Автор Тема: Онлайн и оффлайн компьютерные игры...

Offline Roman_V_M

• Стать: Чоловіча
  • THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
Re: Онлайн и оффлайн компьютерные игры...
« Reply #2280 : Липень 21, 2025, 12:05:04 »
тому коли я придбав велике доповнення Phantom Liberty та повернувся в гру через пару років, для мене все було незвично, деякий час витратив на згадати та призвичаїтися. в принципі у мене так і з Відьмаком 3 та його доповненнями було. проходив як тільки вийшов, в доповнення повернувся вже коли гра була допиляна повністю.

Якщо повернутися до гри через значний проміжок часу, то все буде незвично навіть без значних змін. А тут в патчі 2.0 все поміняли радикально, завантажуєш сейв із прокачаним персонажем - а там упс, приїхали. Срач у інтернетах був, мабуть, не менший, ніж одразу після релізу. :)

До речі, що не не дуже подобається у фантастичному сеттінґу Сайберпанку, точніше викликає відчуття "не вірю" - це розповсюдженість всіляких механічних імплантів. Навіть попри фантастичні допущення, подібне навряд чи можливо. Наш організм таке дуже не любить, це я як людина зі справжнім механічним імплантом (Medtronics Open Pivot) можу сказати. Там усе дуже непросто. Наприклад, у моєму випадку, незважаючи на всі досягнення сучасної медицини, основним препаратом підтримки є щуряча отрута, винайдена 70 років тому. Але це так, мої особисті таргани.

Поки що гра подобається, і взагалі рольовими іграми у сай-фай сетінґах, особливо якісними, нас не дуже балують. За останні 10+ років знаю хіба що про Фоллаути, і ще чув про Starfield.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2281 : Липень 22, 2025, 14:15:36 »
Starfield взагалі жахливо, навіть не думав, що настільки не зайде. В Obsidian є невеличка та досить непогана The outer worlds, в жовтні виходить друга частина, це я рекомендую .
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2282 : Серпень 13, 2025, 19:22:50 »
Мафія розчарувала, що сюжет, що геймплей. не за це ми любимо цю серію, не за це.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2283 : Серпень 13, 2025, 21:06:45 »
Я взагалі люблю тільки першу частину, оригінальну. Чомусь тільки Рокстар вміє робити кримінальні ігри так, щоб кожна наступна гра була краще за попередню.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2284 : Серпень 22, 2025, 09:15:37 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2285 : Вересень 19, 2025, 10:14:53 »
це ми чекаємо

Розробники готують низку важливих змін в ігровий процес. Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake отримає рольові елементи, як у сучасних іграх серії. З’являться характеристики у спорядження, смужки здоров’я у ворогів, зміниться бойова система. Планують видалити контент, присвячений сучасній епосі, але розширять пригоди Едварда в піратській епосі. Мапа збереже розміри, але з’являться нові завдання. Додадуть вирізаний сюжетний контент, який не увійшов до оригінальної гри. Зникнуть екрани завантаження під час переміщення з суші на корабель.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2286 : Вересень 26, 2025, 14:28:45 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2287 : Вересень 26, 2025, 16:16:55 »
нова Форца в Японії :yahoo:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2288 : Грудень 12, 2025, 06:46:28 »
Поки що https://store.steampowered.com/app/1903340/Clair_Obscur_Expedition_33/ гра року для мене. Якби Персону робили французи, графіка, музика, бойовка, сюжет, все просто найвищий рівень, і хоча всі елементи не нові, їх відтворення заслуговує найвищої оцінки. є в Геймпасі, він копійки коштує, рекомендую в травні підписатися, ще новий Дум буде.

так, я пройшов вже два акти з трьох, що можу сказати - це шедевр, без перебільшення. не всім заходить така бойовка, але хто любить японські RPG, а особливо серію Persona, то я рекомендую, така гра виходить раз на десять років. навіть хто не любить японські рольовки - ставте на ізі та вперед, просто через сюжет, музику та стилістику.

The Game Awards 2025
Game of the Year  Clair Obscur: Expedition 33
Best Game Direction  Clair Obscur: Expedition 33
Best Narrative  Clair Obscur: Expedition 33
Best Art Direction  Clair Obscur: Expedition 33
Best Score & Music  Clair Obscur: Expedition 33
Best Performance  Jennifer English (Clair Obscur: Expedition 33)
Best Independent Game  Clair Obscur: Expedition 33
Best Debut Indie Game  Clair Obscur: Expedition 33
Best RPG  Clair Obscur: Expedition 33

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
F

Vince Zampella, Respawn Entertainment co-founder and the head of EA's Battlefield series, has died at age 55. NBC Los Angeles reports that Zampella was killed in a car crash on Sunday, December 21, on Southern California's Angeles Crest Highway.

Zampella founded Respawn Entertainment in 2010 with Jason West, which has since launched games like Titanfall and Titanfall 2, Apex Legends, and the Star Wars Jedi series. Before that, Zampella was a lead at Call of Duty: Modern Warfare maker Infinity Ward. EA acquired Respawn in 2017, and Zampella has been its CEO since.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.