Автор Тема: Українська політика 2017

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика 2017
« Reply #15630 : Червень 10, 2017, 15:33:55 »
Тоже под контролем российских акционеров.
А Лайф был Ахметовский. Ужас!
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #15631 : Червень 10, 2017, 15:37:19 »
Личный опыт явно не показателен. У меня и большинства моих знакомых Киевстар.
:drinks:

Offline AVI

« Reply #15632 : Червень 10, 2017, 16:07:28 »
Украина - где безвиз встречается с совком.
...
В продолжение темы.
"С безвизом, дорогие украинцы!"
Так сегодня выглядели проходы в парк Владимирская горка и на ул.Трехсвятительскую.
По словам бойцов - в связи с праздником безвиза, по указанию Педальки.
Проход - только для проживающих.

п.с. Интересно, в этой зоне есть люди, снимающие жильё?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #15633 : Червень 10, 2017, 16:19:12 »
Тоже под контролем российских акционеров.
Да, увы. Норвеги проиграли, по сути, россиянам.
Сейчас всеми силами стараются поддерживать имидж международной (по факту так и есть) компании, по возможности отмежовываясь от россиян.
Фридман время от времени напоминает, что родился во Львове, что у него есть еще вообще-то и гражданство Израиля помимо российского.
Чернышев (руководитель Киевстар, кто не знает) постоянно напоминает, что акционеры находятся в Амстердаме (но зарегистрированы где-то в офшорах, на островах, кстати, в Амстердаме штаб-квартира).
Сейчас, насколько я знаю, пытаются выделить Россию отдельно от остальных стран экс-СССР, во Львове делают управленческий хаб (думаю, специально для этого).

Кроме того, надо сказать, что в отличие от МТС Украина, которая в свое время стала 100% дочкой МТС, технические, скажем так, связи между Киевстаром и российским Вымпелкомом относительно слабы и их не имеет смысла сравнивать с аналогичными связями МТС-МТС. Сейчас, конечно, многое могло поменяться, но не думаю, что так уж кардинально.

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #15635 : Червень 10, 2017, 19:30:09 »
Журналістка Громадського Станко отримала подяку від міністра оборони
Непонятно только почему от нашего министра.
Тю, ля, а шо?

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #15636 : Червень 10, 2017, 19:31:57 »
Журналістка Громадського Станко отримала подяку від міністра оборони
Непонятно только почему от нашего министра.
ага.
Первая мысль - от какого?
Злобная заинька

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #15637 : Червень 10, 2017, 19:46:05 »
ЗРАДА :scare3:
Cпойлер
http://www.huffingtonpost.com/entry/a-good-spring-for-ukraine_us_593ac820e4b0b65670e569cf

June 1: Canada ratified the free trade agreement with Ukraine.

May 31: The international arbitration court in Stockholm rejected Gazprom’s controversial “take or pay” claim, ruling in Naftogaz’s favor.

May 30: The Dutch senate approved ratification of the EU-Ukraine association agreement.

May 30: The state e-auction system Prozorro sold the assets of bankrupt banks for one billon hryvnia, preparing for participation in the auctions of small privatizations.

May 17: The European Union approved Ukraine’s visa-free agreement.

May 13: The Eurovision Song Contest held in Ukraine was recognized by the Eurovision board as a success.

May 3: Ukraine rose thirty points on the Global Open Data Index, besting most EU countries. The country is now ranked as the twenty-fourth most open, after Sweden, Germany, and Hong Kong.

April-May: as a part of the currency liberalization strategy, the National Bank of Ukraine canceled a series of capital controls requirements.

April 26: President Petro Poroshenko signed a law easing the merger and capitalization procedures for small banks.

April 19: The Cabinet of Ministers approved financing for dredging a new grain terminal currently built by MV-Cargo company, which is a joint venture of Cargill. The total amount of investments is $150 million, and is also financed by the EBRD and IFC.

April 14: Poroshenko signed a law on a three-year state budget process.

April 13: The Ukrainian parliament approved a law on the electricity market, which introduced a series of important reforms to liberalize the country’s energy market.

April 3: The International Monetary Fund agreed to release the next tranche of $1 billion, bringing total disbursements to $8.38 billion.

April 3: As a follow-up of a European Bank for Reconstruction and Development-funded project, a law on financial restructuring and the secretariat for financial restructuring of corporations has become operational.

April 1: The Ministry of Finance launched an automatic electronic register of VAT reimbursement.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #15638 : Червень 10, 2017, 20:15:24 »
Цитувати (виділене)
Майкл Щур

Чому я пішов на Суспільне
Уявіть собі, що ви такі весь час кепкуєте і підколюєте Утеодин (УТ-1) за те, що це совок, минуле століття, жахливий жах, неповороткий монстр і так далі. От все життя існує такий канал. У нього є обласні філії, робота деяких з них полягає у тому, щоб в Україні завжди був хтось гірший за утеодин, щоб йому не було так соромно.

От ви весь час кепкуєте з оцього утеодин. І тут вам пропонують "а хочеш це змінити?"
І ти такий:
- та що тут змінювати? Тут все рівняти з землею треба. А на місці щось робити нове.
- А люди?
- А що люди? Всіх звільнити і нових набрати.
- А хто піде на 4 тис грн працювати?
- Ну... (менш впевнено) молодих наймемо....
- А молоді навчаться і підуть на інший канал/радіо/сайт. І що тоді?
- Тоді треба систему міняти.
- Пішли міняти систему з нами.
- (ще менш впевнено) та ні... я просто так... я не готовий... я не вмію...
- (розчаровано) от всі так. І як тоді тут щось будувати нове?
І ти такий присоромлено через вихідні:
- Слухай, давай я спробую. Хтось же має це робити.
-
І потім, коли ти приходиш і знайомишся з "утеодин", то почуття не те, щоб змішані...
Це так, ніби тобі обіцяють купу проблем, а натомість показують купу проблем і дають в руки 10-титомник "10 способів, як хтось намагався вирішити цю купу проблем і не зміг".
І ти такий:
- а давайте цю купу вивеземо
- 34 сторінка. Не працює.
- А давайте закопаємо
- 2-га сторінка. Не працює.
- А давайте прикрасимо.
- 17-та. Нєа.
- А переробити?
- 26-та.
- А найняти професіоналів?
- 144-та.
- А що тоді з цим робити?
- 245-та сторінка.
- Пи*₴&ць
- 1-ша.
- И-и-и-и
- В передмові.
Cпойлер
Короче всьо перепробували. І всі, хто пробував, пішли геть - ні з чим або з деякими зрушеннями, але пішли.
Бо в цього монстра є стільки диких закапелелків, які ніяк неможливо вирішити! От просто ніяк. Але всерівно треба придумати.

Ну от наприклад приміщення. Саме приміщення на Мельникова 42. Приміщення такого розміру не може собі дозволити жоден (жоден курча!!!) комерційний канал, який заробляє гроші (заробляє!!!). А на утримання приміщення - дууууже багато йде. На утримання людей, які утримують приміщення - дууууже багато грошей. На утримання людей, які керують тими, хто утримує приміщення - також.

Радіо. «Суспільний мовник» має три радіо - Культура, Промінь, УР-1 (105fm у Києві). У них є три приміщення. Таких офісів не може собі дозволити жодна комерційна радіостанція. Вгадайте кількість людей, які працюють на трьох радіостанціях? Ну? 200? Більше! 456? Більше!!! 1200!! Тисяча, курча, двісті, срака, людей!!! Три радіостанції і тисяча двісті людей! Я дивуюсь, що там ще не створили окреме радіо для працівників радіо.

А є, наприклад Тиса ФМ. Охріненне радіо за контентом. Якщо ви увімкнете його, то ви не повірите, що це виходить в Ужгороді і лише на Ужгород. У них все класно.
Але коли починаєш розбиратися в темі, то виявляється, що їх 12-годинний ефір - це порушення внутрішніх правил Суспільного. Бо написано, що на розважальний контент в регіоні виділено трохи більше, ніж три години. А решта часу - культура і суспільно-політичний. І ця історія в процесі вирішення.
І ти такий сидиш - брови вже піднялися вище рівня макушки і дивишся - з одного боку 1200 людей, більшість із яких (за деякими вийнятками) роблять програми «Привіт з минулого» для трьох радіо, а з іншого - Тиса ФМ, у яких там людей 10 працює і які роблять 12 годин конкурентного розважального контенту.
І ти такий розумієш - 20 років ідіотизму зав’язали стільки вузлів, що розв’язувати по-одному - це не варіант. Бо результат потрібен вже. А на розв’ясзування піде також років 20 якщо не більше. А треба щось робити. Бо Наглядова Рада Суспільного - теж не ангели з крильцями, які зрозуміють і погладять по голівці.

От що робити? І тут немає рішення, яке всім сподобається. Є лише погані рішення. Є лише рішення, які викликають біль і ненависть в тому числі до самого себе. До ситуації. І критерій тут - не продовжувати годувати монстра. А зробити щось, щоб цей монстр хоча б менше їв. А це боляче. Бо комусь треба буде йти.

Вся структура Державного телебачення - це ворог номер один. Бо вона побудована так, що людям не потрібно розвиватися. Вона так побудована, що тобі не треба покращувати свій професійний рівень, щоб отримувати зарплату, премії і відпустки. І тільки чудом окремі люди чи колективи не втратили можливість до саморозвитку і втримали професійний рівень.
І тому цю структуру «Державного телебачення» треба просто взяти і спалити, знищити, зняти з потяга і здати в Нацгвардію, скинути з 9-го поверху і втопити у Синевірі. А замість неї побудувати нову.

І так - я погодився долучитись до команди, яка за це взялася. Так - я не впевнений на 100%, що у мене вийде. Ну ок - навіть на 80% не впевнений. Але я вірю, що це можливо і що це треба зробити.

Якщо я не впораюсь з цим монстром, я піду. І про це всім вам напишу.
А поки - я тут )

А на фото - це ілюстрація проблем. Це всюди так. На бідь-якому рівні. От просто в який куток не глянь - вилізе якась лажа. Не тому, що люди погані. А тому, що цій ідіотській системі відсіву і фільтрації хороших рішень і втілення ідіотських вже 20 з гаком років[/spoiler
https://www.facebook.com/michael.shchur.3/posts/910033272472489
].

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #15639 : Червень 10, 2017, 20:33:09 »
Мне кажется, ты рассуждаешь о чем-то гипотетическом.
Нет, не гипотетически. У меня потребовали доп. документы. У mougrimа выше потребовали доп. документы плюс ещё и загадочную выписку из реестра избирателей.
(задумчиво) А у меня чего не потребовали?  :scratch_one-s_head:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #15640 : Червень 10, 2017, 20:38:48 »
Цитувати (виділене)
Компанія Vodafone-Україна за підсумками 2016 року виплатить російському МТС 1,4 мільярда гривень.
Про це пише видання "Ведомости".
Компанія Vodafone-Україна, яка на 100% належить МТС і працює в Україні під брендом Vodafone виплатить акціонерам за підсумками 2016 року близько 53,3 млн доларів.
Виплатити дивіденди компанія має намір в строк з 15 червня по 27 жовтня 2017 року.
Исходя из своего опыта общения, убедилась, что весь юг и восток Украины подключен, в основном, к МТС.
А какая, собственно, разница? У меня и многих знакомых и МТС, и КС, оба российские. Из вариантов еще только Лайф и Интертелеком. Оба мне крайне неудобны и не выгодны. И куды бечь?  :scratch_one-s_head:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #15641 : Червень 10, 2017, 20:47:39 »
Цитувати (виділене)
Майкл Щур

Чому я пішов на Суспільне...
Те ж саме можна написати про будь-яке наше Міністерство...  :girl_in_dreams:

Offline Eney

« Reply #15642 : Червень 10, 2017, 20:47:42 »
Доказ наявності фашиської хунти на Донбасі.
ЗИ: Навіть зігонув.

Offline Eney

« Reply #15643 : Червень 10, 2017, 20:48:18 »
Цитувати (виділене)
Майкл Щур

Чому я пішов на Суспільне...
Те ж саме можна написати про будь-яке наше Міністерство...  :girl_in_dreams:
Хотів озаголовити: УТ-1 = Україна

Offline Eney

« Reply #15644 : Червень 10, 2017, 21:17:03 »
Не можу зрозуміти, вона така їбонута тому, що тюрма на ній так відобразилася, чи то в неї від народження таке? 

Цитувати (виділене)
Igor Petrichenko
5 год ·

Когда украинские популисты облюбовали казалось бы уже самое дно, снизу постучала Юлия Владимировна.

Пишу уже наверное 20й раз.
Cпойлер
Курс гривны, как и любой другой валюты, зависит от спроса и предложения как на гривну, так и на валюту.
Исключим увеличения гривневой ликвидности, которое в итоге отобразилось на росте номинальных гривневых доходов и росте гривневого ВВП . (средняя зарплата выросла с 13го года с 3400 до 6300, ВВП с 1.5 тлн гривен до 2.5).
Для этого возьмем средние зарплаты в долларах.
В 13м году средняя зарплата составила 400 долларов, при ней украинцы купили импорта на 84 млрд долларов. Именно столько валюты нам понадобилось, чтобы 3400 гривен были эквивалентом 400 долларов.
Основным источником этой валюты является экспорт. В 16м году он составил 45 млрд долларов, против 78 млрд в 13м году. Падение произошло из-за потери рынка России(минус 11.5 млрд) и существенного падения мировых цен на основные позиции нашего экспорта.
Следовательно, чтобы обеспечить средние зарплаты в 400 долларов, а значит и импорт на уровне 13го года, в 16м году нужно было где-то взять 39 млрд долларов и просто заплатить за импорт. Тут правда есть нюансы.
С падением цен на сырье, основные позиции импорта тоже подешевели, плюс мы сократили потребление газа, потому на самом деле нехватает меньше 39 млрд долларов. На газе мы сэкономили 9 млрд долларов, так же подешевели и нефтепродукты и другое сырье.
Не буду вдаваться в громосткие подсчеты точного эффекта паденя сырьевых цен на импорт, тем более что для точной картины нужно учитывать долю падения импорта за счет утраты территорий и части населения, а так же учесть что в экспорте есть импортная составляющая, то есть сокращение первого в товарном исчислении влечет и сокращение второго.

Главное, нужно понимать что в страну заходит недостаточно валюты, чтобы обеспечить средние зарплаты в 400 долларов как в 13м году, и более низкий курс, потому сегодня зарплаты составляют 250 долларов а курс 26.3.
Кстати, именно по этим же причинам при Юлии Владимировне, в 2008м году курс тоже упал

Следовательно, исходя из логики ЮВТ, нужно либо признать что сегодняшняя власть имеет технологии влияния на решения Кремля о закрытии рынка для нас, а так же на мировые сырьевые цены, либо признать что ЮВТ популистка без каких либо моральных тормозов.

Offline Eney

« Reply #15645 : Червень 10, 2017, 21:25:49 »
Цитувати (виділене)
Вих. № 95
від 9.06.2017 року
Звернення громадських організацій до Президента
України щодо саботажу Головою парламентського
Комітету Ольгою Богомолець медичної реформи

Шановний пане Президенте!
Ми, представники громадських та пацієнтських організацій, українці з
активною громадянською позицією, дякуємо Вам та всій депутатській фракції
партії «Блок Петра Порошенка» за підтримку медичної реформи. Завдяки Вашій
принциповій позиції на Національній раді реформ та конструктивній роботі
фракції, став можливим розгляд українським Парламентом урядового пакету
законопроектів, який покликаний назавжди змінити систему охорони здоров’я
України. Сьогодні медична реформа стала ТОП-темою у суспільстві, викликала
неабиякий резонанс серед ключових українських та міжнародних експертів,
медичної спільноти, серед урядовців, політиків, і простих громадян України.
Очевидно, що медична реформа є надзвичайно затребуваною та найбільш
очікуваною у нашому суспільстві. Саме сьогодні настав історичний час для
зміни цієї системи.
Завдяки об’єднанню зусиль Вашої фракції та конструктивних сил
Парламенту, а саме фракції “Народний Фронт”, “Самопоміч” та деяких окремих
народних депутатів, вдалося зробити перший в історії України крок на шляху до
впровадження медичної реформи. Голоси, віддані за законопроект №6327 дали
старт медичній реформі, яка, ми сподіваємось, успішно буде ухвалена
Верховною Радою України у другому читанні вже через два тижні. Вчора вся
країна переконалася, що медична реформа здатна об’єднати прогресивні сили
українського Парламенту, які прагнуть змін для українського пацієнта,
незважаючи на популістичні і відверто неправдиві заяви низки народних
депутатів.
Хочемо зазначити, що наразі медична реформа все ще є під загрозою.
Адже затягування розгляду медреформи до другого читання і поставлена Вами
задача прийняти в цілому пакет законопроектів 6327 та 6329 до літніх канікул
через деструктивну, маніпулятивну та відверто неправдиву позицію окремих

Cпойлер
депутатів може бути провалена.
Так, наразі позиція Голови профільного парламентського Комітету може
звести нанівець усі зусилля із впровадження медичної реформи.
Ольга Вадимівна Богомолець, яка посідала почесне третє місце в
передвиборчому списку БПП та делегована парламентською фракцією партії
БПП на посаду Голови Комітету з питань охорони здоров'я, зробила все
можливе, щоб реформа не відбулася. Ми щиро здивовані популістською та
безвідповідальною позицією Голови профільного Комітету, позицією,
аналогічною з основними опонентами будь-яких змін у країні, якими є ВО
“Батьківщина”, політична партія “Опозиційний блок” та Радикальна партія
Олега Ляшка. Найбільш абсурдним є те, що Голова профільного Комітету,
врозріз із позицією фракції, виступає проти впровадження реформи, за яку сама
повинна боротися та нести відповідальність. Незважаючи на те, що Ольга
Вадимівна мала всі можливості для конструктивної співпраці та доопрацювання
урядових законопроектів, вона не з'являлася на засідання парламентської групи,
де у кожного депутата були всі можливості внести свої зауваження до текстів
законопроектів.
Під час голосування у залі Верховної Ради України, пані Богомолець
популістськими та неправдивими тезами ввела в оману частину народних
депутатів, чим поставила під ризик старт медреформи.
Реформа системи фінансування медицини прозора та зрозуміла, вона
відкриває прямі виплати за лікування українців за єдиними для всіх умовами і
покликана нарешті забезпечити пацієнта гарантованим безоплатним пакетом
медичних послуг, а українського лікаря - гідною зарплатою.
Своїми діями голова Комітету охорони здоров’я наразі дискредитує
позицію фракції, прямо саботує Вашу позицію як Президента та гаранта
Конституції, та що найголовніше – прирікає всю країну на подальше жалюгідне
існування в умовах брехливої та розваленої медичної системи. Ми переконані,
що заговорювання медичної реформи сьогодні - це безсоромна техніка, яка
покликана провалити цю реформу. І використовують її ті особи, які звикли
наживатися на тотальній корупції, що існує в системі охорони здоров’я роками!
Ми вважаємо, що така людина не має жодного морального права далі
очолювати Комітет з питань охорони здоров’я Верховної Ради України -
Комітет, мета якого - ініціювати реформу охорони здоров’я, а не її блокувати.
Просимо Вас, пане Президенте, звернутися до керівництва фракції БПП із
вимогою відкликати Богомолець Ольгу Вадимівну з посади Голови
парламентського комітету якомога скоріше.
Популізм та невігластво — головні вороги тієї нової країни, яку ми
будуємо спільно.
Просимо Вас, Петре Олексійовичу, взяти цю надважливу реформу для
кожного українця під особистий контроль і не дати окремим народним
депутатам знівелювати зусилля урядовців, народних депутатів та громадських
організацій.
З повагою та вдячністю за Вашу проактивну позицію щодо реформування
сфери охорони здоров’я,
Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ «Пацієнти України»
Дмитро Шерембей, Голова координаційної ради БО «Мережа»
Ірина Литовченко, співзасновник БФ “Таблеточки”
Ксенія Сердюк, менеджер групи “Реформа системи охорони здоров'я” РПР
Ярослав Юрчишин, виконавчий директор “Transparency International Ukraine”
Валентин Краснопьоров, координатор руху «Сильні громади»
Віталій Селик, Голова Ради старійшин ВМГО «ФРІ»
Тимофій Бадіков, Голова Правління ГО «Батьки за вакцинацію»
Інна Борзило, виконавчий директор ГО “Центр UA”
Грєзєв Владислав, Голова ГО ОПІРОРГ.
http://patients.org.ua/wp-content/uploads/2017/06/Zvernennya-gromadskyh-organizatsij-do-Prezydenta.pdf

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #15646 : Червень 10, 2017, 21:38:10 »
Не можу зрозуміти, вона така їбонута тому, що тюрма на ній так відобразилася, чи то в неї від народження таке? 

Мне одному на ней будёновки не хватает?

Offline Eney

« Reply #15647 : Червень 10, 2017, 21:48:02 »
Cпойлер

Мне одному на ней будёновки не хватает?
Усім.

Offline Eney

« Reply #15648 : Червень 10, 2017, 22:17:14 »
 :rofl:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #15649 : Червень 10, 2017, 22:19:21 »
Порох жжет сегодня.
Цитувати (виділене)
Также он процитировал слова другого российского поэта - Александра Пушкина: "Товарищ, верь: взойдет она, Звезда пленительного счастья, Россия вспрянет ото сна, И на обломках самовластья. Напишут наши имена!"
Источник: https://censor.net.ua/v443536
Not all those who wander are lost

Offline Milena

« Reply #15650 : Червень 10, 2017, 22:29:56 »
Ну, что, ребята, с Богом, осталось совсем чуть-чуть! И кто будет этим первым, кто пересечет границу ЕС по-новому?  :prapor2: :yahoo:

Offline Старина Z

« Reply #15651 : Червень 10, 2017, 22:43:02 »
Ну, что, ребята, с Богом, осталось совсем чуть-чуть! И кто будет этим первым, кто пересечет границу ЕС по-новому?  :prapor2: :yahoo:
Я время от времени задумываюсь, как изменится реальность после вступления в действие безвиза.
А вот было бы смешно, если бы завтра оказалось, что за ночь все выехали.
Ну не сговариваясь, а так просто получилось.
И в итоге картина как в "Лангольерах" Стивена Кинга: дома на месте, лето на дворе, а на улице никого.
По улице идет одинокий хмурый Петрович, который вчера выпил лишнего и всё проспал. Он удивленно оглядывается по сторонам, дергает ручку входной двери магазина, где планировал купить пива на опохмел. Дверь закрыта, на двери табличка: "Moved to EU". Петрович говорит матерное слово и садится на ступеньки, обхватив голову руками. Ветер треплет оборванный бигборд с украинским паспортом и большой надписью "БЕЗ ВІЗ".

:mocking:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #15652 : Червень 10, 2017, 22:57:59 »
Ну, что, ребята, с Богом, осталось совсем чуть-чуть! И кто будет этим первым, кто пересечет границу ЕС по-новому? 
Ага. Осталось меньше суток до первых душераздирающих статей, постов и видяшечек в интернете о том как кого-то не пустили в Европу. Подумаешь, был пьян, забыл дома паспорт, вёз в сумке калаш... Какая разница, главное - с безвизомтокахуже. Интересно, кто будет первым, интер, звизда, украинская (типа) правда? 8)

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #15653 : Червень 10, 2017, 23:06:16 »
Ну, что, ребята, с Богом, осталось совсем чуть-чуть! И кто будет этим первым, кто пересечет границу ЕС по-новому? 
Ага. Осталось меньше суток до первых душераздирающих статей, постов и видяшечек в интернете о том как кого-то не пустили в Европу. Подумаешь, был пьян, забыл дома паспорт, вёз в сумке калаш... Какая разница, главное - с безвизомтокахуже. Интересно, кто будет первым, интер, звизда, украинская (типа) правда? 8)
Интересно, тем кому пофиг на безвиз, на это тоже будет пофиг? :)

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #15654 : Червень 10, 2017, 23:06:29 »
Я время от времени задумываюсь, как изменится реальность после вступления в действие безвиза.
Ну не сговариваясь, а так просто получилось.
И в итоге картина как в "Лангольерах" Стивена Кинга: дома на месте, лето на дворе, а на улице никого.
По улице идет одинокий хмурый Петрович, который вчера выпил лишнего и всё проспал. Он удивленно оглядывается по сторонам, дергает ручку входной двери магазина, где планировал купить пива на опохмел. Дверь закрыта, на двери табличка: "Moved to EU". Петрович говорит матерное слово и садится на ступеньки, обхватив голову руками. Ветер треплет оборванный бигборд с украинским паспортом и большой надписью "БЕЗ ВІЗ".

В целом, я не против. На освободившемся месте посію огірочки (с)  :sarcastic:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #15655 : Червень 10, 2017, 23:07:56 »
У нас подруга едет то ли в среду, то ли в четверг.
Только ленивый ее еще не постебал.  :smilie5:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Milena

« Reply #15656 : Червень 10, 2017, 23:19:23 »
А концерт на Европейской (идет фоном) такой цинично бандеровский, что аж дух перехватывает :i_am_so_happy:

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #15657 : Червень 10, 2017, 23:27:04 »
Зато в рашсми про наш безвиз молчок, им неинтересно. :sarcastic:
Not all those who wander are lost

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #15658 : Червень 10, 2017, 23:27:29 »
...
Ой, ладно! Я вот прикидываю, что в связи с безвизом я могу кардинально снизить для себя цену билета в Лондон и обратно. И это греет мне душу!  :hot:

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #15659 : Червень 10, 2017, 23:28:29 »
Зато в рашсми про наш безвиз молчок, им неинтересно. :sarcastic:

Да-да, "я гналась за вами 3 дня..." (с) Завтра кого-то не пустят и мы все услышим. В лицах.  :sarcastic:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.