Я теж не знала, що в Україні водяться черепахи.
Иногда "клюют", чем бесят рыбаков.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Червень 10, 2016, 23:12:07Иногда "клюют", чем бесят рыбаков. Так сварить да и дело с концом .
Фу-фу-фу, она же болотная.
Так, в нас саме болотяні черепахи.Але їсти їх не буду.І не тому, що в них кігті довгі, чи дзьоб великий:є в цих істотах, в їхніх зморшках навколо очейта в складках щось доісторичне.Щось таке, що змушує відноситись до них з повагою
Аля, Фані швидкого одужання!
Цитата: Шо? від Червень 10, 2016, 23:20:46Так, в нас саме болотяні черепахи.Але їсти їх не буду.І не тому, що в них кігті довгі, чи дзьоб великий:є в цих істотах, в їхніх зморшках навколо очейта в складках щось доісторичне.Щось таке, що змушує відноситись до них з повагою Їх і так скоро в Україні не залишиться бо браконьєри виловлюють. А так то вони занесені до червоної книги. Їсти не етично.
Я не знала, что в Днепре полно раков. Оно же грязное! Более того, сестра рассказывала, что пошла как то на пляж ночью, включила фонарь уже на самом песочке - а там полным полно этих, копошаться, весь берег усыпан.
Цитата: Daisy від Червень 10, 2016, 23:56:31Цитата: Шо? від Червень 10, 2016, 23:20:46Так, в нас саме болотяні черепахи.Але їсти їх не буду.І не тому, що в них кігті довгі, чи дзьоб великий:є в цих істотах, в їхніх зморшках навколо очейта в складках щось доісторичне.Щось таке, що змушує відноситись до них з повагою Їх і так скоро в Україні не залишиться бо браконьєри виловлюють. А так то вони занесені до червоної книги. Їсти не етично. Цієї весни їх багато.Бо багато води.Місточок через Донець неподалік моєї хатки майже залитий водою.А раніше під ним байдарки пропливали...
Чо-то вспомнила, как с бм купили живого рака, чтобы дома пугать кота, но потеряли (точнее он сбежал) в метро. Кого он в результате напугал - мне неизвестно.
Шоб ты скис. У меня воображение живое.
Цитата: Шо? від Червень 11, 2016, 00:08:46Цитата: Daisy від Червень 10, 2016, 23:56:31Цитата: Шо? від Червень 10, 2016, 23:20:46Так, в нас саме болотяні черепахи.Але їсти їх не буду.І не тому, що в них кігті довгі, чи дзьоб великий:є в цих істотах, в їхніх зморшках навколо очейта в складках щось доісторичне.Щось таке, що змушує відноситись до них з повагою Їх і так скоро в Україні не залишиться бо браконьєри виловлюють. А так то вони занесені до червоної книги. Їсти не етично. Цієї весни їх багато.Бо багато води.Місточок через Донець неподалік моєї хатки майже залитий водою.А раніше під ним байдарки пропливали...Як у вас там гарно. Надіюсь у черепашок літо пройде спокійно і без браконьєрів бо розмножуватись вони починають тільки на шостому чи восьмому році.
Бедный кот...сложно даже представить,через что ему еще пришлось в его кошачьей жизни проходить...
Цитата: Шо? від Червень 11, 2016, 00:52:33Бедный кот...сложно даже представить,через что ему еще пришлось в его кошачьей жизни проходить...Не... Я, наверное, непонятно написала. Мы рака по дороге потеряли, а кот даже не понял, чего избежал.
Раки - это вкусно!А, вот, супчик из раков я пока не ел ...
вряд ли раком ограничиваются
0 Користувачів і 19 Гостей дивляться цю тему.