Автор Тема: Что там у ...?

Offline BigSister

• Німеччина
Re: Что там у ...?
« Reply #19710 : Листопад 22, 2022, 22:14:33 »
Джонсонюк  :smilie5:

https://news.liga.net/ua/politics/news/djonson-raskritikoval-sholtsa-makrona-i-dragi-za-ih-pozitsiyu-pered-bolshoy-voynoy-v-ukraine?fbclid=IwAR2_4t-eOJcA-C5_lIY55CODMEPXgTb_9tibNyopD1rX7I_rw6COIUq-W30
Цитувати (виділене)
Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Франція заперечувала загрозу великої війни Росії проти України, Німеччина надавала перевагу швидкій поразці України, а не тривалому конфлікту, а Італія не хотіла підтримувати позицію Заходу. Про це він сказав в інтерв'ю CNN.

За його словами, різні країни мали різні точки зору напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він зазначив, що Німеччина вважала, що "якщо це станеться, то було б краще, якби все це закінчилося швидко, а Україна впала", пославшись на "різні економічні причини".

"Я не міг цього підтримати, я думав, що це катастрофічний погляд на це. Але я можу зрозуміти, чому вони думали і відчували саме так. Німеччина швидко прагнула зменшити свою залежність від російської енергії після вторгнення Москви. Не сумнівайтесь, що французи до останнього моменту заперечували це", — сказав Джонсон.

Також політик розкритикував початкову реакцію Італії та тодішнього прем'єр-міністра країни Маріо Драгі на загрозу війни, оскільки вони заявили, що не зможуть підтримати позицію Заходу з огляду на їхню "велику залежність" від російських енергоресурсів.

Cпойлер
Водночас він наголосив, що після 24 лютого позиція Європи швидко змінилася, а Німеччина, Франція, Італія, інші країни, а також президент США Джо Байден побачили, що "вибору просто немає", а з російським диктатором Володимиром Путіним не вдасться домовитися.

"Це ключовий момент. З того часу ЄС блискуче впорався у своєму протистоянні Росії. Після всіх моїх тривог я віддаю належне діям ЄС. Вони були об'єднані. Санкції були жорсткими", – резюмував Джонсон.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19711 : Листопад 23, 2022, 19:42:02 »
Папа прокидається:
https://news.liga.net/ua/politics/news/papa-rimskiy-frantsisk-sravnil-voynu-v-ukraine-s-golodomorom-nazval-ee-ujasnym-genotsidom
Цитувати (виділене)
Папа Римський Франциск порівняв війну Росії проти України з Голодомором 1930-х років, який влаштував радянський тиран Йосип Сталін. Про це він сказав під час аудієнції на площі Святого Петра, цитує його The Guardian.

За його словами, український народ сьогодні страждає від "мученицької смерті агресії".
Він порівняв війну з Голодомором 1930-х років, який він назвав "жахливим геноцидом".

Offline fakir

« Reply #19712 : Листопад 23, 2022, 20:21:07 »
Папа прокидається:
https://news.liga.net/ua/politics/news/papa-rimskiy-frantsisk-sravnil-voynu-v-ukraine-s-golodomorom-nazval-ee-ujasnym-genotsidom
Цитувати (виділене)
Папа Римський Франциск порівняв війну Росії проти України з Голодомором 1930-х років, який влаштував радянський тиран Йосип Сталін. Про це він сказав під час аудієнції на площі Святого Петра, цитує його The Guardian.

За його словами, український народ сьогодні страждає від "мученицької смерті агресії".
Він порівняв війну з Голодомором 1930-х років, який він назвав "жахливим геноцидом".

папа, прокидайся, ти обісрався

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #19713 : Листопад 23, 2022, 22:53:18 »
rest in no peace ОДКБ

Цитувати (виділене)
Пашинян закрыл саммит ОДКБ в Ереване без подписания итоговой декларации.

Его логика в том, что раз ОДКБ не хочет/может помогать Армении на деле, то и подписывать пустые бумажки смысла нет.

«Заседание завершаю, спасибо большое. Спасибо большое!»

Обратите внимание на жесты Лукашенко (справа) и Путина (впереди спиной к нам). Малость подофигели.

https://t.me/ShrikeNews/6611
https://t.me/cynic2020/7633
Ну й добре. Лука з Хуйлом як прокажені на тому саміті. Скоро сдохнуть.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19714 : Листопад 25, 2022, 12:43:50 »
https://censor.net/ua/photo_news/3382907/dveri_kabinetiv_yevroparlamentariv_yaki_ne_pidtrymaly_vyznannya_rf_derjavoyuterorystom_prykrasyly_kryvavym
Цитувати (виділене)
Двері кабінетів європарламентарів, які не підтримали визнання РФ державою-терористом, "прикрасили" кривавим Путіним

Про це повідомив обраний від Латвії євродепутат Іварс Іябс...
"У Європарламенті теж є лісові брати. Таке сьогодні вранці для всіх 44, хто не підтримав визнання Росії терористичною державою", - написав Іябс.

Імовірно, євродепутат мав на увазі саме голоси "проти" - їх було 58. Тих, хто утримався, було 44.
Іябс опублікував фото, на якому біля кабінету Тетяни Жданок розміщено плакат із президентом Росії Володимиром Путіним і написом: "Своїм голосом я підтримую терориста".
Тетяна Жданок була єдиною з депутатів Європарламенту від Латвії, яка проголосувала проти оголошення Росії державою-спонсором тероризму.
:up:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19715 : Листопад 25, 2022, 12:50:43 »
https://censor.net/ua/news/3382896/nimechchyna_moje_nastupnogo_tyjnya_vyznaty_golodomor_genotsydom_kuleba
Цитувати (виділене)
Німеччина може наступного тижня визнати Голодомор геноцидом, - Кулеба

Більшість політичних фракцій у німецькому Бундестазі досягли згоди щодо спільної резолюції з визнанням Голодомору геноцидом українського народу. Голосування за неї відбудеться наступного тижня.

..."Усі демократичні фракції у Німеччині досягли згоди щодо спільної резолюції про Голодомор, голосування відбудеться наступного тижня. Вже вирішено: Бундестаг вважає це геноцидом", - написав він у твіттері.

...Європейська правда повідомляє з посиланням на джерела, що у попередні тижні Кулеба провів розмови на цю тему з усіма демократичними фракціями коаліції та опозиції. Їх не афішували публічно, щоби не зашкодити процесу.

Це питання піднімав також президент Володимир Зеленський у розмові з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром, коли він приїздив до Києва у жовтні. У минулі роки МЗС Німеччини виступало проти визнання Голодомору геноцидом.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #19716 : Листопад 25, 2022, 22:40:26 »
Такое впечатление, что-кирдык вашему Китаю
Цитувати (виділене)
После рекорда по COVID в Китае строят громадный карантинный центр. Видео.
В Китае за сутки выявили рекордное число заболевших коронавирусом, почти 33 тыс. человек. В городе Гуанчжоу уже начали строить карантинный центр, который рассчитан на несколько десятков тысяч больных.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/society/25/11/2022/638077679a79472d08012615?from=from_main_13

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #19717 : Листопад 26, 2022, 12:46:19 »
Грета Тунберг и еще 600 экоактивистов подали в суд на Швецию. По мнению истцов, шведское государство нарушает их гражданские права, недостаточно защищая климат. Прежде чем подать жалобу, активисты из молодежного движения Aurora прошли шествием по Стокгольму

Offline Kivi

« Reply #19718 : Листопад 26, 2022, 20:34:22 »
Сдаётся мне, Тотошка, что это не Канзас (с).

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19719 : Листопад 27, 2022, 18:27:00 »
Сунак опублікував відеоролик "Ми віримо у свободу", озвучений голосами українців та присвячений підтримці України у боротьбі з російською агресією.
Код: [Select]
https://twitter.com/RishiSunak/status/1596790604654030849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1596790604654030849%7Ctwgr%5Eb2310a94f2b22ec6b4db0049d26c736f022d40be%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Flb.ua%2Fsociety%2F2022%2F11%2F27%2F537271_mi_virimo_svobodu_sunak.html

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19720 : Листопад 27, 2022, 18:49:27 »
Міноборони Великої Британії офіційно підтвердило передачу Україні ракет Brimstone 2.

Offline leonard

• Lietuva, Vilnius
« Reply #19721 : Листопад 28, 2022, 11:06:07 »
Цитувати (виділене)
Арестована племянница руководителя Ирана Хаменеи.
Родственница аятоллы Али Хаменеи Фариде Морадхани была арестована после записи видеообращения к мировому сообществу с призывом разорвать связи с властями Ирана, заявил ее брат.
Племянница духовного лидера и руководителя Ирана аятоллы Али Хаменеи Фариде Морадхани была арестована после призыва к мировому сообществу разорвать все связи с властями страны. Об этом в воскресенье, 27 ноября, сообщили американский телеканал CNN и агентства Reuters и AFP со ссылкой на брата Морадхани.

По словам мужчины, проживающего во Франции, он опубликовал записанное заранее видео уже после взятия сестры под стражу. В своем обращении Морадхани назвала иранские власти "кровавым и детоубийственным режимом" и призвала людей требовать от своих правительств разорвать с ним все связи.

"Свободные люди, будьте с нами и скажите своим правительствам, чтобы они прекратили поддерживать этот кровавый и детоубийственный режим. Этот режим не верен ни одному из своих религиозных принципов и не знает никаких законов и правил, кроме силы и сохранения своей власти любыми возможными способами", - заявила Морадхани. Из обращения неясно, когда именно был записан видеоролик.

Как заявил Махмуд Морадхани, его сестра была арестована 23 ноября, когда явилась по вызову в прокуратуру. Фариде и Махмуд Морадхани - дети священнослужителя и оппозиционера Али Техрани, который был женат на сестре верховного лидера Бадри Хоссейни Хаменеи. Техрани умер в октябре.
https://www.dw.com/ru/arestovana-plemannica...enei/a-63910719

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #19722 : Листопад 28, 2022, 11:07:52 »
Такое впечатление, что-кирдык вашему Китаю
Цитувати (виділене)
В Китае проходят митинги против антиковидных ограничений. Некоторые протестующие выступают за отставку Си Цзиньпина

Тысячи протестующих вышли на митинги в городах по всему Китаю против политики "нулевой терпимости" к коронавирусной инфекции, которую проводит китайское правительство. Звучат лозунги против литера страны Си Цзиньпина и правящей Коммунистической партии. Об этом сообщают CNN и BBC.

Начиная с 26 ноября акции протеста проходят в том числе в столице страны Пекине и крупнейших городах, таких как Шанхай и Гуаньчжоу. Недовольство возросло после того, как в городе Урумчи в Синьцзян-Уйгурском автономном районе на северо-западе Китая при пожаре погибли 10 человек.

Урумчи находится в локдауне уже более трех месяцев. В нем проживает около 4 миллионов человек. Из-за ограничений многие из них уже около 100 дней не могут выходить из дома. 24 ноября в одном из многоэтажных домов вспыхнул пожар, и из-за, предположительно, закрытых на локдаун дверей многие жильцы не смогли выбраться наружу и спастись. Власти Китая отрицают обвинения и заявляют, что люди неверно поняли правила техники безопасности.

Вечером в субботу сотни жителей Шанхая собрались на пикет со свечами, чтобы почтить память жертв пожара в Синьцзяне. Они создали импровизированный мемориал из свечей, цветов и плакатов. Как сообщает CNN, люди держали чистые листы белой бумаги, что символически означает выступление против цензуры, и скандировали: "Нужны права человека, нужна свобода".
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19723 : Листопад 28, 2022, 18:26:59 »
папа, прокидайся, ти обісрався
Виправдовується :
https://www.vaticannews.va/uk/pope/news/2022-11/papa-koly-govoryu-pro-ukrayinu-govoryu-pro-narod-muchenyk.html?fbclid=IwAR1VuVQnw3lmwl6Ts-VuWnEXzwfQSUic8LlpUgVOske0IpV6KpzdY9MDzGA
Цитувати (виділене)
В понеділок, 28 листопада 2022 р., щомісячний єзуїтський журнал «Америка» опублікував інтерв’ю з Папою Франциском, записане 22 листопада в «Домі святої Марти» у Ватикані. П’ять журналістів обговорили з Папою широкий спектр тем, включаючи поляризацію в церкві США, расизм, стосунки Ватикану з Китаєм і церковне вчення про можливість висвячення жінок. Одне із запитань стосувалося також війни в Україні. Журналіст Джерард О’Коннелл зазначив, що для багатьох людей у Сполучених Штатах виглядає так, немов Папа не хоче прямо критикувати Росію за її агресію проти України, воліючи натомість говорити більш загально про необхідність припинення війни, припинення активності найманців, а не російських атак, припинення торгівлі зброєю. «Як би Ви пояснили свою позицію щодо цієї війни українцям, американцям та іншим, хто підтримує Україну?» – запитав він. Ось що відповів Святіший Отець:

Cпойлер
«Коли я говорю про Україну, то говорю про народ-мученик, мученицький народ. Якщо існує мученицький народ, то є той, хто його мучить. Коли я говорю про Україну, я говорю про жорстокість, тому що маю багато інформації про жорстокість військ, які вторгаються. Загалом, найжорстокішими є, мабуть, ті, хто з Росії, але не належить до російської традиції, наприклад, чеченці, буряти і так далі. Безумовно, той, хто нападає, – це російська держава. Це цілком зрозуміло. Іноді я намагаюся не конкретизувати, щоб не образити, а радше засудити в загальному, хоча добре відомо, кого я засуджую. Не обов’язково вказувати ім'я та прізвище.

На другий день війни я пішов до російського посольства [при Святому Престолі], незвичайний жест, тому що Папа ніколи не ходить до посольства. І там я сказав послу сказати [Володимиру] Путіну, що я готовий поїхати за умови, що він надасть мені віконце для переговорів. Міністр закордонних справ [Сергій] Лавров надіслав мені формальну відповідь, ввічливий лист, з якого я зрозумів, що поки що в цьому немає необхідності.

Я двічі [ред. - тричі] спілкувався телефоном із президентом Зеленським. Загалом, я працюю над отриманням списків ув’язнених, як цивільних, так і військових, і надсилаю їх російському урядові, і відповідь завжди була дуже позитивною.

Я теж думав здійснити подорож, але вирішив: якщо я здійсню подорож, то поїду в Москву і в Київ, в обидва, а не в одне місце. І я ніколи не давав нагоди думати, що я прикриваю агресію. Тут, у цьому залі, я три чи чотири рази приймав делегацію з України, від уряду. І ми працюємо разом.

Чому я не називаю Путіна? Тому що це не потрібно; це вже відомо. Однак іноді люди чіпляються за деталь. Всі знають мою позицію, з Путіним чи без Путіна, не називаючи його імені.

Деякі кардинали їздили в Україну: кардинал Черні їздив двічі; [архиєпископ] Ґаллаґер, який відповідає за [стосунки з] державами, провів в Україні чотири дні, і я отримав звіт про те, що він побачив; а кардинал Краєвський їздив чотири рази. Він їде своїм фургоном, навантаженим речами, і минулий Великий Тиждень він провів в Україні. Таким чином, присутність Святого Престолу через кардиналів дуже сильна, і я перебуваю в постійному контакті з людьми на відповідальних посадах.

І хочу зазначити, що цими днями припадає річниця Голодомору, геноциду, який Сталін вчинив проти українців (у 1932-33 роках). Я вважаю доречним згадати про це як про історичний попередник [нинішньої] війни».

Offline Rumor

« Reply #19724 : Листопад 28, 2022, 18:30:28 »
Этот старый покрыватель детоёбов говорит так про чеченов и бурятов, потому что они не христиане.

Offline fakir

« Reply #19725 : Листопад 28, 2022, 18:31:39 »
Этот старый покрыватель детоёбов говорит так про чеченов и бурятов, потому что они не христиане.

звичайний расист, нічого нового

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #19726 : Листопад 28, 2022, 18:32:28 »
Ну можна й «Сталін» не казати, бо й це вже відомо (с)
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline fakir

« Reply #19727 : Листопад 28, 2022, 18:34:04 »
Ну можна й «Сталін» не казати, бо й це вже відомо (с)
можна - він не руський

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19728 : Листопад 28, 2022, 18:34:08 »
"Щоб не образити"  :bad:

Offline Rumor

« Reply #19729 : Листопад 28, 2022, 18:34:11 »
Дворники из всех пролетариев - самая гнусная мразь, в общем.

Offline Teagan

« Reply #19730 : Листопад 28, 2022, 18:43:38 »
найжорстокішими є, мабуть, ті, хто з Росії, але не належить до російської традиції, наприклад, чеченці, буряти і так далі
:facepalm:
Знайшов крайніх.

Хуйло, Суровікін і решта, хто полірує країну ракетами, то звісно не жорстоко, то так, лайтовенько.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19731 : Листопад 28, 2022, 18:48:01 »
Знайшов крайніх.
У нього, мабуть, і Голодомор за наказом Сталіна здійснювали чеченці з бурятами "і так далі", а зовсім не ті, хто "належить до російської традиції"  :bad:

Offline APR

• Стать: Чоловіча
  • Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #19732 : Листопад 28, 2022, 19:09:15 »
В Китае при трансляции игр ЧМ по футболу вырезают из трансляций празднующих болельщиков на трибунах
https://twitter.com/billbirtles/status/1596935475725406208

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #19733 : Листопад 28, 2022, 21:44:08 »
Sanctions: Council adds the violation of restrictive measures to the list of EU crimes

Цитувати (виділене)
Рада ЄС одноголосно ухвалила рішення додати обхід санкцій проти Росії до списку кримінальних злочинів. Про це йдеться у пресрелізі Ради ЄС.

"ЄС ввів безпрецедентну кількість санкцій, націлених на російську економіку. Щоб досягти успіху, їхня реалізація потребує спільних зусиль, і сьогоднішнє рішення є найважливішим інструментом, що забезпечує припинення будь-яких спроб обійти ці обмеження", – прокоментував міністр юстиції Чехії Павел Блажек.

У Раді ЄС вказують, що держави-члени мають різні визначення того, що є порушенням санкцій і які заходи покарання повинні застосовуватися у разі порушення.

Це може призвести до різного ступеня застосування санкцій та ризику обходу цих обмежень, потенційно дозволяючи особам, які перебувають під санкціями, продовжувати отримувати доступ до своїх активів та підтримувати режими, проти яких діють обмеження ЄС.

Включення порушення санкцій до списку кримінальних злочинів є першим із двох кроків, спрямованих на забезпечення однакового ступеня застосування санкцій на всій території ЄС та запобігання спробам обійти або порушити обмеження ЄС.

Після ухвалення цього рішення Європейська комісія подасть пропозицію щодо директиви, яка містить мінімальні правила визначення кримінальних злочинів та покарань за порушення санкцій ЄС. Потім цей проєкт директиви має бути ухвалений Радою ЄС та Європейським парламентом.

Ще в травні Європейська комісія подала пропозицію про розширення списку кримінальних злочинів, включивши до нього порушення санкцій, ухвалених ЄС.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Фрипп

« Reply #19734 : Листопад 28, 2022, 23:20:47 »

Offline Teagan

« Reply #19735 : Листопад 28, 2022, 23:26:20 »
Поляки молодці, дожимають тих капіталістів  :prapor2:

Цитувати (виділене)
Страны ЕС в понедельник снова не смогли согласовать предельную цену на российскую нефть.

По данным Reuters, ситуация осталась без изменений: «Соглашения нет. Юридические тексты уже согласованы, но Польша пока не может согласиться с ценой» в $65 за баррель.
___
Rikard Jozwiak пишет, что обсуждается уже цена в 62 доллара, переговоры продолжатся на этой неделе. Если я правильно понимаю, это значит, что поляки уже сбили желаемый Грецией и Ко потолок с 70 баксов до 62.

https://t.me/ShrikeNews/6646

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #19736 : Листопад 29, 2022, 01:10:36 »
Цитувати (виділене)
Вечером 28 ноября на чемпионате мира по футболу в Катаре матч в группе Н между Португалией и Уругваем в начале второго тайма ненадолго прервал выбежавший на поле болельщик. В руках у него был радужный пацифистский флаг (ранее на ЧМ пытались запрещать акции в поддержку ЛГБТ-людей), спереди на синей футболке — надпись «Спасите Украину» (Save Ukraine) с логотипом Супермена, а сзади — «Уважение к иранским женщинам» (Respect for Iranian Women).

Offline Выдра

• ___
« Reply #19737 : Листопад 29, 2022, 02:36:13 »
Посольство рф в Канаде резвится, как ребенок. Требует от министурки спорта ответить за лесбиянство, и на официальной странице в твиттере публикует перечеркнутый радужный флаг и надпись: семья - это мужчина, женщина и их дети.
Похожи немножко на человека, который в гостях сморкается в скатерть, зная, что хозяева - приличные люди, и не побьют. 

https://www.cbc.ca/news/politics/russia-joly-lgbtq-tweets-1.6666798

Offline Ash

« Reply #19738 : Листопад 29, 2022, 04:14:44 »
Похожи немножко на человека, который в гостях сморкается в скатерть, зная, что хозяева - приличные люди, и не побьют. 
:good:
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Teagan

« Reply #19739 : Листопад 29, 2022, 08:30:38 »
Т.е., за войну и геноцид их не выгнали к ебеням.

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.