Автор Тема: Українська політика 2017

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика 2017
« Reply #30060 : Листопад 25, 2017, 16:46:21 »
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Mike123

« Reply #30061 : Листопад 25, 2017, 16:48:22 »
Раздерибанить кубышку было бы исключительно справедливо.

Offline Smooth Pimp

« Reply #30062 : Листопад 25, 2017, 16:53:47 »
Порошенко запропонував карати за невизнання Голодомору (Еспресо.TV)

Цитувати (виділене)
Президент Петро Порошенко пропонує ухвалити закон щодо відповідальності за невизнання Голодомору 1932-33 років геноцидом українського народу

Про це він заявив, виступаючи на заходах у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів біля Національного музею “Меморіал жертв Голодомору”, повідомляє Еспресо.TV.

"Щоб на всіх континентах усвідомили, що не визнавати Голодомор так само аморально, як і заперечувати Голокост. Я думаю, настав час і нам самим ухвалити закон про відповідальність за невизнання цих двох безпрецедентно жахливих трагедій", - наголосив Порошенко.

За словами президента, такий закон потрібен для того, щоб нащадки дотримувалися закону України про визнання Голодомору геноцидом українського народу.

Offline Ellianna

• Стать: Жіноча
  • Люблю читать чужие мысли
« Reply #30063 : Листопад 25, 2017, 17:22:12 »
Встретилась информация, что в 2018 на экраны выйдет 40 полнометражных украинских фильмов.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Smooth Pimp

« Reply #30064 : Листопад 25, 2017, 17:26:57 »
Встретилась информация, что в 2018 на экраны выйдет 40 полнометражных украинских фильмов.
Десь так.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #30065 : Листопад 25, 2017, 18:40:54 »
Не все ж гумове блювотиння а-ля рюс дивитися

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30066 : Листопад 25, 2017, 18:45:22 »
не сюда вопрос, можно ответить в профильную @Smooth Pimp что нас ждет интересного от украинского прокатчика в 2018 году?

Offline Охтирка

« Reply #30067 : Листопад 25, 2017, 18:45:43 »
Rostyslav Martynyuk
6 год ·
Голодомору 1932-33 передували три великі кампанії "добровільної здачі зброї" - останню русскіє з розмахом провели в УССР 1928 року.
Це дало змогу як мінімум потроїти результативність другого Голодомору у порівнянні з першим - 1921-22. Та розширити ареал його застосування - зокрема на Чернигівську та Полтавську губернію окупованої УНР, де перший голодовий теракт провалився (бо в тих краях 1922 року володіння зброєю було тотальним).
Тому виставляючи на вікнах свічки - у пам'ять про жертв окупаційного терору - не легковажмо: там, де у вікно можуть виставити ще й карабін, Голодоморів ніколи не буде.
І якщо хтось знову біля Свічи пам'яти поставленим голосом прорече: "Все, що їм було потрібно - це хліб", плюньте і розітріть.
Все, що було потрібно українцям - це зброя і Армія.
І вже під час Третього Голодомору (а не "штучного голоду") там, де була УПА, ніхто не опух. А там, де її не було, не опухли тільки комірники.

Offline Gonzo

« Reply #30068 : Листопад 25, 2017, 18:52:48 »

Якась нереальна цифра...  :unknown:

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30069 : Листопад 25, 2017, 18:53:05 »
чето наше нынешнее руководство против владения оружием. может, замышляют что?

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #30070 : Листопад 25, 2017, 18:55:23 »
чето наше нынешнее руководство против владения оружием. может, замышляют что?

Де факто кто хотел уже обзавелся...

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #30071 : Листопад 25, 2017, 18:57:50 »
У нас законно можно снайперскими винтовками калибра 0.50 владеть.
Власть против короткоствола (которым не повоюешь), автоматического оружия (которое именно для войны) и за запретительное толкование термина самооборона.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30072 : Листопад 25, 2017, 18:59:19 »

Власть против короткоствола (которым не повоюешь), автоматического оружия (которое именно для войны) и за запретительное толкование термина самооборона.

не повоюешь на войне. но квартиру свою вполне защитишь.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30073 : Листопад 25, 2017, 19:00:11 »
но вообще да, сайгу можно купить при желании. хотелось бы и глок к ней в пару для простоты использования.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30074 : Листопад 25, 2017, 19:03:42 »
Цитувати (виділене)
Антон Ходза
32 мин. ·
Під посольством Єгипту жодної квітки не було. Тепер одна є.
Якщо у вас буде таке бажання, знайдіть час висловити співчуття та підтримку. Людей це не поверне звісно.
Обсерваторна, 19.
Да,  там действительно всего пара букетов и несколько отдельно лежащих цветочков.  Моя свечка была первой,  не исключено,  что и единственной.  При этом охранники,  молодые ребята,  с пониманием относятся и подсказывает,  куда лучше цветы положить.
Но!  У памятника Голодомору возле Михайловского собора тоже цветов мало,  есть какое-то количество,  но большим его не назовёшь.  Активисты  выкладывали возле него крест из большого количества красных свечек,  несколько свечек стояло внутри самого памятника.  Так что в парке Славы,  где Пап выступал,  цветов,  наверное,  много,  а сами граждане не особо активничают в этом направлении. Чисто наблюдение...
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Gonzo

« Reply #30075 : Листопад 25, 2017, 19:09:08 »
Но!  У памятника Голодомору возле Михайловского собора тоже цветов мало,  есть какое-то количество,  но большим его не назовёшь.  Активисты  выкладывали возле него крест из большого количества красных свечек,  несколько свечек стояло внутри самого памятника.  Так что в парке Славы,  где Пап выступал,  цветов,  наверное,  много,  а сами граждане не особо активничают в этом направлении. Чисто наблюдение...

Во Львове сейчас мало какой дом без свечей в окнах. Я, кстати, тоже поставил....

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #30076 : Листопад 25, 2017, 19:09:10 »
о квартиру свою вполне защитишь.

Вот этого сколько угодно. От дробовика до гражданской версии калаша.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30077 : Листопад 25, 2017, 19:36:13 »
о квартиру свою вполне защитишь.

Вот этого сколько угодно. От дробовика до гражданской версии калаша.

ты прочитал мой следующий пост.

Offline Охтирка

« Reply #30078 : Листопад 25, 2017, 19:37:19 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
Антон Ходза
32 мин. ·
Під посольством Єгипту жодної квітки не було. Тепер одна є.
Якщо у вас буде таке бажання, знайдіть час висловити співчуття та підтримку. Людей це не поверне звісно.
Обсерваторна, 19.
Да,  там действительно всего пара букетов и несколько отдельно лежащих цветочков.  Моя свечка была первой,  не исключено,  что и единственной.  При этом охранники,  молодые ребята,  с пониманием относятся и подсказывает,  куда лучше цветы положить.

Не соглашусь. Основное место памяти сейчас Мемориал в парке Славы. Людей там много каждый год. И официальных и неофициальных. Я сегодня там была после 14:00. Хотела просто цветы положить, а там официальная часть еще не началась, все только съезжались, а к памятнику было уже не пробраться, потому что ждали Порошенко. Меня поджимало время, поэтому уехала, заеду завтра. По ощущениям людей, как обычно много. В прошлые годы после официальной части люди просто туда идут. Молодежи тоже много.
Но плохо то, что мало напоминают зажигать свечку. В первые годы, когда вводили традицию, говорили везде, в том числе детям в школе чуть ли не обязательно. А сейчас как-то не очень.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30079 : Листопад 25, 2017, 19:43:58 »
а как насчет того, что залили бетоном вечный огонь? это действительно так?

Offline Охтирка

« Reply #30080 : Листопад 25, 2017, 19:48:07 »
Цитувати (виділене)
Говорят, что дважды уже. Камеры поставили.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #30081 : Листопад 25, 2017, 19:51:46 »
Фотки ж были. Два раза уроды заливали.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #30082 : Листопад 25, 2017, 20:43:25 »
Но плохо то, что мало напоминают зажигать свечку. В первые годы, когда вводили традицию, говорили везде, в том числе детям в школе чуть ли не обязательно. А сейчас как-то не очень.
Я сейчас по окнам смотрю - нигде не вижу.  :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ellianna

« Reply #30083 : Листопад 25, 2017, 20:55:30 »
Страшно.
Olexander Mykhelson
1 hr · Kyiv ·

Я вже стільки колонок у ЗМІ написав про трагедії Голодомору, і то на фактажі, що тут згадаю лише два моменти, які чув сам:

1. "Та кругом трупи лежали, кругом! Але ж звідки товариш Сталін знав?!"

(На час подій - юна вчителька укрмови та літератури, на час розмови зі мною мала під 90 років віку; Дніпропетровська обл.).

2. "А в нас тут, онучку, ліс був, то тим і рятувалися. Ягода, гриби, їжаки... Отут тільки одна матір без чоловіка, який загинув, дитину варила - то аж із району приїхали затримувати."

(На час подій - підліток, під час розмови зі мною - пенсіонер, Заслужений і шанований усім селищем вчитель історії, під 70 віку, Житомирська обл.)

Просто на хвилину вимкніть музику й уявіть собі оте все.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Ellianna

« Reply #30084 : Листопад 25, 2017, 21:03:55 »
Україна приєдналася до Європейської транспортної мережі TEN-T. Відповідний договір підписали Міністр закордонних справ Павло Клімкін та високий представник Європейського Союзу Федеріка Могеріні, повідомляє в суботу, 25 листопада, прес-служба МЗС.
Nick Hornby

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #30085 : Листопад 25, 2017, 21:28:31 »
казалось бы да, но нет

Матір очільника Державного бюро розслідувань Романа Труби зареєструвала особняк площею 300 квадратних метрів у селищі Рудне поблизу Львова.
Про це повідомляють "Наші гроші", посилаючись на витяг із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #30086 : Листопад 25, 2017, 23:17:50 »
Сергей Марченко

Цитувати (виділене)
Говорят, ролик, где Зеленский защищает свою кормовую базу уже собрал под миллион просмотров. А как иначе, если у нас полстраны таких зеленских. Война войной, а обед по расписанию. На весь Фб есть всего один человек, Валерій Шергін, который каждый день пишет, какие у нас потери на фронте. Я читаю эти его сводки и у меня рука не поднимается их лайкнуть или коментить, но они перед глазами каждый день. Сегодня Валерий написал, что за сутки погибли пятеро наших. И на этом контрасте Зеленский со своим юмором и обличительной патетикой, мягко говоря, неуместен.
Если вы еще не поняли, Крым, Донецк, Луганск стали возможны, потому что Сваты. Еще Дом-2. Окна. Большая стирка. Новости на Первом канале. Единое культурное пространство, которое формируем не мы и которое формируется, чтобы покорить нас. В этом культурном пространстве украинец всегда или клоун, или предатель. Каждая, даже самая невинная, на первый взгляд, деталь ЛЮБОГО российского телепродукта направлена на высмеиваиние Украины и украинцев. Нашим гражданам вкладывают в голову, что все украинское – плохое, постыдное, отстой. И они перестают идентефицировать себя украинцами, им это неприятно и дикомфортно. А потом заходят танки и их встречают хлебом-солью.
Теперь понятно, зачем Сваты?
Not all those who wander are lost

Offline Охтирка

« Reply #30087 : Листопад 25, 2017, 23:19:08 »
Galya PlachyndaСтежити
4 год · Kyiv ·
Cпойлер
мого прадіда - діда мого батька - з'їли в 33-му, їх знайшли -
двох молодих дівчат - вже прямо під Єлисаветградом, куди батьків дід пішов у пошуках шматка хліба. вони смажили його печінку на вогнищі. мій дід,батько мого батька, мусив також йти у Єлисаветград- на упізнання тіла свого з'їденого тата. ледь дійшов додому, напівживим...
моя мама, встувивши в університет Шевченка вже після війни, важила 46 кілограм, - ніяк не могла поправитися після Голоду. А хліб ховала під матрац усе студентське життя - нічого не могла з собою вдіяти. у мене лежать аудіофайли з її спогадами, записані на диктофон - вже кілька років після смерті мами минуло , а я все ще не можу їх слухати.
мій батько був єдиною дитиною, котра лишилась в живих на їхньому хуторі і жінки, котрі вже похоронили своїх дітей, влаштовували чергування під вікнами його дому - від людоїдів, бо його мати мусила щодня іти в колгосп.
А останні діти померли у колгоспній їдальні, наївшись звареної з молодої кропиви баланди. Мій тато чомусь не схотів її їсти.... Коли тато згадував, як вони кричали - ті маленькі діти, умираючи в муках від пошматованих кропивою нутрощів, його руки тряслися, а сльози збігали по глибоких його зморшках на лиці, як перші струмки тієї страшної весни 33.
тому я не прощу ніколи. моя ненависть абсолютна і чиста , як гірський кришталь. я готова мстити у будь-який спосіб, бо помста - єдине, чого прагнуть мільйони безневинно убієнних. А ще вони потребують нашої пам'яті. Вічної, безнастанної і повсякчасної
Онукам, і правнукам, і пра-правнукам розповідатиму - скільки буду жити - про найстрашніший в історії людства геноцид. Донці вже розповідать не треба - це свічка у її вікні.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #30088 : Листопад 25, 2017, 23:20:51 »
Во Львове сейчас мало какой дом без свечей в окнах. Я, кстати, тоже поставил....
Спецом прошлись - мало свечей. В нашем -3, включая нашу, в остальных - по одной не на каждый дом.
Злобная заинька

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #30089 : Листопад 25, 2017, 23:27:40 »
Спецом прошлись - мало свечей.

Информационная поддержка минимальная...

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.