Автор Тема: Онлайн и оффлайн компьютерные игры...

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Онлайн и оффлайн компьютерные игры...
« Reply #2250 : Квітень 29, 2025, 15:46:14 »
до речі, незважаючи на стандартні ой, та це ж Асасін, це ж юбікі, та там чорний самурай, мені дуже сподобалася нова частина в Японії, пройшов з великим задоволенням. графічно це все виходить на новий рівень з погодними ефектами, водою, вітром. ну і сюжетно в цей раз було дуже непогано, майже без виходів в псевдосучасність, вдалося насолодитися Японією часів Нобунаги-Токугави.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #2251 : Квітень 30, 2025, 10:27:18 »
ну ти 90% ігор зараз описав  я ще не грав, тільки запускав глянути. в принципі, не купляв, не шкода грошей
От ти тверезо мисляча людина!  :yes:
Не те що я - колись з ностальгічних міркувань свіжевипущену реінкарнацію DOOM для Nintendo Switch купив за (викинуті) гроші...  :grin:

як можна грати в Дум на паді? це ж виключно клавомишна гра.
щодо тверезо мислячої це велике перебільшення, в мене наразі тільки в Стімі більше 2К ігор, половину з яких я навіть не запущу ніколи.
Коли Дум вийшов, не у всіх компів були миші. Термін "тракторист " з тих часів пішов.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2252 : Квітень 30, 2025, 11:45:51 »
ну ти 90% ігор зараз описав  я ще не грав, тільки запускав глянути. в принципі, не купляв, не шкода грошей
От ти тверезо мисляча людина!  :yes:
Не те що я - колись з ностальгічних міркувань свіжевипущену реінкарнацію DOOM для Nintendo Switch купив за (викинуті) гроші...  :grin:

щодо тверезо мислячої це велике перебільшення, в мене наразі тільки в Стімі більше 2К ігор, половину з яких я навіть не запущу ніколи.
Коли Дум вийшов, не у всіх компів були миші. Термін "тракторист " з тих часів пішов.

та звісно що в усіх вже були. просто більшість переважна (включно зі мною) грала в Дум виключно на клаві. я без миші грав навіть в перший Квейк і навіть примудрявся вигравати, але зрозумів, що це безперспективно та треба пересідати на клавомишу.

Offline Rumor

« Reply #2253 : Квітень 30, 2025, 13:34:16 »
Второй last of us одна из трех моих любимых игр, про неё много хорошего могу написать и про gameplay и про сюжет.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2254 : Травень 02, 2025, 14:41:32 »
TAKE-TWO DELAYING GTA VI RELEASE TO 2026 FROM 2025
TAKE-TWO SINKS 16% AFTER DELAYING GRAND THEFT AUTO VI TO 2026
GTA 6 release pushed to May 2026.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2255 : Травень 04, 2025, 23:21:04 »
Поки що https://store.steampowered.com/app/1903340/Clair_Obscur_Expedition_33/ гра року для мене. Якби Персону робили французи, графіка, музика, бойовка, сюжет, все просто найвищий рівень, і хоча всі елементи не нові, їх відтворення заслуговує найвищої оцінки. є в Геймпасі, він копійки коштує, рекомендую в травні підписатися, ще новий Дум буде.

так, я пройшов вже два акти з трьох, що можу сказати - це шедевр, без перебільшення. не всім заходить така бойовка, але хто любить японські RPG, а особливо серію Persona, то я рекомендую, така гра виходить раз на десять років. навіть хто не любить японські рольовки - ставте на ізі та вперед, просто через сюжет, музику та стилістику.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #2256 : Травень 06, 2025, 11:28:07 »
От це я відразу і відчув. Терпець увірвався швидко.
А як раз в той час я відкрив для себе найбільш реалістичний FPS ( без падів, мишок і клавіатур у вигляді Airsoft CQB)...  :grin:
Якось воно комп'ютерні шутери замінило (симулятори ні).  :grin:
Homo homini felis est.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2257 : Травень 07, 2025, 12:53:29 »

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2258 : Травень 08, 2025, 19:30:03 »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2259 : Травень 08, 2025, 22:42:14 »
Нда. Нєрєал 5 вбиває геймдев. Всі ігри як близнюкі. Ще й потворненькі.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2260 : Травень 16, 2025, 17:21:11 »
не зайшов мені Дум. наче і нема всього цього різнокольорового дурдому, як в попередній частині, з цим вертикальним геймплеєм і телепортами, трохи простіше ця частина. але саме відчуття, що ти граєш в Дум - втрачено.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2261 : Травень 16, 2025, 20:43:28 »
навіть хто не любить японські рольовки - ставте на ізі та вперед, просто через сюжет, музику та стилістику.
Стилістика чудова, але тому хто не любить весь цей покроковий пінг-понг грати важко. Якщо не розбиратися в усій механиці, а її дофіга і трішки, бої перетворюються на нудне дрочилово навіть на легкому рівні. Пропадає бажання вивчати весь цей накручений арт бо за кожним поворотом тебе чекає групка ворогів і більшість часу ти проводиш беззмістовно перебираючи кнопки. Я після першої глави вже майже зібрався йти догравати на ютюбі, але добрі люди написали трейнер, так що сюжет додивився самотужки. За атмосферою дуже схоже на Ниар Аутомата, яку я пройшов тричі свого часу. Сюжет непоганий, але в третій частині пересолили пафосом, як на мене. І перебор з сюжетними твістами що все не так як насправді, але як - так до кінця не зрозуміло. І ще папА цей задовбав відроджуватись по ходу п'єси, :mad: якийсь чахлик невмирущій.
 В підсумку: Грати треба, але бажано любити покроківки, тоді це сприйматиметься набагато краще. Думаю, гра стане класикою, якщо вже ні.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
як тільки починаєш чути ці перші акорди, ух  :yahoo:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Стюардеса викопалася

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Стюардеса викопалася

буде комерційно вдалим, як і друга частина. друга просто була безпрограшний варіант, а перша вже настільки стара, що її куплять крім олдів ті, кому зайшов рімейк другої і народилися вони біля дати виходу першої.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Мені рімейк другої не зайшов від слова "взагалі", хоча на початку 2000-х я фанатів від цієї гри. Мало того що всі ці механіки застаріли, так вони ще зробили гру довше раз в п'ять не додавши нічо нового, просто накопіпастили коридорів та кімнат. Не працює зараз "зайшов в десять кімнат та знайшов десять коробок з патронами, тепер в мене є 10 патронів". Тоді це було ігровою умовністю, зараз це виглядає як пародія. :pardon:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.