можливо, вже згадували тут, але я тільки цього року дістався - The Diplomat (Дипломатка) на Нетфлікс - відірватися було неможливо, за вихідні подивився всі 8 серій, тепер очікую на другий сезон. Моя окрема повага автору сценарію та діалогів, виявляється, вони ще досі не вимерли.
https://www.imdb.com/title/tt17491088/
Другий сезон вийшов точно не гіршим, а cliffhanger в кінці точно кращим. Я в захваті.
Я нещодавно теж подивилася (вірніше - передивилася перший, та подивилася другий). Як серіальний продукт мені сподобалося, але весь час не могла полишити відчуття, яке добре передав Нойнець.
Подивився до цього надзвичайно цікавий серіал "Дипломатка", в якому кращі люди світу протягом багатьох серій роблять все можливе для того, щоб не провокувати Путіна і Росію.
На фініші виявляється, що правильно вони її боялись провокувати, Росія ні до чого, у всьому винний прем'єр Великобританії.
Зараз просто хотів подивитися крістмас муві. Свіже крістмас муві від нетфлікс називається "ручний багаж" і воно про те, що група терористів намагається пронести на літак валізу з новічком. Буквально тим самим новічком.
Але драматичний сюжет полягає в тому, що на фініші знову виявляється, що Росія і Путін ні до чого, коварний діп стейт і виробники зброї хочуть підставити РФ і Путіна, щоб продавати більше зброї.
Добрі фільми, цікаві, драма, сценарій, меседж зрозумілий опять же, шо Путін і РФ ні до чого. Сподіваюся, коли нас всіх захоплять і вб'ють, і Путін почне справді мазати новічком кожні десяті труси в США, залишиться хтось, хто зніме про це кіно, в якому буде показано, що РФ і Путін ні до чого.
Ну або хоча б про гаванський синдром можно серіал зняти, що Путін і тут ні до чого. Всі знають, що він, але його підставляє Ердоган, наприклад. Чому б ні. Але не можна ж і Ердогана також розстраювать. Прем'єр Канади Трюдо у всьому винен.
Не впевнена, що стану дивитися третій сезон, бо боюся, а ну як дійдуть до того, що у всьому винна Україна