати буквально пару тез, які з цього потоку свідомості можна цілісно виокремити.

1. Садовий заявляє, що в катастрофі винні Порошенко, Гройсман і Луценко. Що проблема виникла рік назад, коли після пожежі й загибелі людей на сміттєзвалищі Генпрокурор заборонив вивозити туди сміття.
- Садовий бреше. Проблема існує вже кілька десятиліть. Сміттєвий полігон створений ще 60 років назад, а закрити його мали навіть до здобуття Україною незалежності. Вирішення проблеми постійно відкладали, хоча щороку ставало очевидніше, що запас часу у місцевої влади вичерпується. А рішення прокуратури лише повторило стару позицію - полігон уже давно закритий і вивозити туди сміття не можна.
- Садовий свідомо бреше. Проблема дійсно виникла не з його приходом до влади. Але він дуже добре усвідомлював її суть та оцінював наслідки й пропонував розв'язки. 2002 року Садовий балотувався на посаду міського голови (я теж голосував за нього). Тоді він програв, але подарував Львову шикарний документ - дуже вміло прописану й розумну програму діяльності міського голови. Там окремий розділ про європейський метод утилізації відходів у Львові - "відходи - це ресурс". 2006 року Садовий таки переміг і сів у мерське крісло. Під час виборів він навмисно виїжджав до Грибовичів, де мешканці вже тоді блокували проїзд сміттєвозів на звалище, й пообіцяв, що в найкоротші терміни полігон буде закритий, а Львів перероблятиме сміття, як і інші європейські міста. Після виборів про обіцянки та свою програму забув на десятиліття. Жодної дії зроблено не було.
- Садовий бреше, бо приховує корисливі наміри. Проекти побудувати сміттєпереробний завод були вже давно. Кілька разів і я приводив до мерії інвесторів (щоправда ще до його попередників). Пізніше уже до Садового їх водив регулярно в мерію Тарас Стецьків (очолювана ним місцева Партія Рееформи і пороядок активно опрацьовувала цю тему). Після відвідин мерії інвестори втікали зі Львова чимдуж і ніколи більше не поверталися. Це не лише стиль Садового - вимагати відкати чи частку в бізнесі. Львів'яни з завидною постійністю обирали собі дуже корумпованих керівників. Єдине - Садовий переміг саме завдяки обіцянкам принести абсолютно нову якість у місцеву політику й господарку. Не приніс.
- Садовий не збирається вирішувати проблему. Я не розумію, в чому тут причина, чому він сам собі робить гірше, можливо це якийсь параліч і невміння що-небудь реально робити? А може неспроможний відмовитися від схем навіть перед загрозою екологічної катастрофи... Він абсолютно нічого не зробив за десять років при владі. Нічого не зробив за останній рік після пожежі. Абсолютно нічого!!! Львів має свій колосальний фінансовий ресурс, Львову (єдиному в Україні без зайвих розмов дадуть кредит від ЄБРР та інших міжнародних фінансових установ).
Рік не робили нічого, лише розвозили сміття по всій Україні. Зараз ніби оголосили конкурс. Прочитав я про нього. "Ми відбирали без поспіху, відбирали й так і не відібрали" фірму-інвестора (точніше, оголосили переможцями зразу три фірми-конкурентки - як це?!). А далі взагалі пісня: наразі французькі експерти спільно з українськими "активно працюють над технологічними параметрами та проектом" сміттєпереробного завода. "Завершуємо детальне вивчення запропонованої ними ділянки під завод на території ТЕЦ-2, яка на мою думку є оптимальною. Але в будь-якому випадку, будівництво такого заводу - це 2 роки. Почати зможемо вже цього року, осінню ми почнемо"... "До 15 липня повинні бути проведені громадські слухання, і відбудеться узгодження проектів будівництва, і вже восени поточного року може початися відведення земельної ділянки інвестору..."
Ні, ви все це чуєте? Вщипніть мене! Невже це говорить мер міста, в якому катастрофа вже сьогодні?! Вони осінню можливо почнуть процедуру відведення землі... Панове, всі параметри таких підприємств уже відомі десятиліттями. Їх зводять у всьому світі за місяці, а не за роки. Потрібна лише прив'язка до місцевості (тижні). Ще треба знайти гроші (вони у Львові є) або запропонувати інвестору вигідні умови бізнес-плану (і жодних відкатів чи часток у бізнесі, пане мер!) Після минулого літа й до сьогоднішнього дня завод уже мав працювати або добудовуватися.

2. Мер заявив, що Львову оголосили сміттєву блокаду, бо, бачте, вся Україна не хоче тонути в львіському смітті.
- Садовий маніпулює. Проблеми зі сміттям є скрізь, але назвіть мені хоч одне місто, яке не вирішує цю проблему самотужки, а чекає, що її вирішать інші. Назвіть хоч одне місто, з якого сміття вивозять в інші області. Закони визначають, що це виключна й безумовна відповідальність міської влади й ніхто замість неї не може й не має права нею займатися. Садовий згадав, як сесії в інших містах приймали рішення не пускати львівське сміття. А чому пан Андрій не каже, що перед цим місцеві мешканці піднімали бучу після смердючих львівських куп, що саме прості люди блокували проїзд львівським сміттєвозам, а ради вже затверджували позицію місцевих громад. Може всі ці громадяни, які ночами чергують на дорогах, щоб не отримати в себе плоди безгосподарності львівського міського голови - це теж запеклі прихильники Гройсмана чи "проплачені порохоботи"?
- Садовий сам не дає іншим містам допомогти Львову. Коли його мерія домовлялася з іншими містами й полігонами про вивіз, чиновники не дали іншим громадам чітку часову перспективу, доки сміття будуть везти до них, не показали, що в Львові взагалі щось робиться, аби в себе вирішити проблему. Спершу допомогти були готові всі, потім багато хто, потім одиниці, потім ніхто.
А історія з урядовим меморандумом узагалі вражає. Прем'єр спеціально приїхав до Львова і з ОДА та представниками інших міст області погодив, що вони будуть якийсь час приймати львівські відходи. Не за дурно, за компенсацію з обласного (не міського) бюджету. Знаєте, хто зривав голосування про виділення таких коштів облрадою? Депутати основних міських партій Самопомочі й Свободи...

3. Садовий робить з цього лише політику. Він розказує про блокаду з боку Президента й Прем'єра, хоча блокують такі ж, як і в нього у Львові мери та ради, більшість у яких (згадайте результати минулих місцевих виборів) належать аж ніяк не БПП чи НФ, а впливи на них київської влади не більші, ніж на самого Садового та його Самопоміч. Львівський мер не йде на переговори й будь-які форми діалогу. Говорить лише ультиматумами: я тут нагадив, а ви приберіть усе за мною, бо інакше ви - вороги львів'ян.
На пропозицію нардепа Денисенка визнати свою неспроможність і піти у відставку, відкривши дорогу обранню хоч трошки адекватнішого міського керівництва, відповів лише грубістю. Мовляв, хай Денисенко радить Гройсману, а я маю своїх радників і у відставку не піду.

Я не знаю, як на це все реагувати. Це вже навіть не безвідповідальність і не просто політиканство. По моєму - це клінічний випадок якоїсь повної неадекватності реальному стану справ.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #15925 : Червень 14, 2017, 20:07:52 »
Ну и два куска из 2006 года, его выступление перед жителями Грибович, когда он только стал мэром.

Есть еще, можно погуглить при желании.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #15926 : Червень 14, 2017, 20:09:29 »
Я вже не кажу про багаторічний сморід від каналізації.
А Садовий кожного разу каже: "Ми знаємо, хто це робить, ми його попередили..."
Я також знаю, хто це робить: то він таку купку наклав.  :smilie9:
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Охтирка

« Reply #15927 : Червень 14, 2017, 20:33:46 »
Еще одни борцы с фашизмом отличились.

Цитувати (виділене)
Pavel Feldblyum
12 червня о 11:35 · Kyiv ·
Комитетчик
На премьере «Чужой молитвы» – художественного фильма об истории крымскотатарской девушки, спасшей еврейских детей во время Второй мировой войны, я с трудом сдерживал слезы. И далеко не всегда это удавалось. Совсем юная девочка, сидевшая передо мной, проплакала, не стесняясь, почти всю картину, как и практически все зрительницы.
А когда зажегся свет – большинство мужчин в зале прятали глаза.
И гремели аплодисменты, не стихавшие очень долго.
В зале сидели украинцы, русские, крымские татары, евреи – и чувствовали практически одно и то же. Казалось, мы все стали немного ближе друг к другу. Хотя, скоро выяснилось, что далеко не все.
Еще до премьеры известный еврейский функционер, борец с антисемитизмом, директор Украинского еврейского комитета Эдуард Долинский разместил пост, где поставил под сомнение историческую достоверность сюжета, послужившего основой фильма.
Исчерпывающее разъяснение, которое дал режиссер картины Ахтем Сейтаблаев, Долинского, видимо, не удовлетворило, поскольку через несколько дней появился новый «изобличающий» текст. Теперь досталось не только режиссеру, но и всем крымским татарам.
«Советую вам освежить память и вспомнить, что произошло с евреями в Крыму во время войны. Их всех убили, все 40 тысяч. Сделали это нацисты при активной помощи местной крымско-татарской полиции и самообороны. Но вы этих историй от Муждабаева (известный журналист рассказал ранее о том, что его прабабушка тоже прятала девушку-еврейку в своём доме в Къарасубазаре, – П.Ф.) и в фильме о фейковом спасении не услышите и не увидите. А услышите обязательную историю о том, что бабушка каждого порядочного человека спасала евреев».
Что ж, Эдуард может торжествовать. Он достиг своей цели. Тысяча лайков, ксенофобский ад и агрессия в адрес крымских татар, евреев и украинцев в сотнях комментариев.
Впрочем, подобные комментарии, обычно
украинофобские, сопровождают большинство постов автора, а его тексты частенько с удовольствием цитируются российскими СМИ. Похоже, Еврейский комитет Долинского зачастую забывает о том, что он все-таки украинский, как и о том, что идет война.
Конечно, борьба с антисемитизмом – это функция любой еврейской организации, но в исполнении Еврейского комитета эта борьба уж очень отдает банальной украинофобией.
Ну, а огульные обвинения в адрес крымскотатарского народа, переживающего один из самых трагических моментов в своей истории – это вообще за гранью добра и зла.
Подобные вбросы лишь сеют ненависть и вражду, работая на идею, ровно обратную той, которую закладывали в фильме авторы.
Ведь «Чужая молитва» – это картина о том, как сохранить в себе человека.

Offline Ellianna

« Reply #15928 : Червень 14, 2017, 20:44:38 »
Не все же зрада.
Nick Hornby

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.