Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика 2017
« Reply #30120 : Листопад 26, 2017, 18:01:15 »
Спасибо!
Эх, на курсы какие пойти надо. Много пробелов в языке вижу у себя. А хочется правильно и красиво  :f1:
В чому проблема? Почни тут, у цій темі. Хоча б. Я, до речі, теж росіськомовний, ніколи не вивчавший українську. Перші пости я робив за допомогою перекладача-гугль. Зараз іноді ловлю там деякі літери.
« Останнє редагування: Листопад 26, 2017, 18:11:34 від Eney »

Offline Eney

« Reply #30121 : Листопад 26, 2017, 18:03:39 »
Це з банди Гришина. Один з них має прізисько "Гал".
Цитувати (виділене)
Одного з колишніх керівників батальйону «Донбас» та його поплічника затримали за напад на охоронця одного з ПСП на Кіровоградщині. Подія сталася у липні цього року. Дії чоловіків кваліфіковані як розбійний напад.

Сьогодні, 26 листопада, поліцейські за дорученням прокуратури та на виконання ухвали суду затримали двох чоловіків, колишніх бійців добровольчого батальйону «Донбас». Їм раніше було оголошено підозру у вчиненні розбійного нападу на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини.

Правоохоронці встановили, що 27 липня близько 11.30 вказані громадяни разом з іншими особами прибули на територію ПСП. Зловмисники побили охоронця з використанням кастетів та телескопічних палиць, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження. Крім того, наданими відібрали у потерпілого його особисте майно, спричинивши збитки на суму понад 650 тисяч гривень.

Затримання проводилися на підставі ухвал суду у Києві та в Житомирській області. В автомобілі, яким пересувався один із затриманих, правоохоронці виявили битки і ножі.

Дії затриманих були кваліфіковані слідчими за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам було заочно оголошено про підозру. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Offline shtativ

« Reply #30122 : Листопад 26, 2017, 18:05:04 »
Cпойлер
Як що є, скажіть, будь ласка, як було треба.
Cпойлер
На моє хо, краще "як має бути"
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #30123 : Листопад 26, 2017, 18:06:39 »
На жаль зараз мало перекладають українською.
Ти знущаєшся? Зараз дуже багато перекладають українською, просто спробуй походити по книгарнях да подивись. Там безліч сучасних авторів, причому 99 % видано саме українською.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #30124 : Листопад 26, 2017, 18:10:51 »
Перші пости я робив за допомогою перекладача-гугль.
Кацапи часто паляться на цьому, бо не розуміють нюансів.
Тобто це не найкращій засіб вдосконалити українську.
Я іноді забуваю слова і дивлюсь у гуглі. Але ж я відчуваю який варіант правильний. А для цього відчуття все ж треба зануріватись у мовне середовище.
Тю, ля, а шо?

Offline Охтирка

« Reply #30125 : Листопад 26, 2017, 18:11:01 »
Цитувати (виділене)
А мені "Ліга сміху" та "Слуга народу" подобається, але вважаю заяву Зеленського дурною. Звісно, що майже всі наші розраховують на рос. ринок, бо він разів у 10-15 більше українського в грошах. Цікаво, як тепер атошники його сприймуть. Хоча, може це ми так у фейсбуках-форумах переймаємося.
Майкл Щур сойдет? В пекле вроде не был, но призывали.

Майкл Щур
Вчора о 13:07 ·
Учні, #урокиманіпуляції тривают.
Ось вам ще один приклад - від Зеленського та деяких критиків «Сватів».
Новина: СБУ заборонила в‘їзд актору серіалу «Свати» (http://www.pravda.com.ua/news/2017/11/22/7162990/)
Заборонила, бо знайшли докази, що той хрич їздив у Крим, підтримує дії Росії.
Ясно, що Владимир Зеленский (Vladimir Zelenskiy) не може сказати «ей сбу, так не можна! Він же у нас грає! Ми вже вбухали повно бабла! Через цю заборону ми несемо збитки»
Не може так зробити, бо повно глядачів Сватів були на Майдані, воюють на Сході і взагалі.
Що робить пан Володимир? Маніпулює!
Він коментує дії СБУ. І в своєму коментарі каже, що СБУ бореться зі Сватами.
Типовий інструмент маніпуляції. «Це не я зробив помилку, це вам просто не подобається, що я роблю».
Тобто громадянин України Зеленський міг би нормально так вальнути по своєму підлеглому і його звільнити/штрафанути/публічно попросити пробачення за ідійота, але він не хоче/не може це зробити. Бо йому легше сказати, що винен хтось інший, ніж взяти відповідальність на себе. Так і з‘явилась «СБУ закриває Свати».
І до речі цілком можливо, що так само з‘явилась версія «Свати» - сєпари, ватнікі і підтримують Росію. Проблема цієї маніпуляції в тому, що вона базуєсі на трактуванні Зеленського.
Отже висновки:
«Припущення Y», зроблене на основі маніпулятивного «Припущення X” також є маніпулятивним.
Отже маємо дві маніпуляції і інфополі:
1) це не я провтикав з сєпаром на роботі, а СБУ хоче поламати мій бізнес.
2) СБУ робить всьо правильно. Твій бізнес - сєпарсько-ватна компанія.
І всьо - дискусія пішла подалі від суті.
А суть в тому, що у Зеленського на роботі працював сєпар і ватнік, який подобався багатьом глядачам, які любили Сватів.
ОНОВЛ:
Ситуація стає все цікавішою, а така різка реація Зеленського все "зрозумілішою" http://detector.media/…/2017-07-03-serial-svati-povertaets…/
Вони відновили зйомки Сватів. Тільки не в Україні.
"Зйомки будуть проходити в Білорусі за сприяння Національної державної телерадіокомпанії Республіки Білорусь"
І підтвердження з сайту 95-го кварталу: http://kvartal95.com/…/kvartal-95-nachinaet-rabotu-nad-tel…/)
Чи буде там той актор, якому СБУ заборонила в'їзд - невідомо.
Зроблю лише припущення (ЦЕ ЛИШЕ ПРИПУЩЕННЯ МОЄ ОСОБИСТЕ. ЖОДНИХ ФАКТІВ ДОКАЗІВ Я ЦЬОМУ НЕМАЮ), що така різка реакція "суб'єкта" на дії СБУ може свідчити про те, що той актор там також хнімається (а може і не свідчити).
Як казав Сирник у "Тачках" - пііся на пііся

Offline Eney

« Reply #30126 : Листопад 26, 2017, 18:11:18 »
Коли російськомовні правлять українську мову - це дуже дратує. Дописуйте українською і правте хоч кожну літеру. Звісно це моє ІМХО, так як хочте, те й робіть.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #30127 : Листопад 26, 2017, 18:11:38 »
Тобто це не найкращій засіб вдосконалити українську.
Можна подивитися в гуглі, а потім перевірити по тлумачному словнику.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #30128 : Листопад 26, 2017, 18:12:15 »
Зараз дуже багато перекладають українською, просто спробуй походити по книгарнях да подивись.
Те що я шукав, я не знайшов. а якись Гарі Потер мені не цікавий. Хоча там кажуть дуже гарний переклад.
Тю, ля, а шо?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #30129 : Листопад 26, 2017, 18:16:25 »
Те що я шукав, я не знайшов.
А, ну то інша справа. Причому це не означає, що перекладу немає, просто ти поки ще його не знайшов (хоча, може, і дійсно нема). Але ж перекладають-таки багато, і видають теж багато, і зовсім не тільки дитячу літературу або фентезі.
Cпойлер
А що ти шукав, якщо це не таємниця?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30130 : Листопад 26, 2017, 18:19:55 »
Зараз дуже багато перекладають українською, просто спробуй походити по книгарнях да подивись.
Книгарня "Є" - супер. Там і заходи всякі часто бувають

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #30131 : Листопад 26, 2017, 18:27:15 »
А що ти шукав, якщо це не таємниця?
Правила виноробів Джона Ірвінга.
Да і з сучасним научпопом якось важко.
Тю, ля, а шо?

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #30132 : Листопад 26, 2017, 18:30:42 »
Не можу не запостити.
Ilia Kenigshtein
Yesterday at 12:20pm ·

В связи с тем, что Илон Маск всё-таки установил в Австралии самую большую в мире батарею за 100 дней, как и пообещал - я решил ещё раз опубликовать свой весенний текст про то, что произойдёт, вздумай Илон Маск запустить аналогичный проект в Полтавской области.

Представим на минуту, что в Киев прилетит Илон Маск с целью построить где-нибудь под Полтавой огромную промышленную батарею, которая решит проблемы энергоснабжения в Украине. За 100 дней. И представим, что он решит не воспользоваться приглашением премьер-министра, а действовать самостоятельно.

Первым делом выяснится, что земля, отведённая под строительство объекта - задним числом переоформлена на другое юридическое лицо, которое при детальном расследовании окажется аффилированным с зятем губернатора области.

После чего, регистрация представительства продлится положенные 60 дней и потребует от собственников копии паспортов и идентификационных номеров директора, бухгалтера, а также выписки из судебного реестра США, в которой зарегистрировано главное управление центрального офиса (3 нотариально заверенных экземпляра).

Среди прочего западные топ-менеджеры Tesla, возглавившие филиал в Украине, будут отправлены в отечественное лечебно-профилактическое учреждение на процедуру сдачи крови, с целью получения справки о том, что не больны хроническим алкоголизмом, токсикоманией, наркоманией и инфекционными заболеваниями. В полтавском диспансере, в котором им придётся выстоять очередь вместе с остальными, сообщат, что принять их не могут, потому что у них нет с собой копий паспортов, переведённых на украинский язык и заверенных нотариусом. Кроме анализов на гепатит и прочие инфекции, также нужны будут справки о несудимости, дипломы, подтвержденные министерством образования и прочее. За это время истечёт разрешённый срок пребывания в стране (90 дней) и западный топ-менеджмент полным составом должен будет покинуть страну.

Дальше, груз обязательно застрянет на таможне, потому что будет требоваться экспертиза ГФС в лаборатории, а это повлияет на сроки таможенного оформления, что в свою очередь создаст правовую коллизию. В итоге, таможенниками будет написано экспертное заключение по таможенной стоимости груза, которая будет обозначена как не соответствующая реальной закупочной цене.

Позже, при наборе персонала, выяснится, что работать на огромной промышленной батарее, которую построила Tesla - никто не хочет: чуда не произошло и зарплаты платят в соответствии с рынком, а компенсационный пакет, состоящий из медицинской страховки, семейного абонемента в спортклуб и талонов на 30% скидку при покупке автомобиля Tesla - никого не интересует, т.к. работники предпочитают брать деньгами, и желательно наличными.

Ну а те, кто начнёт работать на объекте, традиционно начнут тырить всё, что можно оторвать и унести домой - от бесплатных котлет в столовой до туалетной бумаги в высокотехнологических туалетах объекта. Все окрестные рынки заполнятся абонементами в спортклуб, фирменными футболками, кепками, комбинезонами, полотенцами, стульями и инструментами с логотипом Tesla.

Короче, первые 100 дней пролетят как сон. А потом - следующие 100 дней. Пройдёт два года. Огромный энергетический объект Tesla будет оштрафован за неуплату налогов, а сделка по аренде земли, на которой он построен, будет признана незаконной. При этом, времена когда все вопросы можно было решить через твиттер - безнадежно канут в лету, и для решения проблем нужно будет как все - бегать по замшелым ведомствам, стоять в длинных очередях и платить "за ускорение решения вопросов".

За это время Маск слетает на Марс и вернётся на Землю. А огромная промышленная батарея в полтавской области так и будет стоять и ржаветь, в ожидании "реструктуризации", после чего будет анонсирована сделка по перепродаже объекта с целью использования его в качестве резервуара для ГСМ.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Охтирка

« Reply #30133 : Листопад 26, 2017, 18:46:40 »

Антон Санченко
24 листопад о 21:46 ·
На жаль, все, що я хотів сказати з приводу зеленських чоловічків, вже сказав Микола Садовський в 1906 році.

"Зате в Києві Дрентельн, дійсний російський політик, заборонив грати українській трупі, а замість неї дозволив по кафе-шантанах і відкритих сценах «разсказчикам малоросійскаво бита» дискредитувати перед публікою український народ і взагалі все українське. Тут виводилась на посміх вся національність. Неграмотні колишні театральні машиністи або просто розсильні поробились українськими письменниками і один поперед другого писали всяке паскудство і пасквілі на український народ і з ідіотськими миґами та патяканням ілюстрували перед ситою й ласою до сміху садовою публікою, а та, регочучи і надриваючи свої п’яні животи, плескала цим підлим паяцам-нездарам, а після спектаклю напувала їх горілкою до нестями та обмазувала гірчицею їхні п’яні морди. Але всі ці лишаї на здоровому тілі притягали в сад багато людей і через те їм садові антрепренери платили великі гроші. Отак Лучицький, колишній машиніст одеського маріїнського театру, брав 300, навіть 400 карб, у місяць. Він потім зібрав усі перли своєї геніяльної літературної творчости і видав під заголовком: «Торбина реготу і лантух сміху».

Треба було подивитися, що робив цей канібаль на сцені. Коли наставав час його виходу, публіка вже починала гудіти, мов бжоли в уликові, знаючи з програм, що от-от зараз явиться цей «розбійник святого іскуства», а її любимець... Нарешті оркестра починала прелюдію. Публіка на хвилину вщухала і за лаштунками хтось хрипучим, мов немазана татарська арба, голосом затягав: «Оце я Ярема-а-а-а, отсе я Ярема». На цей раз публіка разом гуділа і відповідала теж «а-а-а-а». Після цього оркестра замовкала і з-за лаштунків являлась якась проява. На голові сива шапка не менш як півтора аршина заввишки, а то й може більше. Свита наопашки, вся цвяхована якоюсь невиданою орнаментикою. Сорочка вишита майже не тільки на грудях і рукавах, а навіть і на спині, і з такими широкими рукавами, що в кожний рукав можна було заховати ще по одному Лучицькому. А вже що сказати про штани. Це просто навмисне зшиті два величезні пістреві рядна і зібрані на очкур, які волочились аж по землі. Оця його поява вже викликала рев сміху і загальні бурливі оплески і вигуки «браво!». Проява тихо підходила до аван-сцени під невгавучий регіт і, знявши з голови свій улик, бо шапкою назвати її не можна, здоровкалась з публікою: «Доброго здоров’я! з понеділком!» і знов дикий регіт безглуздої публіки. Після привітання проява почала оповідання про те, яка з ним пригода трапилась на Печорському в Києві, як він приїхав з кумом Гаврилом до Києва і як вони поснідали і що за сніданком їли. Тут і четвертину сала з’їли, два кільця ковбас, а нарешті мірку гнилючок і мірку кислючок, та ще й запили квасом. Після такого сніданку пішли роздивлятися Київ і десь на Печорському, не знаю, як то вже можливо було, хіба тільки в дурній голові оповідача така подія змогла зародитися,— вартовий салдат поставив його замість себе на варту,— і тут всі його муки від тяжкого сніданку, а особливо після грушок-гнилючок. Усю цю безглузду нісенітницю проява розмазувала під невгамовний сміх і оплески. Так вивітрював з київської публіки національний вплив, зроблений крамольною українською трупою, генерал Дрентельн десять літ. Камінцем йому земля, та царство німецьке!"

(с) Садовський М., Мої тетральні згадки

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #30134 : Листопад 26, 2017, 19:41:56 »
В світлі сітуації з Зеленським і Лорак хрін ми звільнимося від Русского міра.
Эволюция процесс не скорый. :smilie2:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

« Reply #30135 : Листопад 26, 2017, 19:44:31 »
В світлі сітуації з Зеленським і Лорак хрін ми звільнимося від Русского міра.
Эволюция процесс не скорый. :smilie2:
І краще вже нехай буде саме такий шлях.

Offline Eney

« Reply #30136 : Листопад 26, 2017, 19:55:37 »

Online Solmir

• Киев
« Reply #30137 : Листопад 26, 2017, 19:56:33 »
Да і з сучасним научпопом якось важко.
Завтра або на днях отримаю відповідь, чи буде моя книга видана українською в наступному році. А це научпоп, причому найсучасний. Але дійсно важко видати книгу українською.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #30138 : Листопад 26, 2017, 19:56:54 »

Не можу не запостити.
Cпойлер
Ilia Kenigshtein
Yesterday at 12:20pm ·

В связи с тем, что Илон Маск всё-таки установил в Австралии самую большую в мире батарею за 100 дней, как и пообещал - я решил ещё раз опубликовать свой весенний текст про то, что произойдёт, вздумай Илон Маск запустить аналогичный проект в Полтавской области.

Представим на минуту, что в Киев прилетит Илон Маск с целью построить где-нибудь под Полтавой огромную промышленную батарею, которая решит проблемы энергоснабжения в Украине. За 100 дней. И представим, что он решит не воспользоваться приглашением премьер-министра, а действовать самостоятельно.

Первым делом выяснится, что земля, отведённая под строительство объекта - задним числом переоформлена на другое юридическое лицо, которое при детальном расследовании окажется аффилированным с зятем губернатора области.

После чего, регистрация представительства продлится положенные 60 дней и потребует от собственников копии паспортов и идентификационных номеров директора, бухгалтера, а также выписки из судебного реестра США, в которой зарегистрировано главное управление центрального офиса (3 нотариально заверенных экземпляра).

Среди прочего западные топ-менеджеры Tesla, возглавившие филиал в Украине, будут отправлены в отечественное лечебно-профилактическое учреждение на процедуру сдачи крови, с целью получения справки о том, что не больны хроническим алкоголизмом, токсикоманией, наркоманией и инфекционными заболеваниями. В полтавском диспансере, в котором им придётся выстоять очередь вместе с остальными, сообщат, что принять их не могут, потому что у них нет с собой копий паспортов, переведённых на украинский язык и заверенных нотариусом. Кроме анализов на гепатит и прочие инфекции, также нужны будут справки о несудимости, дипломы, подтвержденные министерством образования и прочее. За это время истечёт разрешённый срок пребывания в стране (90 дней) и западный топ-менеджмент полным составом должен будет покинуть страну.

Дальше, груз обязательно застрянет на таможне, потому что будет требоваться экспертиза ГФС в лаборатории, а это повлияет на сроки таможенного оформления, что в свою очередь создаст правовую коллизию. В итоге, таможенниками будет написано экспертное заключение по таможенной стоимости груза, которая будет обозначена как не соответствующая реальной закупочной цене.

Позже, при наборе персонала, выяснится, что работать на огромной промышленной батарее, которую построила Tesla - никто не хочет: чуда не произошло и зарплаты платят в соответствии с рынком, а компенсационный пакет, состоящий из медицинской страховки, семейного абонемента в спортклуб и талонов на 30% скидку при покупке автомобиля Tesla - никого не интересует, т.к. работники предпочитают брать деньгами, и желательно наличными.

Ну а те, кто начнёт работать на объекте, традиционно начнут тырить всё, что можно оторвать и унести домой - от бесплатных котлет в столовой до туалетной бумаги в высокотехнологических туалетах объекта. Все окрестные рынки заполнятся абонементами в спортклуб, фирменными футболками, кепками, комбинезонами, полотенцами, стульями и инструментами с логотипом Tesla.

Короче, первые 100 дней пролетят как сон. А потом - следующие 100 дней. Пройдёт два года. Огромный энергетический объект Tesla будет оштрафован за неуплату налогов, а сделка по аренде земли, на которой он построен, будет признана незаконной. При этом, времена когда все вопросы можно было решить через твиттер - безнадежно канут в лету, и для решения проблем нужно будет как все - бегать по замшелым ведомствам, стоять в длинных очередях и платить "за ускорение решения вопросов".

За это время Маск слетает на Марс и вернётся на Землю. А огромная промышленная батарея в полтавской области так и будет стоять и ржаветь, в ожидании "реструктуризации", после чего будет анонсирована сделка по перепродаже объекта с целью использования его в качестве резервуара для ГСМ.
[/spoiler]
Ему еще надо будет пройти общественные слушания, что бы местная администрация дала свое разрешение на размещение именно этого обьекта. А тут -поле не паханное. Уже где-то писали, что на размещение поля солнечных батарей не дали согласия местные жители, так как это может вредить их здоровью. Ну, они так думают и ничего здесь сделать нельзя. Но так как это сам Маск, то думаю, что с него под соусом "захотим дадим согласие-захотим- нет" хорошенько бы, те же местные жители,  по вымогали денег.  :smilie2:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #30139 : Листопад 26, 2017, 20:01:28 »
Не можу не запостити.
Ilia Kenigshtein
За примером далеко ходить не надо: Фирма бывшего регионала пытается отсудить у датского инвестора здание за $400 тысяч
Цитувати (виділене)

Датская инженерная компания «BIIR Украина», которая недавно приобрела офис в Одессе, стала жертвой мошеннической схемы местных дельцов и может потерять около полмиллиона долларов США.

«BIIR Украина» занимается проектированием, дизайном и расчетом возобновляемых источников энергии. Компания имеет офис в Дании со штатом примерно 100 человек. Столько же человек работает сейчас и в Одессе.
Cпойлер
До переезда в наш город украинское подразделение компании размещалось в Луганске, но после событий на востоке Украины, когда в офис ворвались вооруженные сепаратисты и начали забрасывать здание коктейлями Молотова, «BIIR Украина» вынуждена была искать другое место дислокации.

В итоге купили за 400 тысяч долларов офис на Приморской, 3-Б. А через месяц после сделки его отсудила фирма, которая более шести лет не выплачивала кредит. Речь о компании «Мегас-Строй», конечным бенефициаром которой является экс-депутат Одесского горсовета от Партии регионов Валентин Скобленко.

В мае этого года Хозяйственный суд Одесской области привлек датскую фирму в качестве ответчика в хозяйственном споре.

«До покупки все было проанализировано двумя финансовыми институтами, и все говорило о том, что сделка действительно законна. И поэтому наша компания купила это здание. Но сейчас возникают проблемы, и на нас подают в суд, а нам приходится отвечать. Мы, датская компания, не собираемся просто так сдаваться и будем идти до конца в законодательном поле Украины», — отметил председатель правления группы компаний «BIIR» Томас Силлесен.

Открывая офис в Украине, датчане не ожидали, что столкнутся с такого рода коррупцией и рейдерскими захватами. Юрист-консультант «BIIR Украина» Алексей Лебедев считает необоснованным решение суда в пользу «Мегас-строй».

«Суд взял отменил один из пунктов ипотечного договора. При этом сам ипотечный договор на сегодняшний день признан недействительным. И при этом суд постановил истребовать данное здание у «Биир Проперти» — у добросовестного покупателя, но не расписал последствия для сторон», — говорит юрист.

Данная несправедливая ситуация заинтересовала заместителя главы фракции БПП в Верховной Раде Украины народного депутата Алексея Гончаренко — он собирается направить депутатский запрос в Генеральную прокуратуру.

По словам Гончаренко, судебные тяжбы с иностранными компаниями негативно влияют на имидж Украины, ведь датская компания действует в правовом поле. Кроме того, предоставляет одесситам рабочие места и регулярно платит налоги.

«Если суды в Одессе примут решение не в пользу иностранного инвестора, то компания дойдет до Верховного суда Украины. А я, во всяком случае, буду им в этом помогать. И новый Верховный суд, который мы создали в рамках судебной реформы, я уверен, не возьмет деньги под столом, а примет справедливое решение», — отметил Гончаренко.

Следующее судебное заседание состоится в декабре. Датская компания, уверена, что закон на их стороне.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #30140 : Листопад 26, 2017, 20:49:10 »
научпоп
Я тут подумав, що українською певно треба "наукпоп", бо ж науково-популярний.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30141 : Листопад 26, 2017, 20:57:45 »
Ох і абревіатура  :smilie5:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #30142 : Листопад 26, 2017, 21:00:30 »
Неук поп

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30143 : Листопад 26, 2017, 21:02:40 »
А мені "Ліга сміху" та "Слуга народу" подобається, але вважаю заяву Зеленського дурною. Звісно, що майже всі наші розраховують на рос. ринок, бо він разів у 10-15 більше українського в грошах. Цікаво, як тепер атошники його сприймуть. Хоча, може це ми так у фейсбуках-форумах переймаємося.
У меня знакомая вчера рубилась в ФБ с одним АТО-шником, который защищал Зеленского с пеной у рта. Потому как "он для нас столько сделал, а вы на него наговариваете, злые и неблагодарные люди".  АТО-шники, они тоже разные.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #30144 : Листопад 26, 2017, 21:21:40 »
Згадалося. Як у воду дивився.

Offline Охтирка

« Reply #30145 : Листопад 26, 2017, 21:27:10 »
Ох, Єгор-Єгор. Ну хоч би елементарну книжку про Холодний Яр прочитав. По лісах вони відсиждувалися до останнього. А ті, що лишилися, пішли ховатися на шахтах Донбасу та стройках комунізму.

Offline Eney

« Reply #30146 : Листопад 26, 2017, 21:38:20 »
Якось не хочеться про це й думати, але ж так воно й є.
Цитувати (виділене)
Юрій Гудименко

Не все понимают, что украинскую нацию от нового Голодомора, от новых расстрелов, от нового геноцида отделяет только тонкая линия холодных окопов.

По ту сторону – подвалы и пытки, расстрелы и вспоротые животы, запрет на украинский язык, запрет на право быть украинцем вообще. Только тонкая линия окопов. Тонкая рваная линия.

Пока есть армия – нового Голодомора не будет.

Ніколи знову.

Offline Gonzo

« Reply #30147 : Листопад 26, 2017, 23:17:15 »
Ivan Erokhin
44 хв ·

Все интереснее девки пляшут...

" Американські експерти підозрюють, що колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт, який працював також і в інтересах РФ, причетний до відмови уряду Миколи Азарова від підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС у 2013 році. Про це пише вашингтонське бюро McClatchy.

Кілька поїздок Манафорта, зафіксованих в документах, можуть привернути увагу слідчих, пише бюро, яке отримало папери від джерела в уряді України.
Наприклад, в квітні 2014 року Манафарт літав до Відня, де за місяць до цього був заарештований український олігарх Дмитро Фірташ за звинуваченням в тому, що він допоміг організувати корупційну схему на 18,5 млн доларів за участю уряду Індії, американської фірми і компанії Фірташа на Віргінських островах.
Колишній урядовець США, який відмовився бути ідентифікованим через чутливість цього питання, сказав, що Манафорт зустрівся з Фірташем у Відні, де той очікує екстрадиції до Сполучених Штатів.

Ще одна поїздка Манафарта, яка могла б зацікавити слідчих, відбулася в липні 2013 року, коли Манафорт і колишній консультант Януковича Костянтин Килимник вилетіли до Франкфурта на приватному літаку, що належить, як зазначає видання, промосковському депутату Андрію Артеменко.
Американські експерти з Росії в приватному порядку заявили, що вони підозрюють, що поїздка була прелюдією до розширення російського впливу, щоб відмовити Януковича від підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Це рішення, на думку експертів, відкрило двері для військового вторгнення Росії в 2014 році в східну Україну.
Як відомо, в цьому році Артеменко був позбавлений мандата депутата Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка.
Це сталося після того як він передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Дональда Трампа Майклу Флінну, який також підозрюється у зв’язках з РФ, проект врегулювання конфлікту між Україною і Росією. Одним з пунктів плану є організація всеукраїнського референдуму про передачу Криму в оренду Росії строком на 50-100 років.

http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/article186102003.html"

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #30148 : Листопад 26, 2017, 23:50:37 »
Да, мне тоже недавно встретилась информация, что это Манафорт посоветовал кодле яныка отказаться от курса на сближение с Европой и покрепче сливаться в экстазе с рассиичкой. Типа это верняк, голоса на выборах и стабильное будущее. Так что, старшие товарищи настоятельно рекомендуют.
Если получится найти источник, дам цитатой.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30149 : Листопад 26, 2017, 23:53:45 »
Да, мне тоже недавно встретилась информация, что это Манафорт посоветовал кодле яныка отказаться от курса на сближение с Европой и покрепче сливаться в экстазе с рассиичкой. Типа это верняк, голоса на выборах и стабильное будущее. Так что, старшие товарищи настоятельно рекомендуют.
Если получится найти источник, дам цитатой.
І чого він не гигнувся на день раніше? Скільки б людей жило б собі і жило б!

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.