Автор Тема: Серіали

Online Teagan

• Стать: Жіноча
Re: Серіали
« Reply #4170 : Грудень 07, 2024, 12:35:58 »
Чудове душераздірающє відео з Аркейну, обережно, спойлери по першому і другому сезонам.
 :girl_in_dreams:

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #4171 : Грудень 09, 2024, 10:36:02 »
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #4172 : Грудень 13, 2024, 19:32:30 »
чекаю

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4173 : Грудень 15, 2024, 02:23:41 »
можливо, вже згадували тут, але я тільки цього року дістався - The Diplomat (Дипломатка) на Нетфлікс - відірватися було неможливо, за вихідні подивився всі 8 серій, тепер очікую на другий сезон. Моя окрема повага автору сценарію та діалогів, виявляється, вони ще досі не вимерли.
https://www.imdb.com/title/tt17491088/
Другий сезон вийшов точно не гіршим, а cliffhanger в кінці точно кращим. Я в захваті.

Я нещодавно теж подивилася (вірніше - передивилася перший, та подивилася другий). Як серіальний продукт мені сподобалося, але весь час не могла полишити відчуття, яке добре передав Нойнець.

Цитувати (виділене)
Подивився до цього надзвичайно цікавий серіал "Дипломатка", в якому кращі люди світу протягом багатьох серій роблять все можливе для того, щоб не провокувати Путіна і Росію.

На фініші виявляється, що правильно вони її боялись провокувати, Росія ні до чого, у всьому винний прем'єр Великобританії.

Зараз просто хотів подивитися крістмас муві. Свіже крістмас муві від нетфлікс називається "ручний багаж" і воно про те, що група терористів намагається пронести на літак валізу з новічком. Буквально тим самим новічком.

Але драматичний сюжет полягає в тому, що на фініші знову виявляється, що Росія і Путін ні до чого, коварний діп стейт і виробники зброї хочуть підставити РФ і Путіна, щоб продавати більше зброї.

Добрі фільми, цікаві, драма, сценарій, меседж зрозумілий опять же, шо Путін і РФ ні до чого. Сподіваюся, коли нас всіх захоплять і вб'ють, і Путін почне справді мазати новічком кожні десяті труси в США, залишиться хтось, хто зніме про це кіно, в якому буде показано, що РФ і Путін ні до чого.

Ну або хоча б про гаванський синдром можно серіал зняти, що Путін і тут ні до чого. Всі знають, що він, але його підставляє Ердоган, наприклад. Чому б ні. Але не можна ж і Ердогана також розстраювать. Прем'єр Канади Трюдо у всьому винен.

Не впевнена, що стану дивитися третій сезон,  бо боюся, а ну як дійдуть до того, що у всьому винна Україна
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Online Teagan

« Reply #4174 : Грудень 15, 2024, 11:33:11 »
Як серіальний продукт мені сподобалося, але весь час не могла полишити відчуття, яке добре передав Нойнець.
Я не дивилась, хоча в мене в списку лежить, тепер не знаю чи варто.

В плані контекстів і "моралі" Шерідан краще. У другому сезоні Левиці дуже добре все підмічено щодо тих "умиротворювачів" і геополітичної обстановки взагалі.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4175 : Грудень 15, 2024, 17:47:39 »
Як серіальний продукт мені сподобалося, але весь час не могла полишити відчуття, яке добре передав Нойнець.

варто однозначно, бо зараз таких діалогов не пишуть, і обов'язково в оригінальній озвучці, ці пікіровки нереально перекласти зберігши суть.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4176 : Грудень 15, 2024, 19:33:29 »

В плані контекстів і "моралі" Шерідан краще. У другому сезоні Левиці дуже добре все підмічено щодо тих "умиротворювачів" і геополітичної обстановки взагалі.

Я б все одно радила подивитися. Бо як продукт це класно. 

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4177 : Грудень 16, 2024, 16:17:46 »
Не впевнена, що стану дивитися третій сезон,  бо боюся, а ну як дійдуть до того, що у всьому винна Україна
Відкрию секрет: автор того допису НЕ дивився (принаймні не додивився) серіал. Бо прем'єр там виявився непричетним.  :sneaky:
Дивитися третій сезон варто. В кінці там вивернули так, що четвертий просто мають робити. Хоча в Рудому Білому Домі може не сподобатися ідея.  :smilie5:
« Останнє редагування: Грудень 16, 2024, 16:51:41 від Garfield »
Homo homini felis est.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4178 : Грудень 16, 2024, 17:46:22 »
Відкрию секрет: автор того допису НЕ дивився (принаймні не додивився) серіал. Бо прем'єр там виявився непричетним.  :sneaky:

Головне що я дивилася. Й основна «думка» щодо того буцімто «Путін не при чьому, то ми самі в боротьбі за владу (мету, бази для човнів й все таке інше)» була саме така. Яка різниця - премʼєр чи хтось інший зі «своїх», тим больше сама близка до нього людина? Головне - Путін не винуватий!

Cпойлер
Й в мене були такі ж самі враження, як і в Нойнеця. Ще й виконавців вбиває теж не Путін, а англосакси, щоб усе було шито-крито.
Тому я й принесла Нойнеця, що то й мої думки теж.

Сьогодні я не хочу сюжетів, в яких Росія була б під підозрою, а потім виявилося, що то все «захід» й «пентагоновські (лондонські) яструби». Таке Росія й без допомоги сама знімає.

Під спойлером - спойлер )) Хто не дивився - не читайте!
« Останнє редагування: Грудень 16, 2024, 17:59:35 від Ксеня »

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4179 : Грудень 16, 2024, 17:57:24 »
все ж під спойлери треба ховати, починаючи з Нойнеця.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4180 : Грудень 16, 2024, 17:58:56 »
все ж під спойлери треба ховати, починаючи з Нойнеця.

Ти правий, щось не подумала. Сховала.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4181 : Грудень 20, 2024, 20:20:18 »
може бути щось цікаве...а може й не бути
Дивлюсь "Агентство". Напружене життя таємних агентів. Навіть під час війни в Україні.
Поки подобається.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4182 : Грудень 21, 2024, 00:30:39 »
Нетфлікс падлюки.
Kaos! Нам треба більше!!! :clapping:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.